Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(busycat @ 2014 09 30, 21:00)
Mergaitės, kažkaip jūs čia ne taip cituojat biggrin.gif

citata visada prasideda [ quote ] ir visada baigiasi [ /quote ]

Tikrai, kažkaip nukrypome biggrin.gif
Atsakyti
O kur visi kovalieriai dingo g.gif . Man net į miega patraukę doh.gif . Gal koks princas atstraksės ir mane iš sapno gilaus prikels wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(egleo @ 2014 09 26, 11:14)
Jooo tas auklėjimo būdas geras, tik man kažkaip neišeina ir truputį gaila tuos pirštus kyšti

Tai nekišk, o remk į gomurį. Taip savo ata škotuką atpratinau nuo kandžiojimosi- jis rimtai griebdavo už rankos, tai tik pirštas į gomurį jį atpratino smile.gif Nereikia net stipriai remt, kai gomurys yra jautrus, užtenka nago kraštu smile.gif

Uij, mergaitės, pragyvenom mes pirmąjį morčių, o šiandien ryte Bafytę jau "išgydė". Skambino draugė (ji operavo), tai sakė viskas labai gerai pavyko, darė kaip savo katuliui, kad darytų (ji turi Bafytės brolį ir dar vieną meinę). Po darbo lėksiu pasiimti. Esu tikrai minkštkiaušė- paskambino pasakyt, kad jau po visko, į ašaras tik... blush2.gif
Atsakyti
Bafūnei sveikatos, kad kuo greičiau atsigautų 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, busycat 4u.gif kovojam su "antena", buvau vakar vakare nuėmusi, tai katė sveika- nosis iškart į viršų, noriai vaikšto, wc visus reikalus padarė. Bet tik uždėjau atgal ir psio... Sunku mano kruopai, pykina. Kai parsivežėm vakar, tai abi lovoj gulėjom. Pati užšoka, šiaip ne taip atšlitiniuoja. Nieko, tuoj bus para praėjusi, dar po paros lakstys su ta antena, nebepykins. Širdį skauda tokią ją matyti...

Merginos, gal kas parodoj Kaune šiandien būsit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazhkokia: 04 spalio 2014 - 07:19
Kas per antena? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kazhkokia @ 2014 10 04, 08:18)
Merginos, gal kas parodoj Kaune šiandien būsit?

Mes žadam eiti pasižvalgyti ax.gif

Antena tai turi galvoje tas gaubtelis? Maja visai greit prie jo buvo pripratus. Norėjau nedėti, nes Pupai nebuvo jokių problemų, nelįsdavo prie žaizdos. Bet Maja labai jau įkyriai norėdavo laižytis ir kandžiotis doh.gif
Sveikatėlės 4u.gif
Atsakyti
Kažkokia - sveikatos tavo katitei. Tegul kuo greičiau sveiksta 4u.gif 4u.gif
Man irgi būna labai gaila, kai vežu daryti tokiu procedūrų ir jie žiūri tokie pasimetę, ką dabar su jais čia tokio daris. Taip gaila jų būna verysad.gif. Bet paskiau jiems patiems koks rojus būna. Visų bereikalingų minčių ir rūpesčių atsikrato kartu su ta vieta thumbup.gif
Atsakyti
Na va, aplankėm LGAC parodą. Labai jauki ir smagi šiais metasi thumbup.gif Pakalbėjom su Majos "mamyte" bigsmile.gif Apsipirkom doh.gif

Maja susirado maišiuką su katžole, pasitūsino mergina lotuliukas.gif
Atsakyti
Antena, tai tas gaubtas smile.gif nedraugauja visai. Didžiausias ligonis su ja. Nuėmusi dabar turiu, tai pavalgė mergina pirmą kart. Be jos laikyt negaliu, ji labai prausiasi, bijau, kad neišsilaižytų.

Aš ir su Majos mamyte šnektelėjau smile.gif
O pasirodo šiandien dar ir Žalgirio arenoj buvo paroda, Bubastės. Ten jau nevažiavau, jėgų nebuvo visai, galva plyšta šiandien kaip reikalas. Su savo veisėja susiskambinau, sakė parodoj nebus, tai nupasakojau apie Bafūnę, tai dokus ant dienų turėsim smile.gif
Atsakyti
Kaip jums faina, kad galėjote paroda aplankyti 4u.gif. Aš kai ne iš Kauno, tai nelabai gaunasi tokių atvejų aplankyti smile.gif. Labai norėjau važiuoti į šią parodą, bet reiks mums laukti kitų metų.
Atsakyti
labutis

smagu rasti foto meshkuciu wub.gif

kur kavalieriai? muses gaudo biggrin.gif ir dar klauso kartais Okati meiles dainu lotuliukas.gif

i paroda mes eisime sekancia lapkricio gale kur vyks -tai gal kuria sutiksime ? kokias veliaveles kabinames kad pazintume savus? biggrin.gif

gal kas pasidalins kaip atskalbti katino uodega riebiaja ta dali ax.gif reiks priesh paroda nusimaudyti normaliai kad blizgeti nail.gif

kiek Liksui laiko dabar? tikrai i teti panashus jo snukutis. labai grazus bernas auga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 06 spalio 2014 - 11:42