Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(kazhkokia @ 2014 09 11, 07:58)
Merginos, turiu tokį klausimėlį- į kokius dubenėlius pilat savo meilūnams maistuką ir vandenuką? T.y. metalinius, plastmasinius, molinius, stiklinius ar dar kažkokio materiolo.

Pas mus molinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kazhkokia @ 2014 09 11, 08:58)
Merginos, turiu tokį klausimėlį- į kokius dubenėlius pilat savo meilūnams maistuką ir vandenuką? T.y. metalinius, plastmasinius, molinius, stiklinius ar dar kažkokio materiolo.

Sveikutės, merginos 4u.gif

Aš vandeni pilu tik į stiklini arba keramikini indą . O sausa maistą įvairiai būna, nes indų turim katinams daug ir įvairių, tai būna ir į stiklini ir į metalinį. Bet vandeni tik į stiklini arba keramikini indą.
Papildyta:
Katė yra visiškai nuoširdi. Žmonės dėl vienos ar kitos priežasties slepia savo jausmus, bet tik ne katė. Ernestas Hemingvėjus (Ernest Hemingway)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurkute: 11 rugsėjo 2014 - 09:08
Reiks man keist būtinai. Pas mus metaliniai.
Dėl ko užklausiau. Bafytei pabarzdukas buvo baltas nuo mažens, dabar parudavo čiut. Tikrai neišsipurvino, ji pas mus švaruolė beprotiška, prausiasi iki kol šlapia lieka smile.gif Šeimos draugas dirba vetu, tai sakė viena iš priežasčių gali būti metaliniai indeliai.
Kita priežastis- maistas. Turbūt ne viena esat girdėję apie RC maistą. Man jis nuo šunų parodų atmenamas- MB dirbdavo parodose, sakė ryzenšnauceriams (jie juodi kaip anglys) nuo RC maisto barzdos rudos likdavo. Na mes Bafytei duodam RC Meinams. Tas pats šeimos draugas dirba dar ir su maistu kitoj įmonėj ir jam RC nepatinka (sudėtis pati). Turi jis šunį, Hills'u maitina. Tai sakė gali būti va antra priežastis.
Šiaip kai man Bafytė namams, man tikrai neturi įtakos parudavęs pabarzdukas- man ji gražuolė neišpasakyta ir aš jos mažiau mylėt tikrai neimsiu. Tiesiog norisi, kad ji sveika būtų. Tai va susirūpinau.
Pirma tai tikrai keisiu indukus. Dėl maisto klausimas, nes jai jis tikrai tinka. Bet čia ir dar klausimas.

Kol rašiau, jatau kooookia foto atsirado wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazhkokia: 11 rugsėjo 2014 - 09:20
QUOTE(kazhkokia @ 2014 09 11, 10:19)
Dėl ko užklausiau. Bafytei pabarzdukas buvo baltas nuo mažens, dabar parudavo čiut. Tikrai neišsipurvino, ji pas mus švaruolė beprotiška, prausiasi iki kol šlapia lieka smile.gif Šeimos draugas dirba vetu, tai sakė viena iš priežasčių gali būti metaliniai indeliai.
Kita priežastis- maistas. Turbūt ne viena esat girdėję apie RC maistą. Man jis nuo šunų parodų atmenamas- MB dirbdavo parodose, sakė ryzenšnauceriams (jie juodi kaip anglys) nuo RC maisto barzdos rudos likdavo. Na mes Bafytei duodam RC Meinams. Tas pats šeimos draugas dirba dar ir su maistu kitoj įmonėj ir jam RC nepatinka (sudėtis pati). Turi jis šunį, Hills'u maitina. Tai sakė gali būti va antra priežastis.
Šiaip kai man Bafytė namams, man tikrai neturi įtakos parudavęs pabarzdukas- man ji gražuolė neišpasakyta ir aš jos mažiau mylėt tikrai neimsiu. Tiesiog norisi, kad ji sveika būtų. Tai va susirūpinau.
Pirma tai tikrai keisiu indukus. Dėl maisto klausimas, nes jai jis tikrai tinka. Bet čia ir dar klausimas.
Kol rašiau, jatau kooookia foto atsirado  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Na as jau ir girdejau ne is vieno apie ta RC sudeti, kad nieko gero. Bet ano katinai gerai ji valgo ir seip nieko blogo nebuvo nutike. Kailis grazus, zvilgantis. Sunku pasakyti, kuris cia butu paciu paciausias g.gif . Manau, jeigu gyvunas atrodo gerai, reiskes maistas tikrai tinka. Nes tik jeigu maistas ne toks geras iskarto matosi ant kailio.

