Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

Uzsiknisus remonto darbuose, bet gyvensiu:) maniskiai nebeserga sunkiai, pakosti ir tiek, be temperaturu kol kas . Maze irgi puikiai, mokosi ant puodo, bet as apsileidus per darbus vaiko neipratinu normliai...bet kitom mamukem ziu blogiau nei man, bet laikomes visos kartu, stiprybes mintyse palinkedamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 11 26, 13:32)
Labos.

Mane taip buvo ta rutina uzknisus ir depresija uzpuolus, bet ***** kai susirgo vaikai noro ar roto virusu visi,po keliu paru is vis be miego as susitgau ir visa nakti pravemiau su 39temperatura, tai dabar toks nuostabus atrodo gyvenimas lotuliukas.gif nes nu taip blogai buvo, kad vos su angelais nesikalbejau. Ir taip saves gaila buvo,kad ner pagalbos, nors supratau,kad negaliu nieko isileist,iskart gi uzsikres doh.gif Tai negana to, maze vejaraupiais serga dar,bet cia jau baika. Gyvenk ir zvenk biggrin.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip su emigracija reikalai?

QUOTE(gera_mamyte333 @ 2014 11 27, 09:46)
Uzsiknisus remonto darbuose, bet gyvensiu:) maniskiai nebeserga sunkiai, pakosti ir tiek, be temperaturu kol kas . Maze irgi puikiai, mokosi ant puodo, bet as apsileidus per darbus vaiko neipratinu normliai...bet kitom mamukem ziu blogiau nei man, bet laikomes visos kartu, stiprybes mintyse palinkedamos 4u.gif

Normaliai viskas. Pasirodyk dažniau.
Atsakyti
sveikos, žinau, kad yra tarp mūsų mezgančių, gal kas galėtų numegzt tokias pirštines už pinigus? reikia dovanai smile.gif
user posted image
Atsakyti
La 4u.gif

Simonas "didžiukų" grupėj-pažanga ryški thumbup.gif

Vytautė "varo" kalbos thumbup.gif (kartais kaip vežėjas ,kad pasakys doh.gif ),darže liuks thumbup.gif

Dovydas pagaliau skaito rašo pusiau su bėda doh.gif

Augustė...arkliai jos visas gyvenimas...

MB kai kam ryžosi...

Ašai turiu minčių...

Šiaip visi sveiki,gyvi ir tai-SVARBIAUSIA smile.gif

Myliu Jus visas,nes be Jūsų būtų viskas kitaip...

Atsakyti
Labryt,
Šyta, ko taip paslaptingai, anu klok kam ten ryžotės?

Kaira, pati megzk, jei dovanai reik, aš va pabaigiau Melitai kepurę, laiko trūkumas, tai ilgokai ėjosi, dbr Einarui pradėjau rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Burka, labai graži kepurė. Dovanai tai dukrai reikia, ji nori savo bernui padovanot, tai iš esmės ji megzti turėtų biggrin.gif Iš manęs prasta mzgėja, nei labai moku (nebent šaliką biggrin.gif ), nei man patinka, jau konkrečiai turėčiau kaip už bausmę tokį dalyką daryt ir pirmas blynas ryškiai prisvilęs būtų, tikrai ne dovanos išvaizdos.
o ir šiaip šiuo metu prastai pas mane, vaikai serga, ypač mažas sunkiai sirgo, būčiau supratus, būčiau anksčiau antibus davus. besergant dar pstabėjau guziuką prie išangės, tai vėl siaubingai nerimauju, kad matyt pūlinys. pirmadienį turim siuntimą į Santariškes..
dėl pirštinių, tai jau radau kas numegs rolleyes.gif
Atsakyti
Kol kas paslapčių neišduodu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Šyta @ 2014 12 13, 14:37)
Kol kas paslapčių neišduodu tongue.gif

spėju tam, kam maniškis nei už ką nesirįžtų biggrin.gif
Atsakyti
pasiguosiu, nes baisiai sunku. kaip jūs išgyvenat vaikų ligas? aš taip baisiai morališkai pavargau. mažas sirgo, kelias dienas karščiavo, neprakvėpavo, tai nemiegojau vos ne 3 paras, tik po porą val. tada guzas mažiukui iššoko. kai jau sekmadienį susipakavau mantą į ligoninę operacijai, sprogo tas pūlinys. pirmadienį apžiūrėjo ir paleido, nu liepė toliau namie gydyt. dabar Bernardui 3 parą 40 temperos, nors geria antibus. pūlinė angina. šiandien jau ir Meinardui beveik 40 tempera. aš zombis darausi.. ypatingai morališkai. labai bloga, kad mažam pasikartojo paraproktitas, o didieji irgi ištisai arba nugeibę arba zyzia. pati irgi kaip ir sergu, bet sau laiko neturiu. baisus konjuktyvitas, akys kaip tikro zombio. jau džiaugiausi, kad Bernardas 1,5 mėn į darželį be ligų vaikščiojo, tai še tau, kad nori doh.gif
Atsakyti
Laikykis Kaira, our day will come 4u.gif

kur pradingot ryt jau kucios ax.gif ruosiates aisku kur jau cia su tiek kleckiu mums visoms nesimiega privaloma tvarka lotuliukas.gif noru ir darbu nesuskaiciuojama virtine, tik spek mama vykdyt doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Neringuska, su gimtadieniu tave happybday.gif

Ateinanciu Naujuju metu proga noriu palinketi, kad ateinantys metai butu pilni dziugiu akimirku, meiles ir laimes. Kad kuo reciau belstusi ligos. Mylekite ir bukite mylimos mirksiukas.gif

Pasirodom, beveik 7 menesiuku kavalierius wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 31 gruodžio 2014 - 11:37
Oi koks garžuolis wub.gif wub.gif wub.gif Bet kaip greitai vaikai auga.

Neringuska, su gimtadieniu happybday.gif Kokia faina diena gimtadieniui smile.gif Kitą dieną jau metais pasensti biggrin.gif
Atsakyti