Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

nu vat visokiom ekskursijom man sekasi tai, kad dažniausiai jos prašo savo tėvo arba net senelei (iš tėvo pusės) skambina ir prašo, nes žino, kad tikrai ne į visas galiu išleist. tai šioje vietoje tėvo pusė paremia smile.gif rūbų reikia, tai perku aš, tiksliau atsiunčiu, bet ne galybę, po to tėvas priveža savo draugių rūbų maišus, visokių firminių, aišku ne ką jos ten išsisrenka, bet kitus parduoda tongue.gif ne, aš nieko ir nesakau, be abejo, jei ne vaikai, tai visi pinigai liktų man bis.gif biggrin.gif bet aš matyt tokia biškiuką be poreikių, realiai praktiškai iš vis nieko sau neperku, visi pirkiniai susiję su vaikais. rūbų neperku arba kokį 1-2 į metus, žieminių batų jau trečius metus neturėsiu, nes kokių noriu tikrai man ranka nekyla pirkt, o bet kokių taip ir neprisiruošiu nusipirkt, vaikštau su kedų aukščio žieminukais, nu bet man visai nieko biggrin.gif niekur nevažiuoju, išskyrus retas keliones į gamtą - kad vaikai kažką pamatytų. prie jūros irgi tik dėl vaikų, nes nežinau ar be vaikų viena važiuočiau, tiksliau jei jų nebūtų. čia gal nuo poreikių priklauso, mano visi poreikiai susiję su vaikais, dėl to aš patenkinta ir laiminga, man visko užtenka biggrin.gif kai jau neužtenka, tai vaikams. ačiū Dievui, vieni kol kas maži, tikrai ne kosmosą išleidžiu jiems, o didesnės, tai kiek galiu tiek duodu, kai negaliu tėvas perima. pagalvojus gal jam į senatvę protas atsisuko, anksčiau tikrai tiek joms nekišdavo g.gif dabar būna iš kokio tūso dukra naktį nori namo, tai skambina tėvui, tas išksrt sako varyk namo, taksą apmokėsiu ir pn.
ir dar galvoju kiekvienas pagal savo poreikius, kuo daugiau turi, tuo daugiau išleidi ir daugiau norisi ir reikia, o kai turi mažai, įpratęs nesišvaistyt, tai viskas ir norma biggrin.gif
dėl mokyklų rinkliavų, tikrai neprivaloma duot, neduodu nei jokiems remontams, nei durų keitimamas ir panašiems dalykams. šviestis medžiagą be abejo duodu, bet nu ką aš žinau, gal daugiausiai 5 lt yra paparšę g.gif
Papildyta:
Vandene, apie ėdimą, tai aš sakiau perkeltine prasme tongue.gif bet jei iš tikro, tai jau taip, tikrai maistas kainuoja brangiai, ir tikrai skiriasi kur valgo 1-2 žmonės ir kur 7 doh.gif turi pirkt kalną maisto. bet tik galvoju jei kalbant apie dar vieną leliuką, tai kažin ar labai stipriai pasijaustų 7 ar 8 žmonės g.gif
Atsakyti
Labukas,

Šyta - davai organizuojamės meetą smile.gif

Klausykite - turiu berniukiškų rūbėlių iki metukų. Gal kam nors reikia? :-)

Kaira - kokio dydžio batus nešioji? ax.gif
Atsakyti
IngaKate, gal turi žieminį kombį? Ir bodžiukų ilgom rankovėm? tongue.gif

Orelis superinis, reiks varyt laukan, džiungles ravėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2014 09 08, 09:07)
Labukas,

Šyta - davai organizuojamės meetą  smile.gif

Klausykite - turiu berniukiškų rūbėlių iki metukų. Gal kam nors reikia? :-)

Kaira - kokio dydžio batus nešioji?  ax.gif

mano 38 - 39 dydis smile.gif
aš irgi berniukiškų mažiukų rūbelių surinkus, jau nieko sau nebepasilieku, daugiau vaikų nebus biggrin.gif bet mano jau trijų vaikų nešioti, nelabai kas gero. Iš Stiklo draugė 5to vaiko laukiasi, sakė paims jai.
Atsakyti
Burka - konkrečiai kokiam ūgiui reikia?
Kaira - turiu batų, žieminių ir ne, galiu padovanoti blush2.gif
Atsakyti
74, 80 bodžiukų, o kombio net nežinau, jauč 80 g.gif iki 86 kaži ar priaugsim.

