MB žiūrės, jis gi pamaininį darbą dirba, derinsim, mamadienius imsim, kai sutaps darbo dienos, kaip norsvtempsim... nors taip nenooooriu...
Nusipirkau vakar siūlų, dbr kibsiu megst
QUOTE(Kaira @ 2014 10 23, 00:24)
maniškės visai neblogai, didžioji tai tokia rimtuolė pasidarius, net juokas ima. jokių tūsų, jokių pramogų, namie ir namie. dar ir pakeiksnoja tuos, kurie nuolat tūsinasi arba važiuoja su klase į kokias neprasmingas ekskursijas, pvz į Palangą pagert, anot jos, reikia į muziejus, istorines vietas ir t.t. prieš porą savaičių tėvas ją su drauge vežė į S. Neries muziejų ir 9 fortą tai net keista man vis mokosi ir mokosi, pamokų iš vis nepraleidžia, eina, kad ir sirgdama. gerai dar tas, kad ji Bernardą į daržą vedžioja ir pasiima, kai gali. aišku, mažai jis ėjo, bet kai tik eina, tai veda ji. šiaip jie abu draugeliai, tas irgi vis prašo, kad su Austėja nori eit. o šiaip tai mūsų santykiuose visko būna, bet į galvą nebeimu. o jaunesnioji tai kur kas vėjavaikiškesnė, mokosi neblogai, bet tikslų nėr, motyvacijos irgi, geriau kompas, draugai, telikas susirado kažkokį draugą stovykloje, jaunesnį porą metų, tai be sustojimo sms'inasi, savaitgaliais susitinka, nes jis iš Vievio. žodžiu, viskas apynormaliai o kaip tavo vidurinioji? tokia pati patrakėlė? ar gal irgi surimtėjo?
dėl santykių, turbūt dažniausiai būna tie bangavimai, bet vis gi tikiu, kad yra tokių šeimų, kur tikrai viskas normaliai, ir tie bangavimai būna nestiprūs ir nevargina. bet ką padarysi, kai reikia tose bangose nuolat gyvent. prisitaikai žmogus dėl tam tikrų aplinkybių (vaikai, pinigai, baimės ir t.t.) ir gyveni toje audroje.
dėl santykių, turbūt dažniausiai būna tie bangavimai, bet vis gi tikiu, kad yra tokių šeimų, kur tikrai viskas normaliai, ir tie bangavimai būna nestiprūs ir nevargina. bet ką padarysi, kai reikia tose bangose nuolat gyvent. prisitaikai žmogus dėl tam tikrų aplinkybių (vaikai, pinigai, baimės ir t.t.) ir gyveni toje audroje.
Nu smagu, saunuole! Uzgrudintos tavo merginos, manau tvirta stubura gyvenimui tures
Mano vidurinioji vis dar linksmina mano gyvenima Su ja ner kada liudet... kartais juokas net ima, kartais rodos visus plaukus ir sau ir jai nurausiu...
Kaip ten sakoma: ramioj juros geru kapitonu nebusi Mano kvalifikacija nebloga
QUOTE(Burka @ 2014 10 23, 06:47)
Dzenke, mb svajonė žuvies pqrdę atsidaryt, vienu tarpu jau gundės nemenčinėj bandyt, bet patalpų tinkamų nerado...
Ogmios miestely "Siaures jura" - jei idomu
QUOTE(Burka @ 2014 10 23, 10:28)
Šaltukas, brrr, bet oras vis tiek fainas. Šiąnakt Ispanijoj buvau
Ir pasidemonstruojam
Ir pasidemonstruojam
Pavydziu del Ispanijos
O jau groooozis... jetus koks jau dickis
QUOTE(Bite123 @ 2014 10 23, 14:45)
Labuka,bijau pameluot nepamenu gerai ,bet lyg pneomo 23 ta vakcina vadinas,paklausk,o skiepijo paprasta sesele poliklinikoj.Viduriuka ir Pauliu irgi polikl.Jauciu Vincenteli ir skiepysiu,bet nepamenu lyg nuo 3 ar 4 metu pasidomek.
