Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

Shagrifa, labai mielas mažylis, nuostabus wub.gif wub.gif aukit sveikučiai 4u.gif tikrai labai svarbu būti sveikiems, ypač mažuliukams, nes dėl tokių ypač širdį skauda.

Bite, sveikata svarbiausia, bet kai nesekmė po nesekmės, tai tikrai ištaško ir baisiai liūdna. o kiek jums metų tarnavo skalbenkė? pasimelsk už mus, jei rasi minutėlę, aš irgi darysiu viską, kad tik nesikartotų ši liga, nes kiek skaitau, neradau nei vieno, kad kažkam nebūtų atsinaujinus. belieka tikėtis, kad tie laimingieji nerašo, bet jų yra.

mes jau tuoj ruošimės važiuot į ligoninę. namie geriau, bent sauskelnės daugkartinės, keist galiu kiek noriu, o vienkartinių jau per parą vos ne visą poką sudirbom, tik uždedu, 5 kakių lašai ir reikia mest doh.gif
Atsakyti
Labas rytukas,
Kaira, stiprybės tau ir sveikit greičiau 4u.gif

Šyta ir jum 4u.gif

Shagrifa, koks fainuolis wub.gif toks rimtuolis atrodo biggrin.gif

Pas mus nieko naujo, tinginiaujam, atostogaujam ir tiek, Melitai šian trečia diena į pamokėles reik, o kaip patinka jai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kaira 4u.gif
Shagrifa, rimtuolis vyrukas thumbup.gif

Mano mazgis šiandien supasakojo, kad jis jau nori į atostogas. Pradedu jaust sąžinės graužimą, kad vedu į daržą, nors mes namie su mažąja ir didžiuoju. Ale taip norėjau paatostogaut, darbus tik baiginėju šią savaitę, ne su trim vaikais rolleyes.gif Ot savanaudė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2014 06 12, 08:04)
Mano mazgis šiandien supasakojo, kad jis jau nori į atostogas. Pradedu jaust sąžinės graužimą, kad vedu į daržą, nors mes namie su mažąja ir didžiuoju. Ale taip norėjau paatostogaut, darbus tik baiginėju šią savaitę, ne su trim vaikais rolleyes.gif Ot savanaudė doh.gif

nu tikrai...

Labas dienas visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2014 06 12, 08:04)
Sveikos,
Kaira 4u.gif
Shagrifa, rimtuolis vyrukas  thumbup.gif

Mano mazgis irgi dar vis keliauja daržiukan.Nors kartais paliudi,kad kiti jau atostogauja,bet mes pasikalbam,nuraminu,kad ir jis atostogaus 2 men dar ir vel keliaujam linksmi.Nevisada igaliu pasirupinti juo. verysad.gif
Atsakyti
Buvom šian uniformų matuotis, dviem vaikam mokykla kompensuota, vienam perkam patys, nustebus buvau nerealiai, net nejaukiai pasijaučiau kai niekad nieko nesam gavę, bet paskui žiūriu, kad čia ne labdara, o toks skatinimas normaliom gausiom šeimom, dbi šeimos iš mokyklos gaus, tai ne tiek ir daug smile.gif žiūrinėjau jau kuprinių, tai ir tos nebereiks, pirmokam kažkokia organizacija padovanos, nu žodž, maloniai nustebus esu tongue.gif
Atsakyti
Burka, nu va kaip faina. O dar kai nesitiki.
Mūsų savivaldybė darželius pusiau kompensuoja daugiavaikėm. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2014 06 12, 14:37)
Buvom šian uniformų matuotis, dviem vaikam mokykla kompensuota, vienam perkam patys, nustebus buvau nerealiai, net nejaukiai pasijaučiau kai niekad nieko nesam gavę, bet paskui žiūriu, kad čia ne labdara, o toks skatinimas normaliom gausiom šeimom, dbi šeimos iš mokyklos gaus, tai ne tiek ir daug smile.gif žiūrinėjau jau kuprinių, tai ir tos nebereiks, pirmokam kažkokia organizacija padovanos, nu žodž, maloniai nustebus esu tongue.gif

