Sveikos,
Liksui jau 14 menesiu. Jau toks kavalierius padykes. Man Liksas tai panasus i teti, cia gal Undzinka geriau pamatys ir pasakys
Papasakosiu, koki mes ivyki savaitgali turejom Brolis nusipirko bigliuka, tiksliau biglyte kalyte. Na ir paprase padaboti ja viena para ( is penktadienio i sestadieni). Pareinu po darbo, jau ant ranku ta maza suniuka parsinesu. Liksas dar nemato suneko ir murkia ir puolaman pokojoms, padedu suniuka ant zemes - Likso akys padvigubejo, pats persigando ir ant savo sosto i metru auksti. Sunyte nori zaisti, draugauti, o kasaras pakraupes - i jo valdas naujas neatpaizntas aktyvus padaras atejo, kuris jo maista isvalge, jo zaislus su malonumu susirinko, jo vistos koja ateme ir suede. Bat juokingiausia, kai tik sunyte uzmiega, nusileidzia milzinas ( 3 ar 4 kartus didesnis uz suni), nuo sosto ir uosto sunyte ir sedi salia jos. Suo tik atsikelia, katinas vel ant sosto. Juk ne lygis namu karaliui su sunimi draugauti. Nakti suo i lova isibrove, katinui pyktis, tai kai suo uzmigo ant mano koju, atejo katinas prisiglude nugara prie suns ir abu ant mano koju miegojo. Suo tik atsibudo, pamate, kad draugas salia miega ir ve; ta katina laizyt, katinas vel i sosta. Ir taip visa savaitgali. Tiesa, vienakart gavo sunyte i nosi, kad lindo prie namu karaliaus. Tai sestaideni vakare isvezem sunyte ir leidom katinui vienam pailset. Tai vakar grize radom atsigavusi katina.
kas cia kas cia toks
mamka, leisk tv ziuret
ciucikas atsargiai, cia mano valdos
QUOTE(glinglingas @ 2014 10 06, 12:28)
labutis
smagu rasti foto meshkuciu
kur kavalieriai? muses gaudo ir dar klauso kartais Okati meiles dainu
i paroda mes eisime sekancia lapkricio gale kur vyks -tai gal kuria sutiksime ? kokias veliaveles kabinames kad pazintume savus?
gal kas pasidalins kaip atskalbti katino uodega riebiaja ta dali reiks priesh paroda nusimaudyti normaliai kad blizgeti
kiek Liksui laiko dabar? tikrai i teti panashus jo snukutis. labai grazus bernas auga
smagu rasti foto meshkuciu
kur kavalieriai? muses gaudo ir dar klauso kartais Okati meiles dainu
i paroda mes eisime sekancia lapkricio gale kur vyks -tai gal kuria sutiksime ? kokias veliaveles kabinames kad pazintume savus?
gal kas pasidalins kaip atskalbti katino uodega riebiaja ta dali reiks priesh paroda nusimaudyti normaliai kad blizgeti
kiek Liksui laiko dabar? tikrai i teti panashus jo snukutis. labai grazus bernas auga
Sveikos merginos .
Jau senokai čia nesirodžiau o temute nelabai kur toli ir pasistumėjo
Apie uodega girdėjau įvairių patarimų. Vieni plauna su Feiri. Aš šiaip visokias riebias vietas valau su sausu šampūnu. Anksčiau buvo geras "Gimpet" firmos. Dabar jo senokai niekur nematau, tai perku Kikoje "Trixse" . Irgi visai neblogas. Bet geriausiai išvalo "Groop" nuriebalinimo pasta. Man šį kosmetika be galo gera. Turiu atsisiuntus iš Amerikos visa linija, tai parodoje kai išstatau Ūla, teisėjai labai pagyria jos paruošta kailį. Ir mano drauge su šia kosmetika naikino savo katinui prie uodegos šia problemą.
Papildyta:
Čia visi tokie gražus, nuostabus . Laikas ir mums pasimaivyti
Aš šių namų caraitė
Geltonakė
Gražūs tie mūsų meinai, visi
Gražūs tie mūsų meinai, visi
QUOTE(busycat @ 2014 10 13, 07:28)
Vakar aprašinėjau meinukų standartą savo tinklalapį. Vis to laiko nebuvo. Tai dabar vis atrandu kokia minutę ir verčiu iš rusų literatūros. Tai šį jos akių spalva buvo įvardinta kaip auksinė .
Tikrai Busycat, mūsų temos Meinukai visi labai gražus . Kiekvienas turi savitą žavesio šarmą
QUOTE(glinglingas @ 2014 10 06, 11:28)
kur kavalieriai?
Kavalieriai atsipūtę
Kam skalbti uodegą lyžtelnu ir graži
Uij grožiai jūs visi mieliausi
O aš šiandien trigubai išsišiepusi
Pirma dėl to, kad šiandien jau nuėmėm Bafytei anteną ir galim nebepergyventi dėl jos karo su ta antena
Antra dėl to, kad šiandien gavau Bafytės dokumentus Su veisėja sutarty taip ir nusirodėm, kad po sterilizacijos viską susidėliosim ant i
Ir trečia dėl to, kad su Niurkutės Ūla mes tikrai giminės Kadangi sutarty buvo nurodyti tik Bafytės tėveliai, tai nieko gero mes neišsiaiškinom. O dabar, kai turiu visą medį prieš akis, tai va matau, kad Ūlos mama yra Bafytės mamos mama Tad tikrai ne bereikalo įžvelgėm panašumą tarp mūsų prinčipesų Niurkut, mes šampės, o merginom po skanėsto lazdą
Pirma dėl to, kad šiandien jau nuėmėm Bafytei anteną ir galim nebepergyventi dėl jos karo su ta antena
Antra dėl to, kad šiandien gavau Bafytės dokumentus Su veisėja sutarty taip ir nusirodėm, kad po sterilizacijos viską susidėliosim ant i
Ir trečia dėl to, kad su Niurkutės Ūla mes tikrai giminės Kadangi sutarty buvo nurodyti tik Bafytės tėveliai, tai nieko gero mes neišsiaiškinom. O dabar, kai turiu visą medį prieš akis, tai va matau, kad Ūlos mama yra Bafytės mamos mama Tad tikrai ne bereikalo įžvelgėm panašumą tarp mūsų prinčipesų Niurkut, mes šampės, o merginom po skanėsto lazdą
QUOTE(kazhkokia @ 2014 10 13, 18:47)
Uij grožiai jūs visi mieliausi
Ooo kokios džiugios naujienos . Giminės pasirodo mes Tikrai gersime šampaną
O jus po kol gersite, aš pamiegosiu
Ir dabar po gero miegelio, galima papliurpti
Miledi, na tavo labai gražus kovalierius
ĖĖĖėėė nneee, jūs gersit šampę o mes žiūrėsma? Ir mes norim, šiaip ar taip esam giminystės liūdytojai