Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

QUOTE(Vandene @ 2014 10 08, 14:07)
Hm, gal ir man reikėtų pėdkelnių. Bet aš gal noriu vienspalvių labiau mergytei. 74cm turbūt reikėtų jau. Alekto, turi tokių?

Alekto, o gal tu gali čia įkelt pėdkelnių fotkių, būtų paprasčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Seivilė @ 2014 10 08, 11:48)
Paskutines dvi dienas jau kaip ir visai gerai. Pasirauko šiek tiek nuvedus, bet jau neašaroja. Ir eina noriai, ir grįžęs bando pasakot, kaip sekėsi, o šiandien kai pamatė auklėtoją, tai bėgte į glėbį jai nubėgo. Tai va tuo ir džiaugiuosi, kad, matyt, neblogai vaikui.
O dėl sirgimo - pfu, pfu, pfu... kol kas rimtų bėdų neturim, pasloguoja - neleidžiu dieną, kitą ir vėl keliauja.
Jatau, Kaira, gal baisus skausmas gerklės Meinardui dėl to, tokie piktumai g.gif Maniškis irgi nesileisdavo vaistų sugirdyt, bet aš švirkštu sušvirkšdavau pasiguldžius ir niekur nesidėdavo, turėdavo praryt. Dar nuo gerklės skausmo purškalą turėjau, tai mažėliui netgi patikdavo, o tas vaistas užšaldo ir numalšina tą perštėjimą kažkiek. Ar tu nepurški?

aš turiu parsisiuntus greifruktų sėklų ekstrakto purškalo į gerklę, labai geras, visiems mums padeda, bet Meinardas neleidžia purkšt, tai kelis kartus tiesiog jėga žiodžiau ir purškiau, sukandžioja man pirštus doh.gif
nu pirmą kartą mes gali būti, kad ne darže apsikrėtėm, nes kai išleidau Bernardą į daržą, Melisa smarkiai sirgo, nėjo į mokyklą ir liga mažiukų buvo panaši, tai labai nekaltinu daržo smile.gif o va antrą kartą velniai žino, dukra vedžiojo į daržą, sakė, kad labai šąla jis rytais kol nuvažiuoja, galvojau gal pašalo, bet gal gi tada visi neužsikrėstų g.gif pamenu antrą dukrą išleidau į daržą lygiai 3 metų ir pati įsįdarbinau kitame darželyje auklėtoja. nei karto neėmiau nedarbingumo, ji nesirgo. nu buvo sloga, menkas kosuliukas, eidavo taip ir viskas. vyresnioji irgi praėjo be jokių ypatingų adaprtacijų, jokių rimtų ligų. o mes va dabar aną rudenį, visą žiemą realiai net slogos neturėjom, prasidėjo ligos vasaros pradžioje, kai Ostinui pūlinys iškilo, va nuo to laiko tai tas tai anas doh.gif nu nieko, laikomės, sveikstam, kapstomės, gi vis tiek gal pasibaigs šitas pravalas. dar dėl skiepo galvoju, Vandenė sakė, kad geras dalykas pneumo skiepas, Iš Stilo pritarė smile.gif gal dar kas nors skiepyjot? bet ir kaip paskeipyt, kad reikia laukt, kol visai sveikas bus g.gif
Atsakyti
Labuka visom smile.gif

Pneumo as skiepinau viduriuka,tai nezinau ar sutapo,bet sunkiai nesirgo nuo to laiko,kazkaip uzsifiksave man ,kad padejo ,tai ir Jokuba paskiepinau,nu pasloguoja ,bet ir sunkiai neserga,manau itakos tame yra,bet jis zinok mokamas ,as berods koki 100 lt plojau,daba nepamenu jau.

Mes jau sveiki,pratinuos prie minties pareit i darba.Ir noriu is nam iseit,nes jau buitis uzkniso ir maziaus gaila.Gruodi jau pratinsiu i darziuka,nes sausio pabaigoj idarba.Zinau,kad adaptacija kokias 3 sav.pravalas ,paskui buna geriau.Realiai vaikas nori zaist jau su kitais,o as karova vis laiko neturiu ,cia begu ,ten begu....jauciuos kazkokia atbukus,isisemus,nezinau.....jau laukiu kaledu....Darbe buvau nuejus,lyg priims,bet dirbsiu nezinia ka,sutikau,o kas belieka,kur as darba kita rasiu,be to galvoj tik manu kose.....o cia vistiek bent zmones pazystu,mano kolektyvas superinis,moterys visos labai skirtingos,bet visos labai geros,man darbas niekad lazas nebuvo....tik taip kazkaip jauciu savimi nepasitikiu,tokia kazkokia netikra jauciuos,nezinau nezinau nezinau,ko as tam gyvenime noriu,,,,,,,as cia dirbt,ar vaikus augint.....siai dienai bandysiu padirbet dar kol galiu ,kai prades pirmon klasen eit ziogai,Pauliui mokykla turbut baigta,tada teks rinktis :)bet tai dar tik po 3 metu.....:)neverta taip toli galvot,juk nezinai kas ryt po valndos musu laukia....gerai baigiu filosofuot...ate merginos...likit aplankytos:)
Atsakyti
Sveikos,

Kaip gyvuojate?

