Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Kaimynėlės, menų šeimininkės- pagaliau ir mes turim naują šeimos narį- Nemeino Nemeškėnė - Leslė

user posted image
Atsakyti
Kodėl mano medalius guli tokioje nepagarbioje vietoje blink.gif blink.gif blink.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2014 09 08, 17:08)
Kaimynėlės, menų šeimininkės- pagaliau ir mes turim naują šeimos narį- Nemeino Nemeškėnė - Leslė

Sveikinu, Vilkra su įsigijimu nuostabios katitės 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

ateina vaikinas i svecius damos ax.gif

user posted image

Norejom kalnieriu parodyt, ale va netilpo i kadra biggrin.gif

Mazyles paneles jau labai simpatukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 09 03, 21:05)
O Kristin, maciau Jusu jau grazius meskiukus  wub.gif . Dzeusas, tai jau jam sis vardas labai tinka  wub.gif . O  wub.gif  wub.gif yziukas irgi nerealu  wub.gif

Dekui Niurkute 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nu va vasara pasibaige ir visi meskiukai namo parejo thumbup.gif Labai smagu visus matyti thumbup.gif visi labai grazus wub.gif thumbup.gif taip ir noris visus isbuciuoti oro_buckis.gif
Atsakyti
Herukas - ale koks gražuolis jūsų kavalierius biggrin.gif . Ir apykaklė labai jau puošni thumbup.gif
Atsakyti
Visoms labutis 4u.gif

Kažkokia, dar sykį paskaičiau apie tavo gražuolė Bafė. Maniškė irgi yra šnėkorka. Jau šneka ir šneka doh.gif. Nebuvo čia jos kelias dienas, teko jai truputį pasivažinėti, tai MB juokėsi. Sakė, kad kačių namuose nebeliko, ramu, tylu biggrin.gif. Nors namie 3 katinai likę buvo lotuliukas.gif. Gerai pavadinai saviške, reikalų ministrė. Tai juokiausi iš šių žodžių. Pas man irgi viens prie vieno irgi reikalų ministrė biggrin.gif
O kad nori antro, tai nenuostabu. Meinukai užkrečiantis dalykas mirksiukas.gif. Neturėčiau savo chebros antra tikrai isigyčiau biggrin.gif. Bet gal ir įgyvendinsiu savo svajonę. Nes Bonifacijus greit iškeliaus o dėl Gelu pasvarstom, kad gal jai reiktų paieškoti pensininkų šeimos, nes ji blogai jaučiasi tarp chebros katinų. Tokia jau baili. Gaila žiūrėti, kai katė visad sėdi pasislėpus. Čia gi negyvenimas. Tai liktų tik Atila ir Ūla, galim dar trečią priglausti biggrin.gif. Na, bet čia tik svaigstu biggrin.gif.
Aš Ūlos tėvų dar nežvilgtėlėjau doh.gif. Bet man nuojauta kužda, kad mama turėtų būti ta pati g.gif. Šiandiena pažiūrėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Žiūriu į katulių nuotraukas ir širdis džiaugiasi, nu kokie jie gražūs wub.gif wub.gif wub.gif

Pasirodysim ir mes blush2.gif

Rodom kokį kalnierių Alfa užaugino bigsmile.gif

user posted image

O čia vaikas negali jo nepaimti ir su žodžiais: "Alfa, koks tu miieeelas"
Alfa nemėgsta kelių, bet sažiningai kenčia biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 09 08, 15:57)
Ale tavo Bafe nereali merga išaugo  thumbup.gif . Tokia graži pana  Bet žiūriu į ja ir ji man labai kažkuo panaši į Ula  Gal tikrai giminingos yra 
QUOTE(miauksiuss @ 2014 09 08, 16:04)
Aš jau seniai pastebėjau, kad Bafė ir Ula labai panašios, kaip sesutės. Gražutės abi.

Uij, ji labai labai reali, bet kartu ir nereali biggrin.gif Nu aš ją kartais bijau suspaust per stipriai iš tos meilės wub.gif
O kad panašios tai čia faktas ir ne kitaip smile.gif

QUOTE(busycat @ 2014 09 08, 16:13)
Ale Bafės gražumas, mano skonio katas

4u.gif 4u.gif Nu mums Kiara irgi labai labai wub.gif

QUOTE(Niurkute @ 2014 09 08, 17:08)

Man irgi Bafe labai panaši į Ula. Aš anksčiau dar galvojau, kad pas Ula bus kalnierius, bet paskiau supratau, kad mes esame ne visai tos ilgaplaukes

Nu pamatysi, tuoj mes susigiminiuosim smile.gif Kur įdėjai paskutinę Ulos foto, nu gryn gryn Bafytė mano- uodega taip pat krenta, nosiūnė taip pat iškelta, reiks giminės susitikimą daryt smile.gif

Šnekorka tikra manoji kruopa smile.gif Bet ji daugiau su manim kalba, bo MB nelabai supranta ko aš su ja čia kalbu, kartais pykteli ant manęs, kai aš net naktį per miegus ją kalbinu biggrin.gif biggrin.gif Sako- Bafi tik murrr, jau girdžiu Vida iš po kaldros Mrrrr biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu ką aš padarysiu, jei aš ją net naktį daboju blush2.gif

O jau Alfos grožis wub.gif O dar matau leidžiasi niurkomas, tai išvis wub.gif
Atsakyti
Miledi, tavo irgi grožis ne kuo prastesnis thumbup.gif . Aš ir norėčiau ji paniurkyti biggrin.gif

Kazkokia, mes visi su Ūla bendraujame biggrin.gif . Na tiesiog neįmanoma būtų kitaip biggrin.gif . Ji pas mus visus kalbina biggrin.gif

Aaa aaa puuupa, kas ta pupa suuupa biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
sveikinam visus rimtus katinus su pergale lithuania.gif

o jau groziu priziurejau wub.gif shaunuoles thumbup.gif

acviu uz vitaminus drinks_cheers.gif - kaip tik ruoshiausi pirkti ir nepasisrendziau kuriuos bandyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2014 09 09, 20:25)
sveikinam visus rimtus katinus su pergale  lithuania.gif

o jau groziu priziurejau  wub.gif shaunuoles  thumbup.gif

acviu uz vitaminus  drinks_cheers.gif  - kaip tik ruoshiausi pirkti ir nepasisrendziau kuriuos bandyti  doh.gif

Tavo katinus irgi su pergale biggrin.gif

Nėra už ką mirksiukas.gif . Ale, kad tik padėtu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, turiu tokį klausimėlį- į kokius dubenėlius pilat savo meilūnams maistuką ir vandenuką? T.y. metalinius, plastmasinius, molinius, stiklinius ar dar kažkokio materiolo.
Atsakyti