Sveikos,
kokie Rozes zandukai tip ir noris isbuciuoti
Mes savaitgali buvome isvyke, tai Liksune palikome viena, atejo tik drauge pamaitinti. Tai sakes merginos, griztam uz duru jau rekia katinas. Tik iejom ir nezino jis ja daryti, ir glaudziasi ir pyksta, kad palikom, o murkia kaip paseles, tai visa vakara sekiojo, kad net lagamino iskraut negalejau. Dar ir siandien turiu uodega
sveikutes!
Glinglingaas kokia faina tavo chebra isivaizduoju kaip smagu namuose
O Roze kokia panelyte mano melyniukas perduoda linkejimus
Glinglingaas kokia faina tavo chebra isivaizduoju kaip smagu namuose
O Roze kokia panelyte mano melyniukas perduoda linkejimus
Mes truputi pasifotkinom ir pasirodom kaip uzaugome
Buvo leliukas,o dabar visas meskis
Nu neblogas toks leliukas
Glinglingas labai fainuliai mazyliai
Undzinka naujokele labai puiki
O pas mane siandien i balkona atskrido Kamikadze buvo ir mires, ale is mirusiu prisikele ir pabego, biski spejau nufilmuot
ziureti cia
Glinglingas labai fainuliai mazyliai
Undzinka naujokele labai puiki
O pas mane siandien i balkona atskrido Kamikadze buvo ir mires, ale is mirusiu prisikele ir pabego, biski spejau nufilmuot
ziureti cia
QUOTE(Kristin @ 2014 07 03, 18:48)
Fantastiškas katinas Kai mažiukas, tokia nežemiška būtybė atrodo, elfas
Kristin - oho koks meškinas užaugo
QUOTE(Kristin @ 2014 07 03, 18:48)
Waw koks didelis užaugo
QUOTE(Azucena @ 2014 07 03, 19:08)
pas mus musė buvo įskridus, Alfa baisiai nerimavo, kol nesuvalgė
Labutis
aciukas
naujoji Roze labai faina rimtu snukuciu
Kristin-nu super katinas uzaugo liuuts tikras
taip drugelis tai ne muse kokia. isivaizduoju kaip dainuotu Okati pamacius namie toki grobi
turim mergyte viena vadoj tai jauciu liks pas mus. tokia jau megstanti bendrauti ir cekava zose + su charakteriu kaip mano ir labai tvarkinga . vis parodo man kaip moka draskyti draskykle
aciukas
naujoji Roze labai faina rimtu snukuciu
Kristin-nu super katinas uzaugo liuuts tikras
taip drugelis tai ne muse kokia. isivaizduoju kaip dainuotu Okati pamacius namie toki grobi
turim mergyte viena vadoj tai jauciu liks pas mus. tokia jau megstanti bendrauti ir cekava zose + su charakteriu kaip mano ir labai tvarkinga . vis parodo man kaip moka draskyti draskykle
Dekui
Glinglingas labai grazi mergyte
Oi koks nerimas broliukams buvo rajono cekavos zoses amzinai kaip bobulkos pro langa stebi viska
Glinglingas labai grazi mergyte
Oi koks nerimas broliukams buvo rajono cekavos zoses amzinai kaip bobulkos pro langa stebi viska
Jo jo rajoniniai pletkonesiai cia mano, puse rajono cia juos vis kalbina
Katuotas Batinas
Pukis baisgauralis
Katuotas Batinas
Pukis baisgauralis
Sveikos visos meskiuku myletojos Noriu jusu paklausti kaip ir patarimo tokio nusprendem su seima pirkti meskyte
Kokie yra minusai meino meskenu, pliusu labai daug prisiklausem ir prisiskaitem, bet norime zinoti ir sios veisles minusus
Kokie yra minusai meino meskenu, pliusu labai daug prisiklausem ir prisiskaitem, bet norime zinoti ir sios veisles minusus
Vienintelis minusas - nėra jokių minusų