Smagu del Austejos,nu tau bent biski atgaiva.O as tai audziu minti vis apie darza ir bijau,bet toks vaiko islepimas jau erzina mane pacia.Vakar vakare migdziau tai pesiojo ,znaibe,su rankute muse,i aki duria,bet supranta,sakau iseinu...nepesi sako ne,pabuna ramus ir vel.Diena tik nesiok ant ranku jauciu koki 14 sveria prirengtas reiks pasvert...tai pravalas....jauciu reiks man ta virkstele kirpt,nesulauksiu gruodzio as.....ka manot.Sakiau be pietu miego tegu pabuna iki pietu.Tiesos nebijau,tad drasiai komentuokit.
Smagu del Austejos,nu tau bent biski atgaiva.O as tai audziu minti vis apie darza ir bijau,bet toks vaiko islepimas jau erzina mane pacia.Vakar vakare migdziau tai pesiojo ,znaibe,su rankute muse,i aki duria,bet supranta,sakau iseinu...nepesi sako ne,pabuna ramus ir vel.Diena tik nesiok ant ranku jauciu koki 14 sveria prirengtas reiks pasvert...tai pravalas....jauciu reiks man ta virkstele kirpt,nesulauksiu gruodzio as.....ka manot.Sakiau be pietu miego tegu pabuna iki pietu.Tiesos nebijau,tad drasiai komentuokit.
Ir mano daktare ir seses daktare nerekomendavo vaiku skiepyt siuo skiepu Neatsimenu detaliu kodel, negaliu paaiskint
Reik su tais belzebubeliais konkreciai, as dabar biski su Mantu susiemus, bet toks irgi pasidares: rekt, must, gnybt. Be ceremoniju ant kilimelio sodinu (Superaukles metodika ) - jauciasi progresas. Pamaciau kad svarbu kai blogai elgias jokio demesio nerodyt: nekalbint, nebaust - tiesiog ignoruot; jei ribas perzengia - ant kilimelio. Ir svarbu paciam savitvardos neprarasti, tada amen.
Tu pavargus Bituk, ir mazulis jau tokio amziaus kad tikrai jam nieko bloga darzely nenutiks, aisku isvedus i darzeli tos elgesio problemos nedings - reikes darkitu vaiku tevams aiskintis As uzsispyriau iki darzelio Mantui biski ragus aplauzyt, nes nesusikalbes su uo niekas ten...
Labuliuka,
Kas naujasnio, kas geresnio?
Kaira, nusipirkai sauskelnes plaukimo? Mačiau pigių pavienių yra Mikio komise, aš ten dažnai nuvarau vaikam kokių žaislų nugriebiu, gera pardė, viršuluose, psl fb turi. Norėjau paimt tau, bet pagalvojau, gal jau turi
Kaira, nusipirkai sauskelnes plaukimo? Mačiau pigių pavienių yra Mikio komise, aš ten dažnai nuvarau vaikam kokių žaislų nugriebiu, gera pardė, viršuluose, psl fb turi. Norėjau paimt tau, bet pagalvojau, gal jau turi
QUOTE(Burka @ 2014 11 04, 09:39)
Labuliuka,
ačiū už gerą norą mes jau buvom vandens parke, norėjau sauskelnes pirkt iš vienos narės musumazyliai.lt, bet pasitaikė tokia faina moterėlė, sako jums jų tikrai nereikia, jei vaikas sisoja į puodą. tipo niekas ten net netikrins. o maniškis tai gi 2 m ir beveik 5 mėn, tai jau seniausiai į puodą daro, tai ir nepirkau. užsimovėm maudimukus ir viskas nors kaip ir pasigailėjau, kad Meinardą vedžiausi, valandą jis ten siaubingai bijojo, tai gulėjo ant gulto, o paskui irgi nieko doro nenuveikėm, daugiausiai burbulinėj vonioj sėdėjom. paskui baseine, kuris banguoja, tai dar spėjo ir priskęst, panėrė, o aš už kokių 3 žingsnių buvau, kol ištraukiau, jau gerai turėjo išsikosėt. pagalvojau, kad ten nuskęst vieni juokai, tikrai niekas nepamatys. pamatys, jau lavoną
Labryt
Kas naujasnio?
