QUOTE(Burka @ 2014 06 02, 08:51)
Pas mane ta pati problema, vis tiek pilna nešvarių indų
. O dėl džiovyklės, tai neįsivaizduoju kaip be jos, aišku elektros ji ėda, bet va kai sugedus buvo, tai ojej ojej vargelis su tuo džiaustymu...
vat aš stebuklo tikėjausi, kad nebus nešvarių indų, bet jų vis tiek yra, plius prisidėjo naujas darbas derintis su indaplove
pagalvojau, kad jei tikrai turėt pagalbininkę virtuvėje, tai turėtų būti dvigubai didesnė indaplovė, kad būtų galima atidaryt ir bet kaip kyštelt nešvarius indus, negraibyt kiekvieno maisto likučio, tik esmę iškratai ir bet kaip kaip į kokį konteinerį sugrūdi indus
dar, kad ir visi puodai, skardos tilptų. tada būtų jau kažkas panašaus. o dabar kol kas vargelis, labai dėkinga dukrai, kad ji ir šiandien užsiėmė su indaplove, jai naujas žaislas
nu o pasekmes - sąskaitas už elektrą srėbsiu aš. kol kas galvoju mano sistema su minimaliai lėkščių turbūt buvo geresnė, nei prisipirkt dar daugiau indų ir juos visus uždergt
taip, pastovėdavo nešvarių indų, kol išplaudavau, bet ir dabar ne ką kitaip stovi, nes reikia rast laiko sukaišiot į indaplovę, suderint vietas, pastatymo kampą. vienus daiktus įdedi, po to kai krauni kitus, tai vėl tuos išiminėji, kad kažkaip sutalpint. tiek to, vis dar viliuosi, kad ateis laikas kai džiaugsiuos. nes jei neateis, tai verksiu
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2014 06 02, 19:56)
Ai
ruošiuos į Vokietiją kraustytis. Visam laikui
Jetus jetus, visai nenoriu, ale gerai permastėm, nėr tikslo čia likt. Ir vaikams ateitis bus tikrai geresnė nei LT. Pakolkas galva plyšta nuo minčių kaip ten reiks pritapt. Aš gyvenime nesu už LT ribų buvus
o čia reiks su visam turbūt išvažiuot.
fainai, tikrai manau, kad žymiai daugiau pliusų iš čia išvažiuot, nei čia likt. aš irgi norėčiau iš čia dingt. gal kada nors pavyks
Papildyta:
QUOTE(Seivilė @ 2014 06 02, 21:20)
Labas visoms
Na, aš jau ant Lietuvos žemės
Visur gerai, bet namie geriausia. Galvoju, visvien aš kaimietiško mentaliteto, nes baisinis žmonių srautas mane vargina. Didžiulis, margas miestas tas Paryžius, o jau turistų
- dabar pats pikas. Gražu be galo, bet ir žmonių visur baisiai daug.
Palyginti, tikrai ta mūsų Lietuva - kaimukas
keliaut labai mėgstu, bet gyvent man čia patinka.
aš irgi labai mėgstu keliaut, labai labai. bet jau senokai niekur toli nebevažiuoju. su mašina niekada nepavyks, nes su senu atomobiliu baisu važiuot, čia lietuvoj toliau sugendi, tai panika, o ką daryt kitur? be to ir vienai labai toli vairuot būtų sudėtinga, vis gi manęs ir vaikams reikėtų, kad ir mašinoje. o ir nuovargis. o mano diedas nevairuoja
Papildyta:
o mes taip išeina ir negavom šiemet darželio
jau kaip ir baigiamos formuoti grupės. labai tikėtina, kad Bernardas jo taip ir iš vis negaus, eis tiesiai į mokyklą. dėkoju Dievui, kad bent į mokyklas nereikia su tokiu sunkumu pakliūt, gaut daržą vadinasi vos ne aukso puodą laimėt
Kai nuvažiuoja stogas, atsiveria dangus...