Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Sveikos,

kokie Rozes zandukai wub.gif wub.gif tip ir noris isbuciuoti

Mes savaitgali buvome isvyke, tai Liksune palikome viena, atejo tik drauge pamaitinti. Tai sakes merginos, griztam uz duru jau rekia katinas. Tik iejom ir nezino jis ja daryti, ir glaudziasi ir pyksta, kad palikom, o murkia kaip paseles, tai visa vakara sekiojo, kad net lagamino iskraut negalejau. Dar ir siandien turiu uodega biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes! 4u.gif

Glinglingaas kokia faina tavo chebra thumbup.gif wub.gif isivaizduoju kaip smagu namuose thumbup.gif biggrin.gif

O Roze kokia panelyte wub.gif thumbup.gif mano melyniukas perduoda linkejimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Mes truputi pasifotkinom ir pasirodom kaip uzaugome wub.gif
Buvo leliukas,o dabar visas meskis smile.gif

user posted image

Atsakyti
Nu neblogas toks leliukas wub.gif
Glinglingas labai fainuliai mazyliai wub.gif
Undzinka naujokele labai puiki wub.gif
O pas mane siandien i balkona atskrido Kamikadze lotuliukas.gif lotuliukas.gif buvo ir mires, ale is mirusiu prisikele ir pabego, biski spejau nufilmuot
ziureti cia
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2014 07 03, 18:48)
Mes truputi pasifotkinom ir pasirodom kaip uzaugome  wub.gif
Buvo  leliukas,o dabar visas meskis smile.gif

Fantastiškas katinas wub.gif Kai mažiukas, tokia nežemiška būtybė atrodo, elfas biggrin.gif
Atsakyti
Kristin - oho koks meškinas užaugo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2014 07 03, 18:48)
Mes truputi pasifotkinom ir pasirodom kaip uzaugome  wub.gif
Buvo  leliukas,o dabar visas meskis smile.gif

Waw koks didelis užaugo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Azucena @ 2014 07 03, 19:08)
O pas mane siandien i balkona atskrido Kamikadze  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  buvo ir mires, ale is mirusiu prisikele ir pabego, biski spejau nufilmuot

biggrin.gif thumbup.gif
pas mus musė buvo įskridus, Alfa baisiai nerimavo, kol nesuvalgė lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis

aciukas

naujoji Roze labai faina wub.gif rimtu snukuciu biggrin.gif

Kristin-nu super katinas uzaugo wub.gif liuuts tikras biggrin.gif

taip drugelis tai ne muse kokia. isivaizduoju kaip dainuotu Okati pamacius namie toki grobi lotuliukas.gif

turim mergyte viena vadoj tai jauciu liks pas mus. tokia jau megstanti bendrauti ir cekava zose + su charakteriu kaip mano ir labai tvarkinga . vis parodo man kaip moka draskyti draskykle biggrin.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Glinglingas labai grazi mergyte wub.gif

Oi koks nerimas broliukams buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif rajono cekavos zoses lotuliukas.gif lotuliukas.gif amzinai kaip bobulkos pro langa stebi viska lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jo jo rajoniniai pletkonesiai cia mano, puse rajono cia juos vis kalbina
Katuotas Batinas
user posted image
Pukis baisgauralis
user posted image
Atsakyti
Sveikos visos meskiuku myletojos smile.gif Noriu jusu paklausti kaip ir patarimo tokio 4u.gif nusprendem su seima pirkti meskyte smile.gif
Kokie yra minusai meino meskenu, pliusu labai daug prisiklausem ir prisiskaitem, bet norime zinoti ir sios veisles minusus ax.gif
Atsakyti
Vienintelis minusas - nėra jokių minusų 4u.gif
Atsakyti