Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

QUOTE(Shagrifa @ 2014 06 08, 21:31)
Aciu, merginos 4u.gif
Kretingoj gimdziau, pas Opulskiene biggrin.gif Labai bijojau, bet viskas ciki buvo. Visas smagumas truko apie 6 val.

Pienelio galetu buti daugiau, bet kol kas sukames. Nakti miega gerai. Dziaugsmelis namuose wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Kaira @ 2014 06 09, 00:26)
Sveikinu Shagrifa  wub.gif  wub.gif

o mes važinėjamės į Santariškes, paraproktitas mano vaikui  verysad.gif labai tikiuosi, kad nereikės pjaustyt. dedu vis gysločio lapą ant pūlinio. dar galvoju skambint moteriai, kuri užkalba vandenį, čia sm paskaičiau, kad vienam vaikiukui su ta bėda labai padėjo, vieną kartą jau buvo operuotas, antrą kartą vėl planavo, bet pagydė tas vanduo ir dar kažkokie žoliniai preparatai. davė man užkalbėtojos kontaktus. ar tikit jūs tokiais dalykais? niekada nesu susidūrusi.

jetau vargsiukas, jauciu kaip skauda vaikuciui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
šiandien nuvažiavom į santariškes apžiūrai, atėjo toks didelis pagyvenęs chirurgas ir sako guldom pjaut, viskas verysad.gif vakar dar sakė kita gydytoja laukiam, žiūrim ar neblogėja, net nepagalvojau, kad taip staiga guldys. sakau aš su 4 vaikais, turiu namo parvežt, sako ok, važiuok ir grįšit. nežinau ką daryt, taip nenoriu, kad pjaustytų, atrodo ne taip ten ir blogai, nu ne gi negali praeit??? paskambinau vandens užkalbėtojai, ryt liepė atvažiuot, dar žolininkas sakė perskambins, gal sakau privačiai kokiam paraproktologui parodyt g.gif bet čia kintattis reikalas, šiandien vienaip gali atrodyt, o rytoj jau kitaip. žodžiu, kol kas aš nevilty cray.gif

Iš Stiklo, va kas čia toks http://www_sos03_lt/...o/Paraproktitas
Atsakyti
Kaira, nežaisk su jokiais švęstais vandenėliais, ne juokas Tau čia. Pūlinys yra pūlinys, dar nežinai kaip giliai jis - tai kas matoma išorėje - viena, o kiek giliai jis audiniuose gali būti - tai kita, kuo ilgiau tempsi, tuo sudėtingiau bus tą pūlinį išvalyti, o dar ir komplikuotis gali. Gulatės, išsioperuojat, jei viskas ok, ir nelaikys, išleis.
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2014 06 09, 15:13)
Kaira, nežaisk su jokiais švęstais vandenėliais, ne juokas Tau čia. Pūlinys yra pūlinys, dar nežinai kaip giliai jis - tai kas matoma išorėje - viena, o kiek giliai jis audiniuose gali būti - tai kita, kuo ilgiau tempsi, tuo sudėtingiau bus tą pūlinį išvalyti, o dar ir komplikuotis gali. Gulatės, išsioperuojat, jei viskas ok, ir nelaikys, išleis.

paskaičius žmonių patirtį su šia liga, tai beveik visiems vienos operacijos negana, čia ilgas ir nuobodus gydymas, kai jau pradedi, tai jau ir įklimpsti. jau visus forumus perkaičiau, užsienio puslapius pervarčiau, nėra viskas taip paprasta verysad.gif būtų gerai, kad nuėjai, įpjovė, paspaudė, užrišo ir paleido. vaikas operuojamas su pilna narkoze, pūlinio atsinaujinimas su labai didele tikimybe. po operacijos reikia prižiūrėt, kad kakučiai nepatektų į žaizdą, o mano vaikas šiai dienai kakoja 8 kartus per dieną. kažin kaip man dabar imt ir susitaikyt, kad vežu vaiką narkozei ir pjaustymui? ir apskritai kiek skaičiau apie kūdikėlių operacijas su šia liga, tai mamos kryžių kelius nuėjusios, narkozės po 3 kartus, vaikai tik nuogais užpakaliukais gali būt ir t.t.
dar liūdna tai, kad užvakar ir vakar gydytojoms neatrodė, kad reikėtų pjaustyt, o šiandien niekas nepasikeitė, bet chirurgas nusprendė, kad reikia ir viskas. jis net nieko man neaiškino, net normaliai nekalbėjo, nusprendė ir viskas. jam tai eilinis pacientas, medžiaga operacijai, o man tai vaikas, gal galiu tikėt stebuklais ir viltis, kad kažkuo galiu dar padėt? vis gi trubūt kiekviena prieš vaiką pjaustant įsitikintų, kad tikrai 100 proc niekuo kitu nebegalima padėt. tuo labiau, kad mano tas vaikas ir linksmas, ir guvus, nei temperatūros, tik mažas guzytis prie skylutės. pjaut visada pats paprasčiausias būdas. aš vis gi dar apskambinsiu visus žolininkus, privačias klinikas, gal net į Kauną nusitrenksiu pas garsų parapraktologą.
Atsakyti
KAIRA-pati maža būdama esu operuota dėl to...kartojosi,bet...mama dėdavo šlapimo kompresus nakčiai ir...kažkaip išnyko...švestas vanduo čia tik bobučių išmislas...jei operacija pavyks-nesikartos

