Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(busycat @ 2014 10 14, 16:27)
Man prašyčiau didesnį šampano bokalą, gersiu rieškučiom, netgi panerti žadu

thumbup.gif maniškis ir iš letenos geria

QUOTE(Tylene @ 2014 10 14, 20:06)
o čia mano būsima augintinė  wub.gif

na gi kokia gražuolė prie mūsų prisijungia wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,
užtikau archyvuose foto - manau labai tinka šiam rytui... po vakarykščio šampaninio vakarėlio biggrin.gif
user posted image
Ojjj..., koks sunkus rytas...
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2014 10 15, 07:44)
na gi kokia gražuolė prie mūsų prisijungia  wub.gif  thumbup.gif

laukiu nesulaukiu tos gražuolytės wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Drule @ 2014 10 15, 08:21)
Labas rytas,
užtikau archyvuose foto - manau labai tinka šiam rytui... po vakarykščio šampaninio vakarėlio biggrin.gif

Ojjj..., koks sunkus rytas...

tikrai matosi, kad sunkus rytas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai sunkus doh.gif

user posted image

Vos pajudu biggrin.gif

user posted image

Bet tiek tos, vis viena papozuosiu biggrin.gif

user posted image

Drule, tavo katukas toks čia juokinga. Mano Ūla irgi po maudynių tik ir bando visur slėptis po kol šlapia biggrin.gif
Atsakyti
Ooo, šviežienos naujienos bus thumbup.gif Tylene, laukiam ir mes kartu su tavim 4u.gif

O aš vis patingiu pafotkint, darbo dienom nusikalu, namuose užpakalio nuo kėdės nebepakeliu, o savaitgaliais vėl kas nors. Ai, čia tik savęs apgaudinėjimas ane biggrin.gif
Atsakyti
Oi kiap faina, kiek fotkių meinukų 4u.gif ir seniai matytas Kevinas drinks_cheers.gif , o aš ir patingiu pafotkinti Hamiuką, turiu keletą naujų fotkių telefe, bet tokios ne forumui tongue.gif

Vakar Hamulė gavo skiepą,gavo didžiausią siuntą maisto iš klaipėdos, tai ponaičio gyvenimas ramus. Pas mus nauji pasiekimai buvo pirmą kartą ,savaitgalį karalaitis miegojo man ant pilvo sėdint lotuliukas.gif , tai net nejudėjau lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(egleo @ 2014 10 15, 12:17)
Pas mus nauji pasiekimai buvo pirmą kartą ,savaitgalį karalaitis miegojo man ant pilvo sėdint  lotuliukas.gif , tai net nejudėjau  lotuliukas.gif .

Skaitau ir matau save kai Bafūnė su antena buvo biggrin.gif Ji tada toookia meilūnė buvo, ko niekad nebūdavo iš jos pusės. Grįžau po darbo, atsisėdau pasiuvinėt, dar nepasiėmiau nieko į rankas, kruopa žiūriu atvaro pas mane. Tai kai įsitaisė, tai gryn gryn dvi valandas išsidriebusi per visas mano kojas praparpė. Ir taip ir anaip ir vėl taip visaip kaip miegojo. Tai labai panašiai egleo rašo- net nejudėjau, o ir be siuvinėjimo likau tą vakarą biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi tingiu kas kart fotografuoti, bet būna užeina man meniškos dienos, kažkoks įkvėpimas biggrin.gif. Vat tada jau pripiškinu biggrin.gif. O kai archivas pasipildo, tai traukiu kaip kokia baba iš skrynios nuotraukas biggrin.gif.

Man dar šiaip neteko mergaičių sterilizuoti. Tai atlikdavo jau žmonės kurie įsigydavo iš manęs katite. Berniukus, tai kastravus ir nesyki, tai jiems nėra čia jau tokia baisi procedūrą. Bent manyškiai greit atsigaudavo.
Atsakyti
Mažoootis kačiukas, žaidžia... kas gi pasakyti kad tai čielas, kad tai 5 metų katinas biggrin.gif

https://www.youtube....eature=youtu.be
Atsakyti
Mieli straublianosiai ir jų dvikojai augintiniai

Iš užjūrio jumi rAšo KIara ir BosAs. Lepina mumis čia gerai, guliašiukai naktipiečiams. Vanduo iš krano. Šiaip skanus. Pieno gaili... Maistas rėbus ale mums patinka. Mūsų dvikojai mūsų neskriaudža. Žaslus perka. Kartą į mėtus. Gabana dvikojus išveda du kartus į dėną. Kad kampų nepridriožtų.
Pas mus oras šėpsau. Būnam užpečky. Ten šilta.

O kaip jūs, ten kažkur?

Su meilė Bosas ir KiarA.

user posted image
Atsakyti
Busycat - koks gražus laiškelis nuo Kitos Ir Bosiuko thumbup.gif. Tikrai matosi, kad jiems labai ten gerai. Ir snukučiai jų tokie gražūs wub.gif
Atsakyti
tai gi būnant su mamka argi gali būti blogai biggrin.gif

jou
Atsakyti