Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Oi Kevinai ir aš turiu tokią foto lagamine (tik mamka neranda jos) verysad.gif, irgi netilpau ir buvo palikę net 2 savaitėms, užuojauta brolytį, laikykis 4u.gif

Pas mane kasdien tas dvi savaitės ateidavo tokia mergina, duodavo skaniau pavalgyti ir lauk bandydavau ją išgrusti, bet po kelių dienų supratau, kad gal ir nieko visai ji, atsinėšė lazeriuką, prilankstė oro lėktuvelių, tai tiek to pakenčiau ją lotuliukas.gif .
Pikau ant tėvų, bet kai grįžo tiek pasiilgęs buvau, kad negalėjau atsilaikyti...
Atsakyti
labutis

Okati buna dazniausiai pusej kur vesu tai net nejaucia tu karshciu, o va Evanas bando vonioj ant plyteliu gulinetis ir kuo dazniau ish krano gerti biggrin.gif
Patiko man kad okati eda zole ir net kaciukus pamoke, nes tie kazko mano siulomi neesdavo o tik zaide
Atsakyti
Sveikutes, ech kaip karsta, net Sindy i akva taikos smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
norėtumėme ir mes prisijungti į šių gražuolių gretas ax.gif Įsigyti šią naują šeimos narę buvome nusprendę jau senai, bet laukėme, kol paūgės vaikas, taigi prieš ne pilną savaitę į mūsų namus parkeliavo Mėta wub.gif
user posted image
Atsakyti
O mes jau atsventeme 1 metuku jubilieju wub.gif

user posted image

user posted image

Labas Meta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Herukas @ 2014 08 03, 21:04)
Labas Meta  4u.gif

drinks_cheers.gif sveikinimai gimtadienio proga wink.gif
Atsakyti
Sveika Meta smile.gif
Sveikinam jubiliata wub.gif
Atsakyti
Sveikinama gimtadieninką ir naujoką 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O mes tai baisiai kaistam, gaila jau Hamulės. Vargšiukas guli paslikas, kriauklėje miega susisukęs kur vesiau, laistau ir laistau šaltu vandenuku.
Atsakyti
Šiaip man net baisu jį vieną palikti visai dienai tokiam karštį. Langų pravirų palikti ir neina, tai visai baisoka. Geria normaliai visai daug, bet va į wc rečiau vaikšto tikrai ir gana mažai valgo, bet gal čia normalu kaip taip karšta.

Gal kas pasidalins patarimais, kaip gelbėti nuo tokio karščio meškiukus mirksiukas.gif

Skaičiau, kad palikti vėsų drėgną medžiagos gabalą, ar butelį susuktą šalto vandens, kur mėgsta gulėti, tipo puikiai gulsis katukas tokioj vietoj, galvoju reiks grįžus pamėginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleo: 04 rugpjūčio 2014 - 12:44
Sveikos, naujokei 4u.gif
Jubiliatui 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif
Egleo mano Toras daznai megdavo gult ant slapio ranksluoscio, budavo nusiimi nuo galvos numeti iskart susisuka lotuliukas.gif tai va gali palikt kazka dregno, arba lai guli kokioj vonioj ar wc kur vesiau, Vincas issivertes koridoriuj drybso kur sviesos nera
Atsakyti
Labas vakaras,

QUOTE(Herukas @ 2014 08 03, 20:04)
O mes jau atsventeme 1 metuku jubilieju  wub.gif

Su praėjusiom šventėm 4u.gif Dideli užaugot wub.gif Kiek sveriat? mirksiukas.gif

QUOTE(egleo @ 2014 08 04, 12:43)
Šiaip man net baisu jį vieną palikti visai dienai tokiam karštį. Langų pravirų palikti ir neina, tai visai baisoka. Geria normaliai visai daug, bet va į wc rečiau vaikšto tikrai ir gana mažai valgo, bet gal čia normalu kaip taip karšta.

Mūsiškis irgi mažai valgo... sausiukų beveik neužkabina (paduok jam kokios jautienytės ar koncervukų... biggrin.gif) bet manau, kad tai tikrai nuo karščio... praeis karščiai - sugrįš ir apetitas mirksiukas.gif

QUOTE(Azucena @ 2014 08 04, 14:37)
Egleo mano Toras daznai megdavo gult ant slapio ranksluoscio, budavo nusiimi nuo galvos numeti iskart susisuka  lotuliukas.gif  tai va gali palikt kazka dregno, arba lai guli kokioj vonioj ar wc kur vesiau, Vincas issivertes koridoriuj drybso kur sviesos nera

Išbandžiau šlapią rankšluostį... biggrin.gif uždėjau atsargiai... tai šliaužė kaip partizanas pažemiui kol nukrito tas daiktas biggrin.gif Žodžiu nepavyko gaivinimo receptūra... kol kas geriausia variantas - šaltos plytelės smile.gif
Gal pabandyt išsiskalbt šaltam vandeny? bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drule: 04 rugpjūčio 2014 - 22:30
O tai Drule jau po atostogų ?

Maniškis ir vakar lakstė, kai partizanas su šlapiu skuduriuku lotuliukas.gif , bet vistiek vis pribėgdavau su jau gerokai šlapiu ir pati nuimdavau ir Hamulė likdavo šlapias ir vėsus ax.gif
Atsakyti