nu kaip faina, pas mane siais metais jau 3 mokyklinukai,nieko nekopensuoja doh.gif mazajai sarafanas 90lt. golfukas 30 lt. didiesiems svarkai po 160lt. bet siais metais nepirksiu, didzioji tikiuos dar itilps, o sunui galvoju is prekyvietes uz 70 lt. nupirksiu ir viskas, kad ten skirsis biski spalva, ne mano reikalas, daug kas jau vaiksto su tokiais ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Pas mus irgintrys, užtai ir kompensuoja mokykla, bet čia jau nuo vadovybės, gal kad mokykla mažytė, vertina savo turimus mokinius, mieste būtume tikrai nieko negavę. Ale pas jus dar brangesnės uniformos nei pas mus doh.gif

Oras atvėso ir ką veikt... mb su didčkiu jau žvejot išvarė, reiks mum su likusiais pramogų ieškot tongue.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Kaira, Šyta, mažulėliams sveikatos, o ir jums pačioms jėgų ir kantrybės. Sunku be galo, kai vaikai negaluoja... 4u.gif 4u.gif
Shagrifa, sveikinimai 4u.gif Gražuolis berniukas wub.gif
Pasirodau, kad niekur nedingau, tik kažkoks įtemptas laikas. Didysis stojamuosius į gimnazijas laikė, mažiui darželį gavom, tai pas gydytojus pasirodyt reikėjo, vidurinėlis į stovyklą ruošiasi. Viskas lėkime. Dar morališkai į darbą ruoštis pradėjau... Oi, nelengvas bus ruduo. blink.gif Bet kaip nors.
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seivilė @ 2014 06 13, 09:17)
Sveikos smile.gif

Kaira, Šyta, mažulėliams sveikatos, o ir jums pačioms jėgų ir kantrybės. Sunku be galo, kai vaikai negaluoja... 4u.gif  4u.gif 
Shagrifa, sveikinimai 4u.gif Gražuolis berniukas wub.gif
Pasirodau, kad niekur nedingau, tik kažkoks įtemptas laikas. Didysis stojamuosius į gimnazijas laikė, mažiui darželį gavom, tai pas gydytojus pasirodyt reikėjo, vidurinėlis į stovyklą ruošiasi. Viskas lėkime. Dar morališkai į darbą ruoštis pradėjau... Oi, nelengvas bus ruduo. blink.gif Bet kaip nors.
mirksiukas.gif

sveikinu gavus darželį smile.gif nes čia kaip loterijoje laimėt melejoną biggrin.gif mes negavom, taip ir likom pirmi už brūkšnio. dar gal yra vilties iki rgsėjo mėn, gal kas nors pasikeis, bet kažin. matyt Bernardui nelemta lankyt dažo, antrus metus negaunam,. o kiek jau čia ir iki mokyklos beliko.

buvom šiandien santariškėse, sutepė žaizdą. dar antradienį važiuosim. jau gyja po truputį. labai viliuosi, kad nepasikartos. reikėtų gal kažkokio žolininko ar užkalbėtojo, norėčiau bent pasikalbėt. radau gerą straipsnį http://www.moteris.l...i.d?id=60401157 , visai būtų įdomu pasikalbėt su kokiu stebukladariu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(neringuska @ 2014 06 12, 22:22)
nu kaip faina, pas mane siais metais jau 3 mokyklinukai,nieko nekopensuoja  doh.gif  mazajai sarafanas 90lt. golfukas 30 lt. didiesiems svarkai po 160lt. bet siais metais nepirksiu, didzioji tikiuos dar itilps, o sunui galvoju is prekyvietes uz 70 lt. nupirksiu ir viskas, kad ten skirsis biski spalva, ne mano reikalas, daug kas jau vaiksto su tokiais  ax.gif

man tai dar ramu, uniformom reikės pasirūpint kai bernai į mokyką eis. mano mergos nei už ką nenešioja, nesvarbu ar pas direktorę kviečia, ar rašo papikimus, nenešioja ir viskas. niekas gi nieko negali padaryt, mokosi gerai. man irgi ramu, nes nekainuoja papildomai.
Atsakyti
Kaira, šaunu, kad gyja, kai pasveiksit, atvarykit į svečius tongue.gif
Atsakyti