Wau, su pirmais žingsniukais, mūsų tai pats dar nea
Vat paklausykit ir pažiūrėkit "tuk širdele tuk tuk"
Mano pupa vis dainuoja "TUK ŠILELE TUK ŠILELE..."
Mano pupa vis dainuoja "TUK ŠILELE TUK ŠILELE..."
Šyta, ko taip kukliai, kai sekas, kaip gyvuojat?
Kur kitos dingusios? Svaja, Kaira, Gliuka, iš stiklo...
Kur kitos dingusios? Svaja, Kaira, Gliuka, iš stiklo...
Sveikos visos
Vis ilendu pasiciekavint
Kokie grazus tie visu mazyliai.
Visas su naujais metais ...nesirkit ir bukit laimingos
Mes jau darzan zingsniuojam,pasilieka su asarom,bet zaidzia ,valgo ,miega...man dar paciai stresas,bet nieko isivaziuojam po truput
mums 2 metai jau
Gretusiu su tortadieniu
I darba po 1,5 men.pasiemiau atostogu.Reikia ir man pailset pries nauja maratona
Niu ka dosje pristaciau:)
likit aplankytos mielosios:)
ate
Vis ilendu pasiciekavint
Kokie grazus tie visu mazyliai.
Visas su naujais metais ...nesirkit ir bukit laimingos
Mes jau darzan zingsniuojam,pasilieka su asarom,bet zaidzia ,valgo ,miega...man dar paciai stresas,bet nieko isivaziuojam po truput
mums 2 metai jau
Gretusiu su tortadieniu
I darba po 1,5 men.pasiemiau atostogu.Reikia ir man pailset pries nauja maratona
Niu ka dosje pristaciau:)
likit aplankytos mielosios:)
ate
Sveikos.
As pasirodo tema pametus buvau, kazkodel prapuole is favoritu. Gerai, kad Burka parase, tai prisiminiau, kad kazko truksta
As pasirodo tema pametus buvau, kazkodel prapuole is favoritu. Gerai, kad Burka parase, tai prisiminiau, kad kazko truksta
La
Didžiausios permainos-keičiu darbo vietą
O daugiau viskas po senovei...
Tiesa,prieš porą savaitėlių prasirgom visi rotu...dar jaučiu viso to pasėkmes-kelnės krenta...vaikai,ačiūdie,atsigavę,vėl savam yprastam stiliuj...
Didžiausios permainos-keičiu darbo vietą
O daugiau viskas po senovei...
Tiesa,prieš porą savaitėlių prasirgom visi rotu...dar jaučiu viso to pasėkmes-kelnės krenta...vaikai,ačiūdie,atsigavę,vėl savam yprastam stiliuj...
Ooo, šyta kokios permainos, kur dbr dirbsi?
O dėl tų slaptų dalykų kur ankščiau sakei, gal dbr išsiduosi, o tai gal aktualu
O dėl tų slaptų dalykų kur ankščiau sakei, gal dbr išsiduosi, o tai gal aktualu
Sveikutės
Gyvenam po biškiuką, didieji mokosi, mes su Elzyte namie karaliaujam. Pasigavusi buvau praeitą savaitę gripą, po manęs Livija, o šiandien ir Elzė sukarščiavo. Vyrai dar laikosi. Vyriausias sūnus nuo rugsėjo su manim gyvena, dvi savaites buvo dukra parskridusi atostogų, tai šurmulio buvo. Pasijaučiau tikra 5 vaikų mama
Gyvenam po biškiuką, didieji mokosi, mes su Elzyte namie karaliaujam. Pasigavusi buvau praeitą savaitę gripą, po manęs Livija, o šiandien ir Elzė sukarščiavo. Vyrai dar laikosi. Vyriausias sūnus nuo rugsėjo su manim gyvena, dvi savaites buvo dukra parskridusi atostogų, tai šurmulio buvo. Pasijaučiau tikra 5 vaikų mama
Iš Stiklo, patiko? kodėl sūnus pas tave apsigyveno?
Baigė vidurinę, stojo mokytis. Bet mokytis tingi, tai išėjo. Susirado darbą ir gyvena pas mane. O ką tam kaime pas tėvą veikti?
Sveikos,
ateinu pasirodyt, kad gyva
Mažiukas darželį lanko "su daina" , po savaitgalio kartais nenori, bet paburba ir eina.
Dirbu, į kursus užsirašiau, žodžiu, veikt yra ką.
Pažadu, kad prisėsiu kada ir pasipasakosiu daugiau, nes darbe tai tik permetu akim kas naujo. Aprimus visai tema.
Būkit aplankytos.
ateinu pasirodyt, kad gyva
Mažiukas darželį lanko "su daina" , po savaitgalio kartais nenori, bet paburba ir eina.
Dirbu, į kursus užsirašiau, žodžiu, veikt yra ką.
Pažadu, kad prisėsiu kada ir pasipasakosiu daugiau, nes darbe tai tik permetu akim kas naujo. Aprimus visai tema.
Būkit aplankytos.
Sveikos mamules
As kaip visad i ketvirti syk pasirodau, kaip visad dirbu dirbu..cia sirgau gera savaite, Na bet gyvensiu dar .
laukiu Luko ..kova atvaziuoja mociutes aplankyt tai mezgu liemene , zaisliukus perku kad pas mociute butu su kuo zaisti nes is vaiku nieko neliko jokio normalaus zaislo tik minksti
Seip nieko naujo , dar neisteku ..nerandu savo princo ar zirgo o ir neieskau.
geguze krikstynos Luko tai skrisiu
2016 liepa dukros vestuves jos bus Lietuvoje kip ir norejau pagailo senoles tai vestuves Lietuvoje atsosksim
kas dar.. ai gal nieko kazkaip su atmintim nesusitariu
As kaip visad i ketvirti syk pasirodau, kaip visad dirbu dirbu..cia sirgau gera savaite, Na bet gyvensiu dar .
laukiu Luko ..kova atvaziuoja mociutes aplankyt tai mezgu liemene , zaisliukus perku kad pas mociute butu su kuo zaisti nes is vaiku nieko neliko jokio normalaus zaislo tik minksti
Seip nieko naujo , dar neisteku ..nerandu savo princo ar zirgo o ir neieskau.
geguze krikstynos Luko tai skrisiu
2016 liepa dukros vestuves jos bus Lietuvoje kip ir norejau pagailo senoles tai vestuves Lietuvoje atsosksim
kas dar.. ai gal nieko kazkaip su atmintim nesusitariu