QUOTE(Bite123 @ 2014 05 30, 14:35)
Labuka visom,jo bliudu reik daugiau,as ir laikui begant ismokau sukraut nemazai:)Kaira taupyk dziovyklei,is pirmo syk pasijusi rojui :)patikek :)rubu skalbimas apskritas nulis,nunesi murzinus,parsinesi tiesiai i spinta smutkes.Cia kaip skalbianke zinok.Gera mamyte sake seniuose uz 600 lt.pirko per akcijas.Nu tau tai privaloma ja turet,indaplove ma ne toks stebuklas :)Ikalbesiu as tau per laika pamatysi....
Niu ka einu mergikes,mazius miega mano laikas
aš kažkada turėjau skalbenkę kartu su džiovykle, tai tik kartą ar du džiovinau. kaip ir visada litų būdavo maža, tai galvodavau geriau jau tegu išdžiūsta taip, nei dar elektros prisuks. gal ir geras daiktas, bet kol kas reikia dar priprast prie indaplovės. tiesą sakant kol kas labai džiaugsmu netrykštu, laiko man ji nelabai sutaupo, kol kas pliusas tik, kad kriauklėje nestovi indai, iškart dedu ten. bet būna kaip įdedu, taip ir išsiimu, nes nėra šaukšto, išsitraukiu atgal ir išsiplaunu. dar tas maisto likučių krapštymas iki maximumo, dėliojimas, kad viskas tilptų, atidarai - ištrauki stalčių, įkiši stalčių, uždarai, dedi kitką, tas jau netelpa, tada viską perdėlioji, žodžiu, kaip šiai dienai galėčiau pasakyti, kad pirkinys nėra tiek vertas kaip tikėjausi. šaindien pvz atvažiavo mano mama. išplauti indai nuo vakaro liko indaplovėl. atėjom virtuvėn, pradėjau ant smūgio ruošt maistą, indus po vieną reikiamą traukiau iš indaplovės. neturėjau laiko visko kartu ištraukt ir rūšiuotis, nes ir taip jau po pieno traukimosi atėjom pusryčiaut per pietus. tai va išsitrauki švarų, sunaudoji ir rikiuoji eilėm ant stalo, nei norisi į kriauklę kišt, nes viskas šlampa ir vėl statyt kalno, nes savigarba rankomis nebeleidžia plaut

nei gali į indaplovę kišt, nes iš ten dar neišrūšiuoti švarūs indai. žodžiu, šūds kažkoks, nesąmonė, sistema dar neatidirbta, tiesą sakant man kol kas sunkiau ir sudėtingiau nei buvo. bandau save tikint - oo, kokia man paspirtis ir palaima, vis gi daug kainavo, investavau, tai tik pliusas, o viduje realiai keiksnojuosi, nes stovi didžiulis agregatas, o man jis kol kas visai nepatinka

iš tikro tipo 13 komplektų telpa, bet man ten telpa 1 puodas, 1 bliūdas ir kokios 10 lėkščių, nes kai įdėjau daugiau, vieną šalia kitos, tai ištraukiau purvinas. nerandu ir kaip plaut 30 min, gal ir yra, tai irgi per paširdžius duoda, kai man 10 lėkščių, 1 puodą ir 1 bliūda, plius 5 puodelius ir 10 įrankių plauna 2 valandas

neseniai verkiau į ragelį elektrikams, kad man elektros skolą išskirstytų dalimis, nes turėjau kelis šimtus skolos, o dabar kelis indus po porą val elektra suka

nu va, išsikeikiau

dar vis tikiuosi, kad priprasiu, neatrodys kažkokia nesąmonė. nes bijau, kad jei ilgai nepriprasiu, tai tarnaus ji man kaip spintelė
Kai nuvažiuoja stogas, atsiveria dangus...