QUOTE(Vandene @ 2014 10 08, 14:07)
Hm, gal ir man reikėtų pėdkelnių. Bet aš gal noriu vienspalvių labiau mergytei. 74cm turbūt reikėtų jau. Alekto, turi tokių?
Alekto, o gal tu gali čia įkelt pėdkelnių fotkių, būtų paprasčiau
Papildyta:
QUOTE(Seivilė @ 2014 10 08, 11:48)
Paskutines dvi dienas jau kaip ir visai gerai. Pasirauko šiek tiek nuvedus, bet jau neašaroja. Ir eina noriai, ir grįžęs bando pasakot, kaip sekėsi, o šiandien kai pamatė auklėtoją, tai bėgte į glėbį jai nubėgo. Tai va tuo ir džiaugiuosi, kad, matyt, neblogai vaikui.
O dėl sirgimo - pfu, pfu, pfu... kol kas rimtų bėdų neturim, pasloguoja - neleidžiu dieną, kitą ir vėl keliauja.
Jatau, Kaira, gal baisus skausmas gerklės Meinardui dėl to, tokie piktumai Maniškis irgi nesileisdavo vaistų sugirdyt, bet aš švirkštu sušvirkšdavau pasiguldžius ir niekur nesidėdavo, turėdavo praryt. Dar nuo gerklės skausmo purškalą turėjau, tai mažėliui netgi patikdavo, o tas vaistas užšaldo ir numalšina tą perštėjimą kažkiek. Ar tu nepurški?
O dėl sirgimo - pfu, pfu, pfu... kol kas rimtų bėdų neturim, pasloguoja - neleidžiu dieną, kitą ir vėl keliauja.
Jatau, Kaira, gal baisus skausmas gerklės Meinardui dėl to, tokie piktumai Maniškis irgi nesileisdavo vaistų sugirdyt, bet aš švirkštu sušvirkšdavau pasiguldžius ir niekur nesidėdavo, turėdavo praryt. Dar nuo gerklės skausmo purškalą turėjau, tai mažėliui netgi patikdavo, o tas vaistas užšaldo ir numalšina tą perštėjimą kažkiek. Ar tu nepurški?
aš turiu parsisiuntus greifruktų sėklų ekstrakto purškalo į gerklę, labai geras, visiems mums padeda, bet Meinardas neleidžia purkšt, tai kelis kartus tiesiog jėga žiodžiau ir purškiau, sukandžioja man pirštus
nu pirmą kartą mes gali būti, kad ne darže apsikrėtėm, nes kai išleidau Bernardą į daržą, Melisa smarkiai sirgo, nėjo į mokyklą ir liga mažiukų buvo panaši, tai labai nekaltinu daržo o va antrą kartą velniai žino, dukra vedžiojo į daržą, sakė, kad labai šąla jis rytais kol nuvažiuoja, galvojau gal pašalo, bet gal gi tada visi neužsikrėstų pamenu antrą dukrą išleidau į daržą lygiai 3 metų ir pati įsįdarbinau kitame darželyje auklėtoja. nei karto neėmiau nedarbingumo, ji nesirgo. nu buvo sloga, menkas kosuliukas, eidavo taip ir viskas. vyresnioji irgi praėjo be jokių ypatingų adaprtacijų, jokių rimtų ligų. o mes va dabar aną rudenį, visą žiemą realiai net slogos neturėjom, prasidėjo ligos vasaros pradžioje, kai Ostinui pūlinys iškilo, va nuo to laiko tai tas tai anas nu nieko, laikomės, sveikstam, kapstomės, gi vis tiek gal pasibaigs šitas pravalas. dar dėl skiepo galvoju, Vandenė sakė, kad geras dalykas pneumo skiepas, Iš Stilo pritarė gal dar kas nors skiepyjot? bet ir kaip paskeipyt, kad reikia laukt, kol visai sveikas bus