Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Ačiū Miauksiuss 4u.gif. Stengiuosi, kad mano gultukai teiktų malonumą ne tik katukams, bet ir šeimininkių akims būtų malonų biggrin.gif

Busycat - koks jūsų katukas riebulis thumbup.gif. Yra už ko pagraibyti lotuliukas.gif

Miauksiuss, o jūsų irgi rimtas grožis wub.gif. Taip ir prašosi, kad jo bučiuoklė būtų išbučiuota biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 11 02, 21:37)
Tai kur visi pukuociai issislapste, a? Kiba miegat?

Visi paskendę darbuose, pabandyk viską namie priežiūrėt, kol mamka tvarkė ir klijavo stalčius, reikėjo tikrint darbo kokybę, o kas gi tai padarys jei ne aš mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikos,

Norejau paklaust, koki kraika naudojat? Siandien pastebejau, kad Iriso letenu gauruose pilna kraiko grudeliu prilipe wacko.gif teko ji pakankint, siaip ne taip issukavau su smulkiom sukutem. Kad ir kaip nepatiko, turbut teks grizt prie oko plus
Papildyta:
QUOTE(Miledi.N @ 2014 11 03, 11:07)
Visi paskendę darbuose, pabandyk viską namie priežiūrėt, kol mamka tvarkė ir klijavo stalčius, reikėjo tikrint darbo kokybę, o kas gi tai padarys jei ne aš  mirksiukas.gif

Inspektorius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 11 05, 23:18)
Sveikos,

Norejau paklaust, koki kraika naudojat? Siandien pastebejau, kad Iriso letenu gauruose pilna kraiko grudeliu prilipe wacko.gif teko ji pakankint, siaip ne taip issukavau su smulkiom sukutem. Kad ir kaip nepatiko, turbut teks grizt prie oko plus
Papildyta:

Inspektorius biggrin.gif

Sveikos merginos 4u.gif

Aš naudoju Oko plius, bet man jis nepatinka, kad labai išsinešioja tongue.gif . Buvom pabandę smulku betoninį kraiką. Gerai sušoka ir kvapą lugiai taip pat gerai sulaiko ir man bent taip stipriai po būta neišsinešiojo. O su šituo tragedija. Trumpa plaukiams nebaisiai, bet kai Ūla išlenda, tai būtų lyg kokia Kalėdine eglute doh.gif doh.gif doh.gif . tai kai pabaigsime Oko plius greičiausiai grįšiu prie to betoninio. Mums jis į letenas nelindo g.gif

Dar norėjau pranešti, kad Ūlos gimtadienis buvo Lapkričio 4d. biggrin.gif Jau mums 2 metukai 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Oho laikas kaip greitai bėga.... ar tikrai jau 2 metai??

Sveikinu Ūla su rimtu gimtadieniu 4u.gif

Mes naudojam smulku bentoninį. Sulaiko kvapą, sušoka gerai, ko dar norėt. Kartais jei su šlapia pėda įžengia į kraiką, tenka pavalyti nuo pėdos, nes sušoka į akmenį. Bet tai būna ypač retai
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 11 07, 17:01)
Oho laikas kaip greitai bėga.... ar tikrai jau 2 metai??

Sveikinu Ūla su rimtu gimtadieniu 4u.gif

Mes naudojam smulku bentoninį. Sulaiko kvapą, sušoka gerai, ko dar norėt. Kartais jei su šlapia pėda įžengia į kraiką, tenka pavalyti nuo pėdos, nes sušoka į akmenį. Bet tai būna ypač retai

Mums irgi betoninis labiau patiko.

Pasirodo, kad Ūlai jau 2 metai. Laikas tikrai greit bėga.
O dar tokia žinia pasakysiu ax.gif Ūla turėtų ant dienų atsivesti kačiukų, tai sėdžiu jau kaip ant adatų unsure.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Niurkute, kaip Ūlos reikalai ? gal jau šiandien sulauksi mažiukų...
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 11 08, 15:11)
Laba diena  4u.gif
Niurkute, kaip Ūlos reikalai ? gal jau šiandien sulauksi mažiukų...

Sveika Vidam smile.gif
Nežinau kaip čia bus, bet jau laukiame visi smile.gif. Aš turbūt nuo to laukimo pražilsiu smile.gif
Atsakyti
Suprantu nerimą 4u.gif 4u.gif bet kaip smagu bus sulaukti...taip įdomu kokios spalvų ir kiek bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 11 08, 15:23)
Suprantu nerimą  4u.gif  4u.gif bet kaip smagu bus sulaukti...taip įdomu kokios spalvų ir kiek bus  wub.gif

Pagal spalvų gama turi būti įvairių. O kiek bus, tai neįsivaizduoju. Man svarbiausia, kad tik sveiki būtų ir nedaug smile.gif. Man kokybė rūpi, ne kiekybė biggrin.gif. Tai sėdžiu ir laukiu staigmenos 4u.gif
Atsakyti
Po kol laukiame, galime ir pasimaivyti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Su 2 gimtadieniu Ūla! 4u.gif
Linkiu Ūlai sveiku kačiuku 4u.gif

Naudojau bentoninį kraiką, keitėm į kitokį, nes man patogu išmesti į klozetą, išbanėm įvairiausius variantus, bet man geriausiais yra Oko plius nors ir nešiojasi.

P.S. Alfai šią savaitę bus 1 metukai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 10 lapkričio 2014 - 08:22