Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(egleo @ 2014 08 05, 06:46)
O tai Drule jau po atostogų ?

Maniškis ir vakar lakstė, kai partizanas su šlapiu skuduriuku  lotuliukas.gif , bet vistiek vis pribėgdavau su jau gerokai šlapiu ir pati nuimdavau ir Hamulė likdavo šlapias ir vėsus ax.gif

Labas rytas,
išaušo dar viena tropikų diena... smile.gif
Egleo.., dar nevisai po atostogų... po dalies atostogų mirksiukas.gif ten reportažas apie atostogas buvo darytas prieš, o įkeltas po... biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

dar tik 8,5 kg sveriam. Visai per karscius valgymas sustojo. Nori tik jautienos. Sausiukus dar tik patraskina kartas nuo kartu ir is kibiro vandeni laka biggrin.gif

Mes ir dregna ranksluosti praktikuojame. As su dregnu ant kuno einu miegot, Katinas su dregnu gulineja po namus. Kol kas MB dar nereikia jo

Atsakyti
mano Torencijus irgi su dregnu vaiksciojo kaip zirgas be raitelio
ir gulejo su juo apklotas, nei gugt.... gal patiko
user posted image
ir nusoko ir vaiksciojo....
Princo ant kreminio zirgo, zirgas su balnu lotuliukas.gif princas pamestas...
user posted image
Atsakyti
Ooo Hamuliui nepatinka jokie skudurai lotuliukas.gif tik sudrekini,apkloji ir neria vaikinas, tai paimu jau toki labai dregna ir suslapinu vaikin ax.gif
Atsakyti
labutis

dovanojam dovana tunadienio proga user posted image

reiks ir mums balna uzsimesti kiba jeigu nenustos tie karsciai g.gif

sveikinasi Evanas su chebra . mums jau 7 menesiukai bigsmile.gif reiks kuria diena uzlipi kartu su juo ant svarstykliu ka priede. bet shiaip irgi shi menesi mazai eda del to karshciu
user posted image
Atsakyti
Pasiemiau issivalyt stalciu saldytuvo. Atsisuku, spekite ka radau sau uodega besisaldanti ( o Likso virtuvej net nebuvo, pajuto greit) :)Tai kol iskrapsciau as ji cool.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Herukas @ 2014 08 06, 17:08)
Pasiemiau issivalyt stalciu saldytuvo. Atsisuku, spekite ka radau sau uodega besisaldanti ( o Likso virtuvej net nebuvo, pajuto greit) :)Tai kol iskrapsciau as ji  cool.gif

O jau snukutis koks nekaltas thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Senokai nesirodziau, daug buvo darbu todel ir buvome pradinge. Tai tik per FB siek tiek pasicetinau ir viskas. Kaip matau, kad si vasara daug ka nukankino. Mano Ula irgi nezinojo kur savo nosi ikisti ir pasislepti. O pas mus dar butas i saules puse. tai galima sakyti nuo ryto iki vakaro saule i visus langus sviecia. Per pietus budavo tikras siaubas. Bet lyg istvereme 4u.gif

Per karscius mes mazdaug gulejome sitaip biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
labutis

o kada jie kalti buna del ko nors biggrin.gif mano jauciu irgi ilystu jeigu tik butu atidaras lotuliukas.gif

Evanas dabar jeigu veji ish kur nors kur negalima jam tai dar mano ranka gaudo tipo ko cia veja a? kas cia ka veja a? doh.gif lotuliukas.gif

Niurkute-o jau spalvu ryshkumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2014 08 11, 19:35)

