O pas mus meetas įvyko iš "mūsų katinėliai" temelės
labutis
aciu
turbut tyli del to kad dar visi vasaroja tuoj ateis ruduo sulys visi i kompus tai bus ka skaityti grazuole ta Ula auga panela ir kalnierius uzaugs arba ne. kaip ir mums ne visiems plaukus pasiseka veshlius ir grazius gauti taip ir katinams. kiekvienas kazka savo jie turi grazaus -vienam gal kalnierius kiam spalva, dar kitam ispudingas snukutis arba akys kuriuose visi skesta
o ir meetukus susiorganizuojat -nu super
musu Evanas jau visa teritorija namu ishtyre tai dabar vaizduoja ereliuka ir pas doga ateina paguleti (idesiu foto kaip ishimsiu ish telefono) ir jau pas katinus eina pro skyle paziureti ir su Bilu pasiaishkinti santykius
aciu
turbut tyli del to kad dar visi vasaroja tuoj ateis ruduo sulys visi i kompus tai bus ka skaityti grazuole ta Ula auga panela ir kalnierius uzaugs arba ne. kaip ir mums ne visiems plaukus pasiseka veshlius ir grazius gauti taip ir katinams. kiekvienas kazka savo jie turi grazaus -vienam gal kalnierius kiam spalva, dar kitam ispudingas snukutis arba akys kuriuose visi skesta
musu Evanas jau visa teritorija namu ishtyre tai dabar vaizduoja ereliuka ir pas doga ateina paguleti (idesiu foto kaip ishimsiu ish telefono) ir jau pas katinus eina pro skyle paziureti ir su Bilu pasiaishkinti santykius
QUOTE(Miledi.N @ 2014 08 23, 20:29)
O kur jos kalnierius
Sveikos, merginos 😊.
Neturim mes kalnieriaus 😊. Esam prie tų trumpaplaukių priskirti 😊
Papildyta:
QUOTE(glinglingas @ 2014 08 27, 09:12)
labutis
aciu
aciu
Taip glinglinge. As ir galvojau, kad Ūla turės vešlų kalnierių, bet pasirodo ne. Kaip tu ir sakai, kas dėl ko leipstame. Man ji ir be kalnieriaus graži 😁. Noriu paklausti. Meinukes šeip garsiai dainuoja pe morčių? Ar tie morčiai būna tylus. Nes man regis, kad mano Ūla tyliai labai, net sunku suprasti ar čia iš tiesų yra pas ją morčius.
Niurkute, kiekviena katė dainuoja skirtingai, vienos garsiai, storai ir "užknisančiai", kitos tyliai tik murklena
Sveiki, gyvi
Mes tai gyvenam kaip ir gerai. Hamulė jau toks ale suaugęs vyras, bet jau padikęs ojojojo. Šį rytą parvariau iš laiptinės namo tik su purkštuku, nes taip jau pyko, taip nenorėjo eiti namo, kas rytą cirkinasi ir manęs neišleidžia. Jei namie lieka MB man išėjus tai ok, bet jei jau aš išeinu paskutinė, tai siaubelis Grįžo po karščių kukulis į lovą miegot (kas man labai patinka), tai jau miegam susiglaudę kaktitem.
Ilsiuosi po dukymų..................
Mes tai gyvenam kaip ir gerai. Hamulė jau toks ale suaugęs vyras, bet jau padikęs ojojojo. Šį rytą parvariau iš laiptinės namo tik su purkštuku, nes taip jau pyko, taip nenorėjo eiti namo, kas rytą cirkinasi ir manęs neišleidžia. Jei namie lieka MB man išėjus tai ok, bet jei jau aš išeinu paskutinė, tai siaubelis Grįžo po karščių kukulis į lovą miegot (kas man labai patinka), tai jau miegam susiglaudę kaktitem.
Ilsiuosi po dukymų..................
QUOTE(busycat @ 2014 08 27, 09:29)
Niurkute, kiekviena katė dainuoja skirtingai, vienos garsiai, storai ir "užknisančiai", kitos tyliai tik murklena
Sveikos merginos
Supratau. Maniske reiskes, bent po kol kas dainuoja labai tyliai. Net pacioje pradzioje kai pas ja prasidejo pirmi morciai, as net ju nesupratau. Pamaniau, kad mano Ula gal susirgo. Tokia liudna, vaisto ir tik girdziu is jos snukucio garsus: u....u....u....u. Na ar tai morcius, net siknos neriecia. Aisku tik paskiau retsykiais parodydavo, kad va as noriu, bet labai mazai. Nebent mano kastratai bernai man paaiskindavo, kad siuo metu Ula iesko draugo . Tai va taip ir gyvename
Papildyta:
QUOTE(egleo @ 2014 08 27, 09:51)
Fainas meskis
Oj, mano mergos išskyrus vieną, tokiu storu balsu užbliaudavo, kad bėk iš namų
Gal tik pirmas kartas būdavo tylus ir vos pastebimas
QUOTE(busycat @ 2014 08 31, 10:05)
Oj, mano mergos išskyrus vieną, tokiu storu balsu užbliaudavo, kad bėk iš namų
O mano Ulos man bent yra sunku suprasti jos morciu. Tokie tylus. Na gal tik dabar tokie. Nes ji pas mus kai pradejo morciuoti nuo ano rudens, bet morciai buvo nedazni, tai ant pavasario jau mateme tikrai, kad morcius yra, bet paskiau ir nutylo. Ir tai tada garsiai nebliove, siek tiek pakauke kaip vilkas ir tuom pasibaige. Na toks jausmas tada buvo, kad namuose suni turime . Na o dabar po ilgos pertraukos vel: u....u....u...u. Su Vaida stovejome ir sprendem, cia morciuoja ar tik seip susirupinus
Papildyta:
Pasijuokime visi kartu
Cia kuria diena buvau paprasius vyro, kad pafotografuotu mano manikiura . Aisku sekesi sunkiai, nes tik as jau su veidrodiniu fotoaparatu pradedu nusimanyti si bei ta apie nustatymus, bet jo darbo nepeikiau, visgi zmogus is sirdies stengesi . Tai va, bandziau pozuoti ir kazkas inirtingai irgi norejo rodyti savo manikiura Ir atspekite kas
Spėju Ula irgi rodė savo manikiūrą?
QUOTE(busycat @ 2014 08 31, 10:24)
Spėju Ula irgi rodė savo manikiūrą?
Aga . Turbut nebuvo sunku atspeti . Ji pas mane visur megeja sudalyvauti
Jei gerai atsimenu, tik ji viena su pirštinėm