Kai kam sveikinimai iš mūsų temos,susitikus su nauju žmogeliuku
Gal prisiduos.
Sveikinimai
Neringuska, tavo berods panelė buvo pamiršus telefono užrakinimo šabloną? kaip pavyko atrakint.
Mūsų mazgius privedžiojo belekiek brolio tel nustvėręs ir užblokavo.
Sveikinimai
Neringuska, tavo berods panelė buvo pamiršus telefono užrakinimo šabloną? kaip pavyko atrakint.
QUOTE(Alekto @ 2014 06 07, 20:19)
Kai kam sveikinimai iš mūsų temos,susitikus su nauju žmogeliuku
QUOTE(Vandene @ 2014 06 07, 20:28)
Gal prisiduos.
Sveikinimai
Sveikinimai
As as. Pagaliau susitikom su Mantuku Namuciuose kol kas sunkoka. Pratinames. Na, bet viskas susitvarkys
Vandene, mano pana buvo pamirsus sablona, tai nesiu i taisykla. 20 Lt kainuoja pas mus
Shagrifa, mėlyniausi sveikinimai. Mantukai labai gražūs ir geri berniukai būna, maniškiui Mantukui birželio 5d. 19-ka sukako
Daug pienuko ir ramių naktelių
Daug pienuko ir ramių naktelių
QUOTE(Shagrifa @ 2014 06 07, 20:29)
As as. Pagaliau susitikom su Mantuku Namuciuose kol kas sunkoka. Pratinames. Na, bet viskas susitvarkys
Vandene, mano pana buvo pamirsus sablona, tai nesiu i taisykla. 20 Lt kainuoja pas mus
Aš gal pati bandysiu, radau angliskus paaiskinimus kaip, bet visą info ištrina.
Pasipasakok kaip sekasi. Kaip pienukas? Kaip miegasi vaikinui?
Shagrifa, sveikinimai
labos
Shagrifa sveikinimai
pas mane viskas po senovej... dirbu dirbu ...atoostogu laukiu
Lukutis va
O ci va Mociute ....savaitgali praeita ...
Papildyta:
KAIRA-gal vėl ...
A
Papildyta:
Sekmes Jums ten
AS ir pamastau vis ...
ne patriote as Lietuvos ...Tad bus gerai ten kur man bus gerai ir mano vaikam
Zinau kad bus visko ir minciu , ir dvejoniu ir liudesio ir visko..nieko perebjomsia.. Pas mane tik mintys dar...bet ..sako mintys materializuojasi
Shagrifa sveikinimai
pas mane viskas po senovej... dirbu dirbu ...atoostogu laukiu
Lukutis va
O ci va Mociute ....savaitgali praeita ...
Papildyta:
QUOTE(Šyta @ 2014 06 06, 00:12)
KAIRA-gal vėl ...
A
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2014 06 02, 19:56)
Ai ruošiuos į Vokietiją kraustytis. Visam laikui Jetus jetus, visai nenoriu, ale gerai permastėm, nėr tikslo čia likt. Ir vaikams ateitis bus tikrai geresnė nei LT. Pakolkas galva plyšta nuo minčių kaip ten reiks pritapt. Aš gyvenime nesu už LT ribų buvus o čia reiks su visam turbūt išvažiuot.
Sekmes Jums ten
AS ir pamastau vis ...
ne patriote as Lietuvos ...Tad bus gerai ten kur man bus gerai ir mano vaikam
Zinau kad bus visko ir minciu , ir dvejoniu ir liudesio ir visko..nieko perebjomsia.. Pas mane tik mintys dar...bet ..sako mintys materializuojasi
QUOTE(Vandene @ 2014 06 07, 19:28)
Gal prisiduos.
Sveikinimai
Sveikinimai
ne, nemano
QUOTE(Shagrifa @ 2014 06 07, 20:29)
jetau, sveikinimai didziausi , kaip gimdymas? kur gimdei?
Aciu, merginos
Kretingoj gimdziau, pas Opulskiene Labai bijojau, bet viskas ciki buvo. Visas smagumas truko apie 6 val.
Pienelio galetu buti daugiau, bet kol kas sukames. Nakti miega gerai. Dziaugsmelis namuose
Kretingoj gimdziau, pas Opulskiene Labai bijojau, bet viskas ciki buvo. Visas smagumas truko apie 6 val.
Pienelio galetu buti daugiau, bet kol kas sukames. Nakti miega gerai. Dziaugsmelis namuose
Sveikinu Shagrifa
o mes važinėjamės į Santariškes, paraproktitas mano vaikui labai tikiuosi, kad nereikės pjaustyt. dedu vis gysločio lapą ant pūlinio. dar galvoju skambint moteriai, kuri užkalba vandenį, čia sm paskaičiau, kad vienam vaikiukui su ta bėda labai padėjo, vieną kartą jau buvo operuotas, antrą kartą vėl planavo, bet pagydė tas vanduo ir dar kažkokie žoliniai preparatai. davė man užkalbėtojos kontaktus. ar tikit jūs tokiais dalykais? niekada nesu susidūrusi.
o mes važinėjamės į Santariškes, paraproktitas mano vaikui labai tikiuosi, kad nereikės pjaustyt. dedu vis gysločio lapą ant pūlinio. dar galvoju skambint moteriai, kuri užkalba vandenį, čia sm paskaičiau, kad vienam vaikiukui su ta bėda labai padėjo, vieną kartą jau buvo operuotas, antrą kartą vėl planavo, bet pagydė tas vanduo ir dar kažkokie žoliniai preparatai. davė man užkalbėtojos kontaktus. ar tikit jūs tokiais dalykais? niekada nesu susidūrusi.
Labas rytukas, aš su kavyte,
Kaira, sveikatytės jums, kad greičiau praeitų
Shagrifa, pasirodykit
Kaira, sveikatytės jums, kad greičiau praeitų
Shagrifa, pasirodykit
QUOTE(Kaira @ 2014 06 09, 00:26)
Kas čia yr?