Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Mes tai ačiū D dviese plovėm, nes viena nebūčiau susitvarkius tikrai lotuliukas.gif

Dėl miegojimo lovoj, tai man irgi smagu, tik kad ji migruoja po visur, pastoviai pažadina, plius taikosi vis man ant pilvo užlipti, o šiuo metu jai ten negalima blush2.gif Plius kai jau bus leliukas, neleisiu vistiek į kambarį, kad jo nesuspaustų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 08 13, 09:33)
Niurkute - nu jau tikrai kokia padauža  doh.gif
Aš tai pradėjau savo išdikėlės į miegamus kambarius nebeleisti, nes visa patalynė sudralinta  doh.gif Nu vat jaučia malonumą minkyti patalynę lotuliukas.gif

Vakar Majai nuotykis nemalonus buvo... ėjom šikinės plautis. Nesuprantu, kaip jin tiek apisdirbti sugebėjo  lotuliukas.gif Nu tai kol aš ploviau, tai bliovė nesavu balsu  doh.gif O paskui skersai į mane žiūrėjo pusę vakaro  lotuliukas.gif

Na ji tokia pas mane biggrin.gif . As manau, kad cia pas dauguma taip buna. O patalus ir pas mus Ula megeja paminkyti, bet as jai nedraudziu. Tegul smile.gif

Del sikiniko ir pas mus taip buna, kad iseina su murzinom kelnytem. Bet as darau kitaip. As turiu sausa sampuna, tai paemu, gerai ispudruoju tas jos kelnytes ir tada issukuoju su sukom. Labai gerai isivalo ir nereikia po vandieniu kisti. Nes kitaip as nesusitvarkyciau jeigu savo drinda reiktu kisti po kranu. Mano kiti pukiai, tai mazesni ir su jais lengviau yra susitvarkyti o sita drinda, tai butu sudetinga man tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(egleo @ 2014 08 13, 09:56)
Oi kokios pažįstamos istorijos  lotuliukas.gif

Mums ir neseniai teko plautis užpakalį  lotuliukas.gif . Patogiausia, kai tai darom abu su MB, vienas laiko, kitas plauna, bet šį kartą teko malonumas tai daryti vienai. Pas mus automatiškai įsijunginėja ventiliatorius, tai tik pradėjau plauti, įisijungė ventiliatorius, Hamiltonas išsigando, kaip pirmą kartą tipo jis įisijungtų, tai šoko visas šlapias, tai ir aš, ir katinas bei grindys visur šlapia buvo  lotuliukas.gif

Mūsiškis ir mėgsta į spintą miegamojo palandžioti, bet aš tai leidžiu, kaip ir leidžiu miegoti lovoje kartu su mumis ir Hamulė miega tik ant pagalvės  biggrin.gif . Jei nebūna vietos jam, tai jis pabučiuoja arba su lapcyte švelniai per nosytę pabaksnoja, kad jam vietos padarytum. Paklodę tai apšauodo jis mum irgi, būna skylučių mažyčių, kurios poto sėkmingai didėja, bet ai, man mieliau su dviem vyrukais savo miegoti  lotuliukas.gif , nei pergyventi dėl paklodės.

Oi su tuo plovimu labai man jau matyta ir paragauta istorija lotuliukas.gif . Todel as ir turiu visad ta sausa sampuna po ranka thumbup.gif . Jis mano pagalbininkas smile.gif

As irgi kartu miegu smile.gif . As isviso pastebejau, kad mano Ula is tu katinu kurios jaucia kai seimininkui yra negera ir kazkas skauda arba skaudes. Tada ji tiesiog kaip prilipus buna prie to zmogaus. Ispradziu nekreipdavau demesio. O paskiau kai man buvo bloga ziuriu, kad ji su manim miega ir budi. Na gal sutapimas, paskiau antra syki vel tas pats, paskiau mano vyrui buna migrena kankina, tai ji tada su juo mega. Nors seip ji miega tik su manimi, bet cia net ant galvos jam lipo. Na vyras mano ir tai pastebejo, ir netgi pasake, kad jautesi poveikis. Kai ji gulejo, tas skausmas mazejo. Tai supratau, kad turime daktaryte namuose biggrin.gif
Papildyta:
O cia dar parodisiu kaip ji megsta paskaraidyti biggrin.gif . Cia jau aisku skridzio pabaiga ir tikslas pasiektas biggrin.gif . Pavadinkime taip biggrin.gif
Mano vyro ugis yra 2 metrai smile.gif

