Perleidžiam kitiem, pas kurią siųst?
QUOTE(Kaira @ 2014 06 13, 09:59)
sveikinu gavus darželį nes čia kaip loterijoje laimėt melejoną mes negavom, taip ir likom pirmi už brūkšnio. dar gal yra vilties iki rgsėjo mėn, gal kas nors pasikeis, bet kažin. matyt Bernardui nelemta lankyt dažo, antrus metus negaunam,. o kiek jau čia ir iki mokyklos beliko.
Tai jau tikrai kaip laimėjus loterijoj Mes be jokių problemų gavom, užsiregistravus iškart rodė, kad patenkam į visus, tai į patį pirmą ir pakliuvo. Aš manau, dėl to, kad mūsų rajone koncentracija darželių didelė ir daug vyresnio amžiaus gyventojų. Čia ne nauji rajonai su jaunom šeimom.
Bet man tikrai keista, kad jūs jau antrus metus negaunat.... Juk daugiavaikėm prioritetas
QUOTE(Seivilė @ 2014 06 13, 15:06)
Tai jau tikrai kaip laimėjus loterijoj Mes be jokių problemų gavom, užsiregistravus iškart rodė, kad patenkam į visus, tai į patį pirmą ir pakliuvo. Aš manau, dėl to, kad mūsų rajone koncentracija darželių didelė ir daug vyresnio amžiaus gyventojų. Čia ne nauji rajonai su jaunom šeimom.
Bet man tikrai keista, kad jūs jau antrus metus negaunat.... Juk daugiavaikėm prioritetas
pernai nepakliuvom, nes buvom deklaruoti Karoliniškėse, o šiemet mes irgi esam visuose norimuose darželiuose pirmi, vienam treti. bet kas iš to, jei darželis nepriima nei vieno vaiko. tada ir prieoritetai nuliniai.
QUOTE(Burka @ 2014 06 13, 12:08)
Tikiuosi, jie ne virš mano sodo tupi?
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 06 13, 23:14)
Nea, prie mano namų, bet galiu link tavęs siųst
QUOTE(Burka @ 2014 06 13, 11:33)
Kaira, šaunu, kad gyja, kai pasveiksit, atvarykit į svečius
tikrai reikia pakelt subinę ir aplankyt jus. dar kelias dienas niekur toli negaliu, nes reikia nuolat plaut, bo tebekakoja dažnai ir tamponėlius keist. bet šiaip judrus ir pasiutęs, visai į jokį ligonį nepanašus. pradėjo perlipt mano lovoje padarytas barikadas, tai visai nebegaliu ant lovos palikt. šiandien ir mane pačią perlipo miega su manim, matyt reikės persitvarkyt, guldyt į lovytę, bus saugiau.
Alekto, gal taviškis jau sėdi? mano dar ne, bet jau bando viena ranka pasirėmęs.
Pasodintas sėdi, bet pats dar nemoka atsisėst. Ropoja kaip pasiutęs po visus namus
Kaip faina, ale kaip tie vaikai greit auga mūsiškiui šian 4 mėn, KADAA? Toks fainuolis, negaliu atsidžiaugt, ale pirmas vaikas, kuris nerodo noro sėdėt, kiti tokio amžiaus riesdavos sėstis, o šitas iškart stojas ir eitnusiteikęs
QUOTE(Burka @ 2014 06 14, 11:18)
Kaip faina, ale kaip tie vaikai greit auga mūsiškiui šian 4 mėn, KADAA? Toks fainuolis, negaliu atsidžiaugt, ale pirmas vaikas, kuris nerodo noro sėdėt, kiti tokio amžiaus riesdavos sėstis, o šitas iškart stojas ir eitnusiteikęs
Maniškei šiandien 2 mėnesiai. Žaisliukus bando imt, į pirštą stveriasi, savo kumštį iškėlus įdėmiai apžiūrinėja. Baisiai laiminga, kai kalbini. Sakyčiau stipri, su sesė pasilyginam, o ir man atrodo bernai taip nesportavo 2 mėn. - paimi už rankyčių abiejų, iš karto kaklą įtraukia, pečius kelia, 'kelk mane' vadinasi, keli, jei dar gauna kojom įsispirt, tai ir atsistoja (nu keliant aišku ne pati ). Riestis dar nelabai išeina. Bet jau pavyko kartą nuo nugaros ant pilvo apsiverst, dabar vis bando, bet kol kas tik ratu sukasi. Sofa mano truputį pagaubta į vidurį, tai kai pradeda maltis papo ieškodama, jau jaučiu, kaip palei šoną šnopuoja arba kojom spiriasi.
Nors prisimenu, kaip dičkį MB paimdavo už tarpkojo ir balansuodavo taip stačią, tik neatsimenu nuo kurio mėnesio, tai mažius taip niekad neišsilaikydavo, o mažoji trumpai pabūna, paskui jau virsta.
QUOTE(Alekto @ 2014 06 14, 10:58)
Pasodintas sėdi, bet pats dar nemoka atsisėst. Ropoja kaip pasiutęs po visus namus
Lukutis irgi jau bando ropot bet sedi tvirtai ir drutai jei svyra pasiremia rankute kad nenuvirstu
Turi 2 dantis jau . isdykėlis toks linksmuolis sveria 11kg
QUOTE(Alekto @ 2014 06 14, 10:58)
maniškis tai dar tik per lovas, ant žemės neleidžiu
Tai pasirodykit visos
Va, mes
Ruoniukas
Va, mes
Ruoniukas