Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

QUOTE(Bite123 @ 2015 09 17, 09:43)
Alekto ,kaip gera skaityt.Kaip tavo bernunezelis ,kaip mazosios parasyk :)Kaip finansai,ar jau isbridot is to liuno?
Nu jus saunuoliai nepabijojot viska kardinaliai pakeist.O kaip ten su darzeliais,gal darbiuka koki sugalvosi.Del kalbos nesibaimink,per gera pusmeti pramoksi....as gyvenus metus ten aisku jaunysteje,tai ne bum bum buvau,bet po poros men.persilauziau.Svarbu nebijot kalbet,klaidas visi daro ...
Cia tau ir tavo seimynai 4u.gif

Brendam brendam po biski is skolu, tuo klausimu turetu pagereti po dvieju metu biggrin.gif Dar jei pavyks ir nuomininkai nepersigalvis, tai musu nama isperkamaja nuoma paims vasara, tai is vis bus rojus, nes nebereiks paskolos moket.
I darzelius dar neleidziu, gal po nauju metu. Pradzioj tegul adaptuojasi prie aplinkis normaliai. Ir dickes dar buciau neleidus pora men i mokykla, bet cia labai grieztai, baudos apie 1000€ jei vaikas neina i mokykla.
Maziukas pasiutes, tikras berniukas cool.gif Jo visur pilna, judrus be proto. Ner ka lygint su mergaitemis. Ir dar mamyciukas nesvietiskai.
Savaite pries isvaziavima, visi vaikai salmonelioze uzsikrete, tik atvaziavus mazius stomatitu susirgo. Nu tai nuo ranku kuri laika is vis nenulipo. Dabar jau jau po biski atsigauna tuo klausimu smile.gif

Dirbt dar tikrai neplanuoju, kokius metus tai tikrai. Ir tai galesiu dirbt minijob tiktai, nes dauguma darzu iki pietu, o jie ir brangus dauguma. Na bet sitas visas su laiku issispres, manau veiklos susigalvosiu, juolab kad ir firma LT likus yra, tai minciu yra, tik kalba reikia ismokti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 17 rugsėjo 2015 - 10:57
Sveikutės, na ir pastrikgus tema, kaip gyvename? Aš užsikasusi darbe ne tas žodis, nebejaučiu kaip bėga laikas nei kad jau pietus ar vakaras - o dar namie puodai bliūdai reikalai...

Visai norėčiau susitikti, jeigu Kauno ar Marijampolės mamytės norėtų ir laiko atrastų. Būtų gražu prieš Kalėdas, ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gera_mamyte333 @ 2015 12 14, 23:41)
Sveikutės, na ir pastrikgus tema, kaip gyvename? Aš užsikasusi darbe ne tas žodis, nebejaučiu kaip bėga laikas nei kad jau pietus ar vakaras - o dar namie puodai bliūdai reikalai...

Visai norėčiau susitikti, jeigu Kauno ar Marijampolės mamytės norėtų ir laiko atrastų. Būtų gražu prieš Kalėdas, ar ne? 4u.gif

Labas

aš labai norėčiau. Kur?Kada? Jeigu daugiau niekas nenori, gi tu gali atlėkt pas mane visada "ant kavos".
Tiesa, mašinos dabar neturiu (genda visos ko tai iš eilės, net ir naujai pirkta), bet kaip nors gal priderinčiau, sesę gal prigriebčiau ar ką...
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2015 12 16, 09:11)
Labas

aš labai norėčiau. Kur?Kada? Jeigu daugiau niekas nenori, gi tu gali atlėkt pas mane visada "ant kavos".
Tiesa, mašinos dabar neturiu (genda visos ko tai iš eilės, net ir naujai pirkta), bet kaip nors gal priderinčiau, sesę gal prigriebčiau ar ką...

Galim derinti hm....sekmadienį? Ant kavos smile.gif Jeigu tiktų. Nes rytoj dar dirbu, o paskui jau būsime visos užsiėmę.
Atsakyti
Sveikos mielosios!

Kaip laikomės?

Dideliausi linkėjimai 4u.gif Dažnai pagalvoju apie jus 4u.gif Bet spėti visko neįmanoma - tai atsirenku ką spėt ax.gif smile.gif

Mes augam, džiaugiamės, mylim, Gyvenam wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,

taip sunkkiai dar niekada neteko dirbti...
gerai kad bent per šventes galiu tingėti.

Kaip gyvenate? Kaip augate? Kas pilvukus augina?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Matau, tema visai užmirus. Vis apie jus visas pagavoju... Kaip laikotės?
Išlįskit smile.gif
Aš turiu 4-tą. Prisišaukiau. Norėjau norėjau tyliai ir atkeliavo :)Stebuklas mūsų, ne vaikas, raamoulis-geruolis-šypsiukas. wub.gif
Bitute, Kaira, įsirašau į berniukų mamų gretas visiems laikams mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seivilė: 08 balandžio 2016 - 10:20
QUOTE(Seivilė @ 2016 04 08, 11:19)
Sveikos 4u.gif
Matau, tema visai užmirus. Vis apie jus visas pagavoju... Kaip laikotės?
Išlįskit  smile.gif
Aš turiu 4-tą. Prisišaukiau. Norėjau norėjau tyliai ir atkeliavo :)Stebuklas mūsų, ne vaikas, raamoulis-geruolis-šypsiukas.  wub.gif
Bitute, Kaira, įsirašau į berniukų mamų gretas visiems laikams  mirksiukas.gif

