QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 05 30, 23:18)
Kaira, iš tinklo neišjunginėju.
Tikra tiesa, indų reiks truputį daugiau. Aš ištraukiau iš sekcijų pasoginius arba prasinešu pro pardes kai indams akcija būna. Su laiku išmoksi taupiai dėti juos į indaplovę. Kadangi indų jau turiu daugiau, tai nuo pusryčių vis dedu į indaplovę, po vakarienės ( dažniausiai kai Elzę užmigdau) sudedu paskutinius ir užstatau ,,skalbtis''. Kasdien pravarau vieną plovimą, kartais būna net du.
aš tai net neturiu jokių pasoginių, turiu gal tik kokias 10 papildomų lėksčių kai koks baliukas būna. o šiaip siusdavau, kai mama atveždavo kokių šakučių ar šaukštų, sakydavau nereikia man jų, paskui visi tik naudoja, o man vienai plaut

tai net kai išdaužom lėkštes, dar pasidžiaugiu ir neperku daugiau, tegu būna 3 lėkštės, man mažiau plaut

tai dabar viskas pasikeitė, eisiu ieškot pirkt pigių indų

visokių servizų kraustydamasi iš mamos neėmiau, visą laiką jai sakiau, kad nekauptų, nes niekam jų nereikia, tai pas ją ir liko užkimštos spintos, nei brolis, nei aš nieko neėmėm. mama dabar pati viską naudoja

šiandien ir aš nuo ryto vis po kokį indą kišau į indaplovę, bandėm mažiau valgyt, kad užtektų lėkščių

mūsų tai rozetė už indaplovės, žemai, net negalėčiau išjunginėt, todėl ir klausiu ar kažin labai blogai.
šiandien Ostinuko pusė gimtadienio - lygiai pusmetukas
Papildyta:
QUOTE(gliuka @ 2014 05 30, 23:39)
Sveikutes, ka tik baigiu namie langus prakrapstyt, isvaliau, znacit

, virtuve iskuopta, namai irgi pusetinai, skalbianke baigia suktis, pasidarau arbatos, isdziaustau skalbinius - ir miegot

Ryt dickio klase renkasi pas mus - bus susicemetavimas ir mokslo matu pabaigtuves, pasikvieteme gamtininke, praves vaikams zygi "islikimas gamtoje", virsim kareiviska kose ant lauzo, tikimes oro gero. Mokslai baigti, neblogai, tuo ir dziaugiuosi, tik dabar reikia vasara sudeliot, ir bus liuks, na, aisku, kad tik visi sveiki butume. Maze karsciavo puse paros, dabar galvoju, kad tik daugiau nebutu ne vienas pasigaves, aukle labai faina turim, bet vis vien, kiek uzdirbu, tiek auklei jau ta diena...
Kaira, o pas Tave 45cm, ar 60 cm indaplove? Pas mus 60 - tine, tai savaitgali vienai dienai - viena pilna, o darbo dienomis - uztenka dvi dienas. Is tinklo neisjungiu, indu, o ypac irankiu teko uzsitavarint per akcijas. O ir indu dislokacija pakeitem kai indaplove naudotis pradejom - visi indai is pakabinamos spinteles perejo I dideli stalciu apacioje - super parogu, nes jau ir vaikai patys isima - sudeda.
mano 60 cm, 13 komplektų. mes tai lėkštes, puodelius ir įrankius laikom ant spintelės, džiovykloje. išplaunu, ten padedu ir viskas, kam reikia pasiima. kaip rašiau, turėjau kelias lėkštes, kad tilptų į džiovyklą. o jau bliūdus spintelėje laikau. dabar jei užsipirksiu daugiau indų, reikės irgi dėt į spintelę. žodžiu, daug dar persitvarkymo. dar ir su šaldytuvais nežinia ką daryt, kai atsirado indaplovė, nežinau kaip viską sutalpint
fainas pas jus tūsas nusimato

maniškės tai be manęs tūsavojasi, vyresnioji dabar pas klasioką tūse, praeitą savaitgalį prie Antavilių ežero jų ten gal 20 žmonių baliavojo

mažesnioji irgi namo parėjo jau prieš 21 val, po pamokų su draugu bastėsi, jau net jo mama man paskambino pasiutus jo ieškodama, nes neprisiskambino

gerai, kad ta jo mama mano geriausia draugė, su kuria nuo gimimo buvos neišskiriamos, abi gimusios tą pačią savaitę, o va mūsų vaikai irgi tik kelių dienų skirtumu. faina, kad taip susidraugavo
Kai nuvažiuoja stogas, atsiveria dangus...