Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(glinglingas @ 2014 07 15, 09:40)
labas rytelis

oi kokia grazuole Cindy  wub.gif  o jau akys tokios tuoj suvalgys atrodo zvigsniu  lotuliukas.gif  svarbu nepamirshkit vis parodyti kur dezute pirmom dienom ir miegoti kur jai nakti ir viskas bus gerai.  greit kates pripranta , svarbu parodyti kad myli ir duoti esti skaniai  biggrin.gif

Vyras tai visa vakara kartojo, kad bijo jos zvilgsnio, bet manau abu vienas kito bijojo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokia rimta bus motera Cindy drinks_cheers.gif iš kokio veislyno atkeliavo, jei nepaslaptis. Noriu žinoti kieno tokie rimti žvilgsniai biggrin.gif

Azu irnesakyk.gif vaikščiok taip - su plaukuotom giedrom, gal madą naują įpūsi laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 07 15, 14:01)
Kokia rimta bus motera Cindy drinks_cheers.gif iš kokio veislyno atkeliavo, jei nepaslaptis. Noriu žinoti kieno tokie rimti žvilgsniai  biggrin.gif

Azu irnesakyk.gif vaikščiok taip - su plaukuotom giedrom, gal madą naują įpūsi laugh.gif

Is "Pookelis" smile.gif
Atsakyti
Aaa, Udeiman šaknys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 07 15, 14:25)
Aaa, Udeiman šaknys  biggrin.gif

Aha, tetis tai grazuolis smile.gif
Atsakyti
Merginos, o kas kiek laiko maudote Meiniukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pa2shka @ 2014 07 15, 15:31)
Merginos, o kas kiek laiko maudote Meiniukus?  4u.gif

mes po parodas nevaikštančios, tai prausiamės tik su liežuvuku ir letenukais ax.gif Nebent kai mažesnė buvo, po wc šikniuką reikdavo pasiplauti ax.gif
Atsakyti
Busy, kad suns nebeturiu daba vaikstau zieminem apsiltintom gietrom lotuliukas.gif
Mano maudynes Toro baigesi kiauru mano riesu, tai palikau jam ta malonuma, maudytis ir prausti mane kas ryta... dabar geriausiu atveju su dusu greit sikniuka nupylu, ir lai prausiasi pats kai apsitriedzia savo kelnes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pa2shka @ 2014 07 15, 14:31)
Merginos, o kas kiek laiko maudote Meiniukus?  4u.gif

Niekada 4u.gif Jie pas mane švarūs, purūs ir maudynių nereikalaujantys. Kiara dar būdavo maudoma dažnokai, nes po parodas važinėjo. O Ryžas per savo 5.5 metų nemaudytas iš vis, gal kokį kartelį, bet ir jo neatsimenu 4u.gif Abu gražūs, švarūs ir pūkuoti
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 07 09, 09:50)
Drule, o papasakok kaip Čiliušencijus gyvena, labai dažnai pamislinu apie ją 4u.gif

Labas vakaras,
smulkmenų nelabai žinau.., bet manau, kad gerai gyvena mirksiukas.gif Labai jau čiauškutė - tik pakalbini ir čiauška sava kalba. Meilybė... mielybė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Azucena @ 2014 07 15, 08:13)
Darbe turiu voleli kasaru plaukams valyt, tai daznai namie nei nebesuku galvos valytis labai jau ten

Aš irgi valaus tik darbe mirksiukas.gif Nes iš namų išeiti nenusipūkavus - misija neįmanoma biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rutyte11 @ 2014 07 15, 09:12)
Vyras tai visa vakara kartojo, kad bijo jos zvilgsnio, bet manau abu vienas kito bijojo  lotuliukas.gif

Kokia miela Cindy wub.gif Pamenu, mes irgi pratinomės prie žvilgsnio biggrin.gif Nieko tokio - susipratinsit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2014 07 15, 14:57)
Niekada 4u.gif Jie pas mane švarūs, purūs ir maudynių nereikalaujantys. Kiara dar būdavo maudoma dažnokai, nes po parodas važinėjo. O Ryžas per savo 5.5 metų nemaudytas iš vis, gal kokį kartelį, bet ir jo neatsimenu 4u.gif  Abu gražūs, švarūs ir pūkuoti

Pas mumi irgi vienas gražus ir pūkuotas ir nemaudomas biggrin.gif Tiksliau - maudytas du kartus (mažas) ir tai iš bėdos, o ne dėl to, kad maudyt ax.gif
Va mūsų pūūūūkis ax.gif - saulės voniose maudosi (tokios vonios kur kas mielesnės nei vandens) mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drule: 15 liepos 2014 - 21:58
QUOTE(Azucena @ 2014 07 15, 08:13)
Kristin su gimtadieniu paveluotai  4u.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kevinas koks rimtas biggrin.gif
naujoke grazuolyte thumbup.gif
Glinglingas faina tavo chebryte wub.gif
Atsakyti
Galvoju, mes jau irgi senokai besirodėm. Nu bet kad labai sunku mums nusifotografuoti: arba pastoviai judėjime, arba tamsu lotuliukas.gif
Va kas gavos iš mano pastangų:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CherryLips: 16 liepos 2014 - 07:23