Cia mes taip meilinames wub.gif . O as tada sakau, jai, kad ji isdavike biggrin.gif

user posted image

user posted image

Ka sakai, negirdejau lotuliukas.gif

user posted image

Mano vyrui net vienu metu buvo sokas biggrin.gif . Sako, nespeju atsisukti kaip sukdamas ziuriu, kad jau Ula skrenda i mane. Na as isivaizduoju si vaizdeli lotuliukas.gif . Atsisuki o i tave katinas skrenda biggrin.gif

Todel dabar spinta bus uzdaryta, kad sumazinti jos pilotavimo technika biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar noreciau toki juokeli papasakot, kas ant dienu man buvo nutike biggrin.gif . Cia man kaip anegdotas jau buvo, bet ta akimirka buvo nejuokinga, ipatingai kai tu esi dar gerai imiges biggrin.gif
Cia buvo man viena ryta su ja siaubo. Miegu as ir sapnuoju, kaip mane vejasi kazkokie vampyrai. Nors lyg jokiu tokiu filmu neziurejau, bet nusprendziau susapnuoti. Ir cia man pavyksta kazkokiu budu pabegti ir as jau taip begu slepiuosi ir.... lyg kazkokia nematoma jega trenkia man i skrandi ir pro sapna as matau, kaip mano pilvas idumba, man sunku kviepuoti ir tokia mintis, Dieve, nejaugi tie vampirai turi dar kazkokia nematoma jega ir per atstuma mane stabdo. Ir taip sunku man. Aisku as is to sunkumo prabudineju. Atsimerkiu... o, kad ziuriu, kad mano sita krasavica Vaselisa, atsistojo visu savo svoriu man ant pilvo ir ziuri i mane doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Vat ir supratau is kur ta buvo nematoma jega, kad net mano pilvas idubo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi kokia faina apykaklė pas vyrą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kol Hamulė mažas buvo, tai dažnokai visai ta šikniuką tekdavo plauti, dabar tai būna retokai, bet kartais kokį spirgą su savimi išsineša vaikinas. Šiaip mūsiškis su tuo vandenuku visai draugauja ir pas vyrą jis daug ramiau sėdi, o jaučia, kad iš manęs eina ištrūkti, tai kai velniukas duodasi, bet nušnypčiu ir nurimsta, bet šį kartą ventiliatorius įvarė siaubą lotuliukas.gif

O atsistoti ant pilvo ar krūtinės visu svoriu yra žiauriai fainiai, aš jau instinktyviai esu išmokus įtraukti pilvą tokiais momentais ax.gif
Atsakyti
Cha Ula kaip vovere skraiduole smile.gif

Musu Liksune ir sokineti megejas, i spinta ilist ir ten miegot ir megejas. Buni namie, o spinta tiesiog vibruoja nuo murkimo.

Patalynes nedrasko, tik visa naguciais pazymeta, nes su MB laksto ir zaidzia po lova visada smile.gif

O kelnes ir mes plaunames, o kaip nemegstam. Dazniausiai dviese plaunam, tai pavyksta. O vienakart viena ploviau, nes labai skystai buvo. Zinokit slapia nuo prakaito buvau. Ir drambli nulaikyti, ir duso galvute nulaikyti ir dar uzpkali nuplauti. O trecios rankos tai nera lotuliukas.gif Liksas bamba, kad planu, as bambu, kad muistosi, oi geras vaizdelis buvo lotuliukas.gif