Nuo pirmadienio mb dviem savaitėm į Trakus, į reabilitaciją išvaro, tai namie laisvas plotas
Kas naujasnio?
Nuo pirmadienio mb dviem savaitėm į Trakus, į reabilitaciją išvaro, tai namie laisvas plotas
Sveikutės, mb visą savaitę komandiruotėje...sukuos viena. Tame tarpe dar Benui sinusitas, Liepai pilvas, vieną dieną vienas namie, kitą - kitas, šiandien dar su Benu ryte susistresinau žiauriai, tai atisprašiau iš darbo iki pietų, sulakstėm į polikliniką, ačiū D, viskas lyg ir ok.
Ryte visus susipakuot vienai, vakare susirinkt - riekia turbiniu greičiu suktis, kad nuo 17 iki 18 val suspėt per kamščius iš būrelių, iš mokylos, iš darželio, dar visi vakaro ritualai....
Bet tada galvoji, ačiū D, visi sveiki, vadinasi viskas įmanoma.
Nelaukiu gruodžio mėn., kai pagalvoju apie tai, kaip visus renginius sukiša į vieną savaitę, ir visur suspėt reikia, tai...
O šiaip viskas ok.
Ryte visus susipakuot vienai, vakare susirinkt - riekia turbiniu greičiu suktis, kad nuo 17 iki 18 val suspėt per kamščius iš būrelių, iš mokylos, iš darželio, dar visi vakaro ritualai....
Bet tada galvoji, ačiū D, visi sveiki, vadinasi viskas įmanoma.
Nelaukiu gruodžio mėn., kai pagalvoju apie tai, kaip visus renginius sukiša į vieną savaitę, ir visur suspėt reikia, tai...
O šiaip viskas ok.
O, Gliuka, seniai matyta, kaip apie tave galvojau, kad dingus ligoniukam sveikatytės, tau ištvermės, aš irgi viena sukuos, dar ir kitą savaitę, aišk savaitgaliui mb pargrįš, bet man tai lengviau, aš dar nedirbu
O Svaja visai dingus, stjaunėjo, išgražėjo ir pas bernus valkiojas
O Svaja visai dingus, stjaunėjo, išgražėjo ir pas bernus valkiojas
Oi, aš jus kaip suprantu, o pas man tik trys... Bet dirbu kažkiek aš iš namų. Sunkiausia pakelt miego trūkumą... raganėju
QUOTE(Burka @ 2014 11 14, 07:44)
Na jaute dusia kad reik uzeiti o Tu cia dabar irgi..aisku varineju ...tik ner su kuo kol kas
Labos mergaites ,senai bematytos
kaip gyvuojat ? kaip leliukai auga ? Kaira, Dzenkute ,Gliuka ,vandene ir kitos
AS tai ..ai nieko naujo kol kas ..Lukuciui va metukai suejo , vaiksto vyrukas jau , Paulius antrokas sekasi neblogai isskyrus lietuviu gramatika ,Andrius 11-tokas ..irgi rodos viskas per viduriuka.Visi sveiki , grazus ir patenkinti ...Islipau pagaliau is po skirybinio Sudo..(atsiprasau) dabar jau kvepuoju normaliai O seip tai ...jo demesio netruksta tik ***** isranki i senatve patapau ..netinka bele kas o tokio kokio reikia nera turbut
LUkas ...
Paulius ...
