O jau gyventojai kokie gražūs čionaisna rodosi Visiems bučkiai į ūsą
Kas dėl aknės, tai susirūpinau pati dabar, po darbo tikrai lįsiu žiūrėt kaip ten pas Bafūnę yra
O vakar mano madam metukus apturėjo Jatau, juk ji visai neseniai dar kruopeliūkštė buvo, atrodo tik užvakar parsivežiau...
Sveikos, merginos
Azucena, Miauksius - dėkoju už pagyras mano vaikui Cleopatrai Aš ja irgi labai norėčiau paniurkyti, bet deja ji gyvena ne pas mane. Čia buvau vasara užsukusi į svečius, tai paturėjau malonumą ją paniurkyti ir šiokia bei tokia fotosesija padaryti . Labai smagu matyti kaip tavo vaikas auga ir gražėja.
Papildyta:
Azucena, leiskit pasmalsauti. O kur jūs išvykote ir ilgam?
Papildyta:
Tai labai smagu . Laukiam kada visi grožiai grįš į eterį
Papildyta:
Oho kokia gerulė lapcytė . Ner čia ko net meruoti . Matosi, kad druta
Papildyta:
Eh, jie viens už kita gražesni.
Azucena, Miauksius - dėkoju už pagyras mano vaikui Cleopatrai Aš ja irgi labai norėčiau paniurkyti, bet deja ji gyvena ne pas mane. Čia buvau vasara užsukusi į svečius, tai paturėjau malonumą ją paniurkyti ir šiokia bei tokia fotosesija padaryti . Labai smagu matyti kaip tavo vaikas auga ir gražėja.
Papildyta:
QUOTE(Azucena @ 2014 09 17, 13:13)
Azucena, leiskit pasmalsauti. O kur jūs išvykote ir ilgam?
Papildyta:
QUOTE(Drule @ 2014 09 17, 22:59)
Labas vakarėlis,
vasarą meinai atostogauja
Va ruduo prasidėjo - tuoj visi subildės atgal į trobą
Liūūūdna, Azu, be braliuku... ane?
vasarą meinai atostogauja
Va ruduo prasidėjo - tuoj visi subildės atgal į trobą
Liūūūdna, Azu, be braliuku... ane?
Tai labai smagu . Laukiam kada visi grožiai grįš į eterį
Papildyta:
QUOTE(Drule @ 2014 09 17, 23:08)
Jamk vieną lapcę... mieruok... pakol nieks neskambija - turiu laisvo laiko
Oho kokia gerulė lapcytė . Ner čia ko net meruoti . Matosi, kad druta
Papildyta:
QUOTE(Miledi.N @ 2014 09 19, 09:26)
Eh, jie viens už kita gražesni.
labas rytelis
oaji kiek grozio linkejimai nuo mano gauruotuju
oaji kiek grozio linkejimai nuo mano gauruotuju
Niurkute as isvykau i UK, jei nesusipyksiu ar neissiskirsiu su MB, tai visam laikui......
Merginos, kurios turit katytes ir kurios nėra operuotos, reikia info
Mano kruopai kelios dienos labai rūpi anas galas- labai dažnai prausia. Įdomūs reikalai su wc- valydama labai daug randu gumuliukų, t.y. anksčiau kai siusiodavo, tai siusiodavo kaip reikalas, o dabar po biški. Tikrai su takais viskas ok, žinau kaip tai yra. O ir neužsibūna wc- įbėga, siusteli ir lauk. Vyras sako, kad morčiuot pradėjo. Bet daugiau lyg ir nieko nepastebėjau. Ai, vyras sakė, kad kai jis glosto, uodegytę kelia. Man nekelia. Gal tikrai jau morčiuot pradėjo
Mano kruopai kelios dienos labai rūpi anas galas- labai dažnai prausia. Įdomūs reikalai su wc- valydama labai daug randu gumuliukų, t.y. anksčiau kai siusiodavo, tai siusiodavo kaip reikalas, o dabar po biški. Tikrai su takais viskas ok, žinau kaip tai yra. O ir neužsibūna wc- įbėga, siusteli ir lauk. Vyras sako, kad morčiuot pradėjo. Bet daugiau lyg ir nieko nepastebėjau. Ai, vyras sakė, kad kai jis glosto, uodegytę kelia. Man nekelia. Gal tikrai jau morčiuot pradėjo
[i]Kur visi meškiai?Greit grįškit į eterį
QUOTE(Azucena @ 2014 09 22, 11:22)
Niurkute as isvykau i UK, jei nesusipyksiu ar neissiskirsiu su MB, tai visam laikui......
