Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Sveiki,

na ir Irisas nori pasilabint

user posted image
Atsakyti
Nu labas Irisai 4u.gif
user posted image

Sekmadieniaujam. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2014 09 06, 16:57)
labutis

kuku tai kuku  biggrin.gif kiek smagiu foto  drinks_cheers.gif

mergyte musu kukuoja visiems

Sveikos merginos 4u.gif

Kokia graži kukuotoja biggrin.gif
Papildyta:
Mes irgi pasilabinsime biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
labutis

tas vardas jam tikrai tinka -toks irisas tikras. neshnekekit apie irisus nes tuos saldainius labai megstu o stengiuosi ju vengti doh.gif unsure.gif

Ulos kokios ryshkios spalvos wub.gif o dar snukuti nutaisiusi papusta toki lotuliukas.gif
koki maisteli ulai pritaikete?
Atsakyti
Kiek grožių pridėjot thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2014 09 08, 10:56)
labutis

tas vardas jam tikrai tinka -toks irisas tikras. neshnekekit apie irisus nes tuos saldainius labai megstu o stengiuosi ju vengti  doh.gif  unsure.gif 

Ulos kokios ryshkios spalvos  wub.gif    o dar snukuti nutaisiusi papusta toki  lotuliukas.gif
koki maisteli ulai pritaikete?

Ačiū 4u.gif

O maisteli duodu RC. Mano visiems katukams jis tinka. Tik Gelu man sunkiau nutaikyti dėl jos akių. Tai bet kokio RC neužsakau. Dar duodu žalios atšaldytos vištos krūtinėlės ir koncėrvų, bet irgi tam tikro gamintojo. Nes nuo RC ir kitų pradeda vemti. Šiaip dar duodu vitaminų nuo kailio. Drauge neblogus užrodė. Jai patarė viena veisėja iš Estijos. Tai mano drauge ir gyvai mate jos katinus, tai kailis buvo ispudyngas visų jos gyvūnų. Tokia mano sudaryta katinams mityba.
Papildyta:
QUOTE(Miledi.N @ 2014 09 08, 11:01)
Kiek grožių pridėjot  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Milėdi, dėk ir savo grožį. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egleo @ 2014 09 07, 16:12)
Nu labas Irisai  4u.gif

Sekmadieniaujam.  tongue.gif

Labas 4u.gif
Irisui sekmadienis 7 dienas per savaitę biggrin.gif

user posted image

QUOTE(glinglingas @ 2014 09 08, 09:56)
labutis

tas vardas jam tikrai tinka -toks irisas tikras. neshnekekit apie irisus nes tuos saldainius labai megstu o stengiuosi ju vengti  doh.gif  unsure.gif 

Aš lenkų parduotuvėj nusipirkau pusę kilogramo irisų, tų grynai tokių kaip vaikystėj valgydavau, suėdėm per vieną vakarą biggrin.gif
QUOTE(Niurkute @ 2014 09 08, 11:15)
Ačiū  4u.gif

O maisteli duodu RC. Mano visiems katukams jis tinka. Tik Gelu man sunkiau nutaikyti dėl jos akių. Tai bet kokio RC neužsakau. Dar duodu žalios atšaldytos vištos krūtinėlės ir koncėrvų, bet irgi tam tikro gamintojo. Nes nuo RC ir kitų pradeda vemti. Šiaip dar duodu vitaminų nuo kailio. Drauge neblogus užrodė. Jai patarė viena veisėja iš Estijos. Tai mano drauge ir gyvai mate jos katinus, tai kailis buvo ispudyngas visų jos gyvūnų. Tokia mano sudaryta katinams mityba.

