labas vakarelis
Evanas sako galiu pasivaidenti jeigu yra pasigendanciu
beja kaip dedat foto? ar kas pasikeite forume kad man visada rasho dinaminiai puslapiai neleidziami
KU ku
del katinu linkiu kad atsirastu galimybe pasiimti kartu meshkinus. o jeigu ne tai ka padarysi tenka rinktis kartais vyras ar katinai va balionas gal kazkiek pades kaip isivaizduoju vyras rimtas ir vertas to
morciautoju ishklausytojoms. pas mus atrodo baiginejasi po truputi tik nezinau ar ilgam, nes shildyma ijunginejam jau
del kandziojimosi tai manishkis jeigu zaidziam ir pilva pakutenu pasikandzioja bet atsargiai ir po to uzlaizo viska draugishkai
tie minkymai manau kokie tai parodymai kad vieta patinka. nes kaip pastebejau katinai minko kuos dekius, kaldras kur megstama vieta arba pationka ten guleti labai
Labas vakaras, merginos
Dėl minkymo, greičiausiai šis dalykas išliko iš vaikystės. Kad bėgtu geriau mamytės pėnukas, mažieji pabiručiai minko mamos pilvuką. Mano Ūla irgi mėgėja paminkyti. O dėl kandžiojimo, tai tokio dalyko dar mums nenutiko. Tik buvo ji mane vakare apspardžiusi už tai, kad negavo mėsos. Atsigulė šalia manęs ir pradėjo kojom spardyti. Na ką padarysi, pati kalta, neapsižiūrėjo mamka, kad mėsą šaldykli pasibaigė
Dėl minkymo, greičiausiai šis dalykas išliko iš vaikystės. Kad bėgtu geriau mamytės pėnukas, mažieji pabiručiai minko mamos pilvuką. Mano Ūla irgi mėgėja paminkyti. O dėl kandžiojimo, tai tokio dalyko dar mums nenutiko. Tik buvo ji mane vakare apspardžiusi už tai, kad negavo mėsos. Atsigulė šalia manęs ir pradėjo kojom spardyti. Na ką padarysi, pati kalta, neapsižiūrėjo mamka, kad mėsą šaldykli pasibaigė
Mūsų tai jis toks jam kas nors kiek nepatinka iš kart krimst, aišku nestipriai krimsteli, bet jo dantys tokie dideli ir aštrūs
O kaip sukuojates? Musiskis tai tokius pasirodymus rengia, kad baisu ir rekia ir spardosi, jau dviese sunku ji nulaikyti ir kai jis buvo maziukas as perbraukdavau sukom jam per kailiuka - na, kad priprastu prie suku ir pan., tai jis tas sukas kandziodavo jau nuo vaikystes jam cia sukos didziausias priesas
O kaip sukuojates? Musiskis tai tokius pasirodymus rengia, kad baisu ir rekia ir spardosi, jau dviese sunku ji nulaikyti ir kai jis buvo maziukas as perbraukdavau sukom jam per kailiuka - na, kad priprastu prie suku ir pan., tai jis tas sukas kandziodavo jau nuo vaikystes jam cia sukos didziausias priesas
Amalija, musiskis ir su sukomis, sepeciais nedraugauja, jei tik paimu juos, tai katinas jau piktai ziuri. Daugiausia stengiames sukuotis, kai kacius miega. Bet kada reikia papilve ir pazastis sukuoti, jau kvieciu MB ir vienas laiko, kitas sukuoja. Aisku rangosi, pyksta,kanda, bet vis bandom prispausti. Kartais koks kaltunas susidaro, tai jau tenka ir iskirpti.
