Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

Su pirma rudens diena!!! Ir su rugsėjo 1-ąja!!!
Žygiuosim šian į mokyklėlę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2014 09 01, 07:14)
Su pirma rudens diena!!! Ir su rugsėjo 1-ąja!!!
Žygiuosim šian į mokyklėlę 4u.gif

Man tai visai ne šventė, grįžo dukra ir jau valandą rauda balsu lovoje verysad.gif Išardė jos klasę, nes daug vaikų į gimnazijas išėjo, likusius vaikus sumėtė po kitas klases. pirma tamo sąrašuose rodė ją vienoje klasėje, visai ji apsidžiaugė, o po paros pakeitė į kitą, atsiprašė, kad suklydo. į tą klasę ji baisiai nenori, su kažkuo nesutaria, kažkas, anot jos, jos nemėgsta, o šiandien sakė niekas į ją net nesureagavo. tai jau baisus smūgis. aš tai spjaučiau, pati į nieką nereaguočiau, o ji verkia. prašiau dar prieš kelias dienas direktorės, kad ją perrašytų į kitą klasę, į tą, kur ir matė pradžioje ji save sąrašuose, bet pasakė griežtai ne. o mano motyvas, kad ji ten neturi draugų nuėjo šuniui ant uodegos - pasakė, kad mokykloje reikia mokytis, o ne draugauti, per pertraukas galės į kitą klasę pas drauges nueit. iš dalies sutinku, per pamokas gi nesėdėsi su draugais apsikabinus, bet kitavertus, jei vaikas jautrus, jaučia įtampą, diskomfortą, tai irgi blogai. nežinau nei ką daryt, skambinau dar auklėtojai, bet kol kas nekelia.
Atsakyti
Ojej, Kaira, nu ir situacija... galgi išsispręs kaip nors...
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2014 09 01, 15:02)
Ojej, Kaira, nu ir situacija... galgi išsispręs kaip nors...

tikiuosi. mano dukra tokia jautruolė, ji būna gerokai perdeda. teigia, kad pusė klasės jos nekenčia. tai sėdėjom ir aiškinomės kas ta neapykanta. sakau nekęsti galima tada, kai žmogus kažką jau konkrečiai pridarė blogo, o tu sakau nieko nepadarei, gal tavęs šalinasi, nes nepažįsta ar pati atrodai pasipūtus. realiai tai taip ir yra, ji nežino, nepažįsta ar pažįsta tik iš matymo ir jau daro išvadas. taip, yra toje klasėje pora žmonių, su kuriais tikrai ji susipykusi, vienas draugės buvęs bernas, jos abi su juo persiriejusios. paskui skaičiau klasės vaikų sąrašą ir ji man pasakojo apie kiekvieną vaik, kurį pažįsta. paaiškėjo, kad iš 30 vaikų apie kokius 7 vaikus neturėjo ką pasakyt. tai sakau o ką žinai, gal šitie super ir pretendentai į tavo darugus. nu žodžiu, gal kaip nors. dar kalbėjau su kita dukra telefonu (ji tik šiandien grįžta iš Norvegijos), tai toji irgi sako, kad sesė perdeda, nebus ir nėra taip viskas blogai, tiesiog mato kol kas viską sutirštintom spalvom. dar skambinau auklėtojau, bet vis neatsiliepia, norėjau paklausinėt kas ten per klasė. gal ir gerai, kad neatsiliepė, žiūrėsim kas bus rytoj, gal viskas gerės. nu va tokios mūsų nuotaikos šiandien smile.gif o vyresnioji tik namo grįš apie 23 val, o ryt į mokyklą, tai jai irgi matyt ne kokia nuotaika bus taip staiga viską pakeist.
Atsakyti
Kaira, kaip dukrai Norgėj sekės?
O kur kitos dingusios? Išlyskit iš pogrindžio tongue.gif
Man galvą skauda....
Atsakyti
Labryt 4u.gif

Man trumpos atostogos smile.gif
Planavau mažiukę pratint prie darželio,bet...negavom vietos... doh.gif
Dar svarstau,kaip suksimės...
Auklės jau nebenorim...

Pasiutus ta mano princesė,oi biggrin.gif
Lepūnėlė,numylėtinė,labai lipšni,gudri,greita,guvi,protinga,o puošeiva,o pamaiva smile.gif

Dičkiai į mokyklėles iškeliavo
Vyresnioji per metus kad ūgtelėjo +10kg ir +8cm blink.gif Kažkaip,kai kasdien matai,tai vis tokia pati...,tik paauglystės ragai didesni...