O kodėl nuo RC vemia, kas tam maistui negerai? Tik nuo konservų vemia? Aš savo katinus RC meinams šeriu, nepastebėjau nei karto, kad vemtų, bet va mano šuo būna vėmalioja ir nesuprantu kodėl. Kas per vitaminai kailiui, gal galit išduot?
Atsakyti
Uch, perskaičiau. Ale pati kalta- be penkių minučių du mėnesiai kaip neprisijungusi buvau smile.gif

Pirmiausia tai visus ir visas su visokiais tunadieniais 4u.gif
Jau foto prisižiūrėjau... Nu jau katiniukų gražumas, širdis alpsta ir dainuoja vienu metu ...
Atrodo į kiekvieną komentarą galėč paporint ką nors, ale kas skaitys tokias tiradas biggrin.gif

Trumpai kaip mes tuos du mėnesius gyvenom.

Karščiai buvo nelabai baisūs- Bafytė gyveno po spintele, lova- specialiai didelį kraštą kaldros numesdavau ant žemės, tai ji ten lindėdavo. Drėgno rankšluosčio jai reikėjo tik kokias 2 minutes, po aš pati sau kelius užsiklodavau. Taip sakant- jai čia buvo nesąmonė.

Kaip Ula, Bafė yra business woman. Tik aš ją lietuviškiau vadinu- reikalų ministrė. Visame kame turi savo nosiuką įkišt, pažiūrėt, patikrint ar viskas gerai. Bet man tai taiiiip miela wub.gif

Mano Bafytė kaip ir Ula neturi kalnieriaus. Tiesiog mes tokios smile.gif Abi yra iš to pačio veislyno. Tik va, Niurkute, primenu, kad laukiu Ulos tėvelių info a.ž. (per FB kažkada kalbėjom)- bo tikrai gali būti, kad kažkas yra ir Bafytės vienas iš tėvelių.

Buvom atostogaut, tai kruopą palikom namuose, ateidinėdavo mano draugė sutvarkyt reikalų visų. Tai kačiūnė priėmė svetingai, nebėgo slėptis, neurzgė, žaidė, bet tik vieno nedarė- nekalbėjo. Draugė sako, kad ji labai tylėjo, nei vieno garso neišleido. Nu ką aš žinau- tik pro duris įėjom į butą, oi oi kiek pasakojimų ji turėjo man išklot. Tiesiog ji ne su visais kalba, tik su savo mylimukais smile.gif

Nu kol dar ką prisiminsiu, tai pora foto.

Jaukinuosi tokį dalyką, tikiuosi iki šalčių visai jį pamėgsiu ir džiuginsiu savo šeimininkę savo švelniu kailiuku prigludusiu prie jos šoniuko
user posted image

Kažkokie maži baldai pas mano mylimukus, tenka taip komponuotis...
user posted image

Agha agha, ruošiatės atostogom škias. Nu aš paspausiu jūsų daiktelius, kad viskas tilptų
user posted image

Už užtrauktų užuolaidų nematau saviškių, bet ten vėsiau. Va, radau išeitį- akims džiugesys, uodegai vėsumas
user posted image

Awrar awrarrrrrr... Išsigandot? Be reikalo- aš tik kalbėjau su šeimininkute smile.gif
user posted image

Ne aš kalta, kad šeimininkutė prie lovos pasistačiusi spintukę ir dar ten pat veidelį laiko. Nu aš daboju, kad jai skaniai miegotųsi
user posted image

Ir mane buvo pagriebę į atostogus, tai va- aš čia ilsiuosi...
user posted image

Čia mano selfis su šeimininkute
user posted image

Awrar awrarrrr... Gal dabar išsigandod? Irgi be reikalo- aš tik skaniai žiovavau biggrin.gif
user posted image

Kadangi nebetelpu, tai keliuosi į kitą komentarą smile.gif
Papildyta:
Ajargau, kiek strioko... Šeimininkei biggrin.gif Man tai ką, man tai įdomu belenkaip...
user posted image

Nu tas mano šeimininkutis tai auksas. Jau taip gražiai mane moka visaip kaip ir mylėti, ir nufotografuoti. Nu argi aš negraži? Nereik net sakyt- akys pilnos baimės biggrin.gif
user posted image