Sveikos, merginos
O katinukus į UK irgi vėliau pasiimsite? Nes aš kartais irgi turiu tokių minčių ir manau, kad laikui bėgant jas su šeima igyvendinsime, na gal ir ne. Žiūrėsime pagal situacija. Ir pamastau apie katinukus savo ir net neįsivaizduoju kaip juos reiktu palikti Bandyčiau turbūt vežtis kartu
Jums linkiu, kad viskas gerai UK Jums sektusi ir nebūtų jokių pikčių
Papildyta:
QUOTE(kazhkokia @ 2014 09 22, 12:16)
Merginos, kurios turit katytes ir kurios nėra operuotos, reikia info
Gali būti, kad jau yra pradžia morčiaus . Nes maniške irgi labai tyliai ir neaiškiai pradeda . Sunku net ja suprasti. Pirma syki, kai ji pas mane užmorčiavo, tai pamaniau, kad ji susirgo . Vaikščiojo liūdna, nosį nukabinus ir tik garsus skleidė kaip kokie vartai girgždantis būtų . Vis U..U...U U...U...U ir dar tyliai. Kad rėktu, tai suprasčiau o čia... Ir šiknos nerietė. Tik ant kokio trėčio morčiaus iš eilės ji užbliovė garsiau ir jau pradėjo riesti subiniuką . Paskiau buvo ilga pertrauka ir kai vėl buvo prąsidėjęs morčius, tai vėl buvo neaiškus ir labai tylus . Gal pas tave tas pats
Papildyta:
QUOTE(Miledi.N @ 2014 09 23, 10:13)
[i]Kur visi meškiai?Greit grįškit į eterį
Koks ryškus solydukas
Sveikos merginos Norejau jusu pasiklausi apie viena musu meskio pomegi, kuris man bent jau labai idomus kai jis ateina nakti pas mane i lova miegoti, visada "minko" letenelem paklode ir kad murkia, kad murkia, ka tai galetu reikst? Gal kvailas klausimas, bet labai jau idomu iminti sia misle
O Jus galetumet savuosiu ivardinti kaip meilius katinus? Maniskis berniukas jau toks banditas ir museika kadangi jam visad karpom nagus, tai letenom nesimojuoja, bet kandziojasi kaip krokodilas Buvo tokia istorija: ryte atsikeliu, jis ant palanges tupi as su juo pasisveikinu ir beglostydama ji atradau koltuna, sakau: ooo kokie cia pas tave koltunai. Jis susinervino, is kart strykt ant savo draskykles, o as jam sakau: tu bek nebeges, o sukuotis vis tiek reikes (jis sukuotis baisiausiai nemegsta) ir nuejau i virtuve arbatos darytis. Ir ka jus manot? Jis mane pasivijo ir krimstelejo i koja Be kovos jis nepasiduos!
O Jus galetumet savuosiu ivardinti kaip meilius katinus? Maniskis berniukas jau toks banditas ir museika kadangi jam visad karpom nagus, tai letenom nesimojuoja, bet kandziojasi kaip krokodilas Buvo tokia istorija: ryte atsikeliu, jis ant palanges tupi as su juo pasisveikinu ir beglostydama ji atradau koltuna, sakau: ooo kokie cia pas tave koltunai. Jis susinervino, is kart strykt ant savo draskykles, o as jam sakau: tu bek nebeges, o sukuotis vis tiek reikes (jis sukuotis baisiausiai nemegsta) ir nuejau i virtuve arbatos darytis. Ir ka jus manot? Jis mane pasivijo ir krimstelejo i koja Be kovos jis nepasiduos!