Dekui ax.gif Stengesi mergina, pozuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 09 11, 10:49)
Na as jau ir girdejau ne is vieno apie ta RC sudeti, kad nieko gero. Bet ano katinai gerai ji valgo ir seip nieko blogo nebuvo nutike. Kailis grazus, zvilgantis. Sunku pasakyti, kuris cia butu paciu paciausias  g.gif . Manau, jeigu gyvunas atrodo gerai, reiskes maistas tikrai tinka. Nes tik jeigu maistas ne toks geras iskarto matosi ant kailio.

Kailis pas mus labai gražus- labai švelnus, žvilgantis, dėl to problemų tikrai nėra.
Apie 3 savaites Bafytei jau duodu suaugusioms katėms RC meinams. Kai daviau iki metų kačiukams, maišiau biški su Hills'u. Tai man nepatiko kvapas iš burnos (kai turėjau Čaksiuką, škotuką, jis Hills'ą tik valgė, burnos kvapas visada buvo, dantenos sveikos), o dabar va tik RC Meinams duodu- kvapo jokio, nors imk ir bučkink jos veiduką visą parą smile.gif
Nu man vien pliusai to RC, tik tas pabarzdukas va. Nu bet kruopa sveika, tas svarbiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kazhkokia @ 2014 09 11, 10:19)
Kol rašiau, jatau kooookia foto atsirado  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nu dėl RC maisto ir katino pabarzduko spalvos galiu pasisakyti: mano abidvi tą patį RC maistuką valgo, bet pas Pupą pabarzdukas kaip ir visas kailis - melsvai kreminis g.gif Majos nepamenu koks, reiėks apžiūrėti smile.gif Bliūdus keramikinius naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 09 11, 13:21)
Nu dėl RC maisto ir katino pabarzduko spalvos galiu pasisakyti: mano abidvi tą patį RC maistuką valgo, bet pas Pupą pabarzdukas kaip ir visas kailis - melsvai kreminis  g.gif Majos nepamenu koks, reiėks apžiūrėti smile.gif Bliūdus keramikinius naudoju  ax.gif

Labas vakaras, merginos 4u.gif

Dar buna kartais pabarzdukas rūdas dėl aknės. Reikia pažiūrėti įdėmiau. Nes man taip buvo su Gelu. Tai išsigydėme. Dabar problemų nebeturime.

Mano Ūla ir kiti katukai nelabai noriai valgė meinukams skirta RC maistą. Valgo skaniau kur skirtas yra britams. Ten irgi šiaip granulės didelės, čia rašau jeigu kas nebandė. Bet turėjome 10 kg. meinams skirto maisto, tai sumaitinom biggrin.gif
Atsakyti
Aknę nesunku atskirti nuo paprasto parudavimo, ant odos būna juodos kruopelytės 4u.gif
Atsakyti
Mano britukė aknę turėjo, tai parudavęs smakras nebuvo, buvo tik juodos kruopytės.
Majos smakrą apžiūrėjau, tai nukrypimo nuo spalvos neaptikau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos 4u.gif

Mano Gelu turėjus Akne. Tai buvo ir kruopelytės ir smakras ryžai parudavės. Kai išsigydėm nuo aknės, tai ir smakras įgavo balta spalvą. 4u.gif
Atsakyti
Taip tylu, ramu g.gif Gal reikėtu kam paskambinti, kad merginos į forumą ateitu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Neskambyk. Miegam mes, miegam... va teip biggrin.gif

user posted image

Atsakyti