Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

labas vakarelis

Evanas sako galiu pasivaidenti jeigu yra pasigendanciu biggrin.gif
beja kaip dedat foto? ar kas pasikeite forume kad man visada rasho dinaminiai puslapiai neleidziami sad.gif
KU ku

del katinu linkiu kad atsirastu galimybe pasiimti kartu meshkinus. o jeigu ne tai ka padarysi tenka rinktis kartais vyras ar katinai lotuliukas.gif va balionas 4u.gif gal kazkiek pades mirksiukas.gif kaip isivaizduoju vyras rimtas ir vertas to smile.gif

drinks_cheers.gif morciautoju ishklausytojoms. pas mus atrodo baiginejasi po truputi tik nezinau ar ilgam, nes shildyma ijunginejam jau g.gif

del kandziojimosi tai manishkis jeigu zaidziam ir pilva pakutenu pasikandzioja bet atsargiai ir po to uzlaizo viska draugishkai lotuliukas.gif

tie minkymai manau kokie tai parodymai kad vieta patinka. nes kaip pastebejau katinai minko kuos dekius, kaldras kur megstama vieta arba pationka ten guleti labai 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos 4u.gif

Dėl minkymo, greičiausiai šis dalykas išliko iš vaikystės. Kad bėgtu geriau mamytės pėnukas, mažieji pabiručiai minko mamos pilvuką. Mano Ūla irgi mėgėja paminkyti. O dėl kandžiojimo, tai tokio dalyko dar mums nenutiko. Tik buvo ji mane vakare apspardžiusi už tai, kad negavo mėsos. Atsigulė šalia manęs ir pradėjo kojom spardyti. Na ką padarysi, pati kalta, neapsižiūrėjo mamka, kad mėsą šaldykli pasibaigė doh.gif
Atsakyti
Mūsų tai jis toks jam kas nors kiek nepatinka iš kart krimst, aišku nestipriai krimsteli, bet jo dantys tokie dideli ir aštrūs biggrin.gif
O kaip sukuojates? Musiskis tai tokius pasirodymus rengia, kad baisu biggrin.gif ir rekia ir spardosi, jau dviese sunku ji nulaikyti doh.gif ir kai jis buvo maziukas as perbraukdavau sukom jam per kailiuka - na, kad priprastu prie suku ir pan., tai jis tas sukas kandziodavo biggrin.gif jau nuo vaikystes jam cia sukos didziausias priesas unsure.gif
Atsakyti
Amalija, musiskis ir su sukomis, sepeciais nedraugauja, jei tik paimu juos, tai katinas jau piktai ziuri. Daugiausia stengiames sukuotis, kai kacius miega. Bet kada reikia papilve ir pazastis sukuoti, jau kvieciu MB ir vienas laiko, kitas sukuoja. Aisku rangosi, pyksta,kanda, bet vis bandom prispausti. Kartais koks kaltunas susidaro, tai jau tenka ir iskirpti.

Musu vaikinas ir toks is vyriskiu su charakteriu, jei paglostysi ar paliesi, kainenores tai ir letena trinktels ar dantis stengsis i ranka suleisti, tai mes tada snypsciams ir aiskinam, kad taip negerai. Bet tokie tavejau buna,kai jis buna isiaudrines su zaidimais, ar pyktelejes smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
nei ką pridėt, nei ką atimt - visą teisybę parašėt biggrin.gif
Mūsiškis irgi toks pat: ir minko ir murkia, ir visada jo paskutinė "tiesa" turi būt - visada atkeršija, ir krokodilo dantis parodo, o ryte į darbą išeinant per kojas pašventina ir šukuotis nemėgsta - sakyčiau tikras MEINAS lotuliukas.gif
user posted image
Aga, teisybė, aš jau toks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2014 09 25, 19:34)
beja kaip dedat foto? ar kas pasikeite forume kad man visada rasho dinaminiai puslapiai neleidziami sad.gif

