Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Tuo man meinai ir patinka, pas juos glaudus ryšys su žmonėmis. Maniškiai tai visi buvo rankiniai, kas ant pečių, kas ant kelių, kas šiaip po kaldra pagulėti, vis ateina su prašymais paglostyti ar šiaip snukutį į veidą patrinti biggrin.gif kIekvienas savaip marmaliuoja po nosim, kažką šneka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egleo @ 2014 08 14, 08:24)
Reiks ir man Hamulė MB ant pečių nufotkinti, tas pats neužšoka (nebent sėdit), Bet kai MB pats užsikelia, tai patenkintas būna  smile.gif .

O dėl meilumo, tai tikrai keitėsi katukas. Kai tik parsivėžėm 4 mėn. buvo labai meilus, bet gan trumpai, o poto kaip aš juokauju toks paauglystės laikotarpis gan ilgokas buvo, o dabar jau visi susigyvenę ir visi žino kam ko norisi ir kam kas patinka  ax.gif .

Vat as ir sakau, kad berniukams brestant ju budas suvyriskeja. O mergaites nors irgi gali nebuti tokios meilios, bet kas liecia vaikus, tai pas juos atsiranda vaikams motiniskas instingtas. Mano dukra gali tampyti, zaisti vos kaip ne skudurinukem, bet jos nei cipt, kencia kantriai ir net nesipriesina. Na Ula seip pasipresina, bet mandagiai arba pradeda kviestis pagalbos lotuliukas.gif

O seip kiek pastebejau meinukai yra labai meilus ir istikimi.

Dar prisiminiau apie Ula biggrin.gif . Kuria diena griztam is sodo su MB. MB pirmas atidare duris, iejo i buta ir paliko atviras duris man, kad kai as po galu galais uzlipsiu ieiciau i buta nerakindama duru. Na ir lipu as vezliu zingsniu. Pribega Ula prie slenkscio ir kaip suprantu manes dar neatpazista is tolo ir greiciausiai nedazlybina. Sakau, reiks jai akinius nupirkti lotuliukas.gif . Stovi ji prie slenkscio ir urzgia ant manes kaip suva lotuliukas.gif lotuliukas.gif . MB juoktis pradejo, sako: suni mes turim lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Kai jau mane ji atpazino, tai kaip pradejo cipauti is dziaugsmo lotuliukas.gif . Sakau na tu saunuole Ula thumbup.gif
Cia kaip kaimynas irgi gretimai gyvenantis, lipo kartu su manim ir sako man: vat turetumet suniuka, tai stovetu jus lauktu ir lotu uz duru. As jam: as turiu gera kaciuka, kuris irgi laukia jau uz duru ir moka urgzti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . tai kaimynas matosi vargsas nesuprato apie ka as cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2014 08 14, 08:51)
Tuo man meinai ir patinka, pas juos glaudus ryšys su žmonėmis. Maniškiai tai visi buvo rankiniai, kas ant pečių, kas ant kelių, kas šiaip po kaldra pagulėti, vis ateina su prašymais paglostyti ar šiaip snukutį į veidą patrinti  biggrin.gif kIekvienas savaip marmaliuoja po nosim, kažką šneka thumbup.gif

Kaip miela wub.gif wub.gif wub.gif . Bet dar galiu pasakyti, kad daug kas priklauso kaip veisejas uzaugina kartu su kate tos kaciukus. Nes seip buna tokiu kur vargsus laiko uzdarytus kokioje tamsioje patalpoje ir paskiau jie uzauga tokie susvetimeja. Bet jeigu tu juos pastoviai rankose minkysi su jais bendrausi, tai jie isties uzauga tada rankinukais. wub.gif
Atsakyti
Mūsų Maja mėgsta ant rankų būtu wub.gif Pas MB visą laiką kaulinasi, kad tik jis paimtų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 08 14, 09:00)
Mūsų Maja mėgsta ant rankų būtu  wub.gif  Pas MB visą laiką kaulinasi, kad tik jis paimtų hihihi.gif

Mano Ula ant ranku labai retai kada pasipraso, bet jeigu pasipraso, tai trumpam nes ji biznes women, visur skubanti ir turinti visur suspeti biggrin.gif . Bet salia visad buna, jeigu kazkoks veiksmas vyktu, tai be jos neapsieitumem niekaip biggrin.gif
Atsakyti
O dėl šuniuko namie, tai tikri faktai lotuliukas.gif

Aš jau rašiau anksčiau, kaip Hamis saugojo namus mūsų atostogų metu, atėjus kasdien tokiai mergaitei jį prižiūrėti, budavo geras, kol gaudavo ką nors skaniau pavalgyti, pavalgęs vydavo ją lauk iš namų, šnypšdamas ir kirsdamas einant per kojas. Poto jie susidraugavo lazeriuko ir kitų žaidimų pagalba, bet į miegamajį mūsų ji nebuvo įleidžiama visą laiką biggrin.gif.

