Labusios
Nėr kadu man su Jumi pasibėdavot
Darbas,namai,skalbimai,virimai,vaikai,pamokos...su MB pabanguojam...
Dėl daržo...už vieną apie 220...nuo lapkričio pupytė turėtų daržiukan eit,tai bus dukart tiek...o dar rinkliavos visokios...
Ale...duokdie sveikatos mums visiems ir kaip nors išgyvensim
Mano saulelei jau 2m
Šneka daug,protinga,pasiutus,meili-gyvenimo džiaugsmas mano
Dičkiai-savam stiliuj
Noriu pasimatyt
QUOTE(Šyta @ 2014 10 19, 22:12)
Labusios
Dėl daržo...už vieną apie 220...nuo lapkričio pupytė turėtų daržiukan eit,tai bus dukart tiek...o dar rinkliavos visokios...
o kodėl taip brangiai mokat, gal koks pusiau privatus daržas? nes man jei kasdien lankytų, reikėtų už mėnesį mokėt 125 lt, o jei neturėčiau daugiavaikės lengvatos, tada kainuotų 200 lt. buvau susirinkime, supratau, kad nelabai pas mus plėšikaus su rinkliavom, kažkas pasiūlė gal po 50 lt mestis, kiti pasakė, kad tikrai ne, čia per didelė suma. nebent tokia suma su kalėdinėm dovanom. bet neišbuvau iki galo susirinkime, prasėdėjau beveik valandą ir išėjau, mažas sirgo, negalėjau tik laiko pusiau tuščių kalbų klausytis
Labryt
Kažkaip tyngiu rašinėt, ir cituot sunku su planšetiniu, tai... gal reik klaviatūra nusipirkt, tada lengviau bus, ale litų gaila
Dėl mokeščio už daržą, tai jooo, lankai, nelankai, moki ir viskas... džiaugiuos dabartiniu daržu, už nepilną mėnesį dbr sąskaitą gavom, ale džiuginančią, neskaičiuoja vakarienės, nes nevalgo, mieste taip negalima...
Iš stiklo, nepažino tavęs mano lukas, paskui tik prisiminė, kad tu livijos mama
MB vis biuleteny, dbr masažai paskirti, lyg jau gerėja.
Ligoniukam sveikatytės
Kaira, išsveiks taviškiai, atlėk vėl, dbr jau bus vaikai apsipratę, ramiau pasėdėsim mano melitai tavo meinardas patiko, sako tas, kur broliuką vis glosto
A, žieminių mergaitiškų batų 32 dydžio ir kombio 128 nieks neparduodat?
Kažkaip tyngiu rašinėt, ir cituot sunku su planšetiniu, tai... gal reik klaviatūra nusipirkt, tada lengviau bus, ale litų gaila
Dėl mokeščio už daržą, tai jooo, lankai, nelankai, moki ir viskas... džiaugiuos dabartiniu daržu, už nepilną mėnesį dbr sąskaitą gavom, ale džiuginančią, neskaičiuoja vakarienės, nes nevalgo, mieste taip negalima...
Ligoniukam sveikatytės
Kaira, išsveiks taviškiai, atlėk vėl, dbr jau bus vaikai apsipratę, ramiau pasėdėsim mano melitai tavo meinardas patiko, sako tas, kur broliuką vis glosto
QUOTE(Šyta @ 2014 10 19, 21:12)
Labusios
Ale...duokdie sveikatos mums visiems ir kaip nors išgyvensim
Mano saulelei jau 2m
Šneka daug,protinga,pasiutus,meili-gyvenimo džiaugsmas mano
Dičkiai-savam stiliuj
Noriu pasimatyt
si savaitgali (tiksliau penktadieni vakare) i Kauna atalakiu...
ui pasiiiiilgau miargiai
QUOTE(Burka @ 2014 10 20, 06:36)
Labryt
Ligoniukam sveikatytės
Ligoniukam sveikatytės
Susigėdo, nulėkė. Būčiau apašvaitavus Aš ten atšvaitus vaikams ant striukių klijavau.
Turėjau batus, atidaviau. Kad taip porą savaičių anksčiau būtum parašius
QUOTE(Burka @ 2014 10 20, 06:36)
pamenu gerus laikus, kai dukros lankė irgi buvo skaičiuodavo tik už tai, ką valgė. bet paskui belankant pakeitė, padarė, kad nors ir vėluoji pusryčiaut ar anksčiau išeini, vis tiek moki. bet tai dabar jei diena kainuoja apie 3,5 lt, tai vakarienė kiek, 1 lt? ale vis tiek gerai.
