Labas rytas, kavinamės?
Vaikai jau darbukuose, ką čia nuveikus.
Kaira, tai galim kitą savaitę, kai išsveiks taviškiai
Iš Stiklo, kaip jum sekas, kaip pirmokėlei?
QUOTE(Burka @ 2014 09 17, 07:54)
gerai, tada planuojam kitą savaitę
klausiau dukrų, jos parsiųsti žaidimus moka, bet pas mus mac, tai tik mac'ui gali parsiųst. gal ir pas jus mac?
Kaira, kas tas mac?
Labas rytas,
Ui ne mes taip krūtai applų neturim o kuom skirias žaidimas mac ir pc?
Vakar TA praėjom, taigis 7 mėn esam 8 kg ir 70 cm tik šįkart skiepas sunkiai, dar sloga prikibo,žodž naktelė ui huvo
Va, pasirodom
Vakar TA praėjom, taigis 7 mėn esam 8 kg ir 70 cm tik šįkart skiepas sunkiai, dar sloga prikibo,žodž naktelė ui huvo
Va, pasirodom
Burka, žaidimai tokie patys, bet jie pritaikyti tam arba tam kompui. jei maniškės parsiųs tau tinkantį žaidimą į savo kompą, negalės jo išformatuot ir įrašyt. aš tai su aplle draugauju jau daugiau nei 10 metų, kai pabandžiau, negaliu sustot, geriau jau dėvėtą pirkt, bet tik ne pc
aš jau fb mačiau tavo mažyli, anksti vaikis sėdi lyginu su Ostinu, nes visi kiti mano irgi 7 mėn jau sėdėdavo. nu bet Ostinas kai pradėjo sėdėt, tai iškart ir atsistojo, dabar jau pasiliakydamas eina. gal sakau dėl to papaproktito vėlavo sėdėt o, kad mus visi praaugaūgiu ir svoriu jau pripratom, prieš porą savaičių 9 mėn proga svėrėm 7,650 kg (atrodo tiek ), o ūgis sakė beveik 70 nu bet man jau geriau smulkus vaikas, nei paršelinis kaip aš
o mes vis gydomės ir toks vaizdas, kad visai nesveikstam aš atrodo tiek pastangų dedu, ir su tuo umcka, ir prisisiunčiau greifruktų sėklų purškalą į nosį ir į gerklę, jūros vandeniu nosisi plaunu, dar Hadelix girdau nuo kosulio, nes ir kosėt pradėjo, ir nulis Bernardas stovi vietoje, Meinardas dar ėmė kosėti, o mažiui teko net naktį keltis siurbt snarglius..o jau savaitė kaip sergam. buvo atvažiavus ex anyta, medikė, sako kam tu čia žaidi, duok antibiotikų ir viskas. dar vis laukiu, visai nenoriu be temperos antibiotikus duot. pagalvoju, jei išvesiu Bernardą į daržą ir tuoj vėl tas pats, tai konkretus nusišovimas, mažesniems vaikams bus kaip kokia koncentracijos stovykla. labai tikiuosi, kad nesirgs daug. o tavo, Burka, vaikai kai lankė daržą (ir tebelanko) ar dažnai serga?
aš jau fb mačiau tavo mažyli, anksti vaikis sėdi lyginu su Ostinu, nes visi kiti mano irgi 7 mėn jau sėdėdavo. nu bet Ostinas kai pradėjo sėdėt, tai iškart ir atsistojo, dabar jau pasiliakydamas eina. gal sakau dėl to papaproktito vėlavo sėdėt o, kad mus visi praaugaūgiu ir svoriu jau pripratom, prieš porą savaičių 9 mėn proga svėrėm 7,650 kg (atrodo tiek ), o ūgis sakė beveik 70 nu bet man jau geriau smulkus vaikas, nei paršelinis kaip aš
o mes vis gydomės ir toks vaizdas, kad visai nesveikstam aš atrodo tiek pastangų dedu, ir su tuo umcka, ir prisisiunčiau greifruktų sėklų purškalą į nosį ir į gerklę, jūros vandeniu nosisi plaunu, dar Hadelix girdau nuo kosulio, nes ir kosėt pradėjo, ir nulis Bernardas stovi vietoje, Meinardas dar ėmė kosėti, o mažiui teko net naktį keltis siurbt snarglius..o jau savaitė kaip sergam. buvo atvažiavus ex anyta, medikė, sako kam tu čia žaidi, duok antibiotikų ir viskas. dar vis laukiu, visai nenoriu be temperos antibiotikus duot. pagalvoju, jei išvesiu Bernardą į daržą ir tuoj vėl tas pats, tai konkretus nusišovimas, mažesniems vaikams bus kaip kokia koncentracijos stovykla. labai tikiuosi, kad nesirgs daug. o tavo, Burka, vaikai kai lankė daržą (ir tebelanko) ar dažnai serga?
