Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

QUOTE(Seivilė @ 2014 06 02, 21:20)
Alekto, o apie kokią Vokietijos vietą mąstot?

Tai, kad nemastom.Vyras ten gyvena ir dirba. Miestelis Delbruck'as, arba Paderborn'as (nežinau kuriam ras kur patogiau gyvent būtų). Miesteliai randas North Rhine-Westphalia. Kažkas tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2014 06 02, 08:51)
Pas mane ta pati problema, vis tiek pilna nešvarių indų tongue.gif. O dėl džiovyklės, tai neįsivaizduoju kaip be jos, aišku elektros ji ėda, bet va kai sugedus buvo, tai ojej ojej vargelis su tuo džiaustymu...

vat aš stebuklo tikėjausi, kad nebus nešvarių indų, bet jų vis tiek yra, plius prisidėjo naujas darbas derintis su indaplove smile.gif pagalvojau, kad jei tikrai turėt pagalbininkę virtuvėje, tai turėtų būti dvigubai didesnė indaplovė, kad būtų galima atidaryt ir bet kaip kyštelt nešvarius indus, negraibyt kiekvieno maisto likučio, tik esmę iškratai ir bet kaip kaip į kokį konteinerį sugrūdi indus biggrin.gif dar, kad ir visi puodai, skardos tilptų. tada būtų jau kažkas panašaus. o dabar kol kas vargelis, labai dėkinga dukrai, kad ji ir šiandien užsiėmė su indaplove, jai naujas žaislas biggrin.gif nu o pasekmes - sąskaitas už elektrą srėbsiu aš. kol kas galvoju mano sistema su minimaliai lėkščių turbūt buvo geresnė, nei prisipirkt dar daugiau indų ir juos visus uždergt biggrin.gif taip, pastovėdavo nešvarių indų, kol išplaudavau, bet ir dabar ne ką kitaip stovi, nes reikia rast laiko sukaišiot į indaplovę, suderint vietas, pastatymo kampą. vienus daiktus įdedi, po to kai krauni kitus, tai vėl tuos išiminėji, kad kažkaip sutalpint. tiek to, vis dar viliuosi, kad ateis laikas kai džiaugsiuos. nes jei neateis, tai verksiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2014 06 02, 19:56)
Ai biggrin.gif ruošiuos į Vokietiją kraustytis. Visam laikui cool.gif Jetus jetus, visai nenoriu, ale gerai permastėm, nėr tikslo čia likt. Ir vaikams ateitis bus tikrai geresnė nei LT. Pakolkas galva plyšta nuo minčių kaip ten reiks pritapt. Aš gyvenime nesu už LT ribų buvus doh.gif o čia reiks su visam turbūt išvažiuot.

fainai, tikrai manau, kad žymiai daugiau pliusų iš čia išvažiuot, nei čia likt. aš irgi norėčiau iš čia dingt. gal kada nors pavyks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Seivilė @ 2014 06 02, 21:20)
Labas visoms smile.gif
Na, aš jau ant Lietuvos žemės smile.gif Visur gerai, bet namie geriausia. Galvoju, visvien aš kaimietiško mentaliteto, nes baisinis žmonių srautas  mane vargina. Didžiulis, margas miestas tas Paryžius, o jau turistų  doh.gif - dabar pats pikas. Gražu be galo, bet ir žmonių visur baisiai daug. smile.gif Palyginti, tikrai ta mūsų Lietuva - kaimukas biggrin.gif keliaut labai mėgstu, bet gyvent man čia patinka.