aga, mano bernai vis sako važiuojam į svečius, tipo pas tave, nes mes niekur kitur į svečius nevažinėjam Bernardas sako noriu pažaist ten. jaučiu su kompu reikės kada atlėkt. dabar galvoju kažkiek neleist Bernardo į daržą, gal visai pasveiks. nors va begydant mažą antibiotikais dar sloga prasidėjo, taip pat ir Meinardui
pasigirsiu savo mmm nu gi klausykit kokios reguliarios patapo - lygiai kas 2 mėnesius 11 dieną pradžioj galvojau, kad čia po gimdymo durniuoja dar, bet jau kelintą ciklą taip. dabar po dviejų mėn 11 d neprasidėjo, galvoju velnias, vėluoja, bet ne, ankstų 12 dienos rytą jau ir yra tikiuosi taip ir liks
Labuka,
Palikau šian Melitą namie, įtariu abiem su Einaru vėjaraupius, ale po kelius spuogiukus tik, o ir Melita sirgus kudikystėj, bet dėl visa ko paruošėm dbr pamokas ir tinginiaujam visai smagiai tryse
Kaira, gerai tau, o mano visad buvo reguliarios, o dbr grybą konkretų pjauna reik gal bt pradėt matuot, kad žinot bent kada jų laukt...
Palikau šian Melitą namie, įtariu abiem su Einaru vėjaraupius, ale po kelius spuogiukus tik, o ir Melita sirgus kudikystėj, bet dėl visa ko paruošėm dbr pamokas ir tinginiaujam visai smagiai tryse
Kaira, gerai tau, o mano visad buvo reguliarios, o dbr grybą konkretų pjauna reik gal bt pradėt matuot, kad žinot bent kada jų laukt...
Labux,
Burka - įlysiu į sandėlį. Jaučiu bus ;-) geriau parašyk dar cm kiek reikia.
QUOTE(Burka @ 2014 10 21, 10:28)
Labuka,
mano mm neikad labai reguliarios nebuvo, ciklas pakankamai ilgas, būdavo 35-40 dienų. kartais 32. bet dabar jau išeina 60 dienų ir kaip laikrodukas. gal jau klimaksas koks
Papildyta:
QUOTE(IngaKate @ 2014 10 21, 11:39)
Labux,
IngaKate, tave dar geru žodžiu paminėsiu, tiksliau kasdien miniu nu taip gerai mums jūsų rūbeliai, apskritai labai patogūs, smagūs, o dar dabar pas mus labai nedžiūsta, vonioj gyvatuko nebėr, surūdijo, kažko radijatorius nešyla, reikės tvarkyt, o turim pasikeitimui ne vieną, žodžiu maniškis aprengtas konkrečiai tavo dėka
QUOTE(Kaira @ 2014 10 16, 00:33)
vis pagalvodavau, kad Dzenke iš vis dingusi pasakok kaip gyveni, kaip mažius, gal į darželį leidi?
Labukai
ne, Mantas dar su aukle namie iki trijų metų bus, tad į daržiuką kitą rudenį planuojam. Laukia smagus ruduo kitamet: vyriausioji 12-okė, trečioji pirmokė, mažasis į daržiuką
Plepalas juodas, radijo stotim praminėm, nes ištisai kalba ir aiškiai. Spalvas visas pažįsta, dičkės išmokino iki 10 skaičiuot ne tik lietuviškai, bet ir angliškai ir rusiškai Bet jis taip samoningai skaičiuoja - bandėm neseniai pagaliukus skaičiuot. Raguotas meiliūzas toks
Pasistatėm priestatą, įsirengt baigiam,vat šiandien laiptų pakopas jau dės - biški ploto daugiau bus Aš tarp darbo, vaikų reikalų ir namų. Užsivedus apželdinimu juodai esu, kalbina mane tuo užsiimt, bet nedrįstu... kažkaip spyrio šiknon gal reikia gero, o gal nenoriu kad tas pomėgis rutina taptų, tada ir pomėgio nebeliks
Kaira, kaip tavo vyresnėlės?
Uoga, kaip sveikatėlė?
Šyta kaip supratau į darbuką grįžus jau. O su tais bangavimais santykiuose priėjau išvados kad norma visur
Maniškis žuvies ir jūros gėrybių parduotuvę Vilniuje su draugu atsidarė, restoraną planuoja - tai namie mažai būna - nėra su kuo pyktis
Vsio, 12 val laukiu "krutos" klientės - reik bėgti pasiruošti
Labuka visom:)
Kaira as nepamenu bet ir lyg 100 mokejau 200 tikrai jau kosmosas.Jei ka nupirkciau tau vakcina pas save ir atsiusciau,nachalai *****.Be to kartais nemokamai buna,mum nepranese nes sirgom,kai galiojimo laikas i pabaiga eina,pasidomek.
Dzenke kaip fain ,kad sekas.
Syta :)pasuksiu
Justma isvarom su mb i seminara penktad .da pries tai susirink. ir susitikimas,zabyto ***** buciau pasikvietus i savo velnyna.........
