Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

QUOTE(Vandene @ 2014 09 19, 14:30)
Va koks šaunuolis.
Ale maniškė irgi tiek sveria 5 mėn. bigsmile.gif tik ūgio mažesnio 66,5
Jau turi du dantis ir dar du skinasi kelią. Apatiniai antrukai g.gif Ne iš eilės pas ją. Ir iš viso, ji mano kitokia negu bernai. Skiriasi visai augimas ir raida. Jau pasėdi pati, kol dėmesys nenukrypsta, šliaužimą treniruojasi. Viskam jėgų užtektų, tik dar nesumąsto.

o pas mane pvz negaliu lygint mergų ir bernų raidos ir gebėjimų, nes pvz tokie ankstukai buvo ir pirma dukra, ir Meinardas, Ostinas irgi viską anksti pradėjo, šliaužiojo baisiai anksti, maždaug 4 mėn pradėjo, ropot anksti pradėjo, o va sėdėt nė velnio. bet manau, kad daug įtakos turėjo tas pūlinys, nes kiek skaičiau, tai suaugusiems yra nežmoniškas skausmas sėdėt.
dėl vaikų dydžio, tai prieš kelias dienas poliklinikoj lifte pora su vaiku paklausė kiek mano Meinardui laiko, sako metukai turbūt? sakau nu ne, 2 metai ir 3 mėn smile.gif o jei ant rankų nešėsi tokio pat dydžio vaiką, tik jam buvo metukai biggrin.gif tai apako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2014 09 19, 15:36)
o pas mane pvz negaliu lygint mergų ir bernų raidos ir gebėjimų, nes  pvz tokie ankstukai buvo ir pirma dukra, ir Meinardas, Ostinas irgi viską anksti pradėjo, šliaužiojo baisiai anksti, maždaug 4 mėn pradėjo, ropot anksti pradėjo, o va sėdėt nė velnio. bet manau, kad daug įtakos turėjo tas pūlinys, nes kiek skaičiau, tai suaugusiems yra nežmoniškas skausmas sėdėt.
dėl vaikų dydžio, tai prieš kelias dienas poliklinikoj lifte pora su vaiku paklausė kiek mano Meinardui laiko, sako metukai turbūt? sakau nu ne, 2 metai ir 3 mėn smile.gif o jei ant rankų nešėsi tokio pat dydžio vaiką, tik jam buvo metukai  biggrin.gif tai apako  biggrin.gif

As norejau pasakyt,kad sitas mano vaikas auga visai kitaip negu anie du. Ne del lyties. Tiesiog ji kitokia. Nors yra viens dalykas bendras su antru-naktim daznai valgo. Pirmas patogesnis buvo tuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2014 09 20, 11:03)
As norejau pasakyt,kad sitas mano vaikas auga visai kitaip negu anie du. Ne del lyties. Tiesiog ji kitokia. Nors yra viens dalykas bendras su antru-naktim daznai valgo. Pirmas patogesnis buvo tuo klausimu.

o kuo ji kitaip auga? tiesiog nelygini lyties, bet ji viską daro anksčiau/geriau nei vyresnieji?
Atsakyti
Labuka visom.
Nu gi grozis Burka eik tu sau.Ir kokie jus visi stipruoliai,mano chebryte tai nea,fiziskai stiprus tik Paulius buvo smile.gif
Mes jau po truputi atsigaunam,praeita sestadieni tokie neaiskus buvo Jokutis su Vincenteliu,nugi sekmadieni 38 tempa visa dien,bet jokiu persalimo pozymiu,o pirmadieni susipazinom....vejaraupiai.Eina sau Jokubas tai dar visai su beda,bet Vincelis tai istisinis sasas,ausyje po 6 pulinukus,galvoje ant liezuvio 5 ,jau nesneku apie kitas kuno vietas,padai tarpupirsciai,net lopais tokiais po 20 pulinuku vienoj vietoj,veidelis tai ir sakes.Tepu su arbatmedzio eter.aliejum.pasigailejau ,kad ne zelionka,smirda tai ,kaip acetonas ner kur detis,bet nenorejau jau metytis pradejau tai ir baigsim.Zodziu bjauri liga .....dziaugiuos ,kad sveikstam.
Burka yra y8 toks puslapis,pilnai pakanka tavo vaikiukam ten zaidimu,nedaryk klaidos.Nors jei jau nusprendei isigyt galvos skausma pirmyn smile.gif

Kairut as tai neduociau antibu jei tempos ner,as su tempa 3 dienas dar laukiu ir tik tada jei virs 38 ir nekrenta duodu.Prisidirbau tik syki su Vinceliu,bet jis buvo gulintis ,nepagalvojau to,o tavo visi jau kruta.Nors zinai tavo dusia jaucia gerausiai, ko reik.man buna israso antibus ,nusiperku,bet neduodu ir praslystam kartais taip, o jei jau kaa tai turi po ranka.

Man uzejes vel liudnumas,viena su visais,diedas ant stogo da baigines darbus kokia savaite tai tikrai,po to langus duris sandarins name ,tai kukuosiu viena.....liudna.....ta proga paedu,bet nepadeda....
Papildyta:
Linkejimai Syta :)Sildykis,zydek ir buk mylima,smagu jum dviese smile.gif
Atsakyti
Šiandien mums gime Emilija. Plačiau kai būsim namuose!
Atsakyti
Lėja32, raudoniausi sveikinimai. Ramių naktelių, daug pienuko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja32 @ 2014 09 20, 20:11)
Šiandien mums gime Emilija. Plačiau kai būsim namuose!

Laba sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif Lauksim pasakojimo kaip tau sekėsi ir sekasi smile.gif
Atsakyti
Lėja, sveikinimai wub.gif lauksim detalių wub.gif

Bite, pas mus ribotas netas, nelab išeina netu žaidimus žaist.
Papildyta:
Kaira, dėl sirgimų, tai maniškiai nesirgikai (3kart tphu) netempia ligų iš ugdymo įstaigų, tikiuos ir toliau taip bus tongue.gif
Atsakyti
BURKA, su uogienės diena 4u.gif vacation4.gif vacation4.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2014 09 21, 09:35)

Kaira, dėl sirgimų, tai maniškiai nesirgikai (3kart tphu) netempia ligų iš ugdymo įstaigų, tikiuos ir toliau taip bus tongue.gif

tikiuosi ir maniškis netemps, nu mergos tikrai labai nesirgdavo, dirbau ir nedarbingumo praktiškai neimdavau. bet dabar tai kažkokia konkrečiai zaraza apsėdo. jau visus vaistus išgėrėm, nebeturiu, nebent iš naujo pirkt, dar siunčiuosi, bet bus po kokios savaitės. naktį Ostinas lojančiai kosėjo, Bernardas irgi pusiau šlapiu kosuliu, Meinardas irgi neaiškiu, žodžiu, žali snargliai ir kosulys jau antrą savaitę verysad.gif rytoj Bernardą vesiu pas gydytoją, planavau gaut pažymą į daržą, bet negaliu tokio vest verysad.gif nu bet vaikams esu pažadėjus šiandien pramogą, važiuosim į piceriją, vis gi važiuosim, kad ir serga, gal geros emocijos padės smile.gif o tu mieste šiandien nebūsi? labai noriu iki tavęs atvažiuot, faina būtų prasiblaškyt, bet nežinau kada pasveiksim sad.gif
Atsakyti
Leja labai dziaugiuos,kad laiminga.Ramybes,stiprybes ir kantrybes jums.Nuostabu ,nesitikejau tokia zinute rasti....bukit pasveikintos abi smile.gif

Burka,Kaira arkadinio tipo reik vaikam zaidimu,kad ieskotu statytu,galvotu,o ne dubasintusi,arba vogtu masinas ,kaip gta ir panasiuose suduose.Yra pirkt lietuvisku ir ne karve kainuoja ,per akcijas po 10 lt pasiperku,zinokit galiu parekomenduot interne nusipirkt galit....ferma1 ferma 2 augina vistas lesina ,laisto zole.....ateina meskos suesti ju...tai gini jas,kai isperi kiausus,gali parduot vezi i sandeli ,gauni pinigu perki suni ,kuris saugo mesku,po to vis perki jau irengimus,kiausu milteliai,blynus kepi,siurbli laistymui perki,aisku mesku daugeja....po to gali irkiauliu jau nusipirkt ,po to chamburgeriu aparata,i sandeli vezi,kad but greiciau gali lektuva ,fura nusipirkt,mano Paulius,net strucius augino ,cia jau praturteji ziauriai skrybeles su ju plunksnom gamino....zodziu nerealus zaid. 10 lt mokejau....po to dar geraslobiu sala ten pasakojimas liet klb. ieskai dingusiu daiktu,bet susijusiu su tekstu,nu vaikai labai zaide....dar visokiu turim....la troskinys,jei veiksmo reikia,kas filmuka mate......makvynas,ruzavos panteros,labai isradingas miunhauseno nuotykiai,cia didesniem yra 2 dalys ,gerai paieskojus galim rast devetu,dar barmalejus labai geras nelengvas,as Pauliui kaledom is tokio paauglio pirkau papigiai visai.Duociau isirasyt,bet be kompakto jie napasileidziai,o ir nepersiraso uzkoduoti kazkaip.Beje kazkurie lyg pasileidzia tai jei noresit galiu paskolint isirasyt po to atsiusit man atgal.Ferma yra intike ,bet demo luzta idomiausioj vietoj....ai dar struciu lenktynes,zodziu begales yra zaidimu .Jei susidomesit galiu Pauliaus lobius paziuret smile.gif

Papildyta:
tiesa nei fermoje ,nei lobiuose nei kituose,nieko neuzmusi,nemusi....meskas i narvus ir i zolog.soda isvezi...smurto ten nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bite123 @ 2014 09 21, 15:28)
Leja labai dziaugiuos,kad laiminga.Ramybes,stiprybes ir kantrybes jums.Nuostabu ,nesitikejau tokia zinute rasti....bukit pasveikintos abi smile.gif
Burka,Kaira arkadinio tipo reik vaikam zaidimu,kad ieskotu statytu,galvotu,o ne dubasintusi,arba vogtu masinas ,kaip gta ir panasiuose suduose.Yra pirkt lietuvisku ir ne karve kainuoja ,per akcijas po 10 lt pasiperku,zinokit galiu parekomenduot interne nusipirkt galit....ferma1 ferma 2  augina vistas lesina ,laisto zole.....ateina meskos suesti ju...tai gini jas,kai isperi kiausus,gali parduot vezi i sandeli ,gauni pinigu perki suni ,kuris saugo mesku,po to vis perki jau irengimus,kiausu milteliai,blynus kepi,siurbli laistymui perki,aisku mesku daugeja....po to gali irkiauliu jau nusipirkt ,po to chamburgeriu aparata,i sandeli vezi,kad but greiciau gali lektuva ,fura nusipirkt,mano Paulius,net strucius augino ,cia jau praturteji ziauriai skrybeles su ju plunksnom gamino....zodziu nerealus zaid.  10 lt mokejau....po to dar geraslobiu sala ten pasakojimas liet klb.  ieskai dingusiu daiktu,bet susijusiu su tekstu,nu vaikai labai zaide....dar visokiu turim....la troskinys,jei veiksmo reikia,kas filmuka mate......makvynas,ruzavos panteros,labai isradingas miunhauseno nuotykiai,cia didesniem yra 2 dalys ,gerai paieskojus galim rast devetu,dar barmalejus labai geras nelengvas,as Pauliui kaledom is tokio paauglio pirkau papigiai visai.Duociau isirasyt,bet be kompakto jie napasileidziai,o ir nepersiraso uzkoduoti kazkaip.Beje kazkurie lyg pasileidzia tai jei noresit galiu paskolint isirasyt po to atsiusit man atgal.Ferma yra intike ,bet demo luzta idomiausioj vietoj....ai dar struciu lenktynes,zodziu begales yra zaidimu .Jei susidomesit galiu Pauliaus lobius paziuret smile.gif

Papildyta:
tiesa nei fermoje ,nei lobiuose nei kituose,nieko neuzmusi,nemusi....meskas i narvus ir i zolog.soda isvezi...smurto ten nera smile.gif

mano mergos mažos žaisdavo pirktinius žaidimus kompaktuose, Nežiniuko raštus, Barmalėjų, dar kažkokius, jau taip seniai buvo biggrin.gif dar kažkur mėtėsi kompaktai, gal jau ir pradingę per kraustymąsi, bet mums jie vis tiek netiktų, čia dar buvo prieš karą, kai naudojausi windows'ais, dabar gal kažkokių atitikmenų yra, reikia paieškot g.gif bet labai ačiū, kad priminei, aš pasidomėsiu, apie Barmalėjų buvo nerealus, manau Bernardui patiktų ir tikrai smegenėles judintų, o ne agresiją. bet su gta viskas, nebėra, dukra uždėjo slaptažodį savo kompe, bet ir su Bernardu susitariau, kad jam jo daugiau nereikia. dabar kol kas tenkinasi youtube multikais arba kažkas su pandom užėjo, vis prašo įjungt pandas smile.gif

Atsakyti