Baltai pavydziu, kad jusiskiai i lova ateina miegot. Musu zveris schmoll.gif . jis tik vienas guki lovoj, ziurek gules, ateinu, atsigulu. O jis atisitoja, pasiziuri ir nueina atsigula ant grindu ir ziuri zudanciu zvilgsniu. Liksas toje vietoje ne meilunas. Labai retai prisiglaus, o mes ji vis pasigaunam, niurkom, glamonejam. o jis leidziasi tik tiek kiek jam noris ir viskas. Tikras vyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egleo @ 2014 08 13, 14:11)
Oi kokia faina apykaklė pas vyrą  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kol Hamulė mažas buvo, tai dažnokai visai ta šikniuką tekdavo plauti, dabar tai būna retokai, bet kartais kokį spirgą su savimi išsineša vaikinas. Šiaip mūsiškis su tuo vandenuku visai draugauja ir pas vyrą jis daug ramiau sėdi, o jaučia, kad iš manęs eina ištrūkti, tai kai velniukas duodasi, bet nušnypčiu ir nurimsta, bet šį kartą ventiliatorius įvarė siaubą  lotuliukas.gif

O atsistoti ant pilvo ar krūtinės visu svoriu yra žiauriai fainiai, aš jau instinktyviai esu išmokus įtraukti pilvą tokiais momentais  ax.gif

As tai nelabai moku susitvarkyti su Ula kai ijungiu vandieni, ji to vandens labai bijo. Tai mes tokiu atveju vaduojames su sausu sampunu. O seip buvau ja per siuos karscius ismaudziusi, tai supratau, kad ji man uz tai buvo labai dekinga, nes taip jau po tos proceduros meilinosi lotuliukas.gif . Gal, kad svari ir jau nebeprakaituota biggrin.gif

O del pilvo itraukimo, tai kai miegi negali nuspeti kas jai saus ir kada koki poksta gali iskresti. Vat mano vaikas Cinamonas (Skotukas), jis megdavo naktimis mano kojas pagaudyti, tai irgi buvo ne is maloniausiu daliku. Bet teko pora sykiu ikresti i dupa, tada susiprotejo, kad naktimis nevalia sitaip zaisti ir buvo ramu biggrin.gif . O cia gi kaip ir ner uz ka ikresti, katite atejo ir atsistojo visu savo svoriu ir bando meilintis doh.gif . Nei barti nei glostit uz toki sunku meiluma lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Herukas @ 2014 08 13, 19:32)
Cha Ula kaip vovere skraiduole smile.gif

Musu Liksune ir sokineti megejas, i spinta ilist ir ten miegot ir megejas. Buni namie, o spinta tiesiog vibruoja nuo murkimo.

Patalynes nedrasko, tik visa naguciais pazymeta, nes su MB laksto ir zaidzia po lova visada smile.gif

O kelnes ir mes plaunames, o kaip nemegstam. Dazniausiai dviese plaunam, tai pavyksta. O vienakart viena ploviau, nes labai skystai buvo. Zinokit slapia nuo prakaito buvau. Ir drambli nulaikyti, ir duso galvute nulaikyti ir dar uzpkali nuplauti. O trecios rankos tai nera  lotuliukas.gif Liksas bamba, kad planu, as bambu, kad muistosi, oi geras vaizdelis buvo  lotuliukas.gif

Baltai pavydziu, kad jusiskiai i lova ateina miegot. Musu zveris  schmoll.gif . jis tik vienas guki lovoj, ziurek gules, ateinu, atsigulu. O jis atisitoja, pasiziuri ir nueina atsigula ant grindu ir ziuri zudanciu zvilgsniu. Liksas toje vietoje ne meilunas. Labai retai prisiglaus, o mes ji vis pasigaunam, niurkom, glamonejam. o jis leidziasi tik tiek kiek jam noris ir viskas. Tikras vyras  biggrin.gif

Na taip Herukas, cia tikras vyriskas bruozas. Lyg ir meilus, bet labai isdidus, tiesiog ne be prestyzas, kad ji cia maigysi. Nes taip pat elgiasi ir mano skotukai bernai. Viens prie vieno kaip apibudinot doh.gif . Bet po kol buvo mazi vaikai, tai nuo ranku nenulipdavo o kai suauga tada jau viskas, nebeprestizas buna biggrin.gif .