Nu ir...maciute
Kol as tiek ziniu varau i darba turesiu laiko paskaitinesiu.
oi nu jau ta maciute su miniaku ziauriai nuotaika pakele. Superine
Mes normaliai
Eina jau mano mergina palei baldus. Dantys du,dienom miega gerai,naktim beveik istisai kabo. Rodo didele,ploja katuciu, sako mamama kai kori manes arba valgyt (neoriginali ). Labai myli brolius,ypac mazaji,bet kai as ant ju baruosi tai dziaugsmingai pritaria. Saukiam duetu.
linksminuos siaip,nes vyras mokosi Kaune,tai ir keliu rytais,ir isivezioju,ir susirenku,i treniruotes vezu,dar bandau dirbt,peciu kurenu ir visi kiti namu rupesteliai,paauglystes ir kitokios krizes kartu miego trukumu -komplekte. Bet viskas ok,kol sveiki,iprasta mamos rutina
Mes normaliai
Eina jau mano mergina palei baldus. Dantys du,dienom miega gerai,naktim beveik istisai kabo. Rodo didele,ploja katuciu, sako mamama kai kori manes arba valgyt (neoriginali ). Labai myli brolius,ypac mazaji,bet kai as ant ju baruosi tai dziaugsmingai pritaria. Saukiam duetu.
linksminuos siaip,nes vyras mokosi Kaune,tai ir keliu rytais,ir isivezioju,ir susirenku,i treniruotes vezu,dar bandau dirbt,peciu kurenu ir visi kiti namu rupesteliai,paauglystes ir kitokios krizes kartu miego trukumu -komplekte. Bet viskas ok,kol sveiki,iprasta mamos rutina
Labos.
Mane taip buvo ta rutina uzknisus ir depresija uzpuolus, bet ***** kai susirgo vaikai noro ar roto virusu visi,po keliu paru is vis be miego as susitgau ir visa nakti pravemiau su 39temperatura, tai dabar toks nuostabus atrodo gyvenimas nes nu taip blogai buvo, kad vos su angelais nesikalbejau. Ir taip saves gaila buvo,kad ner pagalbos, nors supratau,kad negaliu nieko isileist,iskart gi uzsikres Tai negana to, maze vejaraupiais serga dar,bet cia jau baika. Gyvenk ir zvenk
Mane taip buvo ta rutina uzknisus ir depresija uzpuolus, bet ***** kai susirgo vaikai noro ar roto virusu visi,po keliu paru is vis be miego as susitgau ir visa nakti pravemiau su 39temperatura, tai dabar toks nuostabus atrodo gyvenimas nes nu taip blogai buvo, kad vos su angelais nesikalbejau. Ir taip saves gaila buvo,kad ner pagalbos, nors supratau,kad negaliu nieko isileist,iskart gi uzsikres Tai negana to, maze vejaraupiais serga dar,bet cia jau baika. Gyvenk ir zvenk
Labuka,
Svaja, liuksiškai atrodai, matyt reiks skirtis, kai norėsiu išgražėt o berniukai kokie
Vandene, šaunuolė tu o mažiukė kokia spartuolė, mūsiškis irgi vaikščiot įsikibęs nori, tik nusisuk ir stovi kur, guzų gaudymo metas, svarstau gal stumduką įsigyt ar apseisim...ir taip su tom kalėdų senio dovanom bankrotas bus
Alekto, tau milijonas balionų, laikykis, viskas bus gerai, stipri tu motera
Kur kitos dingusios?
Svaja, liuksiškai atrodai, matyt reiks skirtis, kai norėsiu išgražėt o berniukai kokie
Vandene, šaunuolė tu o mažiukė kokia spartuolė, mūsiškis irgi vaikščiot įsikibęs nori, tik nusisuk ir stovi kur, guzų gaudymo metas, svarstau gal stumduką įsigyt ar apseisim...ir taip su tom kalėdų senio dovanom bankrotas bus
Alekto, tau milijonas balionų, laikykis, viskas bus gerai, stipri tu motera
Kur kitos dingusios?