Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

O pas mus meetas įvyko iš "mūsų katinėliai" temelės thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 08 22, 08:29)
Na as tada idesiu dar siek tiek savo grazuoles nuotrauku  biggrin.gif . Pagyvinkime temute  biggrin.gif
Mano Ulyte  wub.gif
user posted image

O kur jos kalnierius g.gif
Atsakyti
labutis

aciu rolleyes.gif

turbut tyli del to kad dar visi vasaroja vacation1.gif tuoj ateis ruduo sulys visi i kompus tai bus ka skaityti biggrin.gif grazuole ta Ula auga panela wub.gif ir kalnierius uzaugs arba ne. kaip ir mums ne visiems plaukus pasiseka veshlius ir grazius gauti taip ir katinams. kiekvienas kazka savo jie turi grazaus -vienam gal kalnierius kiam spalva, dar kitam ispudingas snukutis arba akys kuriuose visi skesta lotuliukas.gif

o ir meetukus susiorganizuojat -nu super thumbup.gif

musu Evanas jau visa teritorija namu ishtyre tai dabar vaizduoja ereliuka biggrin.gif ir pas doga ateina paguleti (idesiu foto kaip ishimsiu ish telefono) ir jau pas katinus eina pro skyle paziureti ir su Bilu pasiaishkinti santykius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2014 08 23, 20:29)
O kur jos kalnierius  g.gif

Sveikos, merginos 😊.
Neturim mes kalnieriaus 😊. Esam prie tų trumpaplaukių priskirti 😊
Papildyta:
QUOTE(glinglingas @ 2014 08 27, 09:12)
labutis

aciu  rolleyes.gif

turbut tyli del to kad dar visi vasaroja vacation1.gif  tuoj ateis ruduo sulys visi i kompus tai bus ka skaityti  biggrin.gif  grazuole ta Ula auga panela  wub.gif  ir kalnierius uzaugs arba ne. kaip ir mums ne visiems plaukus pasiseka veshlius ir grazius gauti taip ir katinams. kiekvienas kazka savo jie turi grazaus -vienam gal kalnierius kiam spalva, dar kitam ispudingas snukutis arba akys kuriuose visi skesta  lotuliukas.gif

o ir meetukus susiorganizuojat -nu super  thumbup.gif

musu Evanas jau visa teritorija namu ishtyre tai dabar vaizduoja ereliuka  biggrin.gif  ir pas doga ateina paguleti (idesiu foto kaip ishimsiu ish telefono) ir jau pas katinus eina pro skyle paziureti ir su Bilu pasiaishkinti santykius  lotuliukas.gif

Taip glinglinge. As ir galvojau, kad Ūla turės vešlų kalnierių, bet pasirodo ne. Kaip tu ir sakai, kas dėl ko leipstame. Man ji ir be kalnieriaus graži 😁. Noriu paklausti. Meinukes šeip garsiai dainuoja pe morčių? Ar tie morčiai būna tylus. Nes man regis, kad mano Ūla tyliai labai, net sunku suprasti ar čia iš tiesų yra pas ją morčius.
Atsakyti
Niurkute, kiekviena katė dainuoja skirtingai, vienos garsiai, storai ir "užknisančiai", kitos tyliai tik murklena 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gyvi 4u.gif

Mes tai gyvenam kaip ir gerai. Hamulė jau toks ale suaugęs vyras, bet jau padikęs ojojojo. Šį rytą parvariau iš laiptinės namo tik su purkštuku, nes taip jau pyko, taip nenorėjo eiti namo, kas rytą cirkinasi ir manęs neišleidžia. Jei namie lieka MB man išėjus tai ok, bet jei jau aš išeinu paskutinė, tai siaubelis lotuliukas.gif Grįžo po karščių kukulis į lovą miegot (kas man labai patinka), tai jau miegam susiglaudę kaktitem.

user posted image

Ilsiuosi po dukymų..................
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 08 27, 09:29)
Niurkute, kiekviena katė dainuoja skirtingai, vienos garsiai, storai ir "užknisančiai", kitos tyliai tik murklena 4u.gif

Sveikos merginos 4u.gif

Supratau. Maniske reiskes, bent po kol kas dainuoja labai tyliai. Net pacioje pradzioje kai pas ja prasidejo pirmi morciai, as net ju nesupratau. Pamaniau, kad mano Ula gal susirgo. Tokia liudna, vaisto ir tik girdziu is jos snukucio garsus: u....u....u....u. Na ar tai morcius, net siknos neriecia. Aisku tik paskiau retsykiais parodydavo, kad va as noriu, bet labai mazai. Nebent mano kastratai bernai man paaiskindavo, kad siuo metu Ula iesko draugo doh.gif . Tai va taip ir gyvename smile.gif
Papildyta:
QUOTE(egleo @ 2014 08 27, 09:51)
Sveiki, gyvi 4u.gif
Ilsiuosi po dukymų..................

Fainas meskis 4u.gif
Atsakyti
Oj, mano mergos išskyrus vieną, tokiu storu balsu užbliaudavo, kad bėk iš namų laugh.gif

Gal tik pirmas kartas būdavo tylus ir vos pastebimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 08 31, 10:05)
Oj, mano mergos išskyrus vieną, tokiu storu balsu užbliaudavo, kad bėk iš namų laugh.gif

Gal tik pirmas kartas būdavo tylus ir vos pastebimas biggrin.gif

O mano Ulos man bent yra sunku suprasti jos morciu. Tokie tylus. Na gal tik dabar tokie. Nes ji pas mus kai pradejo morciuoti nuo ano rudens, bet morciai buvo nedazni, tai ant pavasario jau mateme tikrai, kad morcius yra, bet paskiau ir nutylo. Ir tai tada garsiai nebliove, siek tiek pakauke kaip vilkas ir tuom pasibaige. Na toks jausmas tada buvo, kad namuose suni turime lotuliukas.gif . Na o dabar po ilgos pertraukos vel: u....u....u...u. Su Vaida stovejome ir sprendem, cia morciuoja ar tik seip susirupinus doh.gif
Papildyta:
Pasijuokime visi kartu biggrin.gif

Cia kuria diena buvau paprasius vyro, kad pafotografuotu mano manikiura biggrin.gif . Aisku sekesi sunkiai, nes tik as jau su veidrodiniu fotoaparatu pradedu nusimanyti si bei ta apie nustatymus, bet jo darbo nepeikiau, visgi zmogus is sirdies stengesi biggrin.gif . Tai va, bandziau pozuoti ir kazkas inirtingai irgi norejo rodyti savo manikiura lotuliukas.gif Ir atspekite kas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Spėju Ula irgi rodė savo manikiūrą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 08 31, 10:24)
Spėju Ula irgi rodė savo manikiūrą? biggrin.gif

Aga biggrin.gif . Turbut nebuvo sunku atspeti lotuliukas.gif . Ji pas mane visur megeja sudalyvauti biggrin.gif
Atsakyti
Jei gerai atsimenu, tik ji viena su pirštinėm hihihi.gif
Atsakyti