Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

Wau, su pirmais žingsniukais, mūsų tai pats dar nea g.gif
Atsakyti
Vat paklausykit ir pažiūrėkit "tuk širdele tuk tuk" wub.gif

Mano pupa vis dainuoja "TUK ŠILELE TUK ŠILELE..." biggrin.gif
Atsakyti
Šyta, ko taip kukliai, kai sekas, kaip gyvuojat?

Kur kitos dingusios? Svaja, Kaira, Gliuka, iš stiklo...
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif

Vis ilendu pasiciekavint smile.gif

Kokie grazus tie visu mazyliai.

Visas su naujais metais ...nesirkit ir bukit laimingos smile.gif

Mes jau darzan zingsniuojam,pasilieka su asarom,bet zaidzia ,valgo ,miega...man dar paciai stresas,bet nieko isivaziuojam po truput
mums 2 metai jau smile.gif

Gretusiu su tortadieniu smile.gif

I darba po 1,5 men.pasiemiau atostogu.Reikia ir man pailset pries nauja maratona smile.gif

Niu ka dosje pristaciau:)
likit aplankytos mielosios:)

ate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bite123: 22 sausio 2015 - 11:11
Sveikos.
As pasirodo tema pametus buvau, kazkodel prapuole is favoritu. Gerai, kad Burka parase, tai prisiminiau, kad kazko truksta biggrin.gif
Atsakyti
La 4u.gif

Didžiausios permainos-keičiu darbo vietą ax.gif

O daugiau viskas po senovei... 4u.gif

Tiesa,prieš porą savaitėlių prasirgom visi rotu...dar jaučiu viso to pasėkmes-kelnės krenta...vaikai,ačiūdie,atsigavę,vėl savam yprastam stiliuj...
Atsakyti
Ooo, šyta kokios permainos, kur dbr dirbsi?
O dėl tų slaptų dalykų kur ankščiau sakei, gal dbr išsiduosi, o tai gal aktualu tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Gyvenam po biškiuką, didieji mokosi, mes su Elzyte namie karaliaujam. Pasigavusi buvau praeitą savaitę gripą, po manęs Livija, o šiandien ir Elzė sukarščiavo. Vyrai dar laikosi. Vyriausias sūnus nuo rugsėjo su manim gyvena, dvi savaites buvo dukra parskridusi atostogų, tai šurmulio buvo. Pasijaučiau tikra 5 vaikų mama lotuliukas.gif
Atsakyti
Iš Stiklo, patiko? lotuliukas.gif kodėl sūnus pas tave apsigyveno?
Atsakyti
Baigė vidurinę, stojo mokytis. Bet mokytis tingi, tai išėjo. Susirado darbą ir gyvena pas mane. O ką tam kaime pas tėvą veikti? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
ateinu pasirodyt, kad gyva biggrin.gif
Mažiukas darželį lanko "su daina" smile.gif, po savaitgalio kartais nenori, bet paburba ir eina.
Dirbu, į kursus užsirašiau, žodžiu, veikt yra ką.
Pažadu, kad prisėsiu kada ir pasipasakosiu daugiau, nes darbe tai tik permetu akim kas naujo. Aprimus visai tema.
Būkit aplankytos. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamules 4u.gif 4u.gif

As kaip visad i ketvirti syk pasirodau, kaip visad dirbu dirbu..cia sirgau gera savaite, unsure.gif Na bet gyvensiu dar . biggrin.gif biggrin.gif

laukiu Luko ..kova atvaziuoja mociutes aplankyt wub.gif wub.gif wub.gif tai mezgu liemene , zaisliukus perku kad pas mociute butu su kuo zaisti nes is vaiku nieko neliko jokio normalaus zaislo tik minksti doh.gif

Seip nieko naujo , dar neisteku ..nerandu savo princo ar zirgo lotuliukas.gif o ir neieskau.

geguze krikstynos Luko tai skrisiu wub.gif wub.gif

2016 liepa dukros vestuves jos bus Lietuvoje kip ir norejau blush2.gif pagailo senoles tai vestuves Lietuvoje atsosksim thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kas dar.. g.gif g.gif ai gal nieko g.gif kazkaip su atmintim nesusitariu mastau.gif
Atsakyti