Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

QUOTE(IngaKate @ 2014 10 21, 10:39)
Labux,
Burka - įlysiu į sandėlį. Jaučiu bus ;-) geriau parašyk dar cm kiek reikia.

Ačiū, vakar vienus fainuolius nugriebiau sh, tai kaip ir nebereik 4u.gif

Dzenke, mb svajonė žuvies pqrdę atsidaryt, vienu tarpu jau gundės nemenčinėj bandyt, bet patalpų tinkamų nerado...
Atsakyti
Šaltukas, brrr, bet oras vis tiek fainas. Šiąnakt Ispanijoj buvau lotuliukas.gif

Ir pasidemonstruojam
user posted image
Atsakyti
Burka, tavo mažylis panašus į tėtį, tai, kad būtų lygiosios, reikia dar vieno, gal tada bus 3 į tėtį ir 3 į mamą tongue.gif bet kaip įdomiai pas tave, taip ryškiai matosi, vieni tėtis, kiti gryna mamytė smile.gif nors mano Meinardas irgi tėvo kopija, jis kitoks nei kiti du. ir dukros viena į tėvą, kita į mano tėvą biggrin.gif

reikia patarimo, tiksliau žinių tongue.gif kitą savaitę planuojam eit į Vichy vandens parką smile.gif per savo gimtadienį gavau pakvietimus, reikia jau išnaudot, nes iki gruodžio mėn. vesiuos ir Meinardą, nes kaip suprantu iki 3 metų nemokamai, tai gal įleis ir jį su mumis. bet reikia kažkokios sauskelnės, skirtos baseinams g.gif niekada tokių neturėjau ir nenaudojau, neprireikė. gal žinot ar jų būna pirkt po vieną ir kur, vaistinėj? ar pačiam parke? mes būsim 4 val, ar reikės man ją pakeist, ar užteks vienos? Meinardas šiaip eina į tūliką, bet tokios taisyklės, tai matyt teks dėti smile.gif
Atsakyti
Kaira, reik dar vieno, ale iš kur gaut? lotuliukas.gif

Dėl plaukimo sauskelnių- pokais jos parduodamos, bet pažiūrėk MM arba šM būna kam nebereik,tai pigiaj parduoda ar atiduoda, turėjom mes, bet atidaviau.
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2014 10 23, 12:14)
Kaira, reik dar vieno, ale iš kur gaut? lotuliukas.gif

Dėl plaukimo sauskelnių- pokais jos parduodamos, bet pažiūrėk MM arba šM būna kam nebereik,tai pigiaj parduoda ar atiduoda, turėjom mes, bet atidaviau.

nu žinai, kai jau radot kur 5 gaut, tai 6tas paprasčiau nei paprasta lotuliukas.gif

einu ieškot skelbimų. būtų gerai 1 vienetukas, nes daugiau kažin ar man prireiks. pokas mačiau 13 lt kainuoja. jei kas, tada teks pirkt poką unsure.gif o ar užtenka 1 sauskelnės 4 valandoms?
Atsakyti
Labuka,bijau pameluot nepamenu gerai ,bet lyg pneomo 23 ta vakcina vadinas,paklausk,o skiepijo paprasta sesele poliklinikoj.Viduriuka ir Pauliu irgi polikl.Jauciu Vincenteli ir skiepysiu,bet nepamenu lyg nuo 3 ar 4 metu pasidomek.

Smagu del Austejos,nu tau bent biski atgaiva.O as tai audziu minti vis apie darza ir bijau,bet toks vaiko islepimas jau erzina mane pacia.Vakar vakare migdziau tai pesiojo ,znaibe,su rankute muse,i aki duria,bet supranta,sakau iseinu...nepesi sako ne,pabuna ramus ir vel.Diena tik nesiok ant ranku jauciu koki 14 sveria prirengtas reiks pasvert...tai pravalas....jauciu reiks man ta virkstele kirpt,nesulauksiu gruodzio as.....ka manot.Sakiau be pietu miego tegu pabuna iki pietu.Tiesos nebijau,tad drasiai komentuokit.
Atsakyti
QUOTE(Bite123 @ 2014 10 23, 14:45)
Labuka,bijau pameluot nepamenu gerai ,bet lyg pneomo 23 ta vakcina vadinas,paklausk,o skiepijo paprasta sesele poliklinikoj.Viduriuka ir Pauliu irgi polikl.Jauciu Vincenteli ir skiepysiu,bet nepamenu lyg  nuo 3 ar 4 metu pasidomek.

Smagu del Austejos,nu tau bent biski atgaiva.O as tai audziu minti vis apie darza ir bijau,bet toks vaiko islepimas jau erzina mane pacia.Vakar vakare migdziau tai pesiojo ,znaibe,su rankute muse,i aki duria,bet supranta,sakau iseinu...nepesi sako ne,pabuna ramus ir vel.Diena tik nesiok ant ranku jauciu koki 14 sveria prirengtas reiks pasvert...tai pravalas....jauciu reiks man ta virkstele kirpt,nesulauksiu gruodzio as.....ka manot.Sakiau be pietu miego tegu pabuna iki pietu.Tiesos nebijau,tad drasiai komentuokit.

Bite, žiūrėk, gal čia tas pats? bigsmile.gif
http://endemik.lt/lt...nes-infekcijos/
bet jei net ir tas pats, dabar Bernardas toks pusligotis, vis tiek negaliu skiepyt unsure.gif

gal kas žinot kokių variantų kas važinėja į Ukmergę? man taip žiauriai giminaitei reikia paduot vaikiškų rūbėlių, Ostino išaugtų, o niekaip nesugalvoju kaip g.gif diedo darbe dirbo ukmergiškis, bet pasirodo jau nedirba, o taip vyliausi, kad jis paveš sad.gif

Atsakyti
La 4u.gif

MB komandiruotėj...(gerai tiems diedams-pramogos komandiruotės...)

Namie viena (su vaikais...)

Darbe viena(su eilėm pacientų...)

Ilgai taip nepaveščiau...

Ale da kitą savaitę -kaip nors...

Vytautė į daržą nuo lapkričio keliauja thumbup.gif

Bučkiai visoms 4u.gif
Atsakyti
-10 lauke, brrr.
Kaira, jei neprikakos, vieno drąsiai užteks.

Aš kai pagalvoju, kad į darbą reiks, tai negera daros...
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2014 10 24, 07:23)
-10 lauke, brrr.
Kaira, jei neprikakos, vieno drąsiai užteks.

Aš kai pagalvoju, kad į darbą reiks, tai negera daros...

neturėtų prikakot, kakoja į puodą, bet ką žinai, gal iš laimės biggrin.gif

o kada tau į darbą? 2 metus auginsi? aš irgi vis pamąstau, mano tai kokia ilga pertrauka, aš jau seniausiai dekrete. labiausiai bijau, kaip tvarkysiuos su vaikais, kad manęs neišmestų unsure.gif
Atsakyti
Būtų du metus, nesiparinčiau, vasarį darban...

Nu varom su mažium į miestą siūlų kepšom, pakeliui dar supynę vienam leliukui nuvešim dovanų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2014 10 24, 09:58)
Būtų du metus, nesiparinčiau, vasarį darban...

Nu varom su mažium į miestą siūlų kepšom, pakeliui dar supynę vienam leliukui nuvešim dovanų 4u.gif

o kur tu mažiuką dėsi? unsure.gif
Atsakyti