Sveikos 4u.gif
O geras, nu šaunuolė tu thumbup.gif Sveikinu!!!!!! Kiek dabar tavo mažiukui laiko? Tai vėl Vingio parke turbūt gyvenat? Aš irgi apie visas labai dažnai pamąstau ir apie tave kaip tau ten fainai parke vaikus augint smile.gif Aišku, kai dirbti nereikia biggrin.gif

Aš tai normaliai, daugiau vaikų nebeplanuoju, tikrai pakanka biggrin.gif Faina tai, kad mažius jau didesnis, gali visi trys apie namus duotis, nebereikia ištisai paskui bėgt smile.gif Sėdžiu trečius metus dekrete, gruodį jau į darbą. Paskutinę vasarą praleisim kartu, paskui jau valdiški namai smile.gif Darželio nelankom.
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif

Aš ir nepamirštų mūsų palatos smile.gif

Maniškiai jau dičkiai.Dirbu ,bet ramiai.Turiu papildomos veiklos sielai ir gyvent smagiau smile.gif
Noriu pasidžaiugti ...
Gegužės pabaigoj jau kelsimes į namą smile.gif
Pardavėm butą ,bet leido iki geg.pab.dar pagyventi .Džiaugiamės aišku labai ,bet rūpesčių apsčiai.Jau svajoju apie naminius agurkus,rytinę kavą terasoje ir lauko supynes.

Prisimenu jus visas,visas...apkabinu ir visom po 4u.gif

Laikykim frontą mergaitės, jūs pačios nuostabiausios.

Visad su jumis

Bitė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bite123: 08 balandžio 2016 - 13:26
QUOTE(Kaira @ 2016 04 08, 10:50)
Sveikos  4u.gif
O geras, nu šaunuolė tu  thumbup.gif Sveikinu!!!!!! Kiek dabar tavo mažiukui laiko? Tai vėl Vingio parke turbūt gyvenat? Aš irgi apie visas labai dažnai pamąstau ir apie tave kaip tau ten fainai parke vaikus augint smile.gif Aišku, kai dirbti nereikia biggrin.gif

Aš tai normaliai, daugiau vaikų nebeplanuoju, tikrai pakanka biggrin.gif Faina tai, kad mažius jau didesnis, gali visi trys apie namus duotis, nebereikia ištisai paskui bėgt smile.gif Sėdžiu trečius metus dekrete, gruodį jau į darbą. Paskutinę vasarą praleisim kartu, paskui jau valdiški namai smile.gif Darželio nelankom.

Mažiausiajam mano jau pusė metų wub.gif Mylim visi be galo, nubučiuotas, numyluotas smile.gif Na, kaip greitai tas laikas lekia ir džiugu, ir liūdna, kad taip greitai vaikai auga... O tavo mažiukui kiek? Atvažiuokit kada į Vingio parką kai orai bus geresni, labai smagu būtų susitikt smile.gif Telefoną mano gal dar turi, kai tik susiorganizuosit, mes mielai prisiderinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seivilė @ 2016 04 11, 13:52)
Mažiausiajam mano jau pusė metų wub.gif Mylim visi be galo, nubučiuotas, numyluotas smile.gif Na, kaip greitai tas laikas lekia ir džiugu, ir liūdna, kad taip greitai vaikai auga... O tavo mažiukui kiek? Atvažiuokit kada į Vingio parką kai orai bus geresni, labai smagu būtų susitikt smile.gif Telefoną mano gal dar turi, kai tik susiorganizuosit, mes mielai prisiderinsim mirksiukas.gif

Taip, turiu tavo tel nr, jei nepasikeitęs. Būtinai atvažiuosiu pasimatyt, tegu tik truputį oras pasitaiso, nes dabar prastokas ilgesniems išvažiavimams smile.gif Dar Iš Stiklo reikia prigriebt ir kitos vilnietės būtų labai faina, jei sugalvotų prisijungt smile.gif
O mano mažam jau 2 metai ir tuoj 5 mėn. Jau nebeturiu leliukų, nes visai jis į tokį nebepanašus, aptalžo brolius, reikalauja maximaliai savo teisių ir jei kažkas nepatinka apstaugia visa gerkle doh.gif biggrin.gif Pasiutęs kaip reikiant. Kartais pasižiūriu į leliukus ir galvoju visai gal būtų faina, bet kai atsipeikėju, pagalvoju nebent vienai dienai ir apskritai jau turbūt reikia savim pasirūpint, kad tuos sugebėčiau išaugint.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2016 04 17, 08:49)
Taip, turiu tavo tel nr, jei nepasikeitęs. Būtinai atvažiuosiu pasimatyt, tegu tik truputį oras pasitaiso, nes dabar prastokas ilgesniems išvažiavimams smile.gif Dar Iš Stiklo reikia prigriebt ir kitos vilnietės būtų labai faina, jei sugalvotų prisijungt smile.gif
O mano mažam jau 2 metai ir tuoj 5 mėn. Jau nebeturiu leliukų, nes visai jis į tokį nebepanašus, aptalžo brolius, reikalauja maximaliai savo teisių ir jei kažkas nepatinka apstaugia visa gerkle  doh.gif  biggrin.gif Pasiutęs kaip reikiant. Kartais pasižiūriu į leliukus ir galvoju visai gal būtų faina, bet kai atsipeikėju, pagalvoju nebent vienai dienai ir apskritai jau turbūt reikia savim pasirūpint, kad tuos sugebėčiau išaugint.

Šaunuolis tavo jaunėlis, nenusileidžia smile.gif
Nepasikeitęs mano telefonas. Iš Stiklo, aūūūū, pasimatom wink.gif Kas dar?
Tik sulaukiam kada orai atšils ir tariamės. drinks_cheers.gif

Atsakyti