Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(busycat @ 2014 07 11, 06:58)
Kai jau atvyks, pasirodykit mirksiukas.gif

Kristin, su gimimo diena drinks_cheers.gif Būk sveika, graži, laiminga 4u.gif  4u.gif  4u.gif

DIDELIS ACIU !!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
labutis

Kristin su tortadieniu ! user posted image buk sveika ir laiminga mirksiukas.gif

o cia pasikukuosim su vienu ish maziu kol dar yra ju biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
labas rytas

Evanas sveikinasi su tais kurie jau spejo pasiprashyti pusryciu ir susirasti vieta stebejimui biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atėjau darban didžiai gauruota, nes mano meilybė sugalvojo pasimeilinti prieš man išeinant, ir užsikorė man ant kelių wub.gif Valiaus valiaus, bet vistiek pilvas gauruotas paliko lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytelis

taip plaukai ypac ziema ant vilnonio palto nepatinka ir man. bet shuo jeigu trumpo kimbancio plauko daznai buna ne ka maziau ju biggrin.gif

o CIA mamania plauna dukra /rytinis dushiukas/. tas zvilgsnis mazosios toks juokingas -turbut del jo ash negaliu pagalvoti kad ja nepasilikti blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2014 07 14, 11:59)
o CIA mamania plauna dukra /rytinis dushiukas/. tas zvilgsnis mazosios toks juokingas -turbut del jo ash negaliu pagalvoti kad ja nepasilikti  blush2.gif

jetau kokia meilybė wub.gif wub.gif wub.gif nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2014 07 14, 10:59)
taip plaukai ypac ziema ant vilnonio palto nepatinka ir man. bet shuo jeigu trumpo kimbancio plauko daznai buna ne ka maziau ju  biggrin.gif

O taip, ilgesni plauka netgi lengviau nuimt sakyčiau, o pas mane bokseris, tai kai šeriasi žiauru, visur pilna trumpučių plaukelių, o kai prie megztų rūbų prilimpa, be galo sunku nuimt
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2014 07 14, 11:59)
labas rytelis

taip plaukai ypac ziema ant vilnonio palto nepatinka ir man. bet shuo jeigu trumpo kimbancio plauko daznai buna ne ka maziau ju  biggrin.gif

o CIA mamania plauna dukra /rytinis dushiukas/. tas zvilgsnis mazosios toks juokingas -turbut del jo ash negaliu pagalvoti kad ja nepasilikti  blush2.gif

Tikrai neraliai, sedi mazoji tokia ale isdidi, ale patenkinta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2014 07 12, 19:03)
labutis

Kristin su tortadieniu ! user posted image buk sveika ir laiminga  mirksiukas.gif

o cia pasikukuosim su vienu ish maziu kol dar yra ju  biggrin.gif
user posted image

Labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kristin su gimtadieniu paveluotai 4u.gif
Turejau juoda doga, tai gietros kuno spalvos jei uzsidedi, kartais atrodai neskustom kojom, o ten prilandzioje tu juodu trumpu plauku doh.gif
Darbe turiu voleli kasaru plaukams valyt, tai daznai namie nei nebesuku galvos valytis labai jau ten
Atsakyti
Labas rytas merginos, na pagaliau pasirodom ir mes musu mazoji Cindy smile.gif Vakar parsivezem, 5 men amziaus vakar buvo labai baisu naujuose namuose, siandien ryte kaip jau ir drasesne tampa, tikiuosi, tas adaptacinis periodas nebus ilgas blush2.gif
Atsakyti
labas rytelis

oi kokia grazuole Cindy wub.gif o jau akys tokios tuoj suvalgys atrodo zvigsniu lotuliukas.gif svarbu nepamirshkit vis parodyti kur dezute pirmom dienom ir miegoti kur jai nakti ir viskas bus gerai. greit kates pripranta , svarbu parodyti kad myli ir duoti esti skaniai biggrin.gif
Atsakyti