Mano pupa apsiplikė veiduką karšta kava... cray.gif

Žinau viską teoriškai,bet kai savo vaikui reikia žaizdas tept...

Gal žinot,kas palengvina gijimą??
Atsakyti
Kaira - pas kitą proktologą verta kreiptis, tik neprasidėk su žolininkais, bent jau šiuo pradiniu atveju. Po operacijos, dėl geresnio gijimo, jei tiki tuo - tai taip.

Šyta - oje, užuojauta. Aš mažiui su bepantenu išsigydžiau nudegimą. Laikykitės.

Šagrifa - sveikinimai.

Svaja ir Burka - gražuoliai jūsų wub.gif
Atsakyti
jetau jetau, visiems mazuliams 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mes jau supjaustyta šikna ligoninėje. tiksliau grįžom dabar namo, paskui vėl važiuosim. prapjauta koks 1 cm, truputį daugiau. blogai tai, kad jis man kakoja be sustojimo, paleisti viduriai, tai jau po operacijos kokius 20 kartų kakojo, nespėju plaut, guma iš žaidzos iškrito (buvo įdėta, kad nesugytų žaizda). žodžiu vargų vargelis doh.gif
užkalbėtojais ir žolininkais net nežinau ar tikiu, nes niekad nesusidūraiu. matyt nesusidūriau dėl to, kad nelabai tikiu g.gif bet ką gali žinot, jei tikrai geras, šviesus žmogus, gal kažką padeda, kitiems gi padeda, tai gal ir mums galėtų. baisu, kad nesikartotų.
Atsakyti
Sveikos. Pasirodom 4u.gif
8 dienos

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 11 birželio 2014 - 14:03
QUOTE(Shagrifa @ 2014 06 11, 14:47)
Sveikos. Psirodom 4u.gif
8 dienos

user posted image

Koks fainuolis,toks tikras berniukas biggrin.gif wub.gif

Kaip šiaip sekasi?Susidraugavote jau? smile.gif
Atsakyti
Laba.

Stiprybes laikykites abi ,jum 4u.gif

Sagrifa sveikinimai melyniausi 4u.gif

Mano sugedo skalbianke nepataisomai,nauja pirkom,negana to masina sugedo remontas 1200....dar kompo baterija nusprogo,kazkoks nesamonis.Bet ka as cia su savo niekais,jus laikykites nabagyciai.Pasimelsim vakare uz jus ,sveikatos mazyliams
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2014 06 11, 13:52)
mes jau supjaustyta šikna ligoninėje. tiksliau grįžom dabar namo, paskui vėl važiuosim. prapjauta koks 1 cm, truputį daugiau. blogai tai, kad jis man kakoja be sustojimo, paleisti viduriai, tai jau po operacijos kokius 20 kartų kakojo, nespėju plaut, guma iš žaidzos iškrito (buvo įdėta, kad nesugytų žaizda). žodžiu vargų vargelis  doh.gif
užkalbėtojais ir žolininkais net nežinau ar tikiu, nes niekad nesusidūraiu. matyt nesusidūriau dėl to, kad nelabai tikiu  g.gif bet ką gali žinot, jei tikrai geras, šviesus žmogus, gal kažką padeda, kitiems gi padeda, tai gal ir mums galėtų. baisu, kad nesikartotų.

4u.gif sveikit greiciau, mums juk irgi operavo prie subiniuko, tai sunkiai gyja tos vietos, istisai slapuodavo, mums dar buvo supuliavusi zaizda
QUOTE(Shagrifa @ 2014 06 11, 14:47)
Sveikos. Pasirodom 4u.gif
8 dienos

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif koks didelis atrodo, nu kada papasakosi kaip gimdymas bigsmile.gif
Atsakyti