Su Naujais Metais ir naujais Pinigais!!!
Shagrifa, koks gražuolis nykštukas maniškiui kepurės taip neuždėsi, iškart nulupa
QUOTE(Burka @ 2015 01 04, 10:06)
Shagrifa, koks gražuolis nykštukas maniškiui kepurės taip neuždėsi, iškart nulupa
Aciu Siaip ir maniskis viska lupa nuo galvos, bet tuo metu labiau buvo susidomejes dovanom ir zaisliukais
Parodyk ir tu savo be penkiu minuciu metinuka
O kokia tyluma , ramuma čia
Maniškiai šian po atostogų pirmą dieną į mokyklą išėjo, tai tylu taip namie, išėjom su mažiuku sniegą nusikasėm, mėtą pavedžiojom ir kavinamės dbr
Mb išėjo į pensiją praeitą savaitę, tai reikalų molijonas
Shagrifa, maniškis va
Maniškiai šian po atostogų pirmą dieną į mokyklą išėjo, tai tylu taip namie, išėjom su mažiuku sniegą nusikasėm, mėtą pavedžiojom ir kavinamės dbr
Mb išėjo į pensiją praeitą savaitę, tai reikalų molijonas
Shagrifa, maniškis va
QUOTE(Burka @ 2015 01 12, 12:39)
Keista, kai jauni zmones iseina i pensija
Fainuolis Dickis koks jau
Tikrai didčkis, šian 11 mėnesiu jau
Mb jau darbą susirado, pradės šį arba kitą šeštadienį.
O kur kitos dingusios????
Mb jau darbą susirado, pradės šį arba kitą šeštadienį.
O kur kitos dingusios????
Koks burkiukas
Burka, faina dėl tb, mums dar 3 metus laukt, ech...
Ką kitos?
Mes 9 mėnesius šiandien minim
Burka, faina dėl tb, mums dar 3 metus laukt, ech...
Ką kitos?
Mes 9 mėnesius šiandien minim
Vandene, su 9 mėnesiukais, ale kaip laikas bėga
Man iki pensijos gal apie 5 metus liko
QUOTE(Burka @ 2015 01 15, 06:51)
Vandene, su 9 mėnesiukais, ale kaip laikas bėga
O klausyk, kodėl tau tik metai atostogos? Dėl pinigų?
Aš rašiau dviem metam, turėjau dbr grįžt, nes iš 40% ilgai netemptume. Bet dbr jei mb viskas ok su darbu, tai nebus kur mažo palikt, tai dar negrįšiu.
BURKA-gal Tavo mergytė tam klipuke "tuk,širdele,tuk tuk"?
Ne, šyta, ne mano, net nežinau tokio klipuko, telika dažnaiu žiūrėt reik
Prisiminus vaikystę ir laiškų rašymą sumasčiau ir vaikus išmokyt laiškus rašyt, tai jau Melita susirašė su mergaite iš Kauno(lietuviškai), lukas su dviem vaikais iš Brazilijos ir Ispainijos ( angliškai) dbr Miliui dar reik kokį draugą rast, angliškai dar nelabai gausis, tai lietuviškai pradžioj, , gal yra kas iš jūsų berniukų 8-9 m norėtų?
Prisiminus vaikystę ir laiškų rašymą sumasčiau ir vaikus išmokyt laiškus rašyt, tai jau Melita susirašė su mergaite iš Kauno(lietuviškai), lukas su dviem vaikais iš Brazilijos ir Ispainijos ( angliškai) dbr Miliui dar reik kokį draugą rast, angliškai dar nelabai gausis, tai lietuviškai pradžioj, , gal yra kas iš jūsų berniukų 8-9 m norėtų?
Burka, smagu, jei nusikels tavo grįžimas į darbą
Maniškė kelis žingsniukus jau pati vakar paėjo Šiandien vėl krenta, bet tuoj prisimins
Maniškė kelis žingsniukus jau pati vakar paėjo Šiandien vėl krenta, bet tuoj prisimins