Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Sveikos merginos 4u.gif

Miledi, tavo katinukas nuostabus wub.gif . Kaip saulele, toks riskus biggrin.gif

Busycat - tai darik savo ispudinga foto sesija ir dek savo grozius 4u.gif . Man rudeniniu spalvu niekad nebus per daug. Vis uzeinu ir pavarvinu seile nors pati namuose turiu savaja pavydzia grazuole biggrin.gif .
Siandiena ir issiaiskinau, kad Ula yra pavydi. Vis svarstydavau, kodel ji vis Cinamonui antausius pridovanoja biggrin.gif . Visi katinai kaip katinai o sis vis jai po letena pakliuna smile.gif . O siandiena is ryto atejo ji su manim pasilabinti, gulim apsikabinusios ir ateina Cinamonas, atsigula man ant koju. Ula pamate. Greit atsistojo ir urgzdama priejo prie jo ir vel antausius jis gavo doh.gif . Gerai, kad ji bent nestipriai o svelniai, bet tokiu budu isreiskia savo nepasitenkinima. Tas tik paziurejo i ja kaip i pamisusia boba, kuriai turbus kankina PMSas ir toliau minko man kojites biggrin.gif . Tai tokios pas mus buna scenos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 06 03, 10:04)
Miledi, tavo katinukas nuostabus  wub.gif . Kaip saulele, toks riskus  biggrin.gif

Siandiena ir issiaiskinau, kad Ula yra pavydi. Vis svarstydavau, kodel ji vis Cinamonui  antausius pridovanoja  biggrin.gif . Visi katinai kaip katinai o sis vis jai po letena pakliuna  smile.gif . O siandiena is ryto atejo ji su manim pasilabinti, gulim apsikabinusios ir ateina Cinamonas, atsigula man ant koju. Ula pamate. Greit atsistojo ir urgzdama priejo prie jo ir vel antausius jis gavo  doh.gif . Gerai, kad ji bent nestipriai o svelniai, bet tokiu budu isreiskia savo nepasitenkinima. Tas tik paziurejo i ja kaip i pamisusia boba, kuriai turbus kankina PMSas ir toliau minko man kojites  biggrin.gif . Tai tokios pas mus buna scenos  biggrin.gif

ACIU wub.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif Ula šaunuolė, šeimininke nesidalija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2014 06 03, 11:09)
ACIU  wub.gif

thumbup.gif  lotuliukas.gif Ula šaunuolė, šeimininke nesidalija  lotuliukas.gif

Mergina ji pas mane nepescia smile.gif))
Atsakyti
Ir mudu su Hamiuku jungiames prie naujos temos 4u.gif 4u.gif 4u.gif tik be foto tongue.gif

Hamiukui buvo ekstremalus metas,nes tevukai dvi savaites atostogavo ir Hamiukas buvo vienas namie. Ateidavo aukle biggrin.gif pas Hamiuka kasdiena, pabudavo, pazaisdavo po kelias valandas. Viskas buvo gerai,tik pirma karta tiek ilgai palike buvom,tai streso ir mum buvo daug.
Juokingai vaikinas elgesi, pirmomis dienomis atejus mergaitei Hamis budavo geras, draugiskas, kol gaudavo skaniai pavalgyt,po to pavalgius imdavo snypst ir vyti lauk is namu biggrin.gif. Po keliu dienu susidraugavo ir viskas buvo ok. Buvom pasitikti rekimu, miaukimu,labai pasiilge buvom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

user posted image

mes taip retokai pas jus apsilankom, nors kai isigijom katyte, tai maniau, kad tupesiu cia kiekviena diena biggrin.gif Bet taip laiko dabar nera, na rudeni jo bus daugiau smile.gif
Ziurekit, kokiu sausu maistu seriat savuosius lusiukus? smile.gif

Atsakyti
Labutis

o kokia grazuole wub.gif labai grazu man kaip shepetukai skirtingu spalvu thumbup.gif
maishom josera + virbac
Atsakyti
QUOTE(Lattina @ 2014 06 07, 14:03)
Sveikos,
mes taip retokai pas jus apsilankom, nors kai isigijom katyte, tai maniau, kad tupesiu cia kiekviena diena biggrin.gif Bet taip laiko dabar nera, na rudeni jo bus daugiau smile.gif
Ziurekit, kokiu sausu maistu seriat savuosius lusiukus? smile.gif

Kokia gražuolė wub.gif wub.gif wub.gif
Aš duodu tai kas tuo metu kai perku su akcija biggrin.gif Royal Canin, Hills, dabar nupirkau Nature's
Atsakyti
Ajargau, mėnuo laiko be jūsų visų katų pragyvent doh.gif Gi blūdas jau jama doh.gif

Visiem katiniūnam į bučiuoklę po pakšt 4u.gif Šeimininkam drinks_cheers.gif

Gražiai gyvent visi, foto gražias dedat. Ech, o aš va tinginė patapau visai smile.gif Teisingiau laiko vis nėra, vis kokie kiti darbai (atceit) blush2.gif

anoj dar temoj mačiau foto katulio (jatau, nepamenu kieno tik)- gulėjo ant stalo, kojas priekines nuleidęs. Nu galvojau, kad mano Bafūnė taip išsidirbinėja gulėdama ant laipynės, ale žiūriu čia daugiau tokių išsidirbinėtojų beesą smile.gif
Atsakyti
Labuks 4u.gif
Aš irgi aptyngau lotuliukas.gif

Bet šiąnakt neblogą nuotykį apturėjau. Majai meilės mat prisireikė 3 val nakties. Subundu, šonas aptirpęs, kažkas ant veido ir ausis šlapia ir keisti garsai girdisi lotuliukas.gif Ogi Maja ant manęs susilipus, lapces ant žando susidėjus, nosį į ausį įmerkus ir burzgia sau lotuliukas.gif
Atsakyti
Jatau kaip miela wub.gif Aš niekada nepatingiu Bafytės naktį pakutint jei ji ateina ant manęs. Nu nekyla ranka nuvyt. Kiek sugebu per miegus, tiek paglostau, t.y. ji pati pasiglosto- man užtenka ranką palaikyt, ji pati galvytę pasukioja kur jai reikia smile.gif
Atsakyti
ĖĖĖĖėėėė bet tai mes irgi tingėti norim, pažadam tingėti uoliai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 06 13, 15:09)
ĖĖĖĖėėėė bet tai mes irgi tingėti norim, pažadam tingėti uoliai

nu jau šita foto kokia gerulė wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti