Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

Labuliuka,
Mes biški sergam...nu bet oras liuks, tai ir nuotaika gera tongue.gif

Vandene, o mum pasirodysit?

Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2014 09 30, 17:20)
Labuliuka,
Mes biški sergam...nu bet oras liuks, tai ir nuotaika gera tongue.gif

Vandene, o mum pasirodysit?

Burka, čia viešai nenoriu, o tu visai fb nebūni? Įdėjau į musupalata ir aš tau seniai kažkada draugaut kvietimą išsiuntus ax.gif
Kai ramiai prisėsiu, atsikuisiu prisijungimus i fotki
Atsakyti
laba blush2.gif
Atsakyti
Labuka,
Padirbėjau šian su einariuku mokytoja, super, sveikinam pedagogus su jų diena tongue.gif

Neringuska, ko taip kukliai?

Kur kitos dingusios?
Atsakyti
Sveikos,
o turim pedagogių?

Jei kas fb nebuvo, tai įkėliau tas pačias į fotki ax.gif Jau būsim pasirodę rolleyes.gif

Mano merginai nieks netinka, geriausias žaislas mama, tada ir mergaitė gera gera. O jau kur pasėdėjus - ant žemės, maitinimo kėdutėj, gultuky, t.t. - po penkių minučių šaukia, kad paimt.
Atsakyti
Vandene, maniškis irgi ant rankų gyvena, jau ne tik pavalgyt, valgyt daryt, bet ir grindis iššluot ir pan kaire ranka galiu tongue.gif mb bumba, kad pati įpratinau nu bet gi jei verkia aš negaliu palikt, nešiuojiuos geriau kukulį savo wub.gif

Bernai žvejot išvarė, jauč varom ir mes prie ežero pasiblaškyt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. As biski ne I tema biggrin.gif Turiu nebrangiu vaikisku pedkelniu ax.gif Gal kam reikia? Atsiusiu foto. Aisku ne Gymboree,bet visai padoriai devisi biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Pėdkelnių tik prieš kelias dienas mergaitėm užpirkau...
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 10 03, 21:39)
Sveikos. As biski ne I tema biggrin.gif Turiu nebrangiu vaikisku pedkelniu ax.gif Gal kam reikia? Atsiusiu foto. Aisku ne Gymboree,bet visai padoriai devisi biggrin.gif

O kokių dydžių? Berniukiškų spalvų turėtum? Man reikia ant 90 cm. maždaug g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seivilė: 07 spalio 2014 - 20:59
QUOTE(Seivilė @ 2014 10 07, 21:58)
O kokių dydžių? Berniukiškų spalvų turėtum? Man reikia ant 90 cm. maždaug g.gif

ir mane domina, nors net nežinau ar reikia smile.gif dėl gymboree pėdkelnių, tai arba man nepsisekė, gal kitos būna geros, bet tas, kurias aš siunčiausi (bent kelių rušių ir kolekcijų) pasitaikė siaubingos, siaubingesnių nemačiau doh.gif vienas ištraukiau nešiot, bet per subinę siauros, trumpos, tai kur pampį dėt? g.gif nors dydis 6-12 mėn, tikrai pampersiniam vaikui, klešnytės plačios, toks vaizdas platesnės už subinę doh.gif tai va nešiojam IngaKatė duotas pėdkelnes, ten tai superinės, o tos gymboree nugrūstos komodos kampe doh.gif

Seivile, kaip tavo mažiui darže? jau priprato, nesergat? mes tai sergam juodai verysad.gif pradžioj 2 dienas nuėjo ir susirgom, dabar po 4 dienų nebeleidžiu, du gydau be antibiotikų, o Meinardas iš vis pravalas, baigiu išdurnėt verysad.gif ar ir pas jus taip vaikai serga - kyla isterijos priepuoliai iki raitymosi ant žemės, verkia po kokias 30 min kelis kartus per dieną, iš burnos bėga seilės, putos, kas tik nori, nuseiloja visus drabužius. sako skauda dantį, bet skauda gerklę, gerklė su apnašom. vaistų sugirdyt neįmanoma, nesiduoda, o jei pilsi, tai kaip katinas išputos doh.gif gražiuoju susikalbėt neina, nes užsispiria, pyksta, dar ir įvožia man. galiausiai pasiuntu ir aš, nes kitiems dviem irgi gerkles skauda, serga tuo pačiu, bet nei vienas tokių isterijų nekelia. gerti negeria, valgyt nevalgo, per dieną kokį vieną kitą kasnį, o po kasnio vėl isterija doh.gif žodžiu, girdau Meinrdui antibus ir matyt girdysiu kai tik reikės, nes tokį psichologinį terorą sunkiai pakenčiu. ištrauksiu dabar iš ligos, įdomu po kiek dienų daržo bus vėl tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2014 10 07, 22:43)
Seivile, kaip tavo mažiui darže? jau priprato, nesergat? mes tai sergam juodai  verysad.gif pradžioj 2 dienas nuėjo ir susirgom, dabar po 4 dienų nebeleidžiu, du gydau be antibiotikų, o Meinardas iš vis pravalas, baigiu išdurnėt  verysad.gif ar ir pas jus taip vaikai serga - kyla isterijos priepuoliai iki raitymosi ant žemės, verkia po kokias 30 min kelis kartus per dieną, iš  burnos bėga seilės, putos, kas tik nori, nuseiloja visus drabužius. sako skauda dantį, bet skauda gerklę, gerklė su apnašom. vaistų sugirdyt neįmanoma, nesiduoda, o jei pilsi, tai kaip katinas išputos  doh.gif gražiuoju susikalbėt neina, nes užsispiria, pyksta, dar ir įvožia man. galiausiai pasiuntu ir aš, nes kitiems dviem irgi gerkles skauda, serga tuo pačiu, bet nei vienas tokių isterijų nekelia. gerti negeria, valgyt nevalgo, per dieną kokį vieną kitą kasnį, o po kasnio vėl isterija  doh.gif žodžiu, girdau Meinrdui antibus ir matyt girdysiu kai tik reikės, nes tokį psichologinį terorą sunkiai pakenčiu. ištrauksiu dabar iš ligos, įdomu po kiek dienų daržo bus vėl tas pats  g.gif

Paskutines dvi dienas jau kaip ir visai gerai. Pasirauko šiek tiek nuvedus, bet jau neašaroja. Ir eina noriai, ir grįžęs bando pasakot, kaip sekėsi, o šiandien kai pamatė auklėtoją, tai bėgte į glėbį jai nubėgo. Tai va tuo ir džiaugiuosi, kad, matyt, neblogai vaikui.
O dėl sirgimo - pfu, pfu, pfu... kol kas rimtų bėdų neturim, pasloguoja - neleidžiu dieną, kitą ir vėl keliauja.
Jatau, Kaira, gal baisus skausmas gerklės Meinardui dėl to, tokie piktumai g.gif Maniškis irgi nesileisdavo vaistų sugirdyt, bet aš švirkštu sušvirkšdavau pasiguldžius ir niekur nesidėdavo, turėdavo praryt. Dar nuo gerklės skausmo purškalą turėjau, tai mažėliui netgi patikdavo, o tas vaistas užšaldo ir numalšina tą perštėjimą kažkiek. Ar tu nepurški?
Atsakyti
Hm, gal ir man reikėtų pėdkelnių. Bet aš gal noriu vienspalvių labiau mergytei. 74cm turbūt reikėtų jau. Alekto, turi tokių?
Atsakyti