Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(busycat @ 2014 10 14, 20:08)
Vėžlėms iš vis jaučiu silpnybę thumbup.gif Kiara kalta

man ji tokia tobula wub.gif pamačiau foto ir niekaip iš galvos neišėjo...tokia "mano" katė ir viskas blush2.gif
Na tavosios Kiaros grožiui lygių nėra bigsmile.gif bet meškėnai yra meškėnai-ypatingi katinukai, kaip ir britukai bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Įsivaizduoju, kaip jos lauki thumbup.gif Meinukai iš vis - kažkas tokio, nepaprasto, pamatysi

Dėkui už pagyras Kiarai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 14 spalio 2014 - 20:18
Kur čia... kas čia... kada čia - šampanu vaišina? ax.gif
Ir aš ir aš ir man ir man... drinks_cheers.gif
user posted image

P. S. Ot buvo laikai kai su Azu braliukais pasiausdavom thumbup.gif Kažin, kaip jie dabar laikos ax.gif

Žiūūū mergų naujų jaunų meinų troboj... wub.gif aišku, aš jau per senas, bet pasvajot juk galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drule @ 2014 10 14, 20:26)
Žiūūū mergų naujų jaunų meinų troboj... wub.gif  aišku, aš jau per senas, bet pasvajot juk galima mirksiukas.gif

biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Matėm senesnių jeigu ką biggrin.gif , su lazdutėm ir akinukais:

user posted image

Kevinas dar jaunas ir gražus, taip kad... panelėms pats tas. (Jei jau pamiršo Kiarą) tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 10 14, 20:32)

Kevinas dar jaunas ir gražus, taip kad... panelėms pats tas. (Jei jau pamiršo Kiarą) tongue.gif  biggrin.gif

maniškė dar "vaikas" biggrin.gif jokių kavalierių schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Griežta mamka pasitaikė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 10 14, 20:39)
Griežta mamka pasitaikė laugh.gif

irnesakyk.gif maniškei britukei 4 metai-ir tai leidžiu tik per durų stiklą stebėti kavalierius biggrin.gif
Atsakyti
Kevinui nenuskilo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Drule, būtinai junkitės prie šampano drinks_cheers.gif

Busycat, parūpinsime tau visą bokalą jeigu taurės neužtenka thumbup.gif

Tylenė, super katite thumbup.gif. Smagu, kad prisijungę prie vežliukių kompanijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 10 14, 20:59)

Tylenė, super katite  thumbup.gif. Smagu, kad prisijungę prie vežliukių kompanijos  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 10 14, 20:32)
Kevinas dar jaunas ir gražus, taip kad... panelėms pats tas. (Jei jau pamiršo Kiarą) tongue.gif  biggrin.gif

Panų per daug nebūna... tongue.gif
QUOTE(busycat @ 2014 10 14, 20:43)
Kevinui nenuskilo g.gif  biggrin.gif

Tikrai... doh.gif
gerai, kad Kiaros mamka ne tokia griežta mirksiukas.gif
Atsakyti