Sveikos,
Mano meinukas ir minko. Šiaip mažiukas neminkė visiškai ir aš vis galvojau ar pradės jis minkyti ar ne ir kokių metų tik būdamas pradėjo minkyti. Hamulė miega lovoje ant pagalvės, tai prieš atsiguldamas visada išminko visą pagalvę, dar ir man per plaukus ar nosies galiuką kliuna ir tada apsukęs ratą, jau atsigula miegoti.
Čia toks ritualas, o jei neklystu, tai jiems šis instinktas yra iš vaikystės, jie mažiukai minko mamos pilvą, kad bėgtų pienukas.
O dėl piktumo, tai manau jau visiem skirtingai. Hamiltonas tik jau vyriškėdamas pradėjo po truputį rodyti charakterį, bet tikrai gana vėlai. Mažiukas buvo teigiamas herojus. Kitas dalykas , pvz pas mus savo nepasitenkinimą kažkiek gali rodyti tik man, prieš MB niekada, nes bijo labiau. O man jo piktumas pasireiškia, kai reikia išeiti iš namų ir palikti jį vieną, tuomet parnešu iš laiptinės į namus jį, noriu uždaryti duris ir gaunu per batus iš lapatos, tipo labai piktai . Tokio va keršto, kad atbėgtų ir kastų nėra, bet čia katuliai skirtingi ir tiek.
Pas mus namie Hamiui galioja tik dvi bausmės, šnypštimas ir purkštukas, kol kas su jom apsieinam puikiai, jie išbando šeimininkus puikiai ir su laiku nusistato tos ribos, kas galima, o kas ne, bet jei reikia išsikovoti šeimininkų dėmesį, tai vistiek verta rizikuoti ir reikia išsidirbinėti pradėti :lotuliukas
Hamis mūsų ir nemėgsta šukuotis, tai jei jį pasiguldau ant nugaros su viena ranka laikau, tai ima spardytis su galinėmis kojytėmis baisiai juokingai, bet dažniausiai pilvuką šukuoju su MB pagalba, tai būna katulis ima žiauriai juokingai tipo urgzti,bet tuo viskas ir baigiasi, pabučiuoju jam į nosytęm pagiriu, kad geras, jog šukuojasi ir jis nurimsta.
Mano meinukas ir minko. Šiaip mažiukas neminkė visiškai ir aš vis galvojau ar pradės jis minkyti ar ne ir kokių metų tik būdamas pradėjo minkyti. Hamulė miega lovoje ant pagalvės, tai prieš atsiguldamas visada išminko visą pagalvę, dar ir man per plaukus ar nosies galiuką kliuna ir tada apsukęs ratą, jau atsigula miegoti.
Čia toks ritualas, o jei neklystu, tai jiems šis instinktas yra iš vaikystės, jie mažiukai minko mamos pilvą, kad bėgtų pienukas.
O dėl piktumo, tai manau jau visiem skirtingai. Hamiltonas tik jau vyriškėdamas pradėjo po truputį rodyti charakterį, bet tikrai gana vėlai. Mažiukas buvo teigiamas herojus. Kitas dalykas , pvz pas mus savo nepasitenkinimą kažkiek gali rodyti tik man, prieš MB niekada, nes bijo labiau. O man jo piktumas pasireiškia, kai reikia išeiti iš namų ir palikti jį vieną, tuomet parnešu iš laiptinės į namus jį, noriu uždaryti duris ir gaunu per batus iš lapatos, tipo labai piktai . Tokio va keršto, kad atbėgtų ir kastų nėra, bet čia katuliai skirtingi ir tiek.