Laukiam atostogų-po 2sav keliam sparnus į Maljorką rolleyes.gif

Laabai norėč susitikt-gal ką bandom organizuot,bent kaunietės 4u.gif
Atsakyti
Wau, Maljorka... ex, na, mum dbr tokios atostogos nešviečia tongue.gif o tai vieni varysit ar su vaikais?
Šian mano Miliaus tortadienis, oi koks jau didelis wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai Miliui birthday.gif

Jooo,mes su MB,be vaikų (visi sako,kad da vieno daryt važiuojam lotuliukas.gif )

Mačiaus šiandien su BITULE smile.gif Vargšiukė,nusilesus-visą vasarėlę su visais keturiais viena,bo vyras statybose...Ale rezultatas jau yr-stogą dengia bigsmile.gif

Padariau general tvarką rūbuose vaikų doh.gif karsta.gif
Išvada-turim visokio gėrio doh.gif Ale vistiek ko nors pritrūks eigoj... doh.gif

Atsakyti
Šyta, ačiū už sveikinimus 4u.gif nu ale tikrai gal dar vieną? Ex, nu kaip tą milijoną laimėt... o tai ryškiai sėdi dar vienas leliukas ant debesiuko mūsų pusėj, o mes jam € nebeturim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2014 09 05, 22:10)
Šyta, ačiū už sveikinimus 4u.gif nu ale tikrai gal dar vieną? Ex, nu kaip tą milijoną laimėt... o tai ryškiai sėdi dar vienas leliukas ant debesiuko mūsų pusėj, o mes jam € nebeturim  tongue.gif

o aš kažkaip pinigais neskaičiuoju, man atrodo jau kur būrys, tai ten vienu daugiau ar mažiau kažin ar labai pasijaus. turbūt planuojant dar vieną manęs visai neįtakotų pinigai. tačiau kur gaut sveikų nervų, poilsio, išmiegotų naktų, ramybės ir vilties, kad dar spėsi užaugint vaikus ir anksčiau laiko neužversi kojų doh.gif
suplanavau rytdienai kelionę į Ignalinos pusę, gal grybų, gal prie ežero, žodžiu kažką smagaus. tai vakare pamačiau, kad Ostinui jau net pūlinio viršus matosi ant subinuko, rytoj teks keliaut į polikliniką siuntimo į santariškes verysad.gif neužtenka to, Meinardui pamatavau temperą, 37,5, nu blyn verysad.gif
Atsakyti
Labas rytukas, kas kavytės prisijungs?
Kol mažiukai ne taip jaučias, bet realiai ką besakysi, kiekvienas žmogutis vis daugiau pinigų reikalauja, va, kai reikėjo 3 į mokyklą suruošt, tikrai pasijautė, kad ne 1 ir ne du...

Kaira, nu ir apsėdo jus... sveikit 4u.gif

Kaip iš Stiklo pirmokei sekas?

Užrašėm vakar Grėtę į daržą, direktorė sakė, laukt, bet kuriuo metu gali paskambint, kad vieta yra rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos
Kaira, nu vaje, bet gal šį kartą bus greičiau ir paprasčiau. O ką galima kažin padaryt prevencijai, kad neatsinaujintų.

Burka, aha, jaučiasi kiekvienas, o dar kai su kiekvienu vis pinigų mažiau gauni... Mes neprisitaikom niekaip finansiškai.
Bet va aš šį kartą nejaučiu, kad sėdi dar kas nors. Kaip po mažiuko kad buvo tas jausmas iš karto "noriu dar". Pilna jaučiuosi tongue.gif

Mano mažoji džiugina, smagu su ja, tik reikia veiksmo. Pvz eiti po parkus, laukus, pas senelius, pas tetas, jeigu dviese liekam visai dienai, aš jai atsibostu. Va, ką reiškia daugiau vaikų matyti nuo gimimo, dar ir charakteris matyt kompaneiskas. Tai va, tik kad dirbt neturiu kaip tokiu tempu, o naktį dar nepajėgiu, ryte keltis 6,15, būnu kominė. Vaikus gi vežioti pačiai reikia.
Kaira, kaip tau sekasi su darželiu dorotis?
Atsakyti