Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(busycat @ 2014 10 13, 22:18)
ĖĖĖėėė nneee, jūs gersit šampę o mes žiūrėsma? Ir mes norim, šiaip ar taip esam giminystės liūdytojai laugh.gif

Kuo daugiau chebros, tuo linksmiau gerti drinks_cheers.gif. Busycat, tave būtinai su tavaja chebra prijungsime drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kazhkokia @ 2014 10 13, 17:47)
mes šampės, o merginom po skanėsto lazdą  drinks_cheers.gif  4u.gif

QUOTE(Niurkute @ 2014 10 13, 19:36)
  Tikrai gersime šampaną  vacation4.gif

QUOTE(busycat @ 2014 10 13, 21:18)
ĖĖĖėėė nneee, jūs gersit šampę o mes žiūrėsma? Ir mes norim, šiaip ar taip esam giminystės liūdytojai laugh.gif

Kas per šampanas, ir man bigsmile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šampanu vaišina, giminystės ryšių išsiaiškinimo proga, o mes stovim eilėje, laukiam kol įpils biggrin.gif
Atsakyti
Tai pradėsime šampaną gerti nuo ryto biggrin.gif

Ūla vaišina visus biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Uij, Busyt, uij visos visos, visoms šampės ir dar braškių drinks_cheers.gif thumbup.gif Nžn kodėl taip pasakiau, šiaip nemėgstu nei šampės, nei šampės su braškėm biggrin.gif Bet tai taaaaaiiiip smagiai skamba biggrin.gif biggrin.gif O dar kai giminių randi, tai žiū žodžiai gal ir darbais pas mane pavirs- šampės lėksiu realios ieškot biggrin.gif biggrin.gif

O jau mūsų prinčipesa kokia laiminga, jatau jatau... Nuėmiau anteną 17:35, tai paskutinį kart į laikrodį 22:00 žiūrėjau- ji dar davėsi kaip vijurkas biggrin.gif Visus kampus apžiūrėjo, apuostinėjo, o tada prasidėjo lenktynės pačios su savim. Galva lengva dabar, nieks netrukdo, tai sėdi, o galva tik švyst tik švyst į šonus, nu kaifas mergai mūsų nerealus smile.gif O man širdis dainuoja kai ji tokia laiminga wub.gif
Užtat dingo tas jos meilumas kuris atsirado kai buvo bejėgė su antena. Nu bet aš kantri, ji pasilakstys, pasidžiaugs laisve, o tada ateis pas mane, žiema gi artėja smile.gif
Atsakyti
Bafei valio, su pagaliau atgauta laisve biggrin.gif

Man prašyčiau didesnį šampano bokalą, gersiu rieškučiom, netgi panerti žadu
Atsakyti
Sveikos merginos ax.gif

jei priimsit-norėčiau pas jus į svečius smile.gif nusprendžiau įsigyti meškėniukę-po savaitės ar kelių turėsiu ją savo namuose bigsmile.gif
tik nerimas kamuoja, kaip mano britukė ją priims unsure.gif
Atsakyti
Sveika, tikiuos priims 4u.gif Bent jau lieka to tikėtis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 10 14, 19:51)
Sveika, tikiuos priims 4u.gif Bent jau lieka to tikėtis thumbup.gif

na kieme ateina kaimynų katinas, tai žiūri vienas į kitą per durų stiklą biggrin.gif tai gal ir susidraugaus su nauja gyventoja bigsmile.gif
Atsakyti
Viskas priklausys nuo senbuvės, mažylė ar mažylis, tikrai norės bendrauti, žaisti, kibinti, blatnintis ir visaip kiap trugdyti senbuvei kataitei.

Kalbu iš patirties, nes vienas maniškis absolventas iškeliavo pas brituką, nus... senis iš pradžių priešinosi, šalinosi, urzgė, ale greitai buvo pavergtas, susuktas į vatą ir nuo tol jie labai geri draugai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 10 14, 20:01)
Viskas priklausys nuo senbuvės, mažylė ar mažylis, tikrai norės bendrauti, žaisti, kibinti, blatnintis ir visaip kiap trugdyti senbuvei kataitei.

Kalbu iš patirties, nes vienas maniškis absolventas iškeliavo pas brituką, nus... senis iš pradžių priešinosi, šalinosi, urzgė, ale greitai buvo pavergtas, susuktas į vatą ir nuo tol jie labai geri draugai biggrin.gif

bigsmile.gif padrąsinanti istorija 4u.gif maniškė gerietė, mielybė visiška smile.gif na žiūrėsim kaip bus ax.gif

o čia mano būsima augintinė wub.gif

user posted image
Atsakyti
Vėžlėms iš vis jaučiu silpnybę thumbup.gif Kiara kalta
Atsakyti