Kertu tortą nuo pat ryto lotuliukas.gif pasisvėriau šian, tai žiūriu, kad nekenkia man tokie saldumynų kimšimai lotuliukas.gif
Atsakyti
Bodžių tikrai turiu, o kombį grįžus prasičekinsiu.
Atsakyti
Pasisakysiu ir as te tema.... biggrin.gif
Už darželi moku 14 Lt. thumbup.gif Ai dar po 2 Lt i men tuoletiniam popieriui ir pan.Jokiu flomasteriu nereikia savo ,jokiu dažu,duoda darželis viska.
Viduriukas 11-okas,kuprine taso ta pačia jau kokie 4-5 m,tai šiemet parsiunčiu nauja už 50 Lt.Klaseje jokiu rinkliavu nera,karts nuo karto po 3-5 Lt gelems,ar ar atsišviesti ka nors.Ai šiemet švarkas kainuos ,nes gimnazija padare,tai ivede uniformas,tai mokesiu kokius 70 Lt.Pratybu nera,tik anglu ko gero bus.
Valgo nemokamus pietus.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 09 08, 13:59)
Pasisakysiu ir as te tema.... biggrin.gif
Už darželi moku 14 Lt. thumbup.gif Ai dar po 2 Lt i men tuoletiniam popieriui ir pan.Jokiu flomasteriu nereikia savo ,jokiu dažu,duoda darželis viska.
Viduriukas 11-okas,kuprine taso ta pačia jau kokie 4-5 m,tai šiemet parsiunčiu nauja už 50 Lt.Klaseje jokiu rinkliavu nera,karts nuo karto po 3-5 Lt gelems,ar ar atsišviesti ka nors.Ai šiemet švarkas kainuos ,nes gimnazija padare,tai ivede uniformas,tai mokesiu kokius 70 Lt.Pratybu nera,tik anglu ko gero bus.
Valgo nemokamus pietus.

nu va, sakau, kad gi ne visi vaikai kosmosą kainuoja biggrin.gif norint išleist pinigus, aišku, visada galima, galima pirkt brangiausius daiktus, nuolat naujus, geriausių firmų ir pn. net ir sąsiuvinius galima pirkt brangius, o galima paprastus. bet kaina neįtakos mokslo. aišku, suprantu kai vaikas pirmokas ar šiaip pvz mergaitė pradinukė, tai jaučiu ir pačiai man norėtųsi nupirkt visokių niekų gražių, barbinių, rožinių ir t.t. biggrin.gif laimei ne mergos pas mane doh.gif biggrin.gif o mergom jau atpirkta savo laiku, dabar joms tinka ir pilki sąsiuviniai.
o kodėl tu tiek mažai už darželį moki?
Papildyta:
QUOTE(IngaKate @ 2014 09 08, 09:45)
Kaira - turiu batų, žieminių ir ne, galiu padovanoti  blush2.gif

jei tau tikrai nereikia, tada paimčiau 4u.gif ir mažų berniukiškų jei neturėsi kur dėt, galėčiau priglaust, aišku pirma Burkai, nes jai mažesnių reikia, mums tai jau vis gi 9 mėn smile.gif nors ūgiu ir svoriu jaučiu panašūs mes biggrin.gif aš turiu nemažai nuo pirmų vaikų, bet daug kas ir susinešiojo. bet kaip sakau, nebent jei tau kažkas atliks ir neturėsi kur dėt.
o šiaip tai davai kažkuri užneštėkit, nebereikis nieko pirkt, viskuo aprūpinsim biggrin.gif ei, Iš Stiklo, girdi???? biggrin.gif

Įdomu kaip Lėja, jai gi lyg rugsėjį gimdyt, neateina, nepasirodo, neprisiduoda verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaira: 08 rugsėjo 2014 - 13:29
QUOTE(Kaira @ 2014 09 08, 14:26)
nu va, sakau, kad gi ne visi vaikai kosmosą kainuoja  biggrin.gif norint išleist pinigus, aišku, visada galima, galima pirkt brangiausius daiktus, nuolat naujus, geriausių firmų ir pn. net ir sąsiuvinius galima pirkt brangius, o galima paprastus. bet kaina neįtakos mokslo. aišku, suprantu  kai vaikas pirmokas ar šiaip pvz mergaitė pradinukė, tai jaučiu ir pačiai man norėtųsi nupirkt visokių niekų gražių, barbinių, rožinių ir t.t. biggrin.gif laimei ne mergos pas mane  doh.gif  biggrin.gif o mergom jau atpirkta savo laiku, dabar joms tinka ir pilki sąsiuviniai.
o kodėl tu tiek mažai už darželį moki?

