Labas rytas,
Iš stiklo, ačiū už sveikinimą
Kaira, o tu nenori šian atvaryt? Tik aš iki pietų laisva, parašyk jei ką į tel
QUOTE(Burka @ 2014 09 22, 06:51)
Labas rytas,
šiandien pas mus sudėtinga diena, taip išėjo, kad ryte dukra užrašyta pas stomatologą, o aš tuo pačiu metu užsirašiusi pas onkodermatologą, tai ilgai galvojau kur man vaikus dėt, kas pažiūrės. mama pažiūrės, bet jai teko atsiprašinėt iš darbo. tai visas rytas zabytas. o po pietų su Bernardu į polikliniką. gal rytoj, bet maniškiai dar serga, Ostinas visą naktį prakosėjo
Labas rytas, kas kavytės? Vaikus jau nuvežiau, bet nei tvarkytis negaliu, nes rankinukas nei minutei niekur nepasideda.
Kaira, kaip ligoniukai? Anas dienas tai reikalų krūva buvo, dbr laisva, šian turbūt per vėlu tartis, kaip dėl ryt?
Kaira, kaip ligoniukai? Anas dienas tai reikalų krūva buvo, dbr laisva, šian turbūt per vėlu tartis, kaip dėl ryt?
QUOTE(Burka @ 2014 09 24, 08:18)
Labas rytas, kas kavytės? Vaikus jau nuvežiau, bet nei tvarkytis negaliu, nes rankinukas nei minutei niekur nepasideda.
Bernardo dar šią savaitę neišleido į darželį. Bet jis jau gerėja, slogos nebėra, dar pakosčioja. O Meinardui ir Ostinui snargliai tebeteka, pakosti Jei pas tave atvaryt, jaučiu geriausia būtų lauke pabūt, kad neužkrėst tavo mažiaus? O kaip jis, pasveiko? Ką manai ar važiuot, ar dar laukt? Parašyk man savo tel nr į až, turiu kažkur kitame telefone, bet seniai nesinaudoju, išsikrovęs. Jei neparašysi, manau surasiu
QUOTE(Lėja32 @ 2014 09 20, 21:11)
Šiandien mums gime Emilija. Plačiau kai būsim namuose!
Sveikinu, Lėja, sildo sirdi tokios zinutes
Mums sekasi gerai. Manciukas ramus, nakti miega gerai. Siandien buvom TA-6600g ir 66cm.
Ligoniukams sveikatos
Sveikos,
Sveikatos tiems, kam reikia
Kaira - svarbiausia, kad viskas ar bent dalis tiktų ir neštų naudą
Bet mūsų kompanijos vaikai kokie gražūs Kairos grožius gyvai pamačius net žadą atėmė Ir Burkos chebrytė, ir Šytos mazgė, ir Shagrifos ir visų kitų...
Sveikatos tiems, kam reikia
Kaira - svarbiausia, kad viskas ar bent dalis tiktų ir neštų naudą
Bet mūsų kompanijos vaikai kokie gražūs Kairos grožius gyvai pamačius net žadą atėmė Ir Burkos chebrytė, ir Šytos mazgė, ir Shagrifos ir visų kitų...
Labas rytas,
Mano bernai žvejot išvarė, mes vieni tinginiaujam, reiktų namus apsitvarkyt, ale rankinukas nei minutei nepasideda, tai su viena ranka tvarka tik paviršutinė
Kaira, sms tau rašiau, gavai?
Shagrifa, fainuoliukas koks!!!
Mano bernai žvejot išvarė, mes vieni tinginiaujam, reiktų namus apsitvarkyt, ale rankinukas nei minutei nepasideda, tai su viena ranka tvarka tik paviršutinė
QUOTE(Burka @ 2014 09 27, 08:39)
Labas rytas,
ne, negavau, matyt turi mano pildyk nr, juo jau seniai nesinaudoju parašysiu tau až kitą.
Labas rytukas, kas kavytės prisijungs?
IngaKate, ačiū už rūbelius, fantastiški kažkaip dbr skolinga jaučiuos, reiks dbr kažkaip atsilygint susiorganizuot
IngaKate, ačiū už rūbelius, fantastiški kažkaip dbr skolinga jaučiuos, reiks dbr kažkaip atsilygint susiorganizuot
Burka, smagu, kad patiko ir tiko Ir ačiū užtenka
Klausykit, ar galima naudoti nesunokusias paprikos? Maniškės užaugusios, bet nespėjo spalvos įgauti, kaži žalias galiu naudoti?
Klausykit, ar galima naudoti nesunokusias paprikos? Maniškės užaugusios, bet nespėjo spalvos įgauti, kaži žalias galiu naudoti?
Sveikos mielosios, o jau naujienu naujieneliu....kartkartem uzmetu aki apskaitineti.
Darbe jau neblogai einasi, isivaziuoju, nelengvas kontrolieres darbas.
Bet vos speju suktis ...ir dabar sedziu tinginiauju, bet kazkokiu darbu nebespesiu atlikti, man naktine pamaina....
Gal mamytes turit kuri nors DEVETU golfuku maximoje pirktu mergaitisku spalvu ? Reikia 98 dydzio
Perpirkciau mielai, nes gerai devisi, bet jau taip liudna broliu melynais golfais sese rengti, norim kiek mergaitiskesnio garderobo
Bet vos speju suktis ...ir dabar sedziu tinginiauju, bet kazkokiu darbu nebespesiu atlikti, man naktine pamaina....
Gal mamytes turit kuri nors DEVETU golfuku maximoje pirktu mergaitisku spalvu ? Reikia 98 dydzio
Perpirkciau mielai, nes gerai devisi, bet jau taip liudna broliu melynais golfais sese rengti, norim kiek mergaitiskesnio garderobo
QUOTE(gera_mamyte333 @ 2014 09 29, 10:48)
Sveikos mielosios, o jau naujienu naujieneliu....kartkartem uzmetu aki apskaitineti.
Sveika, vis dar pamainose dirbi? Barbė šimtadarbė. Man diena dingsta kažkur, tai įsivaizduoju kaip tau gyvenimas lekia. Ar Šytai, ar Bitei, ir kitom... kurių šeimynos gausesnės už mano
Ateik į FB, susipažint su mano mažąja gavau nuotraukas krikštynų, tai įsidėjau pristatyt visuomenei mergaitę