Aš dedu per radikal.ru pirma įkeliu ten, o paskui nukopijuoju į forumą antrą nuorodą ir viskas čiki
QUOTE(Amalija2 @ 2014 09 25, 19:52)
Mūsų tai jis toks jam kas nors kiek nepatinka iš kart krimst, aišku nestipriai krimsteli, bet jo dantys tokie dideli ir aštrūs  biggrin.gif

Mūsu kitas katinas (ne meinas) mėgėjas pasikandžiot. Tokiu atveju aš būnu tikra bjaurybė ir kai tik jis pabando įkąst, aš sugrūdu jam į gerklę pirštą kiek tik telpa

O kas kiek laiko šukuojat katinus? Jei kelias dienas nešukuoju, tai atsiranda tokie mini kaltūnai
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
O aš kelių nuotraukas per Part.lt

Mergaites, kokie jūsų katinukai gražus 4u.gif

Mano Ūla irgi nemėgsta šukuotis, tai būna, kad tenka net ir po kambarius su šukom palakstyti doh.gif . Tai tiks ir būna tas šukavimas tongue.gif . Bet savėlų šiaip dar nebuvom turėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2014 09 25, 19:34)
Evanas sako galiu pasivaidenti jeigu yra pasigendanciu  biggrin.gif

Yra yra pageidaujančių thumbup.gif
Evanas gražuolis wub.gif
nuotraukas dedu per fotki.com

QUOTE(miauksiuss @ 2014 09 25, 21:41)
mėgėjas pasikandžiot. Tokiu atveju aš būnu tikra bjaurybė ir kai tik jis pabando įkąst, aš sugrūdu jam į gerklę pirštą kiek tik telpa

blink.gif blink.gif blink.gif žiauriai tu čia doh.gif

o koks mielas kačiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 09 25, 22:53)
O aš kelių nuotraukas per Part.lt

Labas rytas 4u.gif
Niurkute, keliant per Part.lt jie labai greit panaikina nuotraukas.Net nežinau kiek mėnesių laiko. Jūs pažiūrėkite, netgi šioje temoje 2 pusl. jūsų nuotraukų jau nėra. Jei kyla noras paskaitinėti temą, jūsų gražuolių jau niekas nemato .
Aš jau senokai tą pastebėjau, kad po kiek laiko mano nuotraukų būna nematyt, pradėjus aiškintis supratau kame reikalas. O gal tik mano kompas nerodo? Bet pradėjus įkelt per radikal.ru , viskas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 26 rugsėjo 2014 - 08:02
Kevinas koks garbiniuotas biggrin.gif

Pakasiukai jūsų visų gražuoliams 4u.gif

Naudokit www.radikal.ru nuotraukoms
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 26, 08:57)
Labas rytas  4u.gif
Niurkute, keliant per Part.lt jie labai greit panaikina nuotraukas.Net nežinau kiek mėnesių laiko.  Jūs pažiūrėkite, netgi šioje temoje 2 pusl. jūsų  nuotraukų jau nėra. Jei kyla noras paskaitinėti temą, jūsų gražuolių jau niekas nemato .
Aš jau senokai tą pastebėjau, kad po kiek laiko mano nuotraukų būna nematyt, pradėjus aiškintis  supratau kame reikalas. O gal tik mano kompas nerodo? Bet pradėjus įkelt per radikal.ru , viskas gerai.

Sveikos merginos 4u.gif

Vat šito net nepastebėjau g.gif . Aš kai nežiūriu tu senesniu komentarų, tai net nepastebėjau tokio dalyko. O per Radikala aš anksčiau kėliau nuotraukas, bet paskiau vienu metu jis man nedavė įkelti nuotraukų ir net nežinau kodėl. Reikės tada vėl pabandyti 4u.gif . Dėkoju už patarimą 4u.gif
Atsakyti
Atila kviečia į grožio konkursą biggrin.gif Pasimaivykime prieš veidrodį biggrin.gif

O Dieve, koks čia per toks nuostabus atvaizdas????? Oi, Čia gi AAAAŠ, šių namų VALDOVAS biggrin.gif

user posted image
Atsakyti