Esam soc.remtina šeima. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Aš gyva smile.gif, paskaitau jus, tik užsikasus, tai visai nerandu laiko parašyt...
Jau beveik mėnuo kaip grįžau į darbą, mažąjį vežiojom prižiūrėt mamai, po to didžiuosius suruošt, dar gi labai norisi kur išlėkt, kol orai neblogi wink.gif Na, dabar jau, atrodo, į ritmą susistatėm, tik vidurinėlis su būreliais nepasisprendžia.
Pratinu mažėlį prie darželio, šiandien pirmą dieną buvom. Pasiėmiau sąrašėlį priemonių, tai kaip pirmokui, tik, sąsiuvinių nereikia blink.gif Mums darželiui nuolaidos nėra, nemokamų pietų mokykloj negauna, tai tik džiaugiuos, kad nėra uniformų, nes bernams kol kas baisaus skirtumo nėra, ką nuperku tą nešioja, be to, didžiojo vidurinėlis drabužius mielai priglaudžia smile.gif, o šiaip kai abu dideli, tai priemonių mažiau pameta, jau nereikia kas metai pirkt smile.gif, kurpines prieš 2 ir metus nepasikentus, nupirkau brangesnes, tai dabar nešioja ir džiaugiasi, bet vadovėliai ir t.t. - susideda. Dar mes papildomai pas mokytoją vaikštom. Nežinau, gal kiti vaikai labai stropūs, bet maniškiams pernai didžiajam reikėjo, šiemet vidurinėliui reikės doh.gif , plius būreliai, varžybos, mokykloj vis kokias išvykas organizuoja. Nevažiuoja, jei labai brangu, nes kai nori abu važiuot, tai jau ženkliai gaunasi. blink.gif Bet mes problemos didelės nematom, aš, pavyzdžiui į užsienį pirmąkart išvažiavau, kai mano vaikams 6 ir 5 metai buvo smile.gif
O apskritai paėmus, aš pritariu, kad jei yra 4, tai užteks ir 5-tam. Svarbu, visi sveiki būtų. 4u.gif

Kaira, jei užmatysi kur parsisųst vaikams batų žieminių, nepamiršt, prašau, ir manęs ax.gif Man mažėliui reikia. Gal dažniau pavyksta prisėst, paieškot?

Atsakyti
QUOTE(Seivilė @ 2014 09 08, 15:33)
Sveikos gyvos 4u.gif
Aš gyva smile.gif, paskaitau jus, tik užsikasus, tai visai nerandu laiko parašyt...
Jau beveik mėnuo kaip grįžau į darbą, mažąjį vežiojom prižiūrėt mamai, po to didžiuosius suruošt, dar gi labai norisi kur išlėkt, kol orai neblogi wink.gif Na, dabar jau, atrodo, į ritmą susistatėm, tik vidurinėlis su būreliais nepasisprendžia.
Pratinu mažėlį prie darželio, šiandien pirmą dieną buvom. Pasiėmiau sąrašėlį priemonių, tai kaip pirmokui, tik, sąsiuvinių nereikia blink.gif Mums darželiui nuolaidos nėra, nemokamų pietų mokykloj negauna, tai tik džiaugiuos, kad nėra uniformų, nes bernams kol kas baisaus skirtumo nėra, ką nuperku tą nešioja, be to, didžiojo vidurinėlis drabužius mielai priglaudžia smile.gif, o šiaip kai abu dideli, tai priemonių mažiau pameta, jau nereikia kas metai pirkt smile.gif, kurpines prieš 2 ir  metus nepasikentus, nupirkau brangesnes, tai dabar nešioja ir džiaugiasi,  bet vadovėliai ir t.t. - susideda. Dar mes papildomai pas mokytoją vaikštom. Nežinau, gal kiti vaikai labai stropūs, bet maniškiams pernai didžiajam reikėjo, šiemet vidurinėliui reikės doh.gif , plius būreliai, varžybos, mokykloj vis kokias išvykas organizuoja. Nevažiuoja, jei labai brangu, nes kai nori abu važiuot, tai jau ženkliai gaunasi. blink.gif Bet mes problemos didelės nematom, aš, pavyzdžiui į užsienį pirmąkart išvažiavau, kai mano vaikams 6 ir 5 metai buvo smile.gif
O apskritai paėmus, aš pritariu, kad jei yra 4, tai užteks ir 5-tam. Svarbu, visi sveiki būtų. 4u.gif

Kaira, jei užmatysi kur parsisųst vaikams batų žieminių, nepamiršt, prašau, ir manęs  ax.gif  Man mažėliui reikia. Gal dažniau pavyksta prisėst, paieškot?

nu taip, iš tikro diskusija nuo to ir prasidėjo, kad mano nuomone kai jau yra kokie 3 vaikai, tai jau 4 vaikas nelabai ir jausis, ir taip toliau, jei 5, tai 6tas, jei 6, tai 7tas ir t.t. biggrin.gif aišku, jei nuo 3 iškart prie 7, tada nepavydžiu lotuliukas.gif

va su žieminukais jau truputį sunkiau, visos akcijos buvo anksčiau, bet jei kažką užmatysiu, iškart tau parašysiu. o va pavasarinių, vasarinių batų, sandaliukų tai labai daug radau, prikroviau nuorodų ridzio temoje. kažkaip neįtikėtinai daug pametė nuolaidų ir tikrai kainos neįtikėtinai mažos. tai aš savaiems prigriebiau pavasariui, kitai vasarai, siųsiuos laivu, bus pigiau, o pavasariop viskas tam sezonui vėl brangiai kainuos. pvz pažiūrėk odiniai sandaliukai rudi, tik 16 dol http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER
Atsakyti