Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(miauksiuss @ 2014 07 07, 10:20)
Mes taip pat gyvenam name, saugau labai, išleidžiu tik į galinį kiemą. Pas mus du katinai, Viskeris (mišrūnas) atsiradus progai išeina gastroliuot, o Irisas niekur iš kiemo neina, bet vistiek prižiūriu, maža ką. O vieną dieną siaubingai išsigandau, jau galvojau katinas pabėgo doh.gif Pamiršom uždaryt langą, Viskeris išėjo, o jam iš paskos Irisas, visą namą išieškojau, su dukra jau vos neverkiam, galvojau, praradom katiną, išėjau ieškot į lauką, niekur nėr. Grįžtu, atidarayu dušą, o ten abu gražuoliai, pro dušo langą grįžo biggrin.gif

Va va, mūsų namuose irgi yra mišrūnė katė ir ji vaikšto kur nori, net kartais ir nakvoti lieka lauke, o kaip būtų su Meinu? Jis juk irgi į lauką norėtų, nebent kai augini mažiuką bent be pusmečio ar metų neišleisti? Net nežinau, vienintelis dalykas kuris mane stabdo... kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pa2shka @ 2014 07 07, 09:18)
Jau kuris laikas seku šią temą, nes irgi pasvajojame apie Mieniuką namuose  4u.gif  Vieną minusą įvardino laidoje Delfi TV, kad jie mėgsta išeiti į lauką ir nebegrįžti. Aktualu tiems kas auginą šią katę ir išleidžia į lauką. Mes gyvename name, tai dėl šito kol kas labai nerimauju  ax.gif

Neįsivaizduoju kuo jie remiasi, darydami tokia išvada. Turiu nemažai atvirkščių pavyzdžių. Visų pirma išleidimas į lauką BE priežiūros ir taip nėra sveikintinas. Gali atsitikti daug negerų dalykų, nuo papuolimo po mašina, iki lemtingo susitikimo su miško žvėrimis, galu gale elementarios vagystės. Visgi puošnūs mūsų "žvėrys"

O kas liečia pabėgimą, grįžta jie vistiek, ar bent jau būna kaip ir kitos katės šalia namų pasislėpę. Maniškė irgi buvo netyčia pro duris išslinkusi, bet niekur toli ir nenuėjo, po langais palindo. Medinėj paletėj radau susigūžusią iš baimės.

Taigi jie kaip ir kiti katinai, prisiriša prie namų, žmonių ir tikrai neišeis nosies tiesumu kur akys veda, kur kojos neša... mirksiukas.gif

Ir jo -"nekniaukiantys milžinai" irgi argumentas laužtas iš piršto laugh.gif girdėtumėt KAIP jie kniaukia

pasivaikščiojimas su mano priežiūra

user posted image

user posted image

user posted image

Glinglingas, tai pasilieki sau kažkurį? Greit auga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 07 liepos 2014 - 12:34
QUOTE(Pa2shka @ 2014 07 07, 11:28)
Va va, mūsų namuose irgi yra mišrūnė katė ir ji vaikšto kur nori, net kartais ir nakvoti lieka lauke, o kaip būtų su Meinu? Jis juk irgi į lauką norėtų, nebent kai augini mažiuką bent be pusmečio ar metų neišleisti? Net nežinau, vienintelis dalykas kuris mane stabdo... kol kas  biggrin.gif

Na, aš Viskerio stengiuos neišleist į lauką, nesvarbu, kad mišrūnas, niekas nevogs, bet kaip ir minėjo busycat, tiesiog nesaugu katuliui. Bet visvien išsmunka velniukas, randa progą, o kai nori eit į lauką, kniaukia kaip per morčių, visi namai skamba doh.gif biggrin.gif O Irisą vesdavom į lauką tik su pavadėliu, o dabar, kaip jau minėjau, išleidžiu į nuosavą kiemą su priežiūra. Išeina, paguli ant žolytės, niekur nuo namų neina. O šiaip ganytis tikrai neišleisčiau ir dėl to, kad pavojinga, bet ir didelė tikimybė, kad tokį gražuolį kas nors gali pasisavinti.
Atsakyti
busycat-vyksta pamastymai pasilikti sita padauza. kaip a graži meškė?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 07 liepos 2014 - 13:26
Glinglingas grazi meskute wub.gif
Kaip tai nekniaukia????? mano Toras jau rekimo, kniaukimo cempionas, uz visus misrunus 3 daugiausia kniaukia... reikalauja est, demesio ir t.t. o del kiemo kaip busy sake visi jie katinai ir visi vienodai prie namu prisirise.... Na kai nepzysta aplinkos manau ir bet koks katinas nebutinai meinas gali is baimes nugrybint kur nors.. ar lekt kur akys mato, bet jei reguliairiai kiema vaiksto teritorija pazysta nemanau, kad negryztu namo.
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2014 07 07, 13:24)
busycat-vyksta pamastymai pasilikti sita padauza. kaip a graži meškė?
user posted image

