Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(egleo @ 2014 09 03, 06:53)
Šakės Kristin jau katuliai, jau katuliai  wub.gif

Jau Dzeus vien snukutis eina sau. Super tokie gražuoliai, kataloginiai  thumbup.gif

Dekui egleo 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Vidam @ 2014 09 03, 08:09)
Sveikos kaimynės 4u.gif  visi meškėnai gražūs, bet jau Kristin Zeus tai ypatingas wub.gif  wub.gif jei nežinočiau kad čia meino meškėnas, tai spėliočiau kokia čia nauja rūšis katinų-lūšių-liūtų atsirado biggrin.gif

O kokio jis charakterio ? meilus kaip katinas ar piktas? aš turbūt bijočiau paglostyti  blush2.gif

Dekui Vidam 4u.gif Pas ji labai daug gauru, tai jis ir atrodo toks katinas milzinas biggrin.gif Zeus yra be galo isdidus ,ramus ir geras katinas wub.gif , daug ramesnis nei Jaffa smile.gif toks vaizdas ,kad jo net namuose nera, atsiranda tik tada kai pajudinu maisto poka lotuliukas.gif nes maista jis dievina ir valgo viska biggrin.gif Niekada nekniauks be reikalo schmoll.gif dar nera man ikandes ar idreskes smile.gif Vienu zodziu aukso gabaliukas biggrin.gif
Bet Jaffa daugiau draugiskesnis,jam reik zmoniu, visur jis lenda ,viskas jam idomu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristin: 03 rugsėjo 2014 - 11:33
Oi Zeus priešingybė mano Hamulei, kurio pilni namai ir visada maskatuojasi šalia.

Nebent nudukini iki negalėjimo tada nukrenta negyvas kur nors miegot, bet ir tai dažniausiai pakrenta ten kur mes esam. Būna kur nors vienas ne tyčia užmiega trumpam, tada staiga nubunda ir rėkdamas atbėga žiūrėti, ar mes esam ir pakrenta prie mūsų lotuliukas.gif

Bet išdidumo irgi turi, jau ant kelių tai tabu visiškas niekada neateina ant rankų iš pareigos tveria keletą sekundžių. O dėl įkandimo ar braižymosi, tai iš pykčio tai nevyskta, bet žaidžiant tai būna visko pas mus. Ai dar išeinant iš namų buna apdaužo kojas jau iš pykčio lotuliukas.gif , bet aš nieko nejaučiu per batus, o tas matosi iš nervukų, iš nepasitenkinimo, iš liūdesio, kad reiks būti vienam, taip elgiasi, taip daro tik man, jau MB tai nedįstų daryti jis nieko, ten vyriškos ribos nustatytos, o aš iš tų kur gaila pastoviai bausti.

Juokingai buvo vieną vakarą, atėjo gražuolis ir ne į temą pradėjo draskyti lovą mūsų, o ji medžiaga aptraukta, tai gavo drausmės vyras nuo MB. Tai taip įsižeidė siaubas, ignoravo MB visą vakarą, tas jau po laiko mėgino su juo žaisti, tai Hamis išdidžiai atsistodavo uodegą paputęs nueidavo į šoną, toks ignoravimas buvo ohohoho, tik ryte vyrai susitaikė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleo: 03 rugsėjo 2014 - 12:03
QUOTE(egleo @ 2014 09 03, 12:02)
toks ignoravimas buvo ohohoho, tik ryte vyrai susitaikė.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va taip va, žinos vyras kaip katiną auklėt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egleo @ 2014 09 03, 12:02)
Oi Zeus priešingybė mano Hamulei, kurio pilni namai ir visada maskatuojasi šalia.

