Kaip lėtai tema kapsi, kažkodėl jaučiu pareigą ją užbaigt.
Kas gero?
Rugsėjis pamokos ir namų darbai
QUOTE(gera_mamyte333 @ 2017 09 02, 21:31)
Kaip lėtai tema kapsi, kažkodėl jaučiu pareigą ją užbaigt.
Kas gero?
Rugsėjis pamokos ir namų darbai
Kad dabar kažkodėl temos nebeužsibaigia.
Mano pirmokiukas išėjo į mokyklą Tai man naujas gyvenimo etapas. Šiemet antroji dukra baigė mokyklą, o mažius pradėjo, tai vėl viskas iš naujo Atrodo lyg antrą gyvenimą gyvenčiau Tik prieš tai buvau jauna mamytė, o dabar gal sakys, kad močiutė vaiką į mokyklą vedžioja
QUOTE(Kaira @ 2017 09 03, 11:06)
Kad dabar kažkodėl temos nebeužsibaigia.
Mano pirmokiukas išėjo į mokyklą Tai man naujas gyvenimo etapas. Šiemet antroji dukra baigė mokyklą, o mažius pradėjo, tai vėl viskas iš naujo Atrodo lyg antrą gyvenimą gyvenčiau Tik prieš tai buvau jauna mamytė, o dabar gal sakys, kad močiutė vaiką į mokyklą vedžioja
Kur jau ten močiutė Patys jie močiutės
Aš tai spirgu nesulaukiu rytdienos, prasideda sporto naujas sezonas man Aerobika valdo.
O vaikai kaip vaikai nenori per daug į mokyklą, bet mokosi neblogai.
Sakai, Kaira, temos neužsibaigia?
hmmm...
patikrinsiu
Šalčiai atėjo. Kaip tam filmuke: kai žmogus susipyksta su mama ateina dideli šalčiai...
Kas gero, mamos? Dirbat ir baltos dienos nematot
Aš šuniuką ir katytę įsigijau, kad nebūtų per nuobodu auginti 4 vaikučius ir dirbti vadovaujamą darbą :D Be to sodo namelio noriu Ai ir sportuot kasdien einu :D
Ar aš normali?
Kas gero, mamos? Dirbat ir baltos dienos nematot
Aš šuniuką ir katytę įsigijau, kad nebūtų per nuobodu auginti 4 vaikučius ir dirbti vadovaujamą darbą :D Be to sodo namelio noriu Ai ir sportuot kasdien einu :D
Ar aš normali?