Svečiuose buvo vyro brolis, nors anksčiau su juo puikiai sutardavo, tačiau visą buvimo laiką dabar jis buvo prižiūrmas, ištisai stebimas ir jei likdavo jie abu vieni, Hamis leisdavo jam būti ramiai tik vienam kambary. Gulėdavo ant perėjimo ir kai jam reikdavo per jį perlipti urgzdavo ir šnypšdavo biggrin.gif, sėkiodavo iš paskos ir auklėdavo, o mums esant jau ramus būdavo, bet vistiek prižiūrėjo biggrin.gif .
Bet čia taip elgiasi toli gražu ne su visais, aišku likus vienam vėl viskas kitaip, bet atėjus svečiams, atsirenka, kurie jam pasitikėjimo nekelia lotuliukas.gif .
Prie durų visada laukia, rėkia jau man būnant pirmame aukšte, jei būna vienas namie. Tikrai meinukai turi šuniškų savybių, man labai patinka kaip katino toks ryšys glaudus su man ir vyru wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egleo @ 2014 08 14, 10:02)
O dėl šuniuko namie, tai tikri faktai  lotuliukas.gif

Na cia tikrai, fantastika biggrin.gif . Man jie irgi nerealus ir savo budu ir isvaizda wub.gif . Ula gal kaip mergaite yra santuresne, bet visviena parodo, kad ji cia seimininke ir saugo savo namus biggrin.gif . Pas man irgi lankosi namuose nemazai zmoniu, tai Ula irgi labai atsirenka su kuom bendrauti o i ka viasai nekreipia demesio smile.gif. Bet cia man dazniausiai buna kaip rodiklis ar zmogus atejas yra su gera sirdim ar kazka turintis uzanti o gyvunai gi viska jaucia, juos neapmausi smile.gif
Atsakyti
Nu kaip iseigines? As tai su mamka namie,tai tiek myluojames,tiek lepinames.....

Atradau baisiai faina vieta
user posted image
Atsakyti
labutis

bishki uzsikasus dabar umn.gif liko vienas shitas kaciukas ish visu kaciuku, shuniuku -tai laukiam jo sheimininko ir busiu pasiruoshus su vaikais mokytis nuo rugsejo cool.gif ir daugiau cia prisesiu, nes laisva busiu kaip klausysiu kaip vaikai skaito bigsmile.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mielosios kaimynkos,

ryt greičiausiai apkatėsiu- todėl labai prašu- visų garbanių sumegzti uodegas, suspausti nagus ir kitaip palaikyti akciją -"pagaukim Leslę ir išgelbėkim jos šeimą"

akcija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 20 rugpjūčio 2014 - 22:30
Labas rytas, merginos 4u.gif
Glinglingas, grazus katinukas 4u.gif

Ziuriu, temute tokia tyli smile.gif . Jau taip prisedau patogiai pasiskaityti ir ziuriu, kad savo postus matau biggrin.gif

Na as tada idesiu dar siek tiek savo grazuoles nuotrauku biggrin.gif . Pagyvinkime temute biggrin.gif

Mano Ulyte wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2014 08 20, 23:24)
Sveikos, mielosios kaimynkos,

ryt greičiausiai apkatėsiu- todėl labai prašu- visų garbanių sumegzti uodegas, suspausti nagus ir kitaip palaikyti akciją -"pagaukim Leslę ir išgelbėkim jos šeimą"

akcija

Vilkra, tikiuosi, kad katinukams nieko bloga nenutiko ir juos isgelbejo 4u.gif
Pasidalinau sia info, tikiuosi bent tiek padejau 4u.gif
Atsakyti
Sugavo juos 4u.gif

Gražuolė Ula thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 08 22, 09:33)

Gražuolė Ula thumbup.gif

Aciu Busycat 4u.gif . Stengemes. Per vasara atsigavome. Nors koks cia atsigavimas buvo per tokius karscius doh.gif . Bet seip mergina man vasaros metu visiskai nemorciavo , tai nors cia buvo oilsis smile.gif
Atsakyti