Pas mus namie Hamiui galioja tik dvi bausmės, šnypštimas ir purkštukas, kol kas su jom apsieinam puikiai, jie išbando šeimininkus puikiai ir su laiku nusistato tos ribos, kas galima, o kas ne, bet jei reikia išsikovoti šeimininkų dėmesį, tai vistiek verta rizikuoti ir reikia išsidirbinėti pradėti :lotuliukas
Hamis mūsų ir nemėgsta šukuotis, tai jei jį pasiguldau ant nugaros su viena ranka laikau, tai ima spardytis su galinėmis kojytėmis baisiai juokingai, bet dažniausiai pilvuką šukuoju su MB pagalba, tai būna katulis ima žiauriai juokingai tipo urgzti,bet tuo viskas ir baigiasi, pabučiuoju jam į nosytęm pagiriu, kad geras, jog šukuojasi ir jis nurimsta.
QUOTE(Niurkute @ 2014 09 23, 22:13)
Gali būti, kad jau yra pradžia morčiaus .
Nu ką, tai tikrai buvo tik pradžia Tyli, rami pradžia... Vakar po darbo grįžus katės nebepažinau. Nenoriu leistis į aprašinėjimus kaip ji atrodė, turbūt žinot kaip būna. Tik gali būti, kad mūsiškei susidėjo į vieną kokių trijų-keturių morčių pasireiškimai O visą šitą dalyką vainikavo kakariniai MAUKIMAI (miau kai sako man gražu, bet kai sako MAU tada jau nelabai)... Naktis irgi "smagi" buvo, atsikėliau valanda anksčiau nei žadintuvas
Vakar susiskambinau su savo vete, lauksim pabaigos ir lėksim "gydytis" Gaila man kačiūnės kai šitaip...
QUOTE(Amalija2 @ 2014 09 24, 23:04)
kai jis ateina nakti pas mane i lova miegoti, visada "minko" letenelem paklode ir kad murkia, kad murkia, ka tai galetu reikst?
Aš tą minkymą vadinu kočiojimu Manoji irgi mėgsta pakočioti, o po to seka murkimas Čia katulių bruožas
QUOTE(egleo @ 2014 09 25, 09:03)
Man ir nelabai sekasi šukuot O va jei rasiu video kur vyras šukavo įdėsiu, tai žiūrėjau išsižiojusi Šitaip man nesileidžia nė per kur
O mano Irisas mėgsta šukuotis, nesvarbu kur, ar pilvas, ar nugara, guli kaip cepelinas ir kaifuoja. Ir šiaip jis labai gero būdo katulis. Bet minko laaabai retai, aš nesuprantu ko jis nori rytais, turbūt dėmesio, ėst jam visada įdėta, bet kiekvieną rytą ateina, užlipa ant lovos, apeina ratą, nulipa, kiša nosių prie veido, paglostau, jis vistiek neatstoja O jei durys uždarytos, krapšto duris ir miaukia, kad įleisčiau, na tai kai išglostau, paniurkau, tuomet jau plumpteli ant lovos miegot
Hmuliui tai dėmėsio reikia daug ir jis įvairiausiais būdais jo prašo. Savaitgaliais mėgstam ilgiau pamiegoti, tai va tada prasideda, pirmiausiai meilės išraiška bandoma kelti, būna netyčia ir pats užmiega, o jei ne tada prasideda cirkai, žaislų tampimas, garsiausias daužymas, kokių gėlių valgymas tau prieš akis, lovos krapštymas su nagais ir tau užtenka sujudėti puikiai žino, kad negalima ir bus baudžiamas, tai bėga kai kulka slėptis, bet vistiek su viltimi jis, o gal pavyks pakelti juokingas žiauriai.
Kaip ir vakar, mudu dviese buvome namie, tai ko gaminau miegojo virtuvėje šalia, tada susiraičiau šiltai su arbata žiūrėti filmo ir prasidėjo. Atitempė kruvas žaislų man prie kojų ir ką, žaidėm mudu abudu Nu aš jį suprantu ir niekada nepykstu, o va MB kantrybė vyriška trapesnė nei mano
Kaip ir vakar, mudu dviese buvome namie, tai ko gaminau miegojo virtuvėje šalia, tada susiraičiau šiltai su arbata žiūrėti filmo ir prasidėjo. Atitempė kruvas žaislų man prie kojų ir ką, žaidėm mudu abudu Nu aš jį suprantu ir niekada nepykstu, o va MB kantrybė vyriška trapesnė nei mano