Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

QUOTE(gera_mamyte333 @ 2016 10 01, 20:17)
Na ir pavarai, bet kalba neina apie keletą darbų pilnu etatu? Aš dirbu 8h grafiku 5/7, bet dažnai reikia padirbėti po darbo 1-2 h, kartais dar ir namo parsinešu darbą, tai sunkiai įsivaizduoju dar vieną, kad ir puse etato blink.gif
Šaunuolė.

Planuoji susitikime su "Moteris iš raudonos Audi" knygos autore sudalyvauti?

Nu ne, apie etatus pas mane dabar is viso neina kalba - kiek reikia tiek ir dirbi.
aha planuoju. Drauge organizuot padeda, as kazkiek su kamsteliu reikalais pasefavau, tai norisi gyvai susitikti vel.
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2016 10 02, 02:17)
Nu ne, apie etatus pas mane dabar is viso neina kalba - kiek reikia tiek ir dirbi.
aha planuoju. Drauge organizuot padeda, as kazkiek su kamsteliu reikalais pasefavau, tai norisi gyvai susitikti vel.

Gundausi,
10.18, ane? Hm...13 dieną būsiu Marijampolėje mokymuose, 14 pas endokrinologą atvažiuoju, ot velnias nesutampa. Antradienis bus 18 diena, po naktinės pamainos bus vyras...gal tikrai atlėkti?
hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(gera_mamyte333 @ 2016 10 03, 22:13)
Gundausi,
10.18, ane? Hm...13 dieną būsiu Marijampolėje mokymuose, 14 pas endokrinologą atvažiuoju, ot velnias nesutampa. Antradienis bus 18 diena, po naktinės pamainos bus vyras...gal tikrai atlėkti?
hmm.gif

Atlek atlek smile.gif
Geriam kavą? 13 d. po pietu leksiu i Vilniu, bet 14 tureciau visa but vietoj. Dirbu paciam miesto centre, per langa CoffeeHill matau, tik nusileidziu ir kavinuos smile.gif
Atsakyti
Iš visos temos beliko pora veteranų smile.gif

Kaip gyvuojat?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gera_mamyte333 @ 2016 11 11, 22:29)

4u.gif

Bandai vis laimę?
Dabar visos FB turbūt. SM jau mažai kas belikę biggrin.gif
Aš jau irgi čia retai beužsuku, dar ką favorites turiu ir pasišopinimų temas aplankau...
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2016 11 12, 10:48)
4u.gif

Bandai vis laimę?
Dabar visos FB turbūt. SM jau mažai kas belikę biggrin.gif
Aš jau irgi čia retai beužsuku, dar ką favorites turiu ir pasišopinimų temas aplankau...

Noriu damušti temą, kiek belikę smile.gif 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Taip tikrai dabar FACEBOOK valdo
Atsakyti
Manau, kad SM is vis mazai liks kas, kai nauja versija paleis, nes visiskai berysio ji.

Pas mane nieko baisiai naujo. Dvi merginos mokykla lanko, laisvai vokiskai kalba. Trecioji mergina pagaliau vieta darzelyje gavo, nuo gruodzio 1 prades lankyti. Tada kalba galutinai ismoks, nes rugpjuti i mokykla irgi iskeliaus. Tai liksiu su mazium dabar dviese. Tikiuos rudeni ir sita priims, nors mamyciukas juodai juodas, tai biski baisu. Tada galesiu dirbt pradet, nes negyvai uzkniso namie buti. Tai vat taip ir gyvenam biggrin.gif
Atsakyti
Aha, bandžiau tą naują versiją, kol kas nieko neradau ir persijungiau atgal:) senatvės pradžia lotuliukas.gif

Tai smagu Alekto. 4u.gif
Atsakyti
Aš tai FB visai nedaug sėdžiu, dar iki šiol vis nesuprantu ką ten žmonės randa veikt biggrin.gif O SM sėdžiu tik pirkimų temose, priklausomybė ax.gif
O šiaip gyvenam neblogai, morališkai ruošiuosi į darbą, eisiu nuo sausio mėn. Mažiai dar nelanko daržo, pradės lankyti gruodį. Tik vyresnis lanko paruošiamą grupę, nes privaloma.
Atsakyti
As kai atsikrausciau i DE, pradzioj dziaugsmas buvo, kad nereikia tarpininkiu apsipirkinejant biggrin.gif Kai kirios pardes ranka pasiekiamos, is kai kuriu siunciuos. Man patinka vokieciu sistema, pirmiau atsiuncia i namus daiktus, tik tada apmoket reikia. Patogu labai grazinti. Bandziau tarpininkauti pati, bet neapsimokejo, nors grupeje turejau virs 200 moteru, bet per mazos siuntos gaudavos, kad i LT apsimoketu siusti.
Atsakyti