aš irgi labai mėgstu keliaut, labai labai. bet jau senokai niekur toli nebevažiuoju. su mašina niekada nepavyks, nes su senu atomobiliu baisu važiuot, čia lietuvoj toliau sugendi, tai panika, o ką daryt kitur? be to ir vienai labai toli vairuot būtų sudėtinga, vis gi manęs ir vaikams reikėtų, kad ir mašinoje. o ir nuovargis. o mano diedas nevairuoja sad.gif
Papildyta:
o mes taip išeina ir negavom šiemet darželio verysad.gif jau kaip ir baigiamos formuoti grupės. labai tikėtina, kad Bernardas jo taip ir iš vis negaus, eis tiesiai į mokyklą. dėkoju Dievui, kad bent į mokyklas nereikia su tokiu sunkumu pakliūt, gaut daržą vadinasi vos ne aukso puodą laimėt doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, prašom balso blush2.gif Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

https://www.facebook...l...e=1
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 06 03, 00:05)
Mergaitės, prašom balso blush2.gif  Ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

https://www.facebook...l...e=1

o kaip jį duot? lotuliukas.gif ar užtenka spaust patinka?
Atsakyti
Labuks,
Kaira, atsirinkt reikia sistemą, kaip viską sudėt ir tada greitai bus ir nieko nereikės išiminėt, žinosi iš karto, kur tą puodą dėt. Lėkštes aš visada dedu vieną šalia kitos ir išplauna. Neišplauna tada, kai sparnuotė už ko nors užkliūva ir nesisuka. Gal lėkštė viena didesnė buvo ar aukščiau iškilus, gal puodas per aukštai iškilęs buvo ir trukdė suktis. Kai sudedat, prasukit sparnuotę viršutinę ir pažiūrėkit ar niekur nekliūva.
Atsakyti
sveikos,

o man neblogai lt. nesiskundziu, nors dabar dirbu sunku darba, visai ne pagal isilavinima, bet su perspektyva, po metu manau viskas bus puiku. turiu galimybe buti paaukstinta, todel manau, kad nera ko jaudintis. tik ka prieme i darba visam laikui ne per agentura. taigi bandomasis 3 men, tai ir darbas seip sau...sunkus fiziskai. gal ir geriau uzsienyje, bet gerai ten kur musu nera, taigi, geresni laikai ateis, nereikia noreti visko iskart. palyginus kaip gyvenom tik susituoke, tai siuo metu situacija ypac gera. gal mano poreikiai mazi? g.gif
O kaip verslas Alekto? na jeigu isvaziuojate?

Kaip Vandene sekasi tavo mazajai namu moterytei?

Bite jau nusiteikineji grizti darbukan?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gera_mamyte333: 05 birželio 2014 - 11:46
QUOTE(gera_mamyte333 @ 2014 06 05, 12:46)
sveikos,

o man neblogai lt. nesiskundziu, nors dabar dirbu sunku darba, visai ne pagal isilavinima, bet su perspektyva, po metu manau viskas bus puiku. turiu galimybe buti paaukstinta, todel manau, kad nera ko jaudintis. tik ka prieme i darba visam laikui ne per agentura. taigi bandomasis 3 men, tai ir darbas seip sau...sunkus fiziskai. gal ir geriau uzsienyje, bet gerai ten kur musu nera, taigi, geresni laikai ateis, nereikia noreti visko iskart. palyginus kaip gyvenom tik susituoke, tai siuo metu situacija ypac gera. gal mano poreikiai mazi? g.gif
O kaip verslas Alekto? na jeigu isvaziuojate?

Kaip Vandene sekasi tavo mazajai namu moterytei?

Bite jau nusiteikineji grizti darbukan?

MAn irgi LT nieko visai, nemanau, kad man būtų geriau užsieny, nes vis dėlto aš labiau protinį darbą linkus dirbti, fizinio nemėgstu, o kur ten tokį... Nors vyras svaigsta, jam ten aukso kasyklos atrodo, gal todėl, kad nors savo darbą mėgsta, bet sistemos nekenčia, o sistema kaip ir atspindi visą šalį...