O del kelnyciu as net nebandau, nes dazniausiai bunu viena kai toks dalikas nutinka o jai ir vyras buna, tai net abu negalime susitvarkyti. Na tik tas gerai, kad tokie atvejai buna labai retai smile.gif .
Atsakyti
Parodisiu dar savo meinuke kaip mes paaugome 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Ar gerai pozuoju? Gera laikysena? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Kokia grazi Ula wub.gif
Herukas Toras buvo viens prie vieno, irgi nulipdavo kai atsisedi ar atsiguli, po 5m atina pats tiesa ant keliu ne, bet guli jau salia rytais, aba ant pilvo atsigula.... bet pradzioj tikrai ne... nebent guldavo man ant galvos kai issiskyriau baigesi gulinejimai ant galvos lotuliukas.gif
Atsakyti
aha, reiskiasi mano vyras dar gali pasikeisti ir buti meilus smile.gif

buvo mums cia vienas atvejis, kai as keiciau darbus. tarp darbu gavosi menesio atostogos. ipratom visad buti su katinu. Tai zinokit pirma diena, kai grizau is darbo, kaip jis puole prie manes, kaip prispaude, ir neleido nieko daryt, tai sedejau ant grinduir glosciau ji. O jis ziuri i mane ir kniaukia, murkia. Tarsi sakytu, ko tu mamka mane viena palikai. Praejo savaite ir vel visas vyriskas isdidumas ant nosies. Glaustosi jau pries valgi ar siaip buna as uzplauke jam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2014 08 13, 21:03)
Kokia grazi Ula wub.gif
Herukas Toras buvo viens prie vieno, irgi nulipdavo kai atsisedi ar atsiguli, po 5m atina pats tiesa ant keliu ne, bet guli jau salia rytais, aba ant pilvo atsigula.... bet pradzioj tikrai ne... nebent guldavo man ant galvos kai issiskyriau baigesi gulinejimai ant galvos  lotuliukas.gif

Aciu Azucena 4u.gif . Labai malonu girdeti, kad Ula patiko. Man seip meinukai visi grazus. Buna FB ziuriu kokias naujienas o ten veisejai kaip prideda savo grozius, tai net seiles tysta. Viens uz kita grazesnis biggrin.gif

Pas man Ula seip meili, bet jeigu pradedu per daug ja lepinti skanestai, tai ziuriu, kad tada ispuiksta ir vaiksto nosi aukstai uzrietus biggrin.gif . Aga, tada kokia diena padarau iskrovos ir neduodu jokiu skanestu, tik vanduo ir sausas maistas. Tada ant kitos dienos visas mandrumas dingsta ir ziurek laksto visa silkine ir meili biggrin.gif

Norejau paklausti jusu mergaites. O Jus mesyte arba koncervus duodate kasdiena? As viena diena duodu koncervu o kita diena vistos krutinele. Nes zinau, kad kiti buna duoda i savaite kokius kelis kart tokius skanuminus. Gal as cia per daug gerai juos islepinau g.gif Nes viena syki buvo taip, kad nedaviau, tai Ula vakare mane apsparde doh.gif . Jau taip rode savo nepasitenkinima doh.gif . na bet as tada specialiai nedaviau, tai po sio atvejo jau nebesispardo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Herukas @ 2014 08 13, 22:03)
aha, reiskiasi mano vyras dar gali pasikeisti ir buti meilus smile.gif

buvo mums cia vienas atvejis, kai as keiciau darbus. tarp darbu gavosi menesio atostogos. ipratom visad buti su katinu. Tai zinokit pirma diena, kai grizau is darbo, kaip jis puole prie manes, kaip prispaude, ir neleido nieko daryt, tai sedejau ant grinduir glosciau ji. O jis ziuri i mane ir kniaukia, murkia. Tarsi sakytu, ko tu mamka mane viena palikai. Praejo savaite ir vel visas vyriskas isdidumas ant nosies. Glaustosi jau pries valgi ar siaip buna as uzplauke jam smile.gif