Sveikos merginos 4u.gif

Cia kaip matau tokia tyla biggrin.gif

Aciu Glinglingas 4u.gif . As anksciau suprasdavau tik viena veislynio katino spalva, tai Lilijine arba pilka, kitu atspalviu nebuvo. Aisku paskiau pamaciau marmurinius britukus sidabrinius irgi cia buvo vau biggrin.gif . O ryzi, kas cia per laukinis kasaras .... lotuliukas.gif . Bet kai pradejau veisti po truputi pradejo formuotis tas tikras spalvu paletes skonis biggrin.gif . Ir dabar as tiesiog zaviuosi vezliukiu atspalviais. Kai gimsta pas koki veiseja vezliuke, tai man taip buna idomu pasiziureti i ta vezliuke, vat koki ji gavosi marginimo. Cia gi toji genetikos spalvinimas yra stebuklas. Buna taip graziai nuspalvina tas kates, kad negali atsigrozeti wub.gif wub.gif

O as siandiena labai supikau ant Ulos gun_bandana.gif bash.gif protest.gif Mano vyras kai pradejo remontuoti po truputi musu buta, tai pradejo nuo miegamojo kambario. Ten nusprendeme padaryti sienine spinta. Kadangi mano vyras siuos dalikus, kas liecia butu remontus puikiai si amata ismano, jis viska dare pats, bet spinta teko pirma syki paciams viska sudelioti. Na ir kaip Jus manote, o gi liko atliekamu detaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Na nusprendem, kad tos detales nera jau tokios svarbios, gerai duris vaziuoja ir be tu detaliu. Bet kadangi nera ideta kaip as suprantu tiems ratukams pristabdymu mano Ula dabar sugeba atidaryneti spintos duris. Nors tos duris yra tikrai nelengvos, net ir man reikia ideti siek tiek jegos, kad jas galeciau pastumti. O si pizduke sugeba... Ir ka jus galvojate, siandiena ziuriu o kas mano naujo svarkelio rankove siulai istampyti. Turbut ji dar nusprende pasokineti ant rubu, nes tik ji pas mane megeja sokineti kuo auksciau ir ant visko uzsokti kas juda ir nejuda, na tai patvarke. O ta svarkeli as net nebuvau nei sykio uzsidejus doh.gif . Gerai, kad ten tokia medzega, kad nelabai matosi, tai pataisysiu, bet visviena taip pikta bash.gif . Tai dabar uzdejau segtuka ant duru, kad jau tikrai neatidarytu smile.gif
Atsakyti
Niurkute - nu jau tikrai kokia padauža doh.gif
Aš tai pradėjau savo išdikėlės į miegamus kambarius nebeleisti, nes visa patalynė sudralinta doh.gif Nu vat jaučia malonumą minkyti patalynę lotuliukas.gif

Vakar Majai nuotykis nemalonus buvo... ėjom šikinės plautis. Nesuprantu, kaip jin tiek apisdirbti sugebėjo lotuliukas.gif Nu tai kol aš ploviau, tai bliovė nesavu balsu doh.gif O paskui skersai į mane žiūrėjo pusę vakaro lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi kokios pažįstamos istorijos lotuliukas.gif

Mums ir neseniai teko plautis užpakalį lotuliukas.gif . Patogiausia, kai tai darom abu su MB, vienas laiko, kitas plauna, bet šį kartą teko malonumas tai daryti vienai. Pas mus automatiškai įsijunginėja ventiliatorius, tai tik pradėjau plauti, įisijungė ventiliatorius, Hamiltonas išsigando, kaip pirmą kartą tipo jis įisijungtų, tai šoko visas šlapias, tai ir aš, ir katinas bei grindys visur šlapia buvo lotuliukas.gif

Mūsiškis ir mėgsta į spintą miegamojo palandžioti, bet aš tai leidžiu, kaip ir leidžiu miegoti lovoje kartu su mumis ir Hamulė miega tik ant pagalvės biggrin.gif . Jei nebūna vietos jam, tai jis pabučiuoja arba su lapcyte švelniai per nosytę pabaksnoja, kad jam vietos padarytum. Paklodę tai apšauodo jis mum irgi, būna skylučių mažyčių, kurios poto sėkmingai didėja, bet ai, man mieliau su dviem vyrukais savo miegoti lotuliukas.gif , nei pergyventi dėl paklodės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleo: 13 rugpjūčio 2014 - 08:57