Niu ir namučiuose, ant savo adijalo...user posted image

Adijalas tikrai jos. Jei nori, kad ateitų ant kelių, užtenka juo užsikloti, ji kaip man pamirš savo reikalų ministrės pareigas ir įsitaisys smile.gif

Va bedėdama prisiminiau apie pirštinytes. Ką jau ten Ulos ir Kiaros, ten tik pirštukai užsidengia, žiū Bafytės iki pat alkūnių iš vidinės pusės, kaip damos kokios biggrin.gif

Nu tikiuosi taip su darbais nebus baisiai kaip iki šiol, tai neturėčiau taip ilgam dingti, bo čia pasiskaitai, pasižiūri, smagiau gyvent net 4u.gif

Beje, noriu antro...
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 09 08, 12:31)
Labas 4u.gif
O kodėl nuo RC vemia, kas tam maistui negerai? Tik nuo konservų vemia? Aš savo katinus RC meinams šeriu, nepastebėjau nei karto, kad vemtų, bet va mano šuo būna vėmalioja ir nesuprantu kodėl. Kas per vitaminai kailiui, gal galit išduot?

Nuo sauso maisto ji nevemia, bet nuo konservų RC ji vemia. Tiesiog jai netinka. Aš perku konservus kuriu konsistencija būtų kaip šaltienos. Va nuo tokiu jai labai gerai. Puikiai virškina. O kur kiti būna panašaus abdirbimo kaip RC jai nepraeina.

Dėl vitaminu, galiu išduoti šią paslaptį smile.gif. Vadinasi: Canina Cat - Fell O.K

Grazus katinukas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kazhkokia @ 2014 09 08, 13:05)

Ale tavo Bafe nereali merga išaugo thumbup.gif . Tokia graži pana wub.gif Bet žiūriu į ja ir ji man labai kažkuo panaši į Ula biggrin.gif . Gal tikrai giminingos yra g.gif . gerai, kad dabar priminei. Aš irgi per tuos darbus pamiršau pasižiūrėti ir parašyti. Bet šiandiena ar rytoj parašysiu mirksiukas.gif . Dažniau rodykitės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurkute: 08 rugsėjo 2014 - 14:48
QUOTE(Niurkute @ 2014 09 08, 14:57)
Dėl vitaminu, galiu išduoti šią paslaptį  smile.gif. Vadinasi: Canina Cat - Fell O.K

Grazus katinukas  thumbup.gif

Dėkui 4u.gif

Aš jau seniai pastebėjau, kad Bafė ir Ula labai panašios, kaip sesutės. Gražutės abi.
O mano Irisas irgi neturi kalnieriaus, jis iš tų trumpesnio kailio meinukų.

Netikėtai harde radau video, kai Irisui buvo 5 mėnesiai, tuomet dar nukramtyti ūsai nebuvo ataugę biggrin.gif kaip žaidė su mūsų bokseriuke https://www.youtube....iTwRTk8QYxpmhAg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miauksiuss: 08 rugsėjo 2014 - 15:06
Ale Bafės gražumas, mano skonio katas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 09 08, 16:04)
Dėkui 4u.gif

Aš jau seniai pastebėjau, kad Bafė ir Ula labai panašios, kaip sesutės. Gražutės abi.
O mano Irisas irgi neturi kalnieriaus, jis iš tų trumpesnio kailio meinukų.

Netikėtai harde radau video, kai Irisui buvo 5 mėnesiai, tuomet dar nukramtyti ūsai nebuvo ataugę  biggrin.gif kaip žaidė su mūsų bokseriuke https://www.youtube....iTwRTk8QYxpmhAg

Bet matosi, toks ne pėsčias tavo katukas thumbup.gif . Naglas gražuoliukas thumbup.gif

Man irgi Bafe labai panaši į Ula. Aš anksčiau dar galvojau, kad pas Ula bus kalnierius, bet paskiau supratau, kad mes esame ne visai tos ilgaplaukes biggrin.gif . Bet man užtenka jos kasų ir tokiu biggrin.gif
Atsakyti