Musu vaikinas ir toks is vyriskiu su charakteriu, jei paglostysi ar paliesi, kainenores tai ir letena trinktels ar dantis stengsis i ranka suleisti, tai mes tada snypsciams ir aiskinam, kad taip negerai. Bet tokie tavejau buna,kai jis buna isiaudrines su zaidimais, ar pyktelejes
Musu vaikinas ir toks is vyriskiu su charakteriu, jei paglostysi ar paliesi, kainenores tai ir letena trinktels ar dantis stengsis i ranka suleisti, tai mes tada snypsciams ir aiskinam, kad taip negerai. Bet tokie tavejau buna,kai jis buna isiaudrines su zaidimais, ar pyktelejes
Sveikos,
nei ką pridėt, nei ką atimt - visą teisybę parašėt
Mūsiškis irgi toks pat: ir minko ir murkia, ir visada jo paskutinė "tiesa" turi būt - visada atkeršija, ir krokodilo dantis parodo, o ryte į darbą išeinant per kojas pašventina ir šukuotis nemėgsta - sakyčiau tikras MEINAS
Aga, teisybė, aš jau toks
nei ką pridėt, nei ką atimt - visą teisybę parašėt
Mūsiškis irgi toks pat: ir minko ir murkia, ir visada jo paskutinė "tiesa" turi būt - visada atkeršija, ir krokodilo dantis parodo, o ryte į darbą išeinant per kojas pašventina ir šukuotis nemėgsta - sakyčiau tikras MEINAS
Aga, teisybė, aš jau toks
QUOTE(glinglingas @ 2014 09 25, 19:34)
beja kaip dedat foto? ar kas pasikeite forume kad man visada rasho dinaminiai puslapiai neleidziami
Aš dedu per radikal.ru pirma įkeliu ten, o paskui nukopijuoju į forumą antrą nuorodą ir viskas čiki
QUOTE(Amalija2 @ 2014 09 25, 19:52)
Mūsų tai jis toks jam kas nors kiek nepatinka iš kart krimst, aišku nestipriai krimsteli, bet jo dantys tokie dideli ir aštrūs
Mūsu kitas katinas (ne meinas) mėgėjas pasikandžiot. Tokiu atveju aš būnu tikra bjaurybė ir kai tik jis pabando įkąst, aš sugrūdu jam į gerklę pirštą kiek tik telpa
O kas kiek laiko šukuojat katinus? Jei kelias dienas nešukuoju, tai atsiranda tokie mini kaltūnai
Papildyta:
O aš kelių nuotraukas per Part.lt
Mergaites, kokie jūsų katinukai gražus
Mano Ūla irgi nemėgsta šukuotis, tai būna, kad tenka net ir po kambarius su šukom palakstyti . Tai tiks ir būna tas šukavimas . Bet savėlų šiaip dar nebuvom turėja
Mergaites, kokie jūsų katinukai gražus
Mano Ūla irgi nemėgsta šukuotis, tai būna, kad tenka net ir po kambarius su šukom palakstyti . Tai tiks ir būna tas šukavimas . Bet savėlų šiaip dar nebuvom turėja
QUOTE(glinglingas @ 2014 09 25, 19:34)
Evanas sako galiu pasivaidenti jeigu yra pasigendanciu
Yra yra pageidaujančių
Evanas gražuolis
nuotraukas dedu per fotki.com
QUOTE(miauksiuss @ 2014 09 25, 21:41)
mėgėjas pasikandžiot. Tokiu atveju aš būnu tikra bjaurybė ir kai tik jis pabando įkąst, aš sugrūdu jam į gerklę pirštą kiek tik telpa
žiauriai tu čia
o koks mielas kačiukas
QUOTE(Niurkute @ 2014 09 25, 22:53)
O aš kelių nuotraukas per Part.lt
Labas rytas
Niurkute, keliant per Part.lt jie labai greit panaikina nuotraukas.Net nežinau kiek mėnesių laiko. Jūs pažiūrėkite, netgi šioje temoje 2 pusl. jūsų nuotraukų jau nėra. Jei kyla noras paskaitinėti temą, jūsų gražuolių jau niekas nemato .
Aš jau senokai tą pastebėjau, kad po kiek laiko mano nuotraukų būna nematyt, pradėjus aiškintis supratau kame reikalas. O gal tik mano kompas nerodo? Bet pradėjus įkelt per radikal.ru , viskas gerai.
Kevinas koks garbiniuotas
Pakasiukai jūsų visų gražuoliams
Naudokit www.radikal.ru nuotraukoms
Pakasiukai jūsų visų gražuoliams
Naudokit www.radikal.ru nuotraukoms
QUOTE(Vidam @ 2014 09 26, 08:57)
Labas rytas
Niurkute, keliant per Part.lt jie labai greit panaikina nuotraukas.Net nežinau kiek mėnesių laiko. Jūs pažiūrėkite, netgi šioje temoje 2 pusl. jūsų nuotraukų jau nėra. Jei kyla noras paskaitinėti temą, jūsų gražuolių jau niekas nemato .
Aš jau senokai tą pastebėjau, kad po kiek laiko mano nuotraukų būna nematyt, pradėjus aiškintis supratau kame reikalas. O gal tik mano kompas nerodo? Bet pradėjus įkelt per radikal.ru , viskas gerai.
Sveikos merginos
Vat šito net nepastebėjau . Aš kai nežiūriu tu senesniu komentarų, tai net nepastebėjau tokio dalyko. O per Radikala aš anksčiau kėliau nuotraukas, bet paskiau vienu metu jis man nedavė įkelti nuotraukų ir net nežinau kodėl. Reikės tada vėl pabandyti . Dėkoju už patarimą