Labas rytas, na štai, sukruto senbuvės:)
Tai tik pora mėnesiukų liko tau Kaira atostogų. Net nepajutau, kaip laikas prabėgo, aš jau 2,5 metų kaip dirbo po atostogų pabaigos.
Kažin kaip Bitė gyveną, gal jau persikraustė į savo namą?
O Šyta? Senokai ką begirdėjau apie ją.
Prisiminkim, kas dar mūsų temelėje plepėdavo
Vendenės nepamiršau, kavos prieš mėnesį atsigėrėm, gyvai paplepėjom, netoli gyvename.
Papildyta:
Ir Alekto sekasi puikiai
QUOTE(gera_mamyte333 @ 2016 11 13, 12:14)
Labas rytas, na štai, sukruto senbuvės:)
Tai tik pora mėnesiukų liko tau Kaira atostogų. Net nepajutau, kaip laikas prabėgo, aš jau 2,5 metų kaip dirbo po atostogų pabaigos.
Vendenės nepamiršau, kavos prieš mėnesį atsigėrėm, gyvai paplepėjom, netoli gyvename.
Papildyta:
Ir Alekto sekasi puikiai
Papildyta:
Ir Alekto sekasi puikiai
Aš tai beveik kasdien bendrauju su Iš Stiklo, jei porą dienų nebendraujam, prasideda lomkės Bendraujam ir internetu, ir telefonu, ir gyvai
O šiaip jau gaila mūsų šios temos, būdavo labai smagu turėti pulką draugių, kad ir virtualių
Alekto, o kiek kainuoja siuntimas į LT? Turbūt jei paprastas vienas nedidelis siuntinys, tai daug? Aš būna kartais pati perku iš DE ar UK amazonės ir siunčiu į nuomojamą adresą. O iš ten atsiunčia į LT.
Papildyta:
Aišku gaila, tiesiog pagalvojau pamažu miršta tema, reikia užbaigti. Pradėjom seniai dar 2014, o pradžioj per kelis mėn temą prikalbėdavom.
Pamenu buvo mamytė policininkė, 5 vaikučių mama; dar viena mamytė, kuri įsivaikino 5 mažylę, buvo mamytė iš pajūrio 3 vaikutis, 2 vyresni...
bet vardų jau amen, nebepamenu
As su ta vadinama policininke per FB palaikau rysi, susirasom vis kaip sekas. Mes turim FB daugiavaikiu tema, nedaug like ten musu nes kaip amzinai tarp moteru pykciai buna, tai issibarste. Bet mes berods is nestukiu temos ten persikraustem.
Kaira, kad apsimoketu siusti i LT, reikia bent 20kg prikrauti deze. Sunkiai renkasi labai, plius norisi visoms kuo greiciau, tai didelis kiekis nesusirenka. Aisku, reikia laiko, butu padaugeje pirkeju, bet i minusa man eiti nelabai isejo.
Kaira, kad apsimoketu siusti i LT, reikia bent 20kg prikrauti deze. Sunkiai renkasi labai, plius norisi visoms kuo greiciau, tai didelis kiekis nesusirenka. Aisku, reikia laiko, butu padaugeje pirkeju, bet i minusa man eiti nelabai isejo.
Panašu, kad visoms sekasi puikiai. Labai smagu girdėti. Man irgi sekasi neblogai, kapanojuosi kiek su darbo grafiku kasdien nuo 8-17, nes nebelieka laiko niekam, o savaitgalį tenka kuopti namus. Kažin kada aš ilsiuosi? Kai miegu tik
Na va išsiverkiau, ir geriau dabar.
Na va išsiverkiau, ir geriau dabar.
Labas rytas.
QUOTE(gera_mamyte333 @ 2016 11 13, 12:52)
Papildyta:
Aišku gaila, tiesiog pagalvojau pamažu miršta tema, reikia užbaigti. Pradėjom seniai dar 2014, o pradžioj per kelis mėn temą prikalbėdavom.
Pamenu buvo mamytė policininkė, 5 vaikučių mama; dar viena mamytė, kuri įsivaikino 5 mažylę, buvo mamytė iš pajūrio 3 vaikutis, 2 vyresni...
bet vardų jau amen, nebepamenu
Policininkė tai Burka, aš irgi retkarčiais su ja susirašau Kažkada ir svečiuose viena pas kitą buvom. O Gliuka įsivaikino mažylę, man irgi labai įdomu būtų sužinoti kaip jai sekasi. FB kartais man išmeta jos anketą, bet drauguose jos neturiu.
Gaila šios temos, vis gi su nostalgija prisimenu visą bendravimą, smagu buvo.
Aš tai nors dar ir negrįžau į darbą, bet turiu kažkiek naminio darbo, kartais irgi užsiknisu. O vakai ištisai ausis išzyzia, triukšmas kaip geležinkelio stoty, vakarais dažnai irgi moralinis lavonas būnu.
QUOTE(Kaira @ 2016 11 14, 20:55)
Policininkė tai Burka, aš irgi retkarčiais su ja susirašau Kažkada ir svečiuose viena pas kitą buvom. O Gliuka įsivaikino mažylę, man irgi labai įdomu būtų sužinoti kaip jai sekasi. FB kartais man išmeta jos anketą, bet drauguose jos neturiu.
Aš tai nors dar ir negrįžau į darbą, bet turiu kažkiek naminio darbo, kartais irgi užsiknisu. O vakai ištisai ausis išzyzia, triukšmas kaip geležinkelio stoty, vakarais dažnai irgi moralinis lavonas būnu.
Suprantu, o man tas nuolatinis buvimas ne namie kasdien mane baigia papjauti...kaip sakoma visko su saiku reikia. Dabar savaitgaliai vien reikalų tvarkymui, namų ruošai, apsipirkimai...tas pats kaip darbo diena, tik kitos užduotys ir tikslai, kiti terminai, nupušt galima.
QUOTE(gera_mamyte333 @ 2016 11 16, 00:31)
Suprantu, o man tas nuolatinis buvimas ne namie kasdien mane baigia papjauti...kaip sakoma visko su saiku reikia. Dabar savaitgaliai vien reikalų tvarkymui, namų ruošai, apsipirkimai...tas pats kaip darbo diena, tik kitos užduotys ir tikslai, kiti terminai, nupušt galima.
O kaip vaikai, ar pakanka jiems dėmesio? O kai serga kas prižiūri?