Burka, ar sunku patiems klijuoti skystus tapetus? Lygtais tu juos pati klijavaisi? g.gif
Atsakyti
Labuka, mes pasidavėm loom bands manijai, nėr laiko niekam dbr , tik pynimui tongue.gif

IngaKalte, klijavau aš, sunkoka, labai žiast reik, ir kažkaip nepasiteisino man, labai prakrapšto man visi juos, nors gražu tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
Labučiai, kaip laikotės bigsmile.gif nebespeju: vaikai, bureliai, darbas, kiemas, namai, statybos, MB dažnai išvažiuoja tai tenka dažnai vienai suktis.
Seniai nieko neskaičiau ax.gif Bet labai pasiilgau 4u.gif
Atsakyti
vis pagalvodavau, kad Dzenke iš vis dingusi smile.gif pasakok kaip gyveni, kaip mažius, gal į darželį leidi?
Lėja irgi pažadėjo papasakot kaip jai sekėsi ir sekasi, bet irgi dingo g.gif
Aš tai kelias dienas liūdėjau dėl draugės, kuri buvo nėščia, bet vėliau paaiškėjo, kad nėštumas nesivysto verysad.gif ji po dirbtinio apvaisinimo, jau antrą kartą nesėkimingai, net tiksliai neklausiau kiek jiems tai kainavo litų, žinau, kad labai daug..
O vakar jau galėjau sakyt, kad mes praktiškai pasveikom, Bernardas šiandien jau išėjo į darželį. Tačiau naktį siaubingai sukarščiavo mažius, visą dieną kas 3 val duodu nuo temperos, nes kyla aukšta ir jis labai blogai jaučiasi. kraujas stipriai prastas, ne virusas, o bakterinės kilmės uždegimas. žodžiu, dvi ligas iš eilės gydžiau visokia homeopatija ir natūraliais dalykais, niekas kraujo tyrimo nedarė (mūsų gydytoja sirgo), matyt apgydydavau ir tiek, o dabar kai pavarė, net nežinau ką daryt. jau duodu antibus, bet jis žiauriai negeria nei skysčių, nei vaistų. nemiegosiu naktį, girdysiu kas kokią valandą, nes antraip aiškiai išvarysim į ligoninę po lašinėmis, nes dar ir viduriuoja unsure.gif nu bet ir apsėdo čia mus, jaučiu kažkas prakeikė mane doh.gif
Burka, jūsų ten miškai tai super, mes 3 kartus buvom grybaut, jei nebūtume sirgę, būtume žymiai daugiau važiavę smile.gif tokių gerų grybų kaip randat jūs radom vos kelis, bet ir prastesni suėjo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2014 10 13, 11:13)
Sveikos,

Kaip gyvuojate?

Burka, ar sunku patiems klijuoti skystus tapetus? Lygtais tu juos pati klijavaisi?  g.gif

Maniškis klijavo, labai džiaugėsi. Jis namuose apdailą pats daręsis, bet neprofesionalas, nu ir galiu pasakyt, kad šitas kambarys, kuris skystais tapetais klijuotas, yra pareikalavęs mažiausiai streso ir nervų. Pasinervino gal tik porą pirmų metrų dengdamas ir truputį nevisai gerai pasidengė tais smėliukais sieną, reikėjo pamaišyt daugiau, bet paskui pagrindiniai tapetai sakė lafa - tinginio darbas. Nepalyginsi su paprastų tapetų klijavimu, kur vis kas nors tai pasitraukia, tai pasiplečia, tai nesueina siūlės, tai užeina viena ant kitos, tai raštą taikyk, tai klijai sudžiūvo, t.t. Jis klijavo darbo kambary, ne svetainėj, tai nekrapšto niekas. Ir liko likutis, tai židinį apklijavo, dar buvo be apdailos. Labai mums patinka. Ateity taip planuojam laiptinę daryt.
Atsakyti
Sveikos,
na, ir oras šiandien... doh.gif Panašu, kad jau visas grožis baigėsi, o dabar kuo toliau tuo labiau merks lietūs.

QUOTE(Kaira @ 2014 10 15, 23:33)
Tačiau naktį siaubingai sukarščiavo mažius, visą dieną kas 3 val duodu nuo temperos, nes kyla aukšta ir jis labai blogai jaučiasi. kraujas stipriai prastas, ne virusas, o bakterinės kilmės uždegimas.

Kaira, mano mažėlis irgi su bakterine angina sėdi namie. Antibiotikus baigiam gert, nes temperatūra ilgai nekrito, negalėjau neduot. Bet mums iškart nustatė, nes kraujo tyrimą padarė, o aš duodama vaistus vis tave prisimindavau. Na, baisu, kaip sunku sugirdyt. doh.gif Jau iš tolo pamato, kad ruošiuos duot, pradeda rėkaut, kad ne neee neeeee, o duodant spardosi, muistosi, niekad taip nebuvo. Žodžiu, auga, supranta, priešinasi smile.gif tik man pasiteisino vaistų švirkštu davimas, nes iš šaukšto niekaip sugirdyt nepavyktų.