Mano mažoji auga sau ramiai, mamos rankas patausodama - ne per sunki, o ir nešioti neypač daug reikia, geriau papą duok. Taip ir draugaujam mudvi. Dirbu dar, vienas likęs paskutinės dienos. Tai nervai truputį sunkūs... Aišku, ir mažoji tada neitin rami. O dar mažius apsirgo keistai, jau lyg ir sveikas būtų, bet jaučiu daktarė neleis dar į daržą, nes vis tik buvo gerklė raudona ir tempa vieną vakarą iki 38 užkilo.O man reikėtų, kad jis būtų darže. Nu bet ką dabar.
Atsakyti
o mes vakar pusmečio proga svėrėmės, skiepijomės. sveriam 7250 gr, ūgis 66 cm. visai nepamenu kiek svėrėm ir kokio ūgio buvom kai buvom prieš tai, tai nežinau kiek paaugo smile.gif lyg čia temoje rašiau, jei neištrinta tema reikės prie senų postų ieškot. šiaip viskas gerai.
tuoj lėksiu pas ginę, mėmių 2 mėn nėra, šiaip kažkas truputį negerai, dar pamenu kai genetikos centre minėjo, kad miomos užuomazgos yra, reikia ginės išklausinėt.
Atsakyti
Laaa 4u.gif

Ir man čia gerai, netraukia užsienin...nors ir nėr lengva, nors ir sistema ne kokia...bet gimta, miela čia...

ALEKTO-šeimai reikia būt kartu 4u.gif

GM-gerai, kad matyt perspektyvos 4u.gif

KAIRA-gal vėl nestuke.gif ...

Aš tai baliui ruošiuos
Tokį šiandien manikūrą, pedikiūrą padarė, kad galėč ir nuoga svečius sutikt-tik nagus ir tematytų wub.gif
Biski tryda...
Ryt darbe įžanga, šeštadienį...fejerverkai biggrin.gif

Visa šaika ruošiasi baliun smile.gif
Jei bus foto, pasipikiruosim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šyta @ 2014 06 06, 00:12)
Laaa 4u.gif

Ir man čia gerai, netraukia užsienin...nors ir nėr lengva, nors ir sistema ne kokia...bet gimta, miela čia...

KAIRA-gal vėl nestuke.gif ...
Aš tai baliui ruošiuos
Tokį šiandien manikūrą, pedikiūrą padarė, kad galėč ir nuoga svečius sutikt-tik nagus ir tematytų wub.gif
Biski tryda...
Ryt darbe įžanga, šeštadienį...fejerverkai biggrin.gif
Visa šaika ruošiasi baliun smile.gif
Jei bus foto, pasipikiruosim mirksiukas.gif

baliui tai gimtadieniui? ax.gif kiek pamenu tu dvynys, bet kada gimusi nepamenu blush2.gif aš tai Meinardo gimtadieniui ruošiuosi, nors dovanų dar neturiu ir net nežinau ką nupirkt doh.gif

ne, ne, ačiū Dievui ne nėščia, jau saugausi paranojiškai, iki to, kad iš vis vyrą šalin paveju lotuliukas.gif labai jau vaisingas ir veislinis pasitaikė lotuliukas.gif reikės kokią guminę bobą nupirkt lotuliukas.gif tikrai šešto nebus, bent jau kiek mano valioje biggrin.gif ginė sakė, kad čia dėl maitinimo taip mėmės kvailioja ir man ne per mėmes vis su krauju pateplioja, sakė viskas normaliai, hormoniniai dalykai, echo padarė, tai dabar ramu.
Atsakyti
Labas rytukas, kas vėlyvos kavytės prisijungs?
Kaira, maniškis irgi jauč panašaus dydžio dbr tongue.gif tuoj 4 mėn jau, va koks
user posted image
Atsakyti
o aš visą naktį beveik nemiegojau, vakar vakare radau guziuką mažiukui prie išangės, skausmingą, nes kai liečiu, jam skauda. jis viduriavo, dabar kaip ir ne, bet kažkaip dažnai tuštinasi, nesuprasi, gal nuo primaitinimo tyrele. buvau poliklinikoje, nusiuntė į santariškes, į chirurgijos skyrių. pažiūrėjo, dar echo padarė, nu sako, kad formuojasi kaip ir pūlinys. galbūt reikės pjaut verysad.gif šiaip neramus, irzlus, matyt stipriai skauda verysad.gif nieko daugiau nedarė, liepė rytoj vėl atvažiuot. ar niekam taip nėra buvę?
Atsakyti