Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Ačiū, merginos, už atsakymus 4u.gif Aš lėtai mintyse dėliojuosi noriu to katino ar ne - dabar laukiu rudens ir parodos, būtinai nulėksim pažiūrėti gyvai 4u.gif
Atsakyti
Kaip tai nenori? kas gali musu nenoret
user posted image
tinginystes......
user posted image
user posted image

O as va nezinau kaip man be ju reiks gyvent, uz menesio issikraustau pas drauga i UK, o katinus palieku pas mama.... nei nezinau kokiam laikui.. blink.gif verysad.gif bet, negaliu kitaip.... kol busiu be darbo be pinigu pacios, negaliu kazkam ir ju ant galvos kraut... ir nepulsi iskart veztis, neapsilus pati ten..... nors turiu minti po metu kokiu vistiek juos ten nusitarabanyt.... blush2.gif
Atsakyti
Oi kaip gaila Azucena verysad.gif aišku susiklosto taip ir viskas, bet ojojoj gaila labai, kad teks palikti šituos brolius šaunuolius.

Aš ir pamenu bandžiau save įtikinti ar tikrai mums reikia katulio, bet dabar tai tos mintys net juokingos, Hamulė mūsų meilė didžiausia, jau rimtas suaugęs vyras.

Bet įdomus va Hamiltonas darosi. Kai buvom palikę vieną namuose ir ateidavo prižiūrėti, jau jis cirkinosi, pyko ir vijo lauk iš namų, o dabar pirmą kartą taip, bet MB brolis nepatinka baisiausiai ir niekaip nesusidraugauja. Šiaip mažas, tai matęs tą brolį ir draugaudavo viską, o dabar pas mus buvo virš savaitės ir visą laiką Hamis ji įdėmiai stebėjo, sekiojo, žiūrėjo ką daro, tuo savo rimtu, rusčiu žvilgsniu. Pasilikęs vienas su juo, leido ramiai sėdėti tik salione, jei pradėdavo vaikščioti po namus, tai imdavo šnypšt. Brolis šiaip jo bijo, tai Hamulis man atrodo rodė namų valdžią, kad tu čia vaikinas per daug sau leidi, nei puolė, nei kirto, bet persekiojo ir šnypštė lotuliukas.gif . Šiaip tai va pirmą kartą jis sau taip leido.

Man ko tais nusimušė profilio nuotrauka vis nesusitvarkau.....
Atsakyti
QUOTE(egleo @ 2014 07 16, 12:43)
Oi kaip gaila Azucena  verysad.gif aišku susiklosto taip ir viskas, bet ojojoj gaila labai, kad teks palikti šituos brolius šaunuolius.
Aš ir pamenu bandžiau save įtikinti ar tikrai mums reikia katulio, bet dabar tai tos mintys net juokingos, Hamulė mūsų meilė didžiausia, jau rimtas suaugęs vyras.

Bet įdomus va Hamiltonas darosi. Kai buvom palikę vieną namuose ir ateidavo prižiūrėti, jau jis cirkinosi, pyko ir vijo lauk iš namų, o dabar pirmą kartą taip, bet MB brolis nepatinka baisiausiai ir niekaip nesusidraugauja. Šiaip mažas, tai matęs tą brolį ir draugaudavo viską, o dabar pas mus buvo virš savaitės ir visą laiką Hamis ji įdėmiai stebėjo, sekiojo, žiūrėjo ką daro, tuo savo rimtu, rusčiu žvilgsniu. Pasilikęs vienas su juo, leido ramiai sėdėti tik salione, jei pradėdavo vaikščioti po namus, tai imdavo šnypšt. Brolis šiaip jo bijo, tai Hamulis man atrodo rodė namų valdžią, kad tu čia vaikinas per daug sau leidi, nei puolė, nei kirto, bet persekiojo ir šnypštė  lotuliukas.gif . Šiaip tai va pirmą kartą jis sau taip leido.
Man ko tais nusimušė profilio nuotrauka vis nesusitvarkau.....

Oho koks katasunis, turbut konkurencija labai pajaute lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho namu sargs koks thumbup.gif
nu ka man daryt, gaila ir man savo broliu, net ipatingai Vinciuko gaila, jis toks is paskos visur sekioja. trinasi verysad.gif bet nieko negaliu pakeist.... reikia savo gyvenima tvarkyt, negaliu pas mama gyvent visa laik, juolab ,kad susiradau tikrai gera zmogu ir t.t. ramu tiek, kad jie lieka savuos namuos, su mama, kur jau dabar 3m gyvena ir priprate.....
Atsakyti
Namų rimtas sargas biggrin.gif Pagalvokit, pas mus vonia su wc kartu ir duryse mes padarėme papildomas dureles, Hamuliui patekti į savo wc, kad nereiktų durų visą laiką pravertų laikyti ir jos mums praėjimui šiek tiek kliutų (jau pagaliau jomis normaliai išmoko naudotis, skaniukų ir kantrybės pagalba smile.gif), tai brolis nueidavo i wc, tas iš karto iš paskos savo durytėmis įlenda, atsigula priešais ir stebi lotuliukas.gif tikrąją ta žodžio prasme persekiojo ir terorizavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleo: 16 liepos 2014 - 12:30
Stai musu mergaite kaip jau issidrasino
Atsakyti
labas vakaras

Azucena--tikrai gaila sad.gif linkiu, kad susiklostytu aplinkybes su jais kartu gyventi ir dziaugtis mirksiukas.gif (mes irgi kaip galvojom isvaziuoti- pagalvojau baisu butu palikti visus ant mamos galvos kol susikurciau salygas juos ten apgyvendinti ir nusitrabantinti visa banda)

o kokia grazuole baltais usais nuostabiais wub.gif
Atsakyti
Oi rutyte11 jau matau kaip eis i trasa tie kutosiukai thumbup.gif. Pamenu mes buvom issinuomave buta Druskininkuose, kuriame is tokiu kutu buvo uzuolaidos :-) ir su Hamule ten gyvenome, tai kentejo jie tragiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2014 07 16, 12:27)
Oho namu sargs koks  thumbup.gif
nu ka man daryt, gaila ir man savo broliu, net ipatingai Vinciuko gaila, jis toks is paskos visur sekioja. trinasi  verysad.gif  bet nieko negaliu pakeist.... reikia savo gyvenima tvarkyt, negaliu pas mama gyvent visa laik, juolab ,kad susiradau tikrai gera zmogu ir t.t. ramu tiek, kad jie lieka savuos namuos, su mama, kur jau dabar 3m gyvena ir priprate.....

Bus liudna unsure.gif bet manau jiems tikrai viskas bus gerai, juk rajono mafija thumbup.gif O i kur UK atvaziuoji? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas i Birmingama vaziuosiu, jau rugpjucio 20 turiu bilietus
Atsakyti
O čia fotelio sargas

Mano fotelis, praeik pro šalį... o mano prieše, oooo mano priešo žmona

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 17 liepos 2014 - 12:59