Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

Kai kam sveikinimai iš mūsų temos,susitikus su nauju žmogeliuku wub.gif
Atsakyti
Gal prisiduos.
Sveikinimai 4u.gif

Neringuska, tavo berods panelė buvo pamiršus telefono užrakinimo šabloną? kaip pavyko atrakint.
Mūsų mazgius privedžiojo belekiek brolio tel nustvėręs ir užblokavo.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 06 07, 20:19)
Kai kam sveikinimai iš mūsų temos,susitikus su nauju žmogeliuku wub.gif

QUOTE(Vandene @ 2014 06 07, 20:28)
Gal prisiduos.
Sveikinimai 4u.gif

Neringuska, tavo berods panelė buvo pamiršus telefono užrakinimo šabloną? kaip pavyko atrakint.

As as. Pagaliau susitikom su Mantuku wub.gif Namuciuose kol kas sunkoka. Pratinames. Na, bet viskas susitvarkys rolleyes.gif

Vandene, mano pana buvo pamirsus sablona, tai nesiu i taisykla. 20 Lt kainuoja pas mus
Atsakyti
Shagrifa, mėlyniausi sveikinimai. Mantukai labai gražūs ir geri berniukai būna, maniškiui Mantukui birželio 5d. 19-ka sukako lotuliukas.gif
Daug pienuko ir ramių naktelių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2014 06 07, 20:29)
As as. Pagaliau susitikom su Mantuku wub.gif Namuciuose kol kas sunkoka. Pratinames. Na, bet viskas susitvarkys rolleyes.gif

Vandene, mano pana buvo pamirsus sablona, tai nesiu i taisykla. 20 Lt kainuoja pas mus

Aš gal pati bandysiu, radau angliskus paaiskinimus kaip, bet visą info ištrina.

Pasipasakok kaip sekasi. Kaip pienukas? Kaip miegasi vaikinui?
Atsakyti
Shagrifa, sveikinimai wub.gif
Atsakyti
labos 4u.gif 4u.gif

Shagrifa sveikinimai wub.gif wub.gif

pas mane viskas po senovej... dirbu dirbu ...atoostogu laukiu wub.gif

Lukutis va

user posted image
O ci va Mociute ....savaitgali praeita ...

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Šyta @ 2014 06 06, 00:12)

KAIRA-gal vėl nestuke.gif ...
A

blink.gif blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2014 06 02, 19:56)
Ai biggrin.gif ruošiuos į Vokietiją kraustytis. Visam laikui cool.gif Jetus jetus, visai nenoriu, ale gerai permastėm, nėr tikslo čia likt. Ir vaikams ateitis bus tikrai geresnė nei LT. Pakolkas galva plyšta nuo minčių kaip ten reiks pritapt. Aš gyvenime nesu už LT ribų buvus doh.gif o čia reiks su visam turbūt išvažiuot.

4u.gif 4u.gif Sekmes Jums ten wub.gif

AS ir pamastau vis ...

ne patriote as Lietuvos ...Tad bus gerai ten kur man bus gerai ir mano vaikam wub.gif
Zinau kad bus visko ir minciu , ir dvejoniu ir liudesio ir visko..nieko perebjomsia.. biggrin.gif Pas mane tik mintys dar...bet ..sako mintys materializuojasi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 08 birželio 2014 - 12:36
QUOTE(Vandene @ 2014 06 07, 19:28)
Gal prisiduos.
Sveikinimai 4u.gif

ne, nemano
QUOTE(Shagrifa @ 2014 06 07, 20:29)

jetau, sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif , kaip gimdymas? kur gimdei?
Atsakyti
Aciu, merginos 4u.gif
Kretingoj gimdziau, pas Opulskiene biggrin.gif Labai bijojau, bet viskas ciki buvo. Visas smagumas truko apie 6 val.

Pienelio galetu buti daugiau, bet kol kas sukames. Nakti miega gerai. Dziaugsmelis namuose wub.gif
Atsakyti
Sveikinu Shagrifa wub.gif wub.gif

o mes važinėjamės į Santariškes, paraproktitas mano vaikui verysad.gif labai tikiuosi, kad nereikės pjaustyt. dedu vis gysločio lapą ant pūlinio. dar galvoju skambint moteriai, kuri užkalba vandenį, čia sm paskaičiau, kad vienam vaikiukui su ta bėda labai padėjo, vieną kartą jau buvo operuotas, antrą kartą vėl planavo, bet pagydė tas vanduo ir dar kažkokie žoliniai preparatai. davė man užkalbėtojos kontaktus. ar tikit jūs tokiais dalykais? niekada nesu susidūrusi.
Atsakyti
Labas rytukas, aš su kavyte,
Kaira, sveikatytės jums, kad greičiau praeitų 4u.gif
Shagrifa, pasirodykit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2014 06 09, 00:26)
Sveikinu Shagrifa  wub.gif  wub.gif

o mes važinėjamės į Santariškes, paraproktitas mano vaikui  verysad.gif

Kas čia yr? g.gif
Atsakyti