Viskas priklauso nuo to, ką nori gauti iš jos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai graži, ausytės ypač wub.gif
Atsakyti

Papildyta:

Jeigu liktų tai pakeistų okati laikui einant .kadangi vėžlys tai
Tikiuosi bus daug įvairių spalvų ir aišku kuo įspūdingesniu kačiukų su mūsų nauju katinu į kurį dedu daug vilčių. Pačioj pradžioj nieko stebuklingo nesitikiu -bet kadangi aš optimistė tai tikiuosi man seksis tobulinti veislę g.gif
Papildyta:
Ačiū
[/quote]
Papildyta:
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 07 liepos 2014 - 14:46
Pamatysi pati, kaip čia bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pa2shka @ 2014 07 07, 09:18)
Jau kuris laikas seku šią temą, nes irgi pasvajojame apie Mieniuką namuose  4u.gif  Vieną minusą įvardino laidoje Delfi TV, kad jie mėgsta išeiti į lauką ir nebegrįžti. Aktualu tiems kas auginą šią katę ir išleidžia į lauką. Mes gyvename name, tai dėl šito kol kas labai nerimauju  ax.gif

Ir isleidzia ir pareina. Na visu pirma jei leidziate gyvuna i lauka, bukite malonus ir stebekite ji. Pripratinkite prie aplinkos, paaiskinkite kur jusu teritorija. Ir tik nereikia dabar sypsotis, kates labai protingi gyvunai. pradzioje su pavadeliu pasivaiksciosite, veliau jau jo nebereikes. Reikia aukleti ir mokinti savo kaciuka ir viskas bus gerai:)

QUOTE(CherryLips @ 2014 07 07, 09:24)
Man įdomu, kodėl visi sako, kad jie nekniaukia  g.gif  Maniškė pastoviai "kalbasi". Na, gal tas kalbas labiau murkimu-cypimu pavadinčiau, bet vistiek ji nėra tylenė  g.gif

As visada sakau, kad meinai kalba. ie turi savo specifine kalba. kartais labai juokingai panasia i zmogiskus zodzius:) Ir velgi viskas oriklauso nuo gyvuno. Kadangi turime keleta, tai galiu lyginti. Viena kate aplamai tylene, tik retkarciais zemu balsu pareiskia rrrrrrmmmmmmiiiiiiiaaaaaauuuuuuuuu....Bernas jaunasis kalebtojas begalinis. Viska pasako ka apie tave galvoja , ypac kai gryzti namo. Vyriausioji Kreiziuke tingiai pakelia galva nuo gulto, paziuri i tave ir jos zvilgsnis sako: aaaaa, parejai...na gerai, dabar galesi mane maitinti:) Bet jei jau paliesi, va tada viska suzinosi apie save:) Tokia nemegstanti buti lieciama. Maliavka net istirpsta kai paimi ant ranku ir is kart ijungia burzgimo rezima:)
Atsakyti
Smagos man tos kalbelės wub.gif
Ryte būna, ateina pas mane į virtuvę, žiūri įdėmiai. Pasilenkiu, sakau na ką, miau? Atsako, miu wub.gif Taip ir pakalbam lotuliukas.gif

Šiaip pas mane abi, tiek britukė, tiek meškutė, mėgsta pasikalbėti. Meškutė švelniai, plonai. O britukė kaip sena pensininkė, gergždžiančiu MIAU lotuliukas.gif
Atsakyti
O meinukai kalba ir dar kaip... Liksas tai pas mus puse moteriskes smile.gif ryte kalba, vakare kalba, tik pakalbink ir tuoj atsakymu pasipila, grizk veliau, tai velniu israso, kur reikia trankytis tiek laiko. Kai nori zaist, tai vel atskiras kalbejimo tonas buna, ui kalbus musu meinukas
Atsakyti