QUOTE(glinglingas @ 2014 08 11, 19:35)
Sveikos merginos
Cia kaip matau tokia tyla
Aciu Glinglingas
. As anksciau suprasdavau tik viena veislynio katino spalva, tai Lilijine arba pilka, kitu atspalviu nebuvo. Aisku paskiau pamaciau marmurinius britukus sidabrinius irgi cia buvo vau
. O ryzi, kas cia per laukinis kasaras ....
. Bet kai pradejau veisti po truputi pradejo formuotis tas tikras spalvu paletes skonis
. Ir dabar as tiesiog zaviuosi vezliukiu atspalviais. Kai gimsta pas koki veiseja vezliuke, tai man taip buna idomu pasiziureti i ta vezliuke, vat koki ji gavosi marginimo. Cia gi toji genetikos spalvinimas yra stebuklas. Buna taip graziai nuspalvina tas kates, kad negali atsigrozeti
O as siandiena labai supikau ant Ulos
Mano vyras kai pradejo remontuoti po truputi musu buta, tai pradejo nuo miegamojo kambario. Ten nusprendeme padaryti sienine spinta. Kadangi mano vyras siuos dalikus, kas liecia butu remontus puikiai si amata ismano, jis viska dare pats, bet spinta teko pirma syki paciams viska sudelioti. Na ir kaip Jus manote, o gi liko atliekamu detaliu
. Na nusprendem, kad tos detales nera jau tokios svarbios, gerai duris vaziuoja ir be tu detaliu. Bet kadangi nera ideta kaip as suprantu tiems ratukams pristabdymu mano Ula dabar sugeba atidaryneti spintos duris. Nors tos duris yra tikrai nelengvos, net ir man reikia ideti siek tiek jegos, kad jas galeciau pastumti. O si pizduke sugeba... Ir ka jus galvojate, siandiena ziuriu o kas mano naujo svarkelio rankove siulai istampyti. Turbut ji dar nusprende pasokineti ant rubu, nes tik ji pas mane megeja sokineti kuo auksciau ir ant visko uzsokti kas juda ir nejuda, na tai patvarke. O ta svarkeli as net nebuvau nei sykio uzsidejus
. Gerai, kad ten tokia medzega, kad nelabai matosi, tai pataisysiu, bet visviena taip pikta
. Tai dabar uzdejau segtuka ant duru, kad jau tikrai neatidarytu
www.goldpluchecits.weebly.com