Kaimynėlės, menų šeimininkės- pagaliau ir mes turim naują šeimos narį- Nemeino Nemeškėnė - Leslė
Laba diena,
ateina vaikinas i svecius damos
Norejom kalnieriu parodyt, ale va netilpo i kadra
Mazyles paneles jau labai simpatukes
ateina vaikinas i svecius damos
Norejom kalnieriu parodyt, ale va netilpo i kadra
Mazyles paneles jau labai simpatukes
QUOTE(Niurkute @ 2014 09 03, 21:05)
O Kristin, maciau Jusu jau grazius meskiukus . Dzeusas, tai jau jam sis vardas labai tinka . O yziukas irgi nerealu
Dekui Niurkute
Nu va vasara pasibaige ir visi meskiukai namo parejo Labai smagu visus matyti visi labai grazus taip ir noris visus isbuciuoti
Herukas - ale koks gražuolis jūsų kavalierius . Ir apykaklė labai jau puošni
Visoms labutis
Kažkokia, dar sykį paskaičiau apie tavo gražuolė Bafė. Maniškė irgi yra šnėkorka. Jau šneka ir šneka . Nebuvo čia jos kelias dienas, teko jai truputį pasivažinėti, tai MB juokėsi. Sakė, kad kačių namuose nebeliko, ramu, tylu . Nors namie 3 katinai likę buvo . Gerai pavadinai saviške, reikalų ministrė. Tai juokiausi iš šių žodžių. Pas man irgi viens prie vieno irgi reikalų ministrė
O kad nori antro, tai nenuostabu. Meinukai užkrečiantis dalykas . Neturėčiau savo chebros antra tikrai isigyčiau . Bet gal ir įgyvendinsiu savo svajonę. Nes Bonifacijus greit iškeliaus o dėl Gelu pasvarstom, kad gal jai reiktų paieškoti pensininkų šeimos, nes ji blogai jaučiasi tarp chebros katinų. Tokia jau baili. Gaila žiūrėti, kai katė visad sėdi pasislėpus. Čia gi negyvenimas. Tai liktų tik Atila ir Ūla, galim dar trečią priglausti . Na, bet čia tik svaigstu .
Aš Ūlos tėvų dar nežvilgtėlėjau . Bet man nuojauta kužda, kad mama turėtų būti ta pati . Šiandiena pažiūrėsiu
Kažkokia, dar sykį paskaičiau apie tavo gražuolė Bafė. Maniškė irgi yra šnėkorka. Jau šneka ir šneka . Nebuvo čia jos kelias dienas, teko jai truputį pasivažinėti, tai MB juokėsi. Sakė, kad kačių namuose nebeliko, ramu, tylu . Nors namie 3 katinai likę buvo . Gerai pavadinai saviške, reikalų ministrė. Tai juokiausi iš šių žodžių. Pas man irgi viens prie vieno irgi reikalų ministrė
O kad nori antro, tai nenuostabu. Meinukai užkrečiantis dalykas . Neturėčiau savo chebros antra tikrai isigyčiau . Bet gal ir įgyvendinsiu savo svajonę. Nes Bonifacijus greit iškeliaus o dėl Gelu pasvarstom, kad gal jai reiktų paieškoti pensininkų šeimos, nes ji blogai jaučiasi tarp chebros katinų. Tokia jau baili. Gaila žiūrėti, kai katė visad sėdi pasislėpus. Čia gi negyvenimas. Tai liktų tik Atila ir Ūla, galim dar trečią priglausti . Na, bet čia tik svaigstu .
Aš Ūlos tėvų dar nežvilgtėlėjau . Bet man nuojauta kužda, kad mama turėtų būti ta pati . Šiandiena pažiūrėsiu
Žiūriu į katulių nuotraukas ir širdis džiaugiasi, nu kokie jie gražūs
Pasirodysim ir mes
Rodom kokį kalnierių Alfa užaugino
O čia vaikas negali jo nepaimti ir su žodžiais: "Alfa, koks tu miieeelas"
Alfa nemėgsta kelių, bet sažiningai kenčia
Pasirodysim ir mes
Rodom kokį kalnierių Alfa užaugino
O čia vaikas negali jo nepaimti ir su žodžiais: "Alfa, koks tu miieeelas"
Alfa nemėgsta kelių, bet sažiningai kenčia
QUOTE(Niurkute @ 2014 09 08, 15:57)
Ale tavo Bafe nereali merga išaugo . Tokia graži pana Bet žiūriu į ja ir ji man labai kažkuo panaši į Ula Gal tikrai giminingos yra
QUOTE(miauksiuss @ 2014 09 08, 16:04)
Aš jau seniai pastebėjau, kad Bafė ir Ula labai panašios, kaip sesutės. Gražutės abi.
Uij, ji labai labai reali, bet kartu ir nereali Nu aš ją kartais bijau suspaust per stipriai iš tos meilės
O kad panašios tai čia faktas ir ne kitaip
QUOTE(busycat @ 2014 09 08, 16:13)
Ale Bafės gražumas, mano skonio katas
Nu mums Kiara irgi labai labai
QUOTE(Niurkute @ 2014 09 08, 17:08)
Man irgi Bafe labai panaši į Ula. Aš anksčiau dar galvojau, kad pas Ula bus kalnierius, bet paskiau supratau, kad mes esame ne visai tos ilgaplaukes
Nu pamatysi, tuoj mes susigiminiuosim Kur įdėjai paskutinę Ulos foto, nu gryn gryn Bafytė mano- uodega taip pat krenta, nosiūnė taip pat iškelta, reiks giminės susitikimą daryt
Šnekorka tikra manoji kruopa Bet ji daugiau su manim kalba, bo MB nelabai supranta ko aš su ja čia kalbu, kartais pykteli ant manęs, kai aš net naktį per miegus ją kalbinu Sako- Bafi tik murrr, jau girdžiu Vida iš po kaldros Mrrrr Nu ką aš padarysiu, jei aš ją net naktį daboju
O jau Alfos grožis O dar matau leidžiasi niurkomas, tai išvis
sveikinam visus rimtus katinus su pergale
o jau groziu priziurejau shaunuoles
acviu uz vitaminus - kaip tik ruoshiausi pirkti ir nepasisrendziau kuriuos bandyti
acviu uz vitaminus - kaip tik ruoshiausi pirkti ir nepasisrendziau kuriuos bandyti
QUOTE(glinglingas @ 2014 09 09, 20:25)
sveikinam visus rimtus katinus su pergale
Tavo katinus irgi su pergale
Nėra už ką . Ale, kad tik padėtu
Merginos, turiu tokį klausimėlį- į kokius dubenėlius pilat savo meilūnams maistuką ir vandenuką? T.y. metalinius, plastmasinius, molinius, stiklinius ar dar kažkokio materiolo.