Juokingai buvo vieną vakarą, atėjo gražuolis ir ne į temą pradėjo draskyti lovą mūsų, o ji medžiaga aptraukta, tai gavo drausmės vyras nuo MB. Tai taip įsižeidė siaubas, ignoravo MB visą vakarą, tas jau po laiko mėgino su juo žaisti, tai Hamis išdidžiai atsistodavo uodegą paputęs nueidavo į šoną, toks ignoravimas buvo ohohoho, tik ryte vyrai susitaikė.

lotuliukas.gif tai mano Jaffa panasaus charakterio, ikirumas iki nebegaliu lotuliukas.gif vakare kai su vyru sedime ir ziurime telika tai jam visad reik ateit ant mano keliu pabut 5 sekundes ,po to eina pas vyra ant keliu pabuna 5 sekundes ir taip marsrutuoja kol man nusibosta ir nuvarau doh.gif arba prieina prie vyro ir gruda savo galva jam i ranka ,kad tu ji jau myluok lotuliukas.gif O va Zeusui viso sito nereik, jis savo vietoj biggrin.gif
Atsakyti
Nu kaip ir rašo apie meinus Mano Hamulė ale jau suaugęs vyras toks, bet žaidimai niekur nedingo ir tas pasiutymas net didėja galėčiau pasakyti.
Jau kai užeis, tai skraido po namus. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egleo @ 2014 09 03, 13:02)
Ai  dar išeinant iš namų buna apdaužo kojas jau iš pykčio  lotuliukas.gif , bet aš nieko nejaučiu per batus

Įsivaizduoju kaip juokingai atrodo lotuliukas.gif
Įdomūs tie katinai, kiekvienas kažką savo turi wub.gif wub.gif o įsižeisti tai kiekvienas moka ir svarbiausiai supranta, ko gali neklausyti ir kam negali prieštarauti smile.gif mano maža voverukė skraido ir tai jau mane siaubas ima, o jei dar toks milžinas skraidytų, tai nežinau kaip būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2014 09 02, 22:15)
Ir mes ateinam pasakyti Ku Ku  bigsmile.gif  biggrin.gif

O Kristin, maciau Jusu jau grazius meskiukus wub.gif . Dzeusas, tai jau jam sis vardas labai tinka wub.gif . O wub.gif wub.gif yziukas irgi nerealu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(egleo @ 2014 09 03, 13:02)

Na nieko sau kaip idomiai santikiai klostesi biggrin.gif .

Vat isizeisti jie isties moka biggrin.gif . Mano Ula irgi buvo ant manes taip isizeidusi, kad nakti mane apsiusiojo, nors nieko baisaus jai nepadariau, tik teko irgi padrausminti. Ispradziu man pazistama bande irodineti, kad cia del morciaus ji pazimejo, bet morciaus tada nebuvo. Paskiau tokie dalikai nebepasikartojo 4u.gif . Tai supratau, kad mergina man atkersijo, bet seip Ula labai gero charakterio, labai pasakisko wub.gif
Atsakyti
Mūsų santykiai iš viso skiriasi su Hamiuku. Su MB pas juos santykiai vyriški, Hamis jo prisibijo, labiau ale gerbia, žaidimai pas juos tokie grubesni, o tarp manęs ir Hamio jau tokie santykiai švelnesni, bet manęs mažiau ir klauso, labiau išsidirbinėja lotuliukas.gif .

Bet jei su MB miegam kartu, tai Hamis miegoti visada ateis pas mane, aišku jis prikelia mane, aš nepysktu dar paglostau, apsikabinu jį, bet jei MB pvz ryte lieka vienas miegoti, tai Hamulė ateina ir pas jį, ir myluotis nori ir paminko viskas kaip priklauso ax.gif .

Negalėčiau pasakyti, kuris esam šeimininkas jam didesnis, abu pasitinka visada vienodai, visada išlydi, tik kad tos ribos skirtingos nustatytos ir tiek.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Stai ir mes biggrin.gif

user posted image

O kur kiti groziai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Mes tai kol kas dar šitaip ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(egleo @ 2014 09 05, 10:32)
Sveiki  4u.gif