Dženke, smagu, kad pasirodei, kaip sekasi? 4u.gif
Iš Stiklo, aūūū smile.gif

Aš įsisukus į rutiną - darbas, namai, vaikai, o rytą vėl iš naujo... Laukiu savaitgalio - sunki šita savaitė.
Atsakyti
QUOTE(Seivilė @ 2014 10 16, 16:18)
Sveikos,
na, ir oras šiandien... doh.gif Panašu, kad jau visas grožis baigėsi, o dabar kuo toliau tuo labiau merks lietūs.
Kaira, mano mažėlis irgi su bakterine angina sėdi namie. Antibiotikus baigiam gert, nes temperatūra ilgai nekrito, negalėjau neduot. Bet mums iškart nustatė, nes kraujo tyrimą padarė, o aš duodama vaistus vis tave prisimindavau. Na, baisu, kaip sunku sugirdyt. doh.gif  Jau iš tolo pamato, kad ruošiuos duot, pradeda rėkaut, kad ne neee neeeee, o duodant spardosi, muistosi, niekad taip nebuvo. Žodžiu, auga, supranta, priešinasi  smile.gif tik man pasiteisino vaistų švirkštu davimas, nes iš šaukšto niekaip sugirdyt nepavyktų.

Aš įsisukus į rutiną - darbas, namai, vaikai, o rytą vėl iš naujo... Laukiu savaitgalio - sunki šita savaitė.

tai mums matyt labai panaši liga kaip jums. man tai ir su švirkštu labai nesiseka suduot, lašinu po lašą, o visą laiką klykia, bijau, kad neužspringtų. jei daugiau įpurškiu, tada išspjaudo. bet kitaip iš vis neįmanoma.

šiandien gavau sąskaitą už darželį ir labai nuliūdau - rugsėjį lankėm tik 4 dienas, o mokėti beveik 64 lt verysad.gif ir pasirodo, net jei visą mėnesį sirgsi, vis tiek tą 50 lt už ugdomasias priemones ar kažką panašaus turėsi mokėti doh.gif kai mano dukros lankė, tada procentaliai nuo lankytų dienų paskaičiuodavo. nežinau nei ką daryt, nes man tai atrodo absurdas tiek litų sumokėt už nieką unsure.gif reikės domėtis kaip ten tampama socialiai remtinais, sakė tada 20 lt reikia mokėt. ir šiaip pagalvoju ką aš darysiu, kai man teks visus 3 išleist į daržą, tai gi nežmoniški pinigai ir už daržą doh.gif
Atsakyti
ieškojau internete informacijos, bet konkrečiai nieko nerandu, gal jūs kas nors žinot kaip ten su tuo mokesčiu už darželį g.gif ar tuos 50 lt sumažina tik tuo atveju, jei gauni socialines pašalpas, ar užtenka tik to, kad esi jau toks pusubagis ir gauni vaikams pašalpą mokyklinėms priemonėms, nemokamą maitinimą? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2014 10 17, 00:11)
ieškojau internete informacijos, bet konkrečiai nieko nerandu, gal jūs kas nors žinot kaip ten su tuo mokesčiu už darželį  g.gif ar tuos 50 lt sumažina tik tuo atveju, jei gauni socialines pašalpas, ar užtenka tik to, kad esi jau toks pusubagis ir gauni vaikams pašalpą mokyklinėms priemonėms, nemokamą maitinimą?  tongue.gif

Nesumažino mums niekas tų 50Lt, bet mes pašalpų ir negaunam. Tik pašalpą mokyklinėms priemonėms, nemokamą maitinimą. Negirdėjau, kad kam sumažinta būtų g.gif O mokėti ir vasarą reikės, nors neis nė vienos dienos. Pradžiuginau, ane? tongue.gif

Labas rytas 4u.gif
Turiu namie naujagimį, tai laiko nulis. Štai susipažinkit- vienodo proto panelės lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Iš Stiklo, o iš kur gavot šuniuką? čia neveislinis? labai fainos abi mergyčkos, o kaip joms kartu linksma wub.gif
jo, tikrai dėl daržo pradžiuginai, ypač pagalvojus kai eis visi trus ir per vasarą jei nelankys kas mėnesį mokėsiu po 150 Lt doh.gif šiaip pagalvoju daržas labai daug kainuoja, jei man visus leist ir nuolat lankytų, tai kainuotų apie 400 lt. jei neturėčiau darbo ir reikėtų ieškot už minimumą, aš neičiau dirbt tikrai. nes kelionė iki darbo jei su nuolatiniu 100 lt, o su mašina dar brangiau. su daržu jau 500 lt. tai kaslieka? absurdas. ačiū Dieve šviesiausias, kad man apšvietei protą Meinardo šiemet neleist, nes būtų iš vis konkretus pipec doh.gif dar nuo gruodžio mano dekretas bus tik 400-500 lt per mėn, kukuosiu kaip didelė doh.gif
Atsakyti