Jie greit prie gero ipranta biggrin.gif . As kai isvaziuodavau ar prie juros ar seip kur pailseti keliom dienom, tai palikdavau draugei raktus, kad ateitu juos padaboti biggrin.gif . Tai sakiau, dar tokios geros aukles neturejau kainams. Su visa spec.programa. Pamaityna, pazaidzia, kad jiems liudna nebutu. Griztam mes, aisku streso jokio, bet pribega prie spintos ir mazdaug, na darik duris, ten zaislai guli, dabar zaisime lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Niurkute kai parodei nuotraukas, tai net susijuokiau. Kiara juk irgi bando be bilieto pasivažinėti ant belekieno pečių laugh.gif

user posted image

user posted image

O kas liečia gydymus, patvirtinu thumbup.gif Pas mus ne tik suaugusios katės gydo, bet ir maži kačiukai. Iki šiol įstrigęs vienas atvejis, kai draugė atėjusi pas mane į svečius skundėsi nugaros skausmais ir čia Kristianas, kačiukas iš pirmos vados, pyplys, trijų mėnesių, bac ir pirgulė draugei prie tos vietos kur skauda, pamiegoti biggrin.gif Draugei net akys nušvito, taip ir prasėdėjo nekrutėdama, kad tik kačiuko neprižadintų :lol

laba diena 4u.gif
Atsakyti
Reiks ir man Hamulė MB ant pečių nufotkinti, tas pats neužšoka (nebent sėdit), Bet kai MB pats užsikelia, tai patenkintas būna smile.gif .

O dėl meilumo, tai tikrai keitėsi katukas. Kai tik parsivėžėm 4 mėn. buvo labai meilus, bet gan trumpai, o poto kaip aš juokauju toks paauglystės laikotarpis gan ilgokas buvo, o dabar jau visi susigyvenę ir visi žino kam ko norisi ir kam kas patinka ax.gif .
Hamiltonas niekada neateina ant kelių, jam nepatinka ant rankų, žodžiu ne rankinukas tikrai, bet meilę savo tikrai parodo.
Kai dabar buvo karšta, tai į lovą ateidavo vis kokiai valandai, apsikabinam ir miegam, bet pvz, jei būna miegu viena be MB ir tokiais momentais liūdžiu lotuliukas.gif , tai jis su manimi išmiega šalia jau visą naktį, nepaisant, kad karšta ir taip visada, nes MB būna dirba ir naktimis. Visada pasitinka su baisiausias rėkimais, griuvimais, visada reikia išglosyti, išbučiuoti. Jei grįžta MB Hamis varo prie durų ir aš jį paleidžiu į laiptinę ir jie susitinka vidurį laiptinės arba atvirkščiai būna, jei aš grįžtu. Jis toks juokingas, jei būna užmiega kur nors vienas atskirai nuo mūsų, tai staiga nubunda ir iš karto rėkdamas atvaro iš karto pas mus, maždaug oooneeeee kur jūs buvot, kodėl aš miegu vienas. Nu jis žiauriai fainas, visada šalia, visada kartu, nors ir miega tarkim už metro nuo tavęs, o jei užsinori ateina ir ant galvos užsikart gali...
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 08 13, 23:21)
Niurkute kai parodei nuotraukas, tai net susijuokiau. Kiara juk irgi bando be bilieto pasivažinėti ant belekieno pečių laugh.gif
user posted image

Sveikos merginos 4u.gif

Na bet cia Kiaros snukutis, net nesusilaikiau dar syki ji pakartoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ula irgi megeja daznai be bilieto... biggrin.gif , Tai MB jau nuo jos sokas buna doh.gif . Jis priprates prie ramesniu meskinu, kurie pries kazkoki padarydami veiksma atsiklausia leidimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif O cia be jokios cenzuros lotuliukas.gif

Na bet seip ne visi jie buna gydytojais. Nebent tarp meinuku daugiau tokiu pasitaiko. Nes mano meskiukai nelaaabai biggrin.gif . Ateina tik tuomet kai jie patis to nori tongue.gif
Atsakyti