QUOTE(Bite123 @ 2014 09 21, 15:28)
Leja labai dziaugiuos,kad laiminga.Ramybes,stiprybes ir kantrybes jums.Nuostabu ,nesitikejau tokia zinute rasti....bukit pasveikintos abi
Burka,Kaira arkadinio tipo reik vaikam zaidimu,kad ieskotu statytu,galvotu,o ne dubasintusi,arba vogtu masinas ,kaip gta ir panasiuose suduose.Yra pirkt lietuvisku ir ne karve kainuoja ,per akcijas po 10 lt pasiperku,zinokit galiu parekomenduot interne nusipirkt galit....ferma1 ferma 2 augina vistas lesina ,laisto zole.....ateina meskos suesti ju...tai gini jas,kai isperi kiausus,gali parduot vezi i sandeli ,gauni pinigu perki suni ,kuris saugo mesku,po to vis perki jau irengimus,kiausu milteliai,blynus kepi,siurbli laistymui perki,aisku mesku daugeja....po to gali irkiauliu jau nusipirkt ,po to chamburgeriu aparata,i sandeli vezi,kad but greiciau gali lektuva ,fura nusipirkt,mano Paulius,net strucius augino ,cia jau praturteji ziauriai skrybeles su ju plunksnom gamino....zodziu nerealus zaid. 10 lt mokejau....po to dar geraslobiu sala ten pasakojimas liet klb. ieskai dingusiu daiktu,bet susijusiu su tekstu,nu vaikai labai zaide....dar visokiu turim....la troskinys,jei veiksmo reikia,kas filmuka mate......makvynas,ruzavos panteros,labai isradingas miunhauseno nuotykiai,cia didesniem yra 2 dalys ,gerai paieskojus galim rast devetu,dar barmalejus labai geras nelengvas,as Pauliui kaledom is tokio paauglio pirkau papigiai visai.Duociau isirasyt,bet be kompakto jie napasileidziai,o ir nepersiraso uzkoduoti kazkaip.Beje kazkurie lyg pasileidzia tai jei noresit galiu paskolint isirasyt po to atsiusit man atgal.Ferma yra intike ,bet demo luzta idomiausioj vietoj....ai dar struciu lenktynes,zodziu begales yra zaidimu .Jei susidomesit galiu Pauliaus lobius paziuret
Papildyta:
tiesa nei fermoje ,nei lobiuose nei kituose,nieko neuzmusi,nemusi....meskas i narvus ir i zolog.soda isvezi...smurto ten nera
mano mergos mažos žaisdavo pirktinius žaidimus kompaktuose, Nežiniuko raštus, Barmalėjų, dar kažkokius, jau taip seniai buvo
dar kažkur mėtėsi kompaktai, gal jau ir pradingę per kraustymąsi, bet mums jie vis tiek netiktų, čia dar buvo prieš karą, kai naudojausi windows'ais, dabar gal kažkokių atitikmenų yra, reikia paieškot
bet labai ačiū, kad priminei, aš pasidomėsiu, apie Barmalėjų buvo nerealus, manau Bernardui patiktų ir tikrai smegenėles judintų, o ne agresiją. bet su gta viskas, nebėra, dukra uždėjo slaptažodį savo kompe, bet ir su Bernardu susitariau, kad jam jo daugiau nereikia. dabar kol kas tenkinasi youtube multikais arba kažkas su pandom užėjo, vis prašo įjungt pandas
Kai nuvažiuoja stogas, atsiveria dangus...