Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

QUOTE(Kaira @ 2016 04 17, 08:49)

O mano mažam jau 2 metai ir tuoj 5 mėn.

Labas, didelis jau.
Greitai darban?

Aš jau 2 metai kaip dirbu...net nesitiki g.gif Na ir bėga laikas...

Naikinu amarus nuo gėlių. Ermitaže papigiai gėlės, bet užkrėstos. Nusipirkau storalapį ir nebežinau ar atsigaus. Nuo rugsėjo nyko nyko - leisgyvis dabar, bet lapus atsiauginėja be sustojimo. Tai neatsilaikiau nusipirkau naują, bet iškart nupurškiau chemija parsivežus - gaila labai, kai miršta dėl kenkėjų.
Atsakyti
Nagi sveikos, mušam temą smile.gif
Kai gyvuojat?
Kas planuojat 4-tuką ar 5-tuką dar pagausint?

Bite, persikraustei jau gal?

Syta visai prapuolus...

O Kaip Kaira, dirbi jau gal?
Atsakyti
QUOTE(gera_mamyte333 @ 2016 06 23, 00:56)
Nagi sveikos, mušam temą smile.gif
Kai gyvuojat?
Kas planuojat 4-tuką ar 5-tuką dar pagausint?

Bite, persikraustei jau gal?

Syta visai prapuolus...

O Kaip Kaira, dirbi jau gal?

Sveikos smile.gif
Ne, dar nedirbu, į darbą gruodžio 1 d. Dar tolokai, bet nerimas kažkiek kamuoja kaip čia bus su tais darželiais ir ligomis. Galvoju reikia matyt ta prevenar vakcija visus suskiepyti, gal bent kažkiek padės. O kas tavo vaikus prižiūri kai suserga?
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2016 06 23, 08:26)
Sveikos smile.gif
Ne, dar nedirbu, į darbą gruodžio 1 d. Dar tolokai, bet nerimas kažkiek kamuoja kaip čia bus su tais darželiais ir ligomis. Galvoju reikia matyt ta prevenar vakcija visus suskiepyti, gal bent kažkiek padės. O kas tavo vaikus prižiūri kai suserga?

Nelabai serga, gal 2 kartus per metus tesirgo...pasiimu mamadienius aš, paskui vyras, tada dar koks savaitgalis ir pasveiksta. Turim vieną senelį pensijoj, kai reikia pagelbsti, bet kad retai reikia. O ir mamadienių nuo sausio pirmos nebebus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gera_mamyte333 @ 2016 06 29, 21:18)
Nelabai serga, gal 2 kartus per metus tesirgo...pasiimu mamadienius aš, paskui vyras, tada dar koks savaitgalis ir pasveiksta. Turim vieną senelį pensijoj, kai reikia pagelbsti, bet kad retai reikia. O ir mamadienių nuo sausio pirmos nebebus... g.gif

maniškiai kol neina į darželį irgi beveik neserga, bet kai ėjo, tai ištisai visi sirgo, nors ėjo tik vienas smile.gif dabar jau du paskiepijau prevenar13 skiepu, paskutinį skiepysiu liepos gale, nes jį neseniai skiepijo privalomaisiais skiepais, reikia mėnesio pertraukos. tikiuosi, kad padės skiepas, o dar ir prasirgo dalimi ligų kai lankė daržą, gal, sakau, bus lengviau, gal dirbt galėsiu smile.gif
Atsakyti
Na va pagaliau atostogos prasideda. Labai smagu clap.gif clap_1.gif drinks_cheers.gif
Gal mėlyniausiu, paskui pas senelį kame pagyvensim, dar prie jūros ir į Anykščius labai noriu. rolleyes.gif
Tada namus išsišveisiu, patinginiausiu, mokyklai reikia pradėti ruoštis, susirinkti pažymas poliklinikoj ir apsipirkti į lenkus palėkti.

Va tai atostogos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gera_mamyte333 @ 2016 07 13, 19:54)
Na va pagaliau atostogos prasideda. Labai smagu clap.gif  clap_1.gif  drinks_cheers.gif
Gal mėlyniausiu, paskui pas senelį kame pagyvensim, dar prie jūros ir į Anykščius labai noriu. rolleyes.gif
Tada namus išsišveisiu, patinginiausiu, mokyklai reikia pradėti ruoštis, susirinkti pažymas poliklinikoj ir apsipirkti į lenkus palėkti.

Va tai atostogos biggrin.gif

Smagiu atostogu 4u.gif
Kai leksi i tuos lenkus, prasuk i svecius.
As irgi zadu atostogauti.
Atsakyti
Labas, mamos,

kur dingę? Tema visai merdi.
Rugsėjis, oras pamažu atšąla...brr. Noriu arbatos.

Jau darbuosiesi Vandene? Turit daržiuką?
Atsakyti
QUOTE(gera_mamyte333 @ 2016 09 18, 16:20)
Labas, mamos,

kur dingę? Tema visai merdi.
Rugsėjis, oras pamažu atšąla...brr. Noriu arbatos.

Jau darbuosiesi Vandene? Turit daržiuką?

Laba,
aš tai daugiau fb būnu nei sm...

Jo, dirbu, nors dar laikausi vietą anam darbe, nes šitam naujam visokių klaustukų pilna.
Darželį mažoji lanko nuo praeito lapkričio, tam , kurį berniukai abu lankė, vietos negavom tada, tai ėjom į kitą, patirtis ne kokia, prisijaukint pavyko tik po pusės metų, bet dabar jau nuo rugsėjo 1 einam į savą darželį, į montessori grupę, tai labai džiaugiuosi viskuo bigsmile.gif
Atsakyti
O smagu Vandene, kad net 2 darbus turi.
Man sekasi neblogai, tempas neįsivaizduojamas, bet kažkaip pavyksta.
Kaip Kaira, Šyta gyvena?

Kaip Bite ir kitos mamytės?
Atsakyti
QUOTE(gera_mamyte333 @ 2016 10 01, 00:08)
O smagu Vandene, kad net 2 darbus turi.
Man sekasi neblogai, tempas neįsivaizduojamas, bet kažkaip pavyksta.
Kaip Kaira, Šyta gyvena?

Kaip Bite ir kitos mamytės?

biggrin.gif Aš tų darbų tiek turiu, kad kartais sunku papasakot kam nors, kai klausia - tai ką tu dirbi? Tai pagal situaciją sakau - ar pagal pažįstamus, ar pagal veiklą kurią nors vieną tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2016 10 01, 08:59)
biggrin.gif Aš tų darbų tiek turiu, kad kartais sunku papasakot kam nors, kai klausia - tai ką tu dirbi? Tai pagal situaciją sakau - ar pagal pažįstamus, ar pagal veiklą kurią nors vieną  tongue.gif

Na ir pavarai, bet kalba neina apie keletą darbų pilnu etatu? Aš dirbu 8h grafiku 5/7, bet dažnai reikia padirbėti po darbo 1-2 h, kartais dar ir namo parsinešu darbą, tai sunkiai įsivaizduoju dar vieną, kad ir puse etato blink.gif
Šaunuolė.

Planuoji susitikime su "Moteris iš raudonos Audi" knygos autore sudalyvauti?
Atsakyti