QUOTE(Šyta @ 2014 09 07, 18:29)
Na...
Vyriausiai uniforma (270),kuprinė (50),sportinė apranga dar nenupirkta...sąsiuviniai ir visa kita apie 100Lt...
Antrokui pratybos 200Lt...uniforma,kuprinė dar nuo pernai tinka...,sąsiuviniai ir visa kita apie 50Lt...dar klasės fondas,dar mokyklos fondas (40)...maitinimas mėnesiui 100Lt...
Darželis mėnesiui apie 250Lt...vienam...(antram bus tiek pat...)
Nieko nekainuoja??
Ačiūdie,batai,striukės,rūbai +- visiems yra...
oho
uniformos neperku, nes ji jokios įtakos mokslui nedaro, man neapsimoka pirkt. o jei pirkčiau, tai tikrai mokėčiau nedaug, nes arba dėvėtą, arba panašią kopiją nupirkčiau už koki 50 litukų
kuprinių maniškėm neįkiši, jos tašiukus nešiojasi, parsiunčiau meškinų galvas
kainavo viena gal 27 lt, tai visur su jom, į miestą, į mokyklą ir t.t. sąsiuviniai centais kainuoja, nu va šiandien pora storesnių A4 formato paprašė, tai 8 lt sumokėjau. visus kitus plonučius už centus, dar su 30 proc akcija pirkau. viso lyg 20 linijom ir 20 langeliais. daugiau tikrai visiškai nieko nereikia. sportinė apranga tai jaunesnė su timpėm daro kūno kultūrą, timpės max 15 lt kainuoja, vyresnė su parsiųstais Ralph Lauren treningais, kokie jav 25 lt kainavo, su jais Norvegijoj pravarinėjo, dabar kūno kultūrą darys. pratybos vienai šiemet iki 100 lt, kitai daugiau bus, nes kažkokios chrestomatijos už 60 lt prisidėjo. maitinimas mokykloj man nekainuoja, bet jaunesnioji neina ir nevalgo, tik vyresnioji valgo. bet neduodu aš pinigų pietums, namie pusryčius pavalgo, paskui jau kai grįžta. vis tiek nieko gero nepirktų, ėstų čipsus ir šokoladukus
tai pamenu kai išėjo iš daržo į mokyklą, atsikvėpiau, kad išlaidos sumažėjo, bet kokiu atveju ir ta kuprinė, ir sąsiuviniai, pratybos daugmaž vienkartinis mokestis, paskui nelabai ko bereikia.
o kodėl tiek daug už daržą, net 250 lt? tai čia tiek jau skaitosi 50 proc mokestis? siaubelis
reikės trūks plyš gauti pažymą apie pamaininį darbą, nes aš tiek negalėsiu už daržą mokėt
o mokykla bent jau man juokingai kainuoja, praktiškai nesijaučia jokių papildomų išlaidų. klasės fondui nelabai kas renka, bent jau nebepamenu kada tai buvo, be to neprivalau duoti, dažniausiai ir neduodavau.
Kai nuvažiuoja stogas, atsiveria dangus...