QUOTE(kazhkokia @ 2014 09 11, 10:19)
Reiks man keist būtinai. Pas mus metaliniai.
Dėl ko užklausiau. Bafytei pabarzdukas buvo baltas nuo mažens, dabar parudavo čiut. Tikrai neišsipurvino, ji pas mus švaruolė beprotiška, prausiasi iki kol šlapia lieka
Šeimos draugas dirba vetu, tai sakė viena iš priežasčių gali būti metaliniai indeliai.
Kita priežastis- maistas. Turbūt ne viena esat girdėję apie RC maistą. Man jis nuo šunų parodų atmenamas- MB dirbdavo parodose, sakė ryzenšnauceriams (jie juodi kaip anglys) nuo RC maisto barzdos rudos likdavo. Na mes Bafytei duodam RC Meinams. Tas pats šeimos draugas dirba dar ir su maistu kitoj įmonėj ir jam RC nepatinka (sudėtis pati). Turi jis šunį, Hills'u maitina. Tai sakė gali būti va antra priežastis.
Šiaip kai man Bafytė namams, man tikrai neturi įtakos parudavęs pabarzdukas- man ji gražuolė neišpasakyta ir aš jos mažiau mylėt tikrai neimsiu. Tiesiog norisi, kad ji sveika būtų. Tai va susirūpinau.
Pirma tai tikrai keisiu indukus. Dėl maisto klausimas, nes jai jis tikrai tinka. Bet čia ir dar klausimas.
Kol rašiau, jatau kooookia foto atsirado
Na as jau ir girdejau ne is vieno apie ta RC sudeti, kad nieko gero. Bet ano katinai gerai ji valgo ir seip nieko blogo nebuvo nutike. Kailis grazus, zvilgantis. Sunku pasakyti, kuris cia butu paciu paciausias
. Manau, jeigu gyvunas atrodo gerai, reiskes maistas tikrai tinka. Nes tik jeigu maistas ne toks geras iskarto matosi ant kailio.
Dekui
Stengesi mergina, pozuoja
www.goldpluchecits.weebly.com