Kaip jusu vaikai pietu migdos,maniskiai kazkaip uzsiliuliuodavo,nu sitas razbainikas tik su asarom,turi su ranka prispaust ,kitaip durnavoja,musasi,griuna ant manes,lipa is lovos,dainuoju,ciuciuoju,rodos nuvarges,kai uzmiega 3 val parpia....kaip ten darze su juo tvarkysis....jauciuos zverim sitaip migdydama
Papildyta:
Namas didelis tikrai pas tave.O kiek jie zmogui kvadratu duoda,juk 7 esat
Kaira as nepamenu bet ir lyg 100 mokejau 200 tikrai jau kosmosas.Jei ka nupirkciau tau vakcina pas save ir atsiusciau,nachalai *****.Be to kartais nemokamai buna,mum nepranese nes sirgom,kai galiojimo laikas i pabaiga eina,pasidomek.
Dzenke kaip fain ,kad sekas.
Syta :)pasuksiu
Justma isvarom su mb i seminara penktad .da pries tai susirink. ir susitikimas,zabyto ***** buciau pasikvietus i savo velnyna.........
Kaip jusu vaikai pietu migdos,maniskiai kazkaip uzsiliuliuodavo,nu sitas razbainikas tik su asarom,turi su ranka prispaust ,kitaip durnavoja,musasi,griuna ant manes,lipa is lovos,dainuoju,ciuciuoju,rodos nuvarges,kai uzmiega 3 val parpia....kaip ten darze su juo tvarkysis....jauciuos zverim sitaip migdydama
Papildyta:
QUOTE(Bite123 @ 2014 10 22, 16:01)
Labuka visom:)
taip, 200 lt tikrai truputį pravalas aš dar pabandysiu Vilniuje pasiskambinėt, gal kur privačiai skiepyja, bet gal bus dar brangiau kažin kaip tiksliai ta vakcina vadinasi. o kur tu skiepyjai, poliklinikoje?
dėl kvadratų, kaip suprantu ne į juos žiūri, tiesiog į turto vertę, jei namas mums per brangus, vadinasi jo galima pagraužt ir būsi sotus arba parduot, nusipirkt su 5 vaikais bendrabutuką, o likusius pinigus pravalgyt. dar įdomiai, kad kai man įvažiavo mašinai į subinę, draudimas jos rinkos vertę paskaičiavo 2 tūkstančiais mažiau, nei, kad dabar tos soc. darbuotojos, kai kreipiausia dėl kompensacijos. žodžiu, visi skaičiuoja kaip kam patogiau
Papildyta:
QUOTE(Dzenke @ 2014 10 22, 09:34)
Kaira, kaip tavo vyresnėlės?
Šyta kaip supratau į darbuką grįžus jau. O su tais bangavimais santykiuose priėjau išvados kad norma visur
Maniškis žuvies ir jūros gėrybių parduotuvę Vilniuje su draugu atsidarė, restoraną planuoja - tai namie mažai būna - nėra su kuo pyktis
Vsio, 12 val laukiu "krutos" klientės - reik bėgti pasiruošti
maniškės visai neblogai, didžioji tai tokia rimtuolė pasidarius, net juokas ima. jokių tūsų, jokių pramogų, namie ir namie. dar ir pakeiksnoja tuos, kurie nuolat tūsinasi arba važiuoja su klase į kokias neprasmingas ekskursijas, pvz į Palangą pagert, anot jos, reikia į muziejus, istorines vietas ir t.t. prieš porą savaičių tėvas ją su drauge vežė į S. Neries muziejų ir 9 fortą tai net keista man vis mokosi ir mokosi, pamokų iš vis nepraleidžia, eina, kad ir sirgdama. gerai dar tas, kad ji Bernardą į daržą vedžioja ir pasiima, kai gali. aišku, mažai jis ėjo, bet kai tik eina, tai veda ji. šiaip jie abu draugeliai, tas irgi vis prašo, kad su Austėja nori eit. o šiaip tai mūsų santykiuose visko būna, bet į galvą nebeimu. o jaunesnioji tai kur kas vėjavaikiškesnė, mokosi neblogai, bet tikslų nėr, motyvacijos irgi, geriau kompas, draugai, telikas susirado kažkokį draugą stovykloje, jaunesnį porą metų, tai be sustojimo sms'inasi, savaitgaliais susitinka, nes jis iš Vievio. žodžiu, viskas apynormaliai o kaip tavo vidurinioji? tokia pati patrakėlė? ar gal irgi surimtėjo?
dėl santykių, turbūt dažniausiai būna tie bangavimai, bet vis gi tikiu, kad yra tokių šeimų, kur tikrai viskas normaliai, ir tie bangavimai būna nestiprūs ir nevargina. bet ką padarysi, kai reikia tose bangose nuolat gyvent. prisitaikai žmogus dėl tam tikrų aplinkybių (vaikai, pinigai, baimės ir t.t.) ir gyveni toje audroje.