Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Labas vakaras,
pritariu išvardintiems meinų pliusams ir minusams thumbup.gif Bet kai pliusų gerokai daugiau, tai tie minusai visai pranyksta tarp pliusų biggrin.gif
Ir prisidedu prie mitų laužytojų - meinai tikrai kniaukia biggrin.gif (tik gal kiek rečiau... mirksiukas.gif )
Busy... čia tau mirksiukas.gif
user posted image**user posted image
user posted image

P. S. Dirbau šnekorės aukle mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drule: 07 liepos 2014 - 20:25
Drule, cia naujas gyventojas ar auklyte buvai kuri laika? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Herukas @ 2014 07 07, 20:28)
Drule, cia naujas gyventojas ar auklyte buvai kuri laika? wub.gif

Aukle dirbau... čia Kiaros mamka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drule @ 2014 07 07, 20:33)
Aukle dirbau... čia Kiaros mamka mirksiukas.gif

ogo, man tokia jaunute atrodo ji smile.gif ir gazute
Atsakyti
Čiliūūūkas wub.gif wub.gif wub.gif ačiū Drule, jau žadėjau prašyti nuotraukos thumbup.gif

Ačiū ačiū ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Drule @ 2014 07 07, 20:24)
P. S. Dirbau šnekorės aukle mirksiukas.gif

Kokie ūsai bigsmile.gif wub.gif Tikra gražuolė
Atsakyti
labas rytelis

o kokia grazuole wub.gif usai kokie grazus balti ilgi thumbup.gif

del kalbos tai okati labai tyliai miauktelna ir viskas. o va agre ir evanas shneka mama taip labai nori bendrauti arba esti. net mano dukra mazyte kaip ishgirdo pirma karta sako ziurek evanas mama ishmoko sakyti lotuliukas.gif jau kalbeti mokosi biggrin.gif
Atsakyti
Drule, o papasakok kaip Čiliušencijus gyvena, labai dažnai pamislinu apie ją 4u.gif

O vajėėėėėėė, mama labas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 07 09, 10:50)
Drule, o papasakok kaip Čiliušencijus gyvena, labai dažnai pamislinu apie ją 4u.gif
O vajėėėėėėė, mama labas

user posted image

O jei kokie jie groziai, as jau laukiu nesulaukiu kada mes savo princesyte atsivesim wub.gif
Atsakyti
Kai jau atvyks, pasirodykit mirksiukas.gif

Kristin, su gimimo diena drinks_cheers.gif Būk sveika, graži, laiminga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

O pasirodo mano Maja visai pasiutus doh.gif lotuliukas.gif Pasidėjau prie durų šiukšles išnešimui, tai ji prie to viso maišo sukiojos sukiojos, pradrėskė, ir davai trintis doh.gif Sutrė, nu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kukū
user posted image
Atsakyti