Labas rytas Paskaitau jus vis, bet rašyti kažkaip nėra ką.
Burka, mano pirmokė kolkas laiminga, viskas jai patinka. tik dar ,,grybauja'', niekaip nepersiorentuoja, kad čia ne darželis. Ryte niekur neskuba, valgo lėtai, nesupranta, kad vėluoti negalima. mokytoja sakė, kad pleputė, trūksta kruopštumo. Nors vakar jau gražiai pratybose spalvino, pirmom dienom tai kosmosas buvo, bet kaip rašyti sekasi sunkiai, A raidės kreivos šleivos. Na bet kaip nors prasilaušim.
Kaira, mano visi pirmus metus darželyje dažnai sirgdavo ir namo nešdavo ligeles.
Mamos vilnietės, ar eisit į Mamų mugę? O gal kas dalyvaus kaip pardavėja?
Burka, mano pirmokė kolkas laiminga, viskas jai patinka. tik dar ,,grybauja'', niekaip nepersiorentuoja, kad čia ne darželis. Ryte niekur neskuba, valgo lėtai, nesupranta, kad vėluoti negalima. mokytoja sakė, kad pleputė, trūksta kruopštumo. Nors vakar jau gražiai pratybose spalvino, pirmom dienom tai kosmosas buvo, bet kaip rašyti sekasi sunkiai, A raidės kreivos šleivos. Na bet kaip nors prasilaušim.
Kaira, mano visi pirmus metus darželyje dažnai sirgdavo ir namo nešdavo ligeles.
Mamos vilnietės, ar eisit į Mamų mugę? O gal kas dalyvaus kaip pardavėja?
Mano mažius irgi susirgo, tik galvoju, gal daugiau nuo streso, nes nei slogos, nei kosulio, o temperatūra neaukšta laikosi. Pirmą savaitę labai noriai ėjo, gal kad jam įdomu daržely buvo, o kai miegot palikau, viskas pasikeitė - ašaros kiekvieną rytą tik įėjus į grupę.. Nors dabar, kai nevedu, tai kiekvieną rytą sako, jau eitų "pas lialias". Tikiuos, kažkaip įprasim.
Iš Stiklo, aš į Mamų mugę planuoju.
Tiesa, vis norėjau pasakyt, kad labai gražiai abu reklamoj atrodot
QUOTE(Seivilė @ 2014 09 19, 09:53)
Ačiū
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 09 19, 09:14)
maniškiai visą rudenį, žiemą nesirgo, tik va ant vasaros nesąmonės prasidėjo dabar irgi ne darže užsikrėtė, o nuo Melisos, nes ta savaitę į mokyklą nėjo, visa užkimus, užsisnarglėjus ir užsikosėjus buvo. neprognozuosiu sau ligų, tikiuosi nebus didelių sirgimų darže, nes kitaip matyt tektų nebeleist į daržą, nes vis gi rinkčiausi vaikų sveikatą ir savo psichinės sveikatos likučių gerovę, nes dabar kaip ligoninėj, jau ir taip naktimis nuolat reikia keltis, o dabar dar visokias procedūras atlikinėt
QUOTE(Burka @ 2014 09 19, 08:40)
Labas rytas,
Va, pasirodom
Va, pasirodom
Va koks šaunuolis.
Ale maniškė irgi tiek sveria 5 mėn. tik ūgio mažesnio 66,5
Jau turi du dantis ir dar du skinasi kelią. Apatiniai antrukai Ne iš eilės pas ją. Ir iš viso, ji mano kitokia negu bernai. Skiriasi visai augimas ir raida. Jau pasėdi pati, kol dėmesys nenukrypsta, šliaužimą treniruojasi. Viskam jėgų užtektų, tik dar nesumąsto.
Kas žino ar galima lankyti mokykloje esantį